<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
EDE | Adatlap | 428957 | 2008. március 13. 15:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 428956 | 2008. március 13. 15:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Végső visszaszámlálás Kirk Douglasszal! Nem volt rossz sci-fi! Más! Kollégák! Sokat nézegettem az I. világháborús német csatacirkálókat. A Seydlitz egyre jobban tetszik. A háromszintű fedélzetével asszem egyedülálló megjelenésű, ráadásul nagyon jólsikerült példány volt, csatákból is jócskaán kijutott neki. Igazán megérdemelne egy szép kitet a König mellett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn | Adatlap | 428955 | 2008. március 13. 15:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem is értem, hogy miért ... ;) Tény, hogy nagyon kevés tisztességes kép van ezekről a matuzsálemekről. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428954 | 2008. március 13. 15:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A háttéranyag (rajzok, fotók stb) beszerzése lesz a rázósabb. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn | Adatlap | 428953 | 2008. március 13. 14:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjubácsi, Hellodebil! Köszi az infókat. Már szinte biztos, hogy valamelyiket megveszem előbb-utóbb. Egyáltalán nem tűnik drágának, kb 10e ft. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn | Adatlap | 428952 | 2008. március 13. 14:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Volt erről egy film meg a 80-as években, mikor a Nimitz vagy melyik nagy anyahajó időviharba kerül és szembetalálják magukat a japánokkal, akik Pearl Haborba mennek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 428951 | 2008. március 13. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó. Szerintem az amik tényleg nagyot néztek volna, ha ilyen gépek jöttek volna szembe velük Midwaynél. Persze majd, ha kész lesz a Nimitz, akkor elküldöm időutazásra és kicsit kiegyenlítem az erőviszonyokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 428950 | 2008. március 13. 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pisti, nagyon jók az építésről közzétett képek! Ezek az újabbak viccesek! Mégegyszer szeretnék gratulálni a szép hajódhoz. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 428949 | 2008. március 13. 09:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Midwaynél nem lett volna gond!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István | Adatlap | 428948 | 2008. március 13. 07:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 428947 | 2008. március 13. 05:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem P. Van Burennek a munkáit a modelwarships-en és szép számmal akad köztük nagyon szépen összerakott hajó valamint elrontott is, amit ugye messziről a laikus nem vesz észre, csak Mi hajósok. Hogy hova ez a sietség nála arra csak a tüskevár Matula bácsiját tudnám említeni: Ű tudja mit csinál. :) Szami ui.: ha jól megnézitek ezen a mostani Takaón, a legfelső ablaksor maratásból van, sztem a többibe csak a fotózás miatt tette be a műanyag átlátszó plexit. XD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 428946 | 2008. március 12. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, ne is haragudj, de én nem cserélnék vele. Még ugyan nem néztem át tüzetesebben a képeket, de ez a plexis dolog szinte az első volt, ami szembeötlött. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 428945 | 2008. március 12. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Annyival kiegészíteném a Hellodebil hsz-t hogy nem mindegyik fehér műanyagból van, pl az -én Königem középszürke. Sztem jó ár/érték arányú készlet, nagyon érdekes a támája is (végre nem az USÁnak gyártanak mekettet), érdemes megvenni. üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hellodebil | Adatlap | 428944 | 2008. március 12. 17:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem történetesen van egy Grosser kurfurstom és sztem gyönyörű a kidolgozottsága. Bár a fedélzet fa boritása pozitiv osztást kapott - eddig csak ilyennel találkoztam - de ezt leszámitva nagyon ott van. A kittben, ami nem tetszett, hogy fehér és h elég puha műanyagból van, óvatosan kell vele bánni nagyon. Szerintem Trumpetert és Tamiyát verik kidolgozottságban, az apró alkatrészek is szép kidolgozottságuak, sokkal nagyobb feladat, mint egy Musashi. Ezt a sorozatgyártós fazont én sem értem... amit Simi emlitett nekem is elsőre szemet ütött: nem festette le az ablakok osztását. Közben igényes makettenek "tűnik". Kb olyan, mintha egy Volvoról hiányozna a lökháritó a szalonban :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 428943 | 2008. március 12. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ejnye-ejnye, ezt pont a XXIII-as tipus után írod?:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428942 | 2008. március 12. 13:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 hónap - 1 makett; csak az a kérdés, hogy aztán majd mit csinál velük? Mert valljuk meg őszintén egyik se igazi csúcs alkotás; egyik kicsit gyengébben jön össze (pl Hood), másik kicsit jobban sikerül (ld Nagato), de egyik se annyira kiemelkedő. Aztán majd mi lesz a bő terméssel? Elajándékozza? Ahhoz egy kicsit drága mulatság (ez a Takao kb 50 e pénz, ha csak a kiteket nézem...) Vagy beteszi a sufniba a többi hegyére-hátára? Szerintem ennek a naaagy sietségnek nincs értelme hosszú távon. Pl a nagy kapkodásban (talán a tatárok üldözték?) nem jutott idő az ablaksorok osztásainak lefestésére, így a plexi alkatrészek nyersen kerültek a helyükre...pedig igeeen látványos dolgot lehetett volna belőle kihozni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 428941 | 2008. március 12. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn,Ltg! Szerintem nagyon jók a hajók, persze egy kis rezet elvisel, de egyébként nagyon finom kidolgozottság, részletesség jellemzi. Nekem még az első öntésekből van, azóta lehet hogy egy kicsit sorjásabb.:-)) Itt megnézheted: www.modellversium.de/galerie/5-schiffe-militaer/1778-linienschiff-sms-markgraf.html www.cybermodeler.com/hobby/kits/icm/kit_icm_s005.shtml www.modellversium.de/galerie/5-schiffe-militaer/1607-sms-grosser-kurfuerst.html www.steelnavy.com/PerrysKonig.htm Varjú bácsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István | Adatlap | 428940 | 2008. március 12. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi! Sitős Peti - sietős Peti, de azért én szívesen elcserélném az Akagimat az ő Tacaojára. Ez a csávó olyan mint a mi Szabó Ákosunk. 1 hónap - 1 makett. És megint csak azt mondom hogy ahoz képest nem rossz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn | Adatlap | 428939 | 2008. március 12. 11:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez jó kérdés, mert minden alkalommal megtapizom az ICM dobozokat, de nem merem megvenni, mert fosok, hogy csalódás lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ltg. | Adatlap | 428938 | 2008. március 12. 11:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ICM 1/350-es német csatahajóiról (SMS Markgraf stb.)mit kell tudni (már ami a kidolgozottságot, megépíthetőséget illeti)? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 428937 | 2008. március 12. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a fickó vagy nem dolgozik, vagy nem alszik, vagy alvállalkozókkal van szerződése. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 428936 | 2008. március 12. 09:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 428935 | 2008. március 12. 07:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Művész úr! Tetszik, ahogy a vizet csinálod. Milyen segédeszközöket használtál fel, hogy meg lehessen fogni és egyátalán elkészíteni a csöpp repülőket? Gondolok itt a kabintetők rácsozatának megfestésére pl. Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 428934 | 2008. március 11. 22:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nézzétek csak ! Peter van Buren (Sietős Péter) újabb műve jelent meg: www.modelshipgallery.com/gallery/ca/ijn/takao-350-pvb/pvb-index.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István | Adatlap | 428933 | 2008. március 11. 14:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még nem láttam ilyet hogy egy verseny után így egyszerre "előkerüljön" mindenki a fórumon. Mint egy igazi "nagy család". Szerintem ez tök jó dolog. Erősití az egységünket. Csak majd Óváron is próbáljunk meg így összerázódni!!! Ahogy igértem néhány elmaradt fázisfotó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428932 | 2008. március 11. 11:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen... Mikor odaérem, már voltak az asztal szélén dolgok, így nekem már csak a közepe jutott.Keresztbe nem akartam fordítani, meg a mester kategóriába sem akartam átrakni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 428931 | 2008. március 11. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky! Sajnálom, hogy nem tudtam körüljárni a művedet, remáélem Móváron már lesz alkalmam! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 428930 | 2008. március 11. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajókovács | Adatlap | 428929 | 2008. március 11. 10:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Csatahajósok Én is szeretnék gratulálni , nem csak az Istvánnak , hanem mindenkinek , aki Szolnokon járt, akár nyert akár nem . Azt szeretném elmondani , hogy a munkák jó része , csak egy hajszállal ,azaz 2 - 3 % maradt le az éremről.Reméljük Óváron nem lessz ilyen gond , hogy összevonva kell a saját , kitt , papir épitésü hajókat zsürizni.Küön örülök annak , hogy a modell - makett jegyzék létrehozását kedvezően fogadtátok.Lehet , hogy érdemes lenne ez ügyben egy topikot nyitni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 428928 | 2008. március 11. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen az elismerő szavakat, igazán jól esik Tőletek. Móváron remélem lesz valami csatahajós asztal, ahol mindenről el lehet csevegni. Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428927 | 2008. március 10. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István! Köszi neked is! Nagyon bele voltál merülve a zsűrizésbe, azután meg nekem volt dolgom, szóval kár, h nem tudtunk beszélgetni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428926 | 2008. március 10. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi! Köszi! Azért én tudok rajta pár olyan hibát amit nem szabad megismételnem a következőnél. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428925 | 2008. március 10. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Szami Barátom! Első ránézésre tudtam, hogy ezt a diót Te követted el. Nagyon szép, szinte idili a jelenet. És a kidolgozás is szép és látványos. Jó volna tanúlni tőled egyet-mást. Az az utolsó kép tényleg halálosan szép... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428924 | 2008. március 10. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves lucky! Ez nagyon szép lett!!! Igazán büszke lehetsz rá! "Ha az írigység nem volna bűn", akkor bizony írigyelném ezt a hajót Tőled! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István | Adatlap | 428923 | 2008. március 10. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Drága Barátaim! Iszonyatosan jól esik az a sok gratuláció és szeretet amit tőletek kapok-kaptam. Azt mondom hogy már ezért megérte megépíteni életem eddigi "fő művét". Köszönöm mindenkinek és kívánok nektek is hasonló sikereket, akár a második akár a huszadik hajóval. Ahogy várható volt fantasztikus 2 nap volt Szolnokon. Jó volt találkozni és végre személyesen is beszélgetni veletek. Remélem majd Óváron ismét megismételjük még többünkkel kiegészülve, és még többen leszünk majd a "tabló fotón". Én is szeretnék gratulálni mindenkinek aki elhozta a munkáit akár helyezett lett akár nem, különösen Luckynak és Szaminak. Elismerésem a munkáikért. Magukért beszélnek! Azért még adós vagyok nektek egy csomó fázisfotóval amiket "visszatartottam". De igérem hogy holnap délután azokat is felteszem. Még egyszer köszönöm az elismeréseket! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428922 | 2008. március 10. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az az utsó kép naggyon jó lett! Ahogy becsillan rajta az a sárga fény... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 428921 | 2008. március 10. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz Simi! A tengeralattjárós diót én készítettem. ;) Még pár kép a tengeralattjáróimról: Üdv: Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428920 | 2008. március 10. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
További képek majd a Haditechnika c folyóiratban lesznek. Terveim szerint Móváron jelen lesz a hajó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428919 | 2008. március 10. 21:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428918 | 2008. március 10. 20:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Látom, azért még más is indult... Nekem így a fotók lapján két "alkotás" keltette fel az érdeklődésemet: A Jeremiah O'Brien és a tengeralattjárós dió. Sejtéseim is vannak, hogy kik lehetnek a készítők... Örülnék, ha jelentkeznének még néhány fotóval ők is! Nekik is jó szívvel gratulálok! Szép lett, fiuk!!! És köszönöm a képeket, Sebi Barátom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 428917 | 2008. március 10. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok én is Mester ! Igazi mester-mű ! Szeretném azért megmutatni a többi hajót is (ajánlom figyelmetekbe az 1:1-es méretarányú hajóépítő figurákat). Az jutott eszembe, hogy nem akarsz küldeni képeket a modelwarships.com-ra ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hellodebil | Adatlap | 428916 | 2008. március 10. 17:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula az Akagihoz! Tényleg faja lett :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tégé | Adatlap | 428915 | 2008. március 10. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na Hi! A Robi első képén az a kaján vigyor már jelzett valamit! Te már akkor sejtettél valamit! Gratulálok az Akagihoz, sajnálom, hogy szombaton nem néztem meg tüzetesebben, gyönyörű lett! Azért remélem a repcsikhez nem leszel hűtlen! További szép sikereket! tégé | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apciroby | Adatlap | 428914 | 2008. március 10. 11:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali Mester!!! Tökjó volt ottlenni és részese lenni eme történelmi pillanatnak!Nagyon szép munka,gratulálok!Alkoss még sok ilyen szépet!Pillanatképek a zsűri munkájából.Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 428913 | 2008. március 10. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pisti Mester! Őszintén gratulálok a hajódhoz!!! A fedélzet tényleg gyönyörű, és a szép gépekeknek, a jól elhelyezett figuráknak, meg a lobogó zászlóknak köszönhetően szinte él!!! Sajnos csak a fotók alapján nyilatkozhatok. Remélem a Bolyaira is "elhajózod", vagy talán sikerül eljutni M.várra... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Narn | Adatlap | 428912 | 2008. március 10. 09:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos én nem láthattam élőben az Akagit, de nagyon szépen néz ki és gratulálok a helyezéshez. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 428911 | 2008. március 10. 08:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Maestro! Igazán szépet alkottál, és örülök, hogy élőben is láthattam az Akagit. Gratulálok!! Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 428910 | 2008. március 9. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Láttuk élőben, előszörre azt mondtam rá: Húúú, majd másodszorra azt, hogy: Húúú :) Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 428909 | 2008. március 9. 22:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pisti! Végre lehullt a lepel! Gratulálok az eredményekhez! Most már kijár neked a "Mester úr"! Felnézünk rád valamennyien... A hajó szépen sikerült! Nekem különösen is a fedélzet tetszik. A kitnek ez volt a leggyengébb része, te ezt varázsoltad a legszebbé. Ezen kívül látványos még a géppark is (a repülős múlt ugye nem hátrány...) és természetesen a víz is nagyon szép. Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 428908 | 2008. március 9. 16:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
István! Grat! Azért ezek jobbak mint az én fotóim... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nyomtam ide egy képet is , de lemaradt...