Szia!
Mi a helyes emil-címed? A \'nemecsek\'-ről visszajött egy Daemon.:( |
Mindent a leírás alapján csinálok, de az űlést nem hagyom úgy.. azóta már halványítottam a zöldön is. |
Hali!
Gratu. jol sikerult,szep az osszhang. |
A gázos kategória nem nálad kezdődik!
Annyit engedj meg,hogy szerintem a lámpabúra túl nagy ott az oszlopon. |
Szia!
Nem kötekedésképp, de a zöld túl élénk, a brit cockpit green-nek más az árnyalata; és - emlékeim szerint - a Spitek ülései nem zöldek, hanem barnásak voltak, de ezt meg kell néznem minden esetben így volt-e. |
|
C360_2012-07-17-18-50-10
|
|
C360_2012-07-17-18-46-18
|
|
C360_2012-07-17-18-46-44
|
|
C360_2012-07-17-18-48-32
|
Csinálódik... :-)) |
|
kitörés (1)
|
|
kitörés (2)
|
|
kitörés (3)
|
|
kitörés (4)
|
|
kitörés (5)
|
|
kitörés (6)
|
|
kitörés (7)
|
|
támadás előtt (1)
|
|
támadás előtt (2)
|
|
támadás előtt (3)
|
|
támadás előtt (4)
|
|
támadás előtt (5)
|
|
támadás előtt (6)
|
|
támadás előtt (7)
|
|
támadás előtt (8)
|
|
támadás előtt (9)
|
|
támadás előtt (10)
|
|
támadás előtt (11)
|
Rommel93,McFrost: köszönöm! McFrost: szép lett a Pz.II.! a képeim meg szerintem \"színesben\" sem annyira gázosak...:))) |
|
Hát tanúlságos lenne, mert pár dolgot elsztam rajata. Ha időm engedi firkantok róla pár gondolatot. |
Hű,nagyon tetszik,egyik kedvenc tipusom.Nem akarsz róla cikket írni? |
|
Airfix Harrier Gr.7_35
|
|
Airfix Harrier Gr.7_37
|
|
Airfix Harrier Gr.7_39
|
Sziasztok,
Nálam most készült el ez a BAe Harrier Gr.7-es. Ez még a régi Airfix, by Tibcsi. :-) |
|
P7140013
|
|
P7140014
|
|
P7140020
|
|
P7120013
|
|
P7120016
|
|
P7140021
|
|
P7140027
|
|
P7140028
|
|
P7140032
|
Én a vége felé közeledem a Pz.II. építésének. Apróságok, finomítások vannak vissza, az egyik ilyen egy új láda faragása. Nagyon már nem fog változni. |
Helló!
Ha az elejétől fogva így nyomod be a képeket, mindenkinek csorgott volna a nyála! |
Glitter, ez elképesztő! :O Ha a makettképeket egy kicsit alacsonyabbról lőtted volna (figura-szemmagasságból), akkor szinte lehetetlen lenne különbséget tenni... Gratulálok! |
|
kitörés (1)
|
|
kitörés (2)
|
|
kitörés (3)
|
|
kitörés (4)
|
|
kitörés (5)
|
|
kitörés (6)
|
|
kitörés (7)
|
|
kitörés (8)
|
|
kitörés (9)
|
|
kitörés (10)
|
|
kitörés (11)
|
|
kitörés (12)
|
|
kitörés (13)
|
|
kitörés (14)
|
|
kitörés (15)
|
|
kitörés (16)
|
|
kitörés (17)
|
|
kitörés (18)
|
|
kitörés (19)
|
|
kitörés (20)
|
|
kitörés (21)
|
|
kitörés (22)
|
|
kitörés (23)
|
|
kitörés (24)
|
|
kitörés (25)
|
|
kitörés (26)
|
|
kitörés (27)
|
McFrost,denkmeyer: köszönöm, srácok! |
|
|
C360_2012-07-15-16-43-47
|
Bombázást vállalok;-) |
|
Német
|
Kurszki diorámám első figurája...:) |
Helló!
Ez a fotósorozat telitalálat! |
|
támadás előtt (01)
|
|
támadás előtt (1)
|
|
támadás előtt (3)
|
|
támadás előtt (4)
|
|
támadás előtt (5)
|
|
támadás előtt (6)
|
|
támadás előtt (7)
|
|
támadás előtt (8)
|
|
támadás előtt (9)
|
|
támadás előtt (11)
|
|
támadás előtt (10)
|
|
támadás előtt (13)
|
|
támadás előtt (14)
|
|
támadás előtt (15)
|
|
támadás előtt (16)
|
|
támadás előtt (17)
|
|
támadás előtt (18)
|
|
támadás előtt (19)
|
|
támadás előtt (20)
|
|
támadás előtt (21)
|
|
támadás előtt (22)
|
|
támadás előtt (24)
|
|
támadás előtt (25)
|
|
támadás előtt (26)
|
|
támadás előtt (28)
|
|
támadás előtt (29)
|
|
támadás előtt (30)
|
Üdv. Eredetileg normandiai életképeket gyűjtögettem a netről, aztán az idők folyamán ebből néhány tematikus képsorozat alakult ki a mappáimban...mivel inkább hangulati alapon álltak össze, menetközben becsúszott pár Kurszk és egyébb is... |
|
|
00000003
|
|
00000004
|
Sziasztok
Most készülget egy kis útrészlet, a következő munkához. |
Hello migi!
Remekül néz ki a Mirage! Gratula! A betont hogy csináltad? Tervezek én is egy betonos kis kompozíciót.. ezért érdekel.
Üdv:mcs |
Szia!ordasilaci89
Nagyon jól indul a Mustang talán az ezüst pigmentek nagyok,lehet hogy autó bázis festékkel szebb lenne annak nagyon aprók a pigmentjei és utána lakkozhatod de ha igy hagyod akkor is szép lesz üdv..academy3 |
|
Kép 164
|
Nálam ez a Esci 1/48 Miráge III C készülgetett , |
Szia,
Köszönöm, hogy megmutattad! Én mindig szívesen látok egy Mustang-ot. Észrevételem csak annyi lenne, hogy túl szemcsés a festés, illetve a padlólemez nem fekete, hanem szürke, a futóművek és a tank alja viszont fekete. Egyébként tetszik, sok sikert hozzá!
z |
|
IMG_20120711_120409r
|
|
IMG_20120711_120349r
|
|
IMG_20120711_120423r
|
|
IMG_20120710_195830r
|
|
IMG_20120710_195843r
|
|
IMG_20120710_195856r
|
|
IMG_20120710_195926r
|
|
IMG_20120710_195938r
|
Sziasztok!
Jelenleg ez a kicsike készülget nálam.
Jelenleg itt tartok de már alakulóban van a beltér is.Hamarosan rakok fel arról is képeket.
Ha bárkinek bármilyen észrevétele, tanácsa lenne azt szívesen meghallgatom, hiszen mindig tanul valamit az ember.
Köszönöm hogy megnézted.
Üdv: Laci |
Szia Tibi, köszi szépen! Igen, elleszek még egy darabig...:))) viszont ez a jármű nagyon ott van a szeren! Kíváncsian várom a folytatást,a motort is felrakod ide? Üdv! |
|
201207111870
|
|
201207111872
|
|
201207111874
|
Üdv mindenkinek!
glitter,szépen javulgat a régebbi rész is.Úgy látom ez neked egy végtelen történet lesz,jól kitaláltad magadnak hosszú hosszú időre megvan az unalom űzésed. :)
Én egy kísérletbe kezdtem,készítettem egy ilyen kilőtt járgányt.Van egy Master Box BMW motoros készletem amihez nagyon jópofa figurák vannak,amelynek a sofőrje emellett(rá) fog magán könnyíteni. |
|
kitörés (1)
|
|
kitörés (2)
|
|
kitörés (3)
|
|
kitörés (4)
|
|
kitörés (5)
|
|
kitörés (6)
|
|
kitörés (7)
|
|
kitörés (8)
|
Szép napot. Ma egy kicsit jobbak voltak a fényviszonyok, csináltam még pár képet,üdv. |
Ha jól kiveszem a képből, 40 cm hosszú, a szárnyfesztáv meg 50 centi. :O
Tényleg nagydarab gép, én sose próbálkoztam ekkorával, megmaradok a 48-nál, az az a méret, ami tényleg tökéletes. Attól nagyobb már alig fér el valahol, pláne ha több van belőle, a 72-es meg kicsi. : /
De majd kérünk fotókat! : ) |
|
hurri 1-24
|
Mégsem a Stuka jön először 24-ben, hanem a Hurri...már el is kezdtem, a kabint lassan lehet festeni. Eddig öröm volt. Nem kis darab lesz. |
Szia!
Köszönöm az észrevételt, igyekszem javítani rajta. Igaz a sárvédőket még amúgy festeni akartam :)
A helyesírási hibákért nem haragszom, nekem alapból nem megy :) |
|
kitörés (1)
|
|
kitörés (2)
|
|
kitörés (3)
|
|
kitörés (4)
|
|
kitörés (5)
|
|
kitörés (6)
|
|
kitörés (7)
|
|
kitörés (8)
|
|
kitörés (9)
|
|
kitörés (10)
|
|
kitörés (11)
|
|
kitörés (12)
|
|
kitörés (13)
|
|
kitörés (14)
|
|
kitörés (15)
|
Üdv. Egy régebbi részt javítgatok. |
Bocs a helyesírási hibák miatt de húzos napom volt így van benne pár hiba.Remélem így is érthető amit írtam. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írhatsz privátban is. Szívesen segítek amiben tudok.
Üdv:G |
Helló.Szerintem a fémes kopásokat túlzásba vitted.A mennyisége,kiterjedése és az elhelyezésem a legjobb.Mint már többen rávilágítottak más fórumokon a kevesebb néha több.A kopásokat inkább az éleken a mozgó alkatrészeknél és a személyzet által használt \"útvonalon\" kéne koptatni. A kopás színre visszatérve nem kopott ezüst színűre hanem inkább acélszürkére kéne festeni. Ha már ennyire megkopik egy felület akkor azon gyorsabban meglátszik a kosz és előbb oxidálódik.
Üdv:G |
|
DSC00966
|
|
DSC00969
|
|
DSC00970
|
|
DSC00980
|
|
DSC00983
|
|
DSC00971
|
Sziasztok!
Tavaly november környékén már bemutattam a készülő Miniart-féle Bantam BRC-t, egy kis haladás azóta.
A figurák még festésre várnak. Egyszer csak elkészül :-) |
|
BILD6724
|
|
BILD6726
|
|
BILD6729
|
Sziasztok!
Kicsit sötétítettem a színeken, kapott árnyékolást és egy kis ezüst koptatást is. |
Hali!
Elobb irat es utanna gondolkodtam:-)))
Miert nem hasznalsz vizbazisu festeket,a tamiyanak nagyon jok a szinei,igaz keverni kell,ha erdekel irok nehany tippet milyennel fesd. |
Hali!
Milyen festeket es szineket hasznaltal? |
|
Fujimi Models 03244 ,1/24,Suzuki Jimny (Samurai) 1300 special 86
ez a teljes nációja.
L |
Szervusz!
Fujimi makett és Szűcs Laci-tól vettem.
Suzuki Jimni néven van és jobb kormányos.Ezt én alakítottam(4 felé vágtam)a műszerfalat balosra.
Meg volt az 1:1-ese is,de sajnos már eladtam,arról készült a kicsi.
Üdv,Laci |
Hali!
Szerintem is nagy de a szárnyak tövében ekkora a szög... próbáltam lentebb nyomni, emiatt vannak a javítasok:/ |
szia lacipapa!
Nem is tudtam, h van Szamuráj 1/24-ben.
Sógorom Szamuráj mániás, kéne neki csinálni egyet, tudod-e hozzá lehetne jutni valahol? |
|
SJ413-1:24
|
|
..és az 1:24es makett Fujimi, köszönet érte Szűcs Lacinak!
|
Suzuki Samuraj az 1:24es és az eredeti 1:1ben. |
Hi Marv,
Nekem nagyon nagynak tűnik a V állás... |
|
2012 MÁRCIUS (6)
|
Szia Denk! Jól emlékszel és hátul ott vannak a törmelék között a \"festmények\" is...üdv. |
Szia Glitter!
Mintha már azokat a kis ,,ikonokat\" már láttam volna valamelyik képsorozatodon. Nekem kifejezetten tetszik. Ezek a keresztény jelképek, templomrom, út melletti feszület, apácák jellegzetes ismertetőjegyei a kis európai településeknek, igaz hiányuk talán nem annyira feltűnő, de valahogy számomra ,,kerekké\" teszik a diorámát.
denk
Egyébként Budaörsön is van kegytárgybolt a rendelő mögötti utcában. |
Köszönöm szépen srácok! Regal: a figurák Preiserek, megnéztem a készlet száma 72531. A kereszt tényleg nagy, de kabalából fent hagyom, ez volt az első tereptárgy, amit a szokásos hordók stb. mellett sikerült beszereznem anno, mégpedg úgy, hogy a Móricz mellett bementem egy kegytárgyboltba és az ott dolgozó nagyon kedves hölgynek elmondtam, mit szeretnék...:))) készségesen segített, még egy szép kis vallási képekből álló karkötőt is ajánlott, ennek a szemei festményekként funkcionálnak a kápolna romjai között...:))) |
Mi a helyes emil-címed? A \'nemecsek\'-ről visszajött egy Daemon.:(