| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| Jozsi | Adatlap | 431656 | 2009. június 24. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hogy Ti miken nem tudtok agyalni ! Nem győzöm keresni a gúgléban a hajókat! De ha valaki azt meri írni, hogy az Icukamagacuki és a Szamurájpuceráj messze horgonyzott egymástól, akkor beledőlök a hajómba. Vagy mimbe. Előzmény: (431650) csatahajós 2009. június 23. 23:15 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szamuráj | Adatlap | 431655 | 2009. június 24. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Lucky! Ugye milyen szépek voltak ezek a 19. század végi francia ágyúnaszádok? A kölyköknek is tetszett a dioráma, ki lett ám állítva a folyosó üvegvitrinjében a japán kikötőssel együtt. Sz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simi | Adatlap | 431654 | 2009. június 24. 09:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
EDE! Én is falra tudnék mászni az anakronizmustól! A PoW hajóteste nagyjából kész is van (ill a főfedélzet is), csak a megfelelő időt várom a festéshez. Ki szeretném tenni a napra száradni (persze üveg alatt), hogy ne kelljen a száradásra napokat várni. Jelenleg a fő lövegtornyokkal foglalkozom, mert szeretném leöntetni azokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431653 | 2009. június 24. 09:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Csatahajós! Sasszem vagy! Az Akizuki alig látszik. Teljesen igazad van, ki kellett volna hagyni a dio-ból. Van egy durvább dioráma is valamelyik modell galériában, ott az Akagi melett az Ise horgonyoz a tatján repfedélzettel... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431652 | 2009. június 24. 09:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tegnap meg is néztem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Hajókovács | Adatlap | 431651 | 2009. június 24. 07:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Hajósok! Bizonyára figyelitek a Duna vizállását, előfordulhat,hogy a hétvégére viz alá kerül az Alsó rakpart.Ha tehetitek , még a héten gyertek a Debrecen " Ex Kassa" hajóra megnézni a hajózástörténeti kiállitást, ÉRDEMES!. Lásd a korábban feltett képeket. üdv mindenkinek Hajókovács | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csatahajós | Adatlap | 431650 | 2009. június 23. 23:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Őőő korrigálom magam... csak a nagyvasakat néztem :D...szóval az Akizuki és az Akagi nem lehettek így együtt az valószínű. Még ebbe-abba bele lehetne kötni azért, de azt már szemétkedésnek tartom :D. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csatahajós | Adatlap | 431649 | 2009. június 23. 23:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Gyakorlatilag lehetséges volt hogy a felsorakoztatott hajók így együtt, ebben a formában horgonyozzanak, persze nem ilyen közel egymáshoz, de hát nyílván 350ben szűkös volt a hely. Simi: nem kötekedés, de azért Truk-ot nem nevezném kis kikötőnek :). A nem a honi szigeteken lévő támaszpontjaik közül messze messze ez volt a legjobban kiépített, kvázi a japán Pearl Harbor, persze nem olyan komoly háttérinfrastruktúrával, de mondjuk hogy nem egyszer állomásozott ott a Császári Haditengerészet igen jelentős része egyszerre, ezt fotók is bizonyítják. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 431648 | 2009. június 23. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szami tanár úr! bommodeli.ucoz.ru/news/2009-06-23-6822 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431647 | 2009. június 23. 15:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Helló! Van egy úgynevezett szárazecsetelős módszer is,amikor a rozsdavörös festékből egy pöttöt teszel a papírlapra.Azt ecsettel elkened mindenfelé a papíron és mikor már majdnem megszáradt az ecseten a festék akkor azt felhordod a testre.Persze nem össze-vissza,hanem föl-le,mint ahogy a víz folyik le rajta. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| epi85 | Adatlap | 431646 | 2009. június 23. 14:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszi Simi!Az odáig ok volt számomra is hogy hol,meg nem is akartam agyon rozsdásítani épp hogy csak.Csak nem tudtam hogy mivel megcsinálni.Szóval nagyon köszönöm a segítséget.A dioráma készítéshez is ha tud valaki esetleg valami ötletet akkor azt szívesen fogadom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simi | Adatlap | 431645 | 2009. június 23. 14:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A rozsdázásra két jó módszer van - szerintem. Mindekettőt a FESTÉS UTÁN lehet végrehajtani. Az egyik: vízfestékkel a peremeket, azok belső sarkait lehet szépen megrozsdázni, ahol anno a sós víz szépen ki szokta fejteni áldádos tevékenységét. A másik módszer a porozás; pl porpasztell krétát reszelsz le, és ezt ecsettel felhordod pl ahol a víz megfolyik a hajótesten. Mindkettőben az a jó, hogy ha nem tetszik, jól lehet módosítani, finomítani; vagy végső esetben akár eltünteteni is. A másik: ne felejtsd el, hogy ez nem tank, nem kell agyonrozsdázni. És csak a hajótesten alakalmazd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| epi85 | Adatlap | 431644 | 2009. június 23. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.Lassan nekiállok összerakni a Biskarck-ot 1:400 ban.Airfixes gyártmány.Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy a festésnél pl a hajó testén hogyan lehet létrehozni rozsda foltokat.Bár gondolom úgy hogy felvan hígítva a barna festék és ecsetel felhordjátok.Azért kérdezek ilyeneket mert még nem csináltam ilyen hajót.Csak most nem rég kapott el újra a makettezés "öröme".Legutóbb a HMS Prince nevű hajót csináltam meg.Majd töltök fel képeket,ha gondoljátok nézzétek majd meg.A másik kérdésem viszont az lenne,hogy a Bismarckból szeretnék egy diorámát csinálni és ha lenne valakinek egy pontosabb leírása,hogy hogyan kell a hullámokat megcsinálni milyen anyagból kell az alapot csinálni.Ill. láttam ezt az un. művizet.Ezzel hogyan kell dolgozni,hogy működik?Előre is köszi mindenkinek a segítséget! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sebi | Adatlap | 431643 | 2009. június 23. 13:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok ! Nem éppen hajós téma, de a steelnavy.com-on láttam az új világvége film előzetesét. Itt a link: www.whowillsurvive2012.com/ Klikkeljetek a watch trailer című pontra és nézzétek meg. Az ajánló vége felé van egy érdekes jelenet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431642 | 2009. június 23. 11:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Én már láttam olyan fotót, ahol a különböző osztályú egységek együtt horgonyoztak egy öbölben, vagy Izlandon, vagy Scapa Flowban és asszem a Wasp volt ott. Nyilván nem ilyen közel egymáshoz. De szerintem élethűséget ebben a tekintetben nem lehet elvárni, különben a dioráma betöltené az egész szobát. De az a felszálló H8K az nekem is erős. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BBalázs | Adatlap | 431641 | 2009. június 23. 10:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ez viszont igaz, amennyire az én fejemben megmaradt pár kép PH-ról, ott a nagy csatahajók külön csoportban horgonyoztak egymáshoz oly szorosan, nem ilyesfajta keszekuszaságban. Nyilván ennek több oka volt, talán a hajók mérete (merülési mélység, hossz stb.) is közrejátszott. Simi, képeket szeretnénk az épülő POW-ről :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simi | Adatlap | 431640 | 2009. június 22. 23:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Én úgy tudom, hogy a hordozós, csatahajós és cirkálós stb egységek nem voltak csak úgy összekeverve a japóknál - és talán az amcsiknál sem. Csatahajós barátunk erről biztosan többet tudna nekünk mondani. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BBalázs | Adatlap | 431639 | 2009. június 22. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szerintem szép első ránézésre, bár valóban túlzásba vitte lehet... viszont ha azt nézem, akkor 1 rephordozó, 1 csatahajó, pár cirkáló és romboló nem biztos h lehetetlen. Illetve, Pearl Harbournál, milyen közel voltak egymáshoz a csatahajók december hetedikén. Nah az volt igazán lehetetlen, és mégis igaz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simi | Adatlap | 431638 | 2009. június 22. 21:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon érdekes... meg nagyon hihetetlen is, amikor majdnem a fél japán flotta így horgonyzott volna együtt - ilyen kis távolságokban egymástól az egyes egységek; mindez ráadásul egy kis ideiglenes kikötőben... Nekem valahogy nem jön be, amikor valaki a látvány kedvéért ennyire elrugaszkodik a valóságtól. Az ilyet hívják hatásvadászatnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 431637 | 2009. június 22. 17:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431636 | 2009. június 22. 17:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ChevyG! Találékony módszer!Ahogy én csinálom az viszont nem kerül plusz energiába,mert nem kell megcsinálni hozzá a célszerszámot. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lbalazs | Adatlap | 431635 | 2009. június 22. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok eladó egy hiánytalan Revell Ghost Ship 2000FT | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431634 | 2009. június 22. 13:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Én asszem kedd du. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 431633 | 2009. június 22. 13:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tervben van nálam is... Talán csütörtök délelőtt? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431632 | 2009. június 22. 13:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 431631 | 2009. június 22. 12:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Batthyányi téri hajóállomásnál van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EDE | Adatlap | 431630 | 2009. június 22. 12:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| oritomi | Adatlap | 431629 | 2009. június 22. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Találtam 1 ilyet.Csatahajós könyv rapidshare.com/files/203656444/Illustrated_Directory_of_Warships_From_1860_to_the_Present_Day.rar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 431628 | 2009. június 22. 10:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szeva Laci! Szuper a hajód! én ezt a módszert használom a pillragacsos témához: www.modellversium.de/tipps/1-werkzeuge/79-punktgenaues-arbeiten-mit-sekundenkleber.html üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431627 | 2009. június 22. 06:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Simi,Sszabi! Köszönöm szépen!A pillanatragasztós módszer igazán jó megoldás lett.Úgy ahogy mondtad,egy pötty a papírra.Majd egy makettezős szikével kissé belenyomtam a hegyét a szegecsbe és úgy mártottam bele a ragiba.Ezután az előre kijelölt helyre odaragasztottam.Elég gyorsan haladt,de az idő múlásával a ragasztó szikkadása miatt már azért támadt egy kis probléma.Ilyenkor nem akart ott maradni a helyén,de egy újabb ragasztó pötty után újra minden jól ment.Ez első lépéseknél kissé óvatosan lassan haladt,de pár száz után már egész jól ment.Most már egész nyugodtan csinálom.Még van egy sor a fedélzet körül és a test szegecs része kész van.Ez kb. ezen a héten meg is lesz.Még egy pár százat csinálok pluszban,hogy legyen még az elkövetkező időkre is.Kell még egy sor padló -vagy mi- a fedélzet szélén,és utána festés lesz.A többi még csak ezután jön,mint például a fedélzet,szellőzők,skylight-ok stb. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 431626 | 2009. június 21. 22:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Boldog Születésnapot Susányi Oszinak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simi | Adatlap | 431625 | 2009. június 21. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Laci! Ez igazán szép munka! Bejött a pillanatragasztós módszer? Azért gyorsan megy már? Még kb mennyi van vissza? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sszabi | Adatlap | 431624 | 2009. június 21. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Laci naggyon jó lett/lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431623 | 2009. június 21. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jozsi! Ezt már csak te tudod eldönteni.Én rábeszéllek,meg nem is. Először azért is nem,mert elég sok az a tizen-ennyi mennyi.Mármint legyártani. Viszont rá is beszéllek,mert biztos látványos lesz és sokkal jobban fog neked is tetszeni. Ezért is írom,hogy Te döntsd el! Üdv, és sok szerencsét hozzá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Jozsi | Adatlap | 431622 | 2009. június 21. 18:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Olyan mintha eredetiben látnám. Nagyon jó! Próbálom magam rábeszélni arra tízen egynéhány ezer szegecsre ami rám vár. Üdv.: Jozsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431621 | 2009. június 21. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431620 | 2009. június 21. 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Pelikán | Adatlap | 431619 | 2009. június 21. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Egy pár fotót teszek fel a Múzeumok Éjszakájáról. Mondhatnám közel s távol a legnagyobb hajózástörténeti kiállítás 140 db makettel, és aki egy kicsit is "hajós" az biztosan elmegy és megnézi! Üdv M | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Jozsi | Adatlap | 431618 | 2009. június 21. 12:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431617 | 2009. június 21. 06:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv mindenkinek! Nagyon nagy a pangás most a fórumon.Gondoltam megtöröm a nyugalmat!Íme itt van pár kép a hajó orrnál elkövetett mozgalmaimról.A fene tudja mik is igazán ezek,de egy eredeti kép alapján csináltam meg.4 db apró karikát hajtottam és ragasztottam fel 0,1mm rézszálból,majd kötelet sodortam ugyanebből a rézből és tettem ezekbe a karikákba.Ez valami csapszeget fog,hogy a szerelés során ne essen a vízbe,vagy ne vesszen el. A kép homályosságáért elnézést kérek,így is a plusz nagyító gombra kellett állítanom,hogy egyáltalán látszódjon valami! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Laci | Adatlap | 431616 | 2009. június 17. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Jozsi! Igen jól értetted.Én is majd seggre ültem mikor megláttam.Még mutattam is az asszonypajtásnak,hogy ENNYI! Témaváltás! Végefelé érkezik a Bismarck hajótestének szegecsei.Még kb 500 db van hátra a jobb oldali tatrészből,ami előre láthatólag a héten meg is lesz,azután a fedélzet köré kell egy sor,ami újabb 1500 db körül van.Ha ez mind meglesz,akkor a fedélzeten kell egy sor padlót feltenni körbe és azután festhetem a testet.Ha minden jól megy akkor 1 hónap az egész művelet. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Jozsi | Adatlap | 431615 | 2009. június 17. 16:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hali! Nézd meg a WWW.FLICKR.NET-et. Beírod a keresőbe hogy H.M.S. Belfast és találsz 335 db fotót. Talán tudsz valamit használni belőlük. Üdv. Jozsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Jozsi | Adatlap | 431614 | 2009. június 17. 16:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Jól értem, 2 négyzetméter 40 000-Ft? A ZATIK-ban ez kb. 5000-Ft. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Narn | Adatlap | 431613 | 2009. június 17. 15:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm az infót, de őket ismerem. Innen vettem a csöveket. Itt a link www.jbmodel.eu/product_info.php/cPath/28/products_id/278 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Varjúbácsi | Adatlap | 431612 | 2009. június 17. 12:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Narn! Ők voltak: www.jbmodel.eu/ Én is vettem csöveket a Csuzimás Varyagomhoz.(Ami szerintem 2550-ben készül el!:-)) ) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Narn | Adatlap | 431611 | 2009. június 17. 12:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszi, ez talán elég lesz megtalálni őket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BBalázs | Adatlap | 431610 | 2009. június 17. 12:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! A HMS Belfastról kellene sok-sok kép, de a második világháborús időszakából, leginkább 43-ból, az északi-foki csata idejéről. Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 431609 | 2009. június 17. 11:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A "börzés" épületben, a földszinten. Főbejáraton bemész és jobb kéz felől ült, kb 1m-es asztala volt. Az Ő bal oldalán sok modell és makett/pro modellt árultak (nem tudom a cég nevet) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Narn | Adatlap | 431608 | 2009. június 17. 10:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Chevy! Az jó lenne, ha kiderülne, hogy kik voltak. Hol árultak ? Az alapján talán ki lehetne deríteni kilétüket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 431607 | 2009. június 17. 10:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szeva ! Móváron volt egy osztrák cég, ami maratásokat és esztergált cuccokat készített. Természetesen főleg 35ben, de sok-sok hajós kieg is volt. pl a Zvezda féle ruszki hajókhoz lövegszettek és esztergált(!) árbocok! Én 1 általános maratást hoztam tőle (350-es 3soros korlát, "belógással", és a König osztály fő fegyverzetének csövei.-20db alkatrész)) Az úr szimpatikus volt, és még kedvezményt is adott. (a két készlet kb 3000Ft volt) A cégnevét nem tudom (csomagoláson nincs rajta), de lehet h Valamelyik Kolléga tud érdemben több infót adni. üdv:C | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |