<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Regal | Adatlap | 435598 | 2012. július 6. 16:38 | ||
Gabusch | Adatlap | 435597 | 2012. július 6. 12:04 | ||
Szia Regal! Ha ezt a harminc fokos szögben vágást úgy érted, hogy mondjuk lemarad a tat és így úszik be a diorámába, akkor ez elég könnyen megoldható ha nem sokkal a torony mögött vágod el. Ott ugyanis az altiszti körlet van, gyakorlatilag priccsek, alatta akkuk, ezeket viszonylag elég könnyű korrekten megcsinálni még ekkorában is, és mégis valami, meg jópofa. Esetleg belefér a konyha is, az sem ordítóan nehéz. A nyomásálló test tetején a fedélzet alatt mindenféle légbeömlők haladnak a dízelek felé, így ott sem kopasz a dolog. Az egyetlen gond az lehet vele, hogy a makett anyaga maga baromi vastag lesz hozzá, szépen le kell majd belőle reszelni. Ha kell forrásanyag, keress magánban, akad. | |||||
Regal | Adatlap | 435596 | 2012. július 6. 10:41 | ||
Sziasztok, azt hiszem marad a 40-es festés és nem nyitom meg oldalról a tengeralattjárót, ekkora gyakorlatom nincs a scratch-ben...ezért szerintem az AFV jobb lesz. Ha mégis valami őrület fogna el, nekiesek a fűrésszel. Volt egy olyan gondolatom is, hogy nem szabályosan hosszában bágnám el, hanemkb 30 fokos szögben, így csak egy részét elég lenne kidolgozni, ilyet mástól még nem láttam. Néztem, hogy a Bismarck felülről sötétebb szürke a járó felület pár helyen? Ezekhez érdemes a Humbrol 27-et használni? Ez más anyagból volt, vagy volt valami egyéb funkciója, hogy sőtétebbre festették? Üdv, Regal | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 435595 | 2012. július 5. 18:42 | ||
Szívesen! Az U-556-tal csak \'40-ben, a Balti-tengeren horgonyzott együtt. Később, az Atlantin, a Bismarck emlékezetes portyáján, ill. az odavezető úton már nem találkoztak. Az U-556 is bevetésen volt \'41 májusában, el is indult a Bismarck segítségére, amikor megsérült a csatahajó, de már nem ért oda. Szóval vagy Balti, \'40, U-556-tal, vagy későbbi, U-boot nélkül. Ha ragaszkodsz a történelmi hűséghez. Azért osztja háromfelé, mert ezek voltak az átfestés fázisai a Rheinübung alatt, és a végén tényleg átlátszottak kicsit a balti csíkok, fotón is látható. | |||||
Gabusch | Adatlap | 435594 | 2012. július 5. 18:34 | ||
Szia Regal! Még az jutott eszembe, hogy ha a CMK-féle nyitást választod, akkor a Kommandozentrale sokkal kevésbé problematikus - cserébe nem is látványos -, mert azon az oldalon főleg elektromos szekrények vannak. Ellenkező esetben megpróbálkozhatsz egy háttérrajzzal is. Tökéletességre ne törekedj, ebben a méretarányban lehetetlen. :) Tudd, hogy dacára annak, hogy az AFV állítólag szebb (szubjektív), az vízszintesen van megvágva, így az lényegesen jobb vízvonalhoz, míg a Revell függőlegesen, így az az eredeti koncepciódhoz szerintem megfelelőbb. | |||||
Regal | Adatlap | 435593 | 2012. július 5. 18:32 | ||
Köszönöm, akkor ezek szerint csak 40-ben volt ilyen festésű, 41 márciusára már a balti volt... vagy az Operation \"Rheinübung\" 3. rész? idején (nem tudom miért veszi külön 3 részre, a linken, amit megadtál így volt), de ott már a balti csíkot átfestették, kicsit átlátszik a festés alatt, ahogy én látom. Azt hiszem ez az állapot, amikor meg lehetne jeleníteni az u 556-ossal együtt a sziklafal előtt. | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 435592 | 2012. július 5. 18:19 | ||
Regal | Adatlap | 435591 | 2012. július 5. 18:09 | ||
Szia Gabusch, megnéztem, széthúztam 19 cm-esre az u-boat-ot és úgy döntöttem, hogy ez egy kicsit erős lenne megcsinálni. Jó lesz nekem zártan is:-) Biztos nagyon látványos lenne, de akkor nyugdíjas koromig ezt építgetném...72-es méretben még nem is lenne olyan nagy kihívás, de ahogy írtad is, sok vízszelep kerék méretarányosan gombostű vastagságú, illetve az is félbe vágva...:-) Maradok a külső megjelenítésükön, elkezdek majd kísérletezni, hogyan tudok látványos \"vizet fakasztani\" mindenféle anyagból. Egy jó dio-hoz az alapot érdemesebb először megkreálni, mert jelen esetben a vizet elég rendesen el lehet tolni. Tamás! Én azt a változatot szeretném megcsinálni, ahol a fedélzeten még nincs kinn a horogkeresztes zászló, ahol még nem volt meg a balti-csíkozás. Konkrétan nem tudom meddig volt ilyen festéssel, de majd utánaolvasok. Kinéztem a Luckymodel-en az AFV typeVIIC tengeralattráróját, úgy olvastam, ez a legélethűbb, jobb, mint a Revell. Üdvözlettel, Regal | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 435590 | 2012. július 5. 16:53 | ||
Regal! A Balti-tengeri jelenetnél, ha emellett döntesz, figyelj arra, hogy ebben az időben a Bismarck nem pontosan úgy nézett ki, mint aztán az Atlanti-óceánon \'41 májusában. Amire emlékszem, hogy az Anton torony tüzérségi távmérője még megvolt (ezt később leszerelték, mert a felcsapódó víztől használhatatlan volt), és még nem volt felszerelve a hajóra a teljes légvédelmi tüzérség. Lehet, hogy van más is, utána kellene nézni. | |||||
Gabusch | Adatlap | 435589 | 2012. július 5. 09:44 | ||
Érdekes koncepció. :) Nézd meg a lenti linket, az utolsó képet állítsd be úgy, hogy a hajó kb. 19 cm hosszú legyen! Azt kéne neked megcsinálni. :) Ha neki akarsz állni, megpróbálhatok csinálni közeli fotókat a makettről, mert nekem van egy ilyenem, de nem vagyok odáig a gépem makró-képességeitől. www.targa-japan.com/komitudomokei/u_boote/ubootsyousai.html | |||||
Regal | Adatlap | 435588 | 2012. július 5. 07:49 | ||
Sziasztok! Köszönöm ismét a sok hasznos info-t, nagyon sok az inspiráló ötlet benne. A tipp nagyon jó az U556-tal kapcsolatban, utánaolvastam, a két kapitány és a legénység szinte testvéri szinten összehaverkodtak, és elméletileg a két tengeri jármű egyszere készült eyzon gyárban és egyszerre futottak ki. Egy baráti találkozót meg lehetne örökíteni. Az ágyulövés is klassz, e azt a New Jersey-vel szeretném megcsinálni, ezt az ominózus állapotot, amikor a vízben is \"görbül a tér\":-) Visszatérve, az alap koncepció az volt, hogy sziklafal előtt a Bismarck, a dio szélén pedig a engeralattjáró, és a dioráma oldala felmetszené az uboat oldalát, ígí látszana mi van benne. így viszont elég meredek lenne kidolgozni, mert tényleg egy komplett belső teret kellene scratch-elni. A két dio link nagyon szép, az már biztos, hoy mozgó hajókat fogok csinálni, teszik a hullámzás. Úgy szerettem volna, hogy be lehessen látni a vízbe oldalról, ennek a megoldásával még erősen küzdök. így ettől teszem függővé, hogy megnyitom-e az u-boat oldalát. Néztem én is egy fórumon, hogy az AFV uboat-ját jobbra értékelték, mint a Revellt, valószínűleg ő lesz az \"áldozat\". A fa fedélzet szerintem marad a Pontos model-é, mert másik hajó fedélzetéről találtam közelit és nagyon szép kidolgozású. Gondolom a Bismarck-é sem lesz sokkal gagyibb. | |||||
Gabusch | Adatlap | 435587 | 2012. július 4. 22:46 | ||
Regal, milyen oldalát akarod nyitni a fedélzetnek? Cutaway tengót akarsz 1:350-ben? Ez szerintem felejtős. Belső térrel ketten foglalkoznak, a CMK gyárt az 1:72-es Revellhez négy egységet (ez nem teljes), illetve a Targa egy komplett VIIC-t elég korrekt belső térrel 1:144-ben (ami belülről amennyire tudom ordítóan nem tért el a VIIB-től. Arról nem is beszélve, hogy pl. az U-556 már VIIC volt. Scratch persze meg lehet csinálni, de nem igazán lesz az mutatós, mert a legnagyobb magassága olyan 5,7 mm lehet a lakótérnek, és a szépségét a millió csap és egyéb tekerentyű adja, amit gyakorlatilag lehetetlen ekkorában normálisan megcsinálni, lévén a nagyobbja is csak kb. 1 mm hosszú vagy átmérőjű. A kisebbje meg 0,15. És van belőle vagy száz darab bezsúfolva neked egy kb. 5,7x28 mm-es negyedhengerbe (Kommandozentrale). Ha a cél az, hogy egy diorámát hozz össze a Bismarck-kal, akkor az AFV-Club 1:350-ese tartalmazza a belső nyomásálló testet, azaz a külső héjon nyithatod pl. a torpedóbetöltő nyílást, mert torpedó is van hozzá. A torony búvónyílását pedig ebben a méretarányban nem egy nagy szám nyitni, bár én azért ahelyett, hogy egyszerűen levágnám, inkább csinálnék róla valami lenyomatot és azt reszelném körbe. Egyébként van mindenük VIIA-tól VIID-ig,de azért nézz utána pl. az uboat.net-en, hogy melyik típust pakold mellé. | |||||
Sebi | Adatlap | 435586 | 2012. július 4. 22:07 | ||
Szia Regal! Szívesen. A tengeralattjáró jó ötlet, bár amennyire tudom 350-ben nem gyárt senki nyitottat. Szerintem azért a zárttal is össze lehet dobni egy jó kis diorámát, mint amilyen ez is (igaz, ez 700-as): www.modelshipgallery.com/gallery/bb/dkm/scharnhorst-700-kk3/kk-index.html Vagy ha valami mozgalmasabbat szeretnél, ajánlom ezt: www.modelshipgallery.com/gallery/bb/dkm/bismarck-350-kk2/kk-index.html Sajnos a fafedélzetre így nem tudok mit mondani. Ezek a gyártók lényegében fej-fej mellett haladnak a minőségben. Neked kell eldönteni, hogy mit bír el a pénztárcád. Persze azt fenntartom, amit először írtam. Vagyis célszerű a gyártó által ajánlott maketthez venni a fedélzetet. | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 435585 | 2012. július 4. 16:03 | ||
A Bismarck együtt gyakorlatozott a Balti-tengeren az U-556-tal és baráti kapcsolat is alakult a két legénység között, ez pl. megörökíthető lenne. | |||||
Regal | Adatlap | 435584 | 2012. július 4. 07:18 | ||
Szia Sebi! Köszönöm az info-t. Olvastam, hogy a Bismarck-ot \"elküldték vadászni\", ezek szerint járt a fjordok közt. Igen, a Tirpitz-ről több ilyen kép ven, engem konkrétan pont egy ezt megjelenítő dioráma ihletett meg: www.modelshipgallery.com/gallery/bb/dkm/tirpitz-350-th/th-index.html Gondolkoztam azon is, hogy teszek mellé egy korben hozzáillő tengeralattjárót (a type VIIA illetve B-vel már találkozhatott a net szerint. Nem tudod, hogy gyárt valaki olyan 1/350-es német tengeralattjárót, aminek nyitott az oldal (be lehet nézni a fedélzetre? Néztem egy összehasonlítást, az AFV elméletileg jobb kidolgozású, mint a Revell. Közben utánajártam, visszaírt a Lucky modell, a Bismarck fedélzetét (Pontos model)1-2 hónap alatt tudják leszállítani, és náluk 25 USD+minimális postaköltség, ha viszont a KA-modelsét venném az ebay-ről, az 52 postával. szerintem annyival nem lehet jobb minőségű. Illetve van még a Hunter wood deck series-től 23 USD-ért. Ugyanitt a Luckymodel-nél néztem a Tamiya New Jersey-t és fa fedélzetet,56 és 30 USD, az elég baráti ár. Üdvözlettel, Regal | |||||
Sebi | Adatlap | 435583 | 2012. július 3. 21:00 | ||
Szia! Járt fjordok között, csak szerintem a fennmaradt fotókról kicsit nehéz megállapítani az arányokat. www.bismarck-class.dk/bismarck/history/bisrhein1.html Ezért ha javasolhatok valamit, majd ha építesz egy Tirpitz-et, ahhoz készíts fjordot. Arról több közelkép maradt fenn. Az összeállításnál én először lefújnám a hajót, majd feltenném a fafedélzetet, végül a korlátokat. Ha nem teszel fel fát, akkor úgy, ahogy írtad. Fedélzet, maszkolás, felépítmény, törzs és korlátok. | |||||
Regal | Adatlap | 435582 | 2012. július 3. 07:28 | ||
Sziasztok, köszönöm az info-kat. A Tamiya-hoz valót fogom megvenni, a Pontos models termékénél felfedeztem, hogy jelölik, hogy mihez adják: pl a Bismarck type R., úgyhogy erre igyekszem odafigyelni. Köszönöm a festési tanácsokat is, az első 2 színből van is. Gondolkoztam, hogy elő-árnyékolni kellene, hogy látszon rajta kicsit a kopottság (bár nem sokáig hajózott). Diorámába akarom majd betenni, pl egy szikla elé, de nem tudom járt-e sziklás fjordok között? A hajóépítés terén új vagyok, szerintetek hogyan érdemesebb, előbb feltenni a korlátokat, aztén lefújni az egészet, végül a fedélzetet? Vagy fedélzet, kimaszkolni és lefújni az egészet szürkére? Hogy érdemesebb? Üdvözlettel, Regal | |||||
Sebi | Adatlap | 435581 | 2012. július 2. 15:55 | ||
Sebi | Adatlap | 435580 | 2012. július 2. 15:54 | ||
Szia Regal! Ezeket a színeket javaslom a hajóhoz: Törzs: Dunkelgrau 50 - Humbrol 145 Felépítmény: Hellgrau 51 - Humbrol 147 A felépítmény felső acélfedélzetei és a katapultfedélzet acélrésze: Dunkelgrau 2 - Humbrol 27 A fafedélzettel kapcsolatban pedig osztom Tamás véleményét. Csak az adott gyártóhoz szabad venni. Vagy esetleg nézd meg ezt: www.nautilusmodels.com/99-500.htm Ez általános fafedélzet, amit neked kell méretre vágni és beragasztani. | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 435579 | 2012. július 2. 10:49 | ||
Szia! A színekhez nem akarok hozzászólni, mert egyrészt nem vagyok benne túl nagy ász, másrészt esetleges minimális árnyalatnyi eltérésektől nem is megyek a falnak, de fedélzetem van az Artwox-tól és a KA Modelstől is, és mindkettő jó minőségű, eszméletlenül sokat dobnak az összképen. Az Artwoxosok általában olcsóbbak, de nem biztos, hogy rosszabbak is. Meggyőződésem, hogy csak ahhoz a gyártóhoz szabad vásárolni, amelyikhez ajánlják, gyakorlatilag biztos, hogy másikhoz nem fog passzolni, itt 1-2 tizedmilliméter már tönkreteszi az illeszkedést. | |||||
Regal | Adatlap | 435578 | 2012. július 2. 10:06 | ||
Sziasztok, még egy kérdés: A Bismarck-hoz szeretnék fa fedélzetet beszerezni, néztem, hogy az Artwox-é nagyon szép, de van több gyártótól is. Volt már dolga valakinek ilyen fedélzettel, hol érdemes beszerezni ezt vagy egy másikat? Ha az Academy-hez ajánlják, a Tamiya-hoz passzolni fog? New Jersey-hez is szeretnék venni hasonló fa fedélzetet. Előre is köszönöm az info-t. Üdvözlettel, Regal | |||||
Regal | Adatlap | 435577 | 2012. július 2. 09:25 | ||
Sziasztok, elkezdtem csinálni a Tamiya Bismarck-ját, és tudnátok esetleg segíteni, hogy milyen szürke színt érdemes használni hozzá (Humbrol, Tamiya, vagy Testors) és melyik színárnyalatot? Előre is köszönöm a segítséget, üdvözlettel, Regal | |||||
Regal | Adatlap | 435576 | 2012. június 29. 08:05 | ||
Sziasztok, Iowa osztályú hajót keresek megvételre 1/350 méretarányban (New Jersey, Missouri), újat vagy olyat, ami enamel festékkel lett festve (maratható) Elérhetőségem: tgea78@gmail.com üdvözlettel, Regal | |||||
Sebi | Adatlap | 435575 | 2012. június 26. 16:35 | ||
Bocs, de így mindjárt a bemutatóra juthattok: www.die-maenner-der-emden.de/Die_Manner_der_Emden/Trailer_de.html | |||||
Sebi | Adatlap | 435574 | 2012. június 26. 16:29 | ||
Tiszteletem Uraim! Íme az új hajós film. Az sajnos nem derül ki, hogy mikor és milyen formában kerül ide hozzánk: www.die-maenner-der-emden.de | |||||
Regal | Adatlap | 435573 | 2012. június 26. 14:54 | ||
Sziasztok, Iowa osztályú hajót keresek megvételre 1/350 méretarányban (New Jersey, Missouri), újat vagy olyat, ami enamel festékkel lett festve (maratható) Elérhetőségem: tgea78@gmail.com üdvözlettel, Regal | |||||
kopcos | Adatlap | 435572 | 2012. június 23. 12:57 | ||
16. inch-es ágyú tréning film...www.youtube.com/watch | |||||
Syb | Adatlap | 435571 | 2012. június 21. 11:48 | ||
Első jelentés az építkezésről: Törzs főfedélzettel és a felépítmény alapjával összehozva,némi tömítgetésre szorult a fedélzet,mert nem volt tökéletes az illeszkedése,lealapoztam a vízszintes felületeket hogy lássam hol kell még tömítenem,lecsiszoltam a csiszolásra szoruló részeket.Elkészültek a házi horgonyláncok,kifurkáltam a horgonyláncok be és kimeneti nyílásait.Levakargattam a felépítményre öntött lépcsőket.Hamarosan érkeznek az Aber csövek a főlövegekhez.Augusztusban pedig az Eduard detail set-je,addig szépítgetem,csiszolgatok a kinézetén.Amint szereztem egy fényképezőt teszek fel képeket a mostani állapotáról. Syb | |||||
Starshiptech | Adatlap | 435570 | 2012. június 15. 19:32 | ||
Engem érdekelne de a modern Missouri-t akarom megcsinálni a Tamiya New Yersey-ből... | |||||
Syb | Adatlap | 435569 | 2012. június 15. 13:21 | ||
Sziasztok! Hozott a postásnéni egy szép nagy hajót,USS Missouri névre hallgat a \"kicsike\".Ő a következő néhány hónapom elfoglaltsága,majd még érkeznek a fotómaratások is.Elleszek egy darabig.Majd ha érdekel valakit,teszek fel képeket.:) | |||||
Starshiptech | Adatlap | 435568 | 2012. június 15. 09:48 | ||
A tízes utáni ákombákom euró lenne! | |||||
Starshiptech | Adatlap | 435567 | 2012. június 15. 09:47 | ||
Helló! Nálunk Freilassingban lehet kapni tamiya 1:350 es figurákat hajókhoz :-) kb ugy 10€ egy zacsi...ha jól emlékszem 30db van benne... | |||||
SSZABI | Adatlap | 435566 | 2012. június 15. 09:23 | ||
Szia! 1/400 Aber korlátot vehetsz itt: www.modellesmakett.hu/1400_ships_accessories.html Úgy emlékszem a postaköltség is ajánlott levélnyi volt. Figurát meg szerintem itthon nem nagyon lehet kapni, nem is tudok ebben segíteni... Üdv! | |||||
talbi | Adatlap | 435565 | 2012. június 15. 09:07 | ||
Sziasztok! Tudom, hogy már kaptam rá választ de nemtalálom :( Bocs szóval 1/400 korlátokat és figurákat itthon hol lehet venni? Köszi! | |||||
narn08 | Adatlap | 435564 | 2012. június 12. 18:34 | ||
nagyon szep lett ! Remelem, hogy majd iden Telfordban sikerul meglesni eloben is oket ;) | |||||
Sebi | Adatlap | 435563 | 2012. június 12. 15:57 | ||
Szia! Lehet, hogy a kép torzít, de egy kicsit még lapítanám a szemeket. | |||||
Sebi | Adatlap | 435562 | 2012. június 12. 15:37 | ||
Ez igen! Majd én is szeretném látni alkalomadtán. | |||||
Syb | Adatlap | 435561 | 2012. június 12. 12:52 | ||
Sziasztok! Hamarosan leszállítják a USS Missourit,és mivel szeretném a lehető legtöbb dolgot feljavítani rajta,készítettem egy horgonyláncot.Szerintetek megfelelő a mérete 1/350-hez? img849.imageshack.us/img849/2459/lnc3.png | |||||
Simi | Adatlap | 435560 | 2012. június 12. 12:40 | ||
Igazán szép alkotás született! A fél éves elkészülési idő is nagyon jó és - számomra különösen is - írígylésre méltó! Remélem, élőben is láthatom majd... Majd jó volna, ha írnál nekünk néhány sort a következő projekt alapötletéről is! | |||||
Neo954 | Adatlap | 435559 | 2012. június 12. 09:44 | ||
zs180 | Adatlap | 435558 | 2012. június 12. 00:01 | ||
Sziasztok! Végre elkészült a két Kingfisher, és ezzel az utóbbi fél év munkája, az 1:1200-as USS Minnesota. Ami még hátravan: névtábla, plexi - nem az én feladatom. Profi fotós barátom fog róla rendes képeket készíteni, azok mennek majd a modelwarhips.com-ra. Most \"pihenek\" néhány hetet, mielőtt belekezdenék a \"The Iron Dog and a Splendid Cat\" névre hallgató diorámám építésébe. P.Gy. | |||||
Syb | Adatlap | 435557 | 2012. június 10. 20:21 | ||
Sziasztok! Keresek 1/350-es Aber fém lövegcsöveket (Us navy 127 mm universal) 8db-ot Email:syb@freemail.hu | |||||
kopcos | Adatlap | 435556 | 2012. június 9. 14:22 | ||
kopcos | Adatlap | 435555 | 2012. június 9. 14:21 | ||
64-es... | |||||
Marianna70 | Adatlap | 435554 | 2012. június 8. 09:49 | ||
Mind kettőtöknek köszönöm a gyors választ. Nagyon nehezen boldogulok ezzel az oldallal,de majd belejövök. még egyszer köszönöm. És biztos ami biztos elmentem és kinyomtatom több példányban mert nem most lesz, az hogy befejezzük a modellt. | |||||
Syb | Adatlap | 435553 | 2012. június 8. 08:43 | ||
Hello! Ezen az oldalon fent van az egész,ha így is megfelel www.model-making.eu/products/HMS-Hood.html | |||||
CortoMaltese | Adatlap | 435552 | 2012. június 8. 08:43 | ||
Marianna70 | Adatlap | 435551 | 2012. június 8. 08:35 | ||
Sziasztok! Üdv mindenkinek mivel teljesen újak vagyunk. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Elkezdtük építeni az HMS HOOD nevű angol hadihajót,de közben újítják is a házunkat így alaposan elkallódott az építési rajza. Ez a 7 éves kisfiam első komoly modellje már többet is csináltunk közösen de azok egyszerűek voltak ehhez képest. A hajó paraméterei: Airfix modell arányai 1:600 sorozatszáma; AO4202. Nagyon megköszönném ha valaki eljuttatná nekünk az építési rajz másolatát. | |||||
Syb | Adatlap | 435550 | 2012. június 6. 10:04 | ||
Sziasztok! Mivel a Bismarck osztály hajóinak megépítése egyenlőre zátonyra futott így keresgélésbe kezdtem és rátaláltam a Tamiya 1/350-es Missouri-jára.Megtettszett szóval ő lesz az \"áldozat.Szeretném feljavítani,már találtam hozzá fém lövegcsöveket,meg még néhány cuccot az Abertől egy magyar oldalon,viszont nemtudom mennyi korlát kéne rá.Valakinek van tapasztalata,hogy Aber korlátból mennyit kellene vennem hogy elég legyen a hajóra? Üdv Syb | |||||
hatvanilaci | Adatlap | 435549 | 2012. június 5. 09:25 | ||
Üdv hajósok! Olyan kérdésem lenne felétek,hogy van ez az úgy nevezett újság,hogy\"Páncélos hadihajó Bismarck\".Sajnos a külföldi melóm miatt lemaradtam a 3. számról.Ha esetleg valakinek megvan,akkor kérnélek titeket,hogy valaki legyen olyan rendes és vagy az újságban levő építési útmutatóban levő rajz melléklet fénymásolatát,vagy a kiesett hulladék rétegelt lemezt küldjétek már el a következő címre! Hatvani László Mezőtúr 5400 Szabadság tér 29 2/2/8 Előre is köszönöm a segítségetek! A hajóm szépen alakul (1:100),csak sajnos a fényképezőm eltűnt valahol külföldön. Üdv! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szia Gabusch,
igen, úgy értettem, hogy egy nagy ovális metszet lesz, pl a tat félig levágva. Akkor nem kellene annyi mindent kidolgozni. Az viszont csak akkor működne, ha a mű-vizet sikerülne megoldanom nagy mennyiségben. Már azon is gondolkoztam, hogy szineznék szaniteres átlátszó fuga anyagot, ami 2-3 cm mélységben már átláthatatlan lenne, ezért nem kellen kitölteni az egészet...
Ha aktuálissá válik, megkereslek majd emailben. Még kb 2hónap, ahogy a Luckymodel írta. De ha van egy jó kis képed kedvcsinálónak, arra kiváncsi lennék és gondolom a fórumozóknak is csemege lenn:-)
Két kép, ami inspiráló lehet az U-boat kedvelőknek:
Üdvözlettel,
Regal