Tovább >>> |
SzaTi | Adatlap | 437636 | 2010. szeptember 6. 22:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437635 | 2010. augusztus 5. 01:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Felteszek pár képet a makettekről. A többit ezen a linken tudjátok megnézni! s1027.photobucket.com/albums/y334/MMC_Hungary/Workshop%20Models/ Jó nézelődést ! Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437634 | 2010. augusztus 4. 01:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az első "adag" képek emberek/ hangulat/ előadások. Jó nézelődést. s1027.photobucket.com/albums/y334/MMC_Hungary/Workshop%20People/ Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovacsp | Adatlap | 437633 | 2010. augusztus 3. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek ! Szeretnék én is kedves Batya barátomhoz csatlakozni, és megköszönni minden kedves vendégnek és előadónak, hogy az időtöket nem sajnálva ellátogatatok Kesztheyre ezen szép eseményre. Nélkületek nem jöhetett volna létre ! Üdvözlettel : Kovács Péter, technikusotok | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
varczag | Adatlap | 437632 | 2010. augusztus 3. 21:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
varczag | Adatlap | 437631 | 2010. augusztus 3. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet a Keszthelyi rendezvény szervezőinek a kellemes és tartalmas hétvégéért! Több ilyen rendezvény kellene! Varczag | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437630 | 2010. augusztus 3. 00:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Végre gép közelébe kerültem én is! Köszönjük minden makettezőnek, akik meglátogatták a rendezvényünket. Reméljük tudtunk számotokra hasznosat és újat mutatni. Külön köszönet minden előadónak, látványmakettezőnek, segítőnek akik nélkül ez a rendezvény nem jött volna létre! Reményeink szerint 2011ben folytatjuk a szervezést, valószínűleg egy kedvezőbb időpontban. A rendezvényen készült képanyag feltöltésre kerül a napokban az internetre. Pontos elérhetőséget megtaláljátok majd a fórumokon. Továbbá felkerül egy összefoglaló az előadásokról. De ez csak hó végére várható. Addig is gyakoroljátok a hétvégén tanultakat, és ahogy mondani szoktuk: várjuk a képeket! Üdvözlettel Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hönö | Adatlap | 437629 | 2010. augusztus 2. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár kép a hétvégi Workshopról. Az egész rendezvény nagyon jó hangulatú és magas színvo nalú volt,köszönet a szervezőknek és az előadóknak! Jövőre is ott a helyünk! Üdv.: Hönö Kapuvári Makett Klub | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HûBérÚr | Adatlap | 437628 | 2010. augusztus 2. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon élvezetes, és hasznos volt a Workshop! Ezúton is szeretném megköszönni, minden szervezőnek - elsősorban Batyának - és az előadóknak a lelkes munkát, és azt a barátságos, segítőkész légkört ami az egész rendezvényt jellemezte. Remélem a jövőben még több hasonló kezdeményezés lesz! :) üdvözlettel, Harmath Péter Szombathelyről | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szittyah | Adatlap | 437627 | 2010. július 28. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
tegnap végre rászántam magam, hogy foglalok szállást...rászűrtem a nekem kedvező feltételekre (üdülési csekk, kossuth utcától való távolság...) kb fél órát vett igénybe egy kis lista összeállítása. felhívtam az első számot, és volt hely. ennyit arról, hogy lehetetlen szállást találni. (ja, olcsó az nem lesz a kiruccanás...pesttel sokkal jobban jártam volna. de ez van, szervezésben nincs demokrácia) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437624 | 2010. július 22. 23:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettező Barátaink! Kialakult a rendezvény időrendje és az előadások témái: Szombati nap menetrendje: 9:00 Rendezvény nyitása. 10:00 Lőrincz Péter előadása, témája: - Matrica felhelyezése, fixálása - Vászon felületek elkészítése, festése 11:15 Kiss Gábor előadása, témája: - Néhány szó a kamion makettezés alapjairól - Dobozépítés-átépítés különbségei - Átépítések: váz, motor, fülke átépítés - Feljavítások: kábelezés, fülke belső, külső kiegészítők - Saját gyártású felépítmények készítése - Pótkocsi feljavítása 12:30 Ebédszünet A helyszínen, menüsor alapján lehet választani, 790Ft/adag áron, mely tartalmazza a levest és a főételt. 14:00 Szabó Ákos előadása, témája: - Dioráma építés alapjai: ötlet, kompozíció - Dioráma tervezés és építés lépései elméletben és gyakorlatban - Vákuumformázott épület építésének és festésének lépései 15:30 Rudi Meir előadása, témája: - Olajfestékkel használata a harcjármű makettezésben - Rozsda, fényhatások, árnyalatok megjelenítése - Az előadás során egy harcjármű torony elnyeri majd végső formáját, miközben 5 másik előadó a saját stílusában, Rudival együtt dolgozva készíti el a saját replikáját 17:00 Makett mustra: - A meghívott elismert makettezőktől kikérheted a véleményüket, javaslatukat - Várjuk az építés alatt lévő vagy már elkészült maketteket 18:00 Zárás - Vacsora a Keszthelyi Borfesztiválon! - Rossz idő esetén, a rendezvény helyszínén vacsorát biztosítanak. Vasárnap időrendje: 9:00 Kapunyitás 9:30 Kovács Imre előadása, témája: - Harcjárművek öregítése, koptatása, rozsda megjelenítése - A felhasználható anyagokkal való tapasztalatok megosztása - Látvány makettezés 10:45 Varczag György előadása, témája: - Saját készítésű figurák faragása - Speciális eszközök, anyagok használata 12:00 Ebéd A helyszínen, menüsor alapján lehet választani, 790Ft/adag áron, mely tartalmazza a levest és a főételt. 13:00 Dr. Pillisy Béla előadása, témája: - ´46-os német technika, kísérleti járművek, prototípusok - Béla egyedülálló gyűjteményéből 1/35-ös járművekkel szemléltetve 14:15 Baranyai Attila előadása, témája: - Kopások „anatómiája” keletkezése, elhelyezkedése, formája - Kopások megjelenítése a makett felületén 15:30 Rendezvény zárása Az előadások mellett a következő makettezők tartanak folyamatos látvány makettezést és tanácsadást: Jobbágy Szilárd repülő/scratch build Varga Tibor harcjármű/festése, filterezés Andreas Todorovic harcjárművek átépítése /T-62, T-72 Berke András harcjármű átépítés /VT-55 Kovács Olivér figurák festése, alapra helyezése Tury Pál polgári járműfestés, belső tér, átépítés Vida Balázs 1/35 figurafestés alapjai kezdőknek Zsigrai Zoltán scratch build / sci-fi Kovács Gellért 1:35 NOHAB mozdony építésének tapasztalatai Józsa Szabolcs Balázs mozdony építése/ Ty-37 /1:45/ Fodor Gábor gyanta öntése, formázása Szűcs Imre hajó makettezés/fahajók építésének tapasztalatai Bíró Zoltán hajó makettezés/saját építésű fahajók építésének tapasztalatai További program: - Makett kiállítás az előadók gyűjteményeiből. Várunk mindenkit! Üdvözlettel Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437620 | 2010. július 15. 23:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettező Barátaink! Sajnos Klaus Herold munkahelyi kötelességei miatt lemondani kényszerült előadását. Ugyanakkor örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elfogadta meghívásunkat Rudi Meir, a belga KMK makett klub vezetője, aki egy igazán különleges előadással készül. Erről hamarosan többet is tudunk mondani, elöljáróban annyit, hogy a harcjárműfestés majd minden fogását láthatjátok majd. Rudi érkezése további látványosságokat is hoz, hiszen több KMK tag díjnyertes makettjei is láthatóak lesznek. A kiállított különlegességek sorát gazdagítja majd Kovács Gellért barátunk saját építésű 1/35 NOHAB mozdonya. És Bíró Zoltán hajómakettjei. Várunk Benneteket! KMK klub weblapja: www.kmk-scaleworld.be/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437619 | 2010. július 15. 12:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kérek mindenkit aki foglalt szállást a MÁV üdülőben az keressen más szállást! Számunkra érthetetlen módon mégsem adják ki az üdülőt. Elnézést a kellemetlenségért! Válogattam szálláslehetőségeket: Az árak 2éjszakára értendőek: www.szallas-balaton.hu/keres%C3%A9s/egyszer%C5%B1/728137755/1 További link: keszthely.lap.hu/ keszthely.hu/szallashelyek Várunk mindenkit! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437618 | 2010. július 12. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A szállás foglaláshoz új telefonszámot kaptam! Kérek mindenkit aki jelentkezik az ezt a számot hívja! Deliné Marika 06/30-4088715 Várunk mindenkit! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437617 | 2010. július 8. 20:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
batya | Adatlap | 437616 | 2010. július 6. 14:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Mindenki! Szállás miatt telefonálgattam és a következő ajánlatot kaptuk. Keszthelyen a Balatontól 300méterre a rendezvénytől 1kilométerre. 2000ft/fö/éjszaka. Elhelyezés faházakban. kb. 40 szabad szállás van még! Kérem a következö telefonszámot hívjátok a foglalás miatt. 06/30/9931140 Várunk mindenkit! Üdvözlettel Baranyai Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 437615 | 2010. július 6. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Katona István! Köszönjük az észrevételt, természetesen megfontoljuk, és köszönjük a jókívánságokat is. Az időpont választásnál elsősorban az vezérelt minket, hogy egy kellemes hétvégét lehessen a Balatonnál tölteni (akár családostól), amibe a Workshop mellett egy balatoni nyaralás minden "kelléke" is beletartozhat. Természetesen ez csak nyáron valósulhat meg. Az sem volt mellékes szempont, hogy az őszi hétvégék szinte mindegyike foglalt verseny szempontjából, egészen decemberig. Természetesen figyelembe vettük azt, hogy nyáron kevesebb a szabad szálláshely. De Keszthelyen, Hévízen és környékén többszáz szálláshely található, az országban szinte egyedülálló sűrűségben. Talán mi lepődnénk meg a legjobban, ha rendezvényünk hatására az összes fennmaradó szálláshely betelne. Üdvözlettel: Szabó Ákos hunmodeller.com/workshop/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atis76 | Adatlap | 437614 | 2010. július 5. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Bár nem tisztem, hogy én válaszoljak. Megvédném mégis a rendezőket. Időpont: gyakorlatilag a hétvégék telítettek makettezős szempontból, nagyon nehéz szabad hétvégét találni. Szállás: olyan nincs, hogy nem találsz szállást Keszthely és környékén. Próbáld Gyenest., Vonyarcot, Györököt stb... .Én Tapolcán élek kb. 25 km Keszthely, ez sem nagy távolság. ( Ja és még valami, mi ha nyaralunk haverokkal aznap mire megbeszéltük akkor keresünk szállást, minden házba becsengetünk, minden számot felhívunk ami a kapukra ki van írva. Még nem volt olyan hogy ne találtunk volna szállást). Atis | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 437613 | 2010. július 5. 12:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek ! Lenne egy észrevételem a rendezvény kapcsán . Nem tartom szerencsésnek a helyszínt és az időpontot ... Egy turisztikailag igencsak frekventált városban a főszezon kellős közepén . Ilyenkor nemcsak a szállás sokkal drágább , de lefoglalni is művészet ! Jómagam a múlt hét elején (egy hónappal a rendezvény előtt) két délutánt töltöttem a telefonon de nem találtam szabad szállást , vagy egy tucat helyet végighívtam mire beleuntam . Gyanítom nem én jártam csak így . Talán szerencsésebb lett volna szezonon kívüli időpontot keresni , vagy legalább egy helyi iskolában kollégiumot intézni (ekkora városba csak akadna). Nem b.sztatni akarom a rendezőket , ez csak egy észrevétel amit legközelebb talán jó lenne átgondolni ! Maga a Workshop egy nagyszerű rendezvény ! 2006-ban mi is ott voltunk , és elégedetten távoztunk . De most sajnos a szálláshiány miatt kénytelenek vagyunk távol maradni . Következőleg talán szerencsésebben sikerül ... A rendezvénynek sok sikert , a résztvevőknek jó szórakozást ! Katona István , Kiskunfélegyházi Makett Szakkör | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437612 | 2010. május 10. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Workshop 2010 során jópár rutinos, és elismert makettezőtől leshetitek el a mesterfogásokat, kérdezhettek tőlük, és kötetlen beszélgetésekre is lesz majd alkalmatok. Idén alapvetően két formában kerülnek lebonyolításra az előadások. Egyrészt lesznek hagyományos prezentációk, mintegy 45-50 perces időtartamban, utána körülbelül 30 perc konzultációs/elpakolós idővel. Másrészt lesznek folyamatos, vagy éppen kötetlen látványmakettezések. Ezek nem lesznek konkrét időponthoz kötve, maximum időszakhoz, vagy naphoz. Itt folyamatosan lehet majd beszélgetni, ez lesz a kötetlenebb, közvetlenebb forma. Az előadókkal még folynak az egyeztetések a témákat illetően, de a névsor már közel van a véglegeshez: Prezentáció: Klaus Herold repülő Lőrincz Péter repülő Kovács Imre harcjármű Baranyai Attila harcjármű Szabó Ákos dioráma Varczag György figura Kiss Gábor polgári jármű Látványmakettezés: Benedek Dénes harcjármű Illés Balázs harcjármű Jobbágy Szilárd “Xcraft” repülő Kovács Olivér figura festés Michalkó István repülő Varga Tibor harcjármű Vida Balázs “Hooligan” scratch build / sci-fi Zsigrai Zoltán “Macal” scratch build / sci-fi Tury Pál polgári jármű Üdvözlettel Baranyai Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437611 | 2010. május 10. 17:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettezők! Örömmel tudatjuk veletek, hogy 2010-ben ismét lesz Workshop. Ezúttal Keszthelyen, egy rendkívül hangulatos étterem ad majd otthont a régóta várt 2010-es rendezvénynek. Július 30. és Augusztus 1. között minden adott lesz, hogy eltöltsetek egy rendkívül hasznos és élvezetes hétvégét a Balaton fővárosában. A honlapon folyamatosan frissülő és bővülő információkkal várunk mindenkit, látogassátok gyakran! www.hunmodeller.com/workshop Üdvözlettel Baranyai Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nasho | Adatlap | 437603 | 2008. november 2. 13:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
hmm lessz második is? arra még be is neveznék mert közel van :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437602 | 2007. február 15. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
FEjlesztés alatt:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437601 | 2007. február 15. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na!Mi hír a másodikról??? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 437598 | 2006. november 3. 09:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Má éppe itte vót a idelye! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 437597 | 2006. november 2. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 437596 | 2006. október 30. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Több helyen, immáron a verseny topicban is, felmerültek olyan vélemények, melyek szerint voltak hiányosságok Hévízen. Személy szerint ezzel egyetértek, és úgy gondolom nagyjából látjuk a hibákat, és a megoldásokat is, de annak érdekében, hogy legközelebb abszolút 100%-ig (bár ez úgy is lehetetlen) meg tudjunk felelni a látogatók igényeinek, kérlek Titeket, írjátok meg nekünk, kinek mi nem teszett, ki min finomítana, és azt is, hogy hogyan! Nagy segítség lenne ez nekünk! Köszönjük! workshop2006@freemail.hu www.workshop2006.atw.hu Üdv: Áron | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 437595 | 2006. október 28. 15:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya: a képeket akartam küldeni, de nem sikerült. ha kellenek küldj 1 mélt és a válaszban mellékelem! Üdv: Chevy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 437592 | 2006. október 27. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
De nem fut gyorsan! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437591 | 2006. október 27. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vasárnp is ott lesz és nem iszik alkoholt ! :P:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 437590 | 2006. október 27. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bátran szívózom, mert csak vasárnap megyek. Akkor talán(?) már másnaposak lesznek az Urak és én meg gyorsan futok... :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437589 | 2006. október 27. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vigyázz mert holnap találkozhatsz a sóförrel!!! :D:D:d | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 437588 | 2006. október 27. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neeem, csak ha 120-szal -hátszéllel- jönnének szemből az autópályán... :D Bocs. Labda leütve. Itt a pont. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 437587 | 2006. október 27. 22:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na mivan! Sokkot kaptatok? : P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437586 | 2006. október 27. 22:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
öcsééém :D:D:D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 437585 | 2006. október 27. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ízirájder!!! :-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437584 | 2006. október 27. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
WOW...EZ MEG KICSODA?? :D:D:D:d | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 437583 | 2006. október 27. 21:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 437582 | 2006. október 27. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 437581 | 2006. október 27. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya: ment mél! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 437580 | 2006. október 26. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Momi | Adatlap | 437579 | 2006. október 26. 09:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szisztok! Én el sem mentem Hévízre a lenti okok miatt. Momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Számvéber | Adatlap | 437577 | 2006. október 22. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Uraim! A rendezvény bizonyára méltán tetszett a Hévízre látogató kedves érdeklődőknek. Ennek szívből örülök. Annak már kevésbé, hogy velem a rendezők, pontosabban egyikük "kissé" méltánytalanul bánt. De ez legyen az én bajom. A lényeg, hogy a közönségnek szép hétvégéje volt! Üdvözlettel: Számvéber Norbert UI: Gondolom, ezt a hsz-t törölni fogják, mert rontja az összképet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 437576 | 2006. október 21. 11:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönjük szépen a hozzászólásokat !! Az oldalunkon jó pár kép a rendezvényről: www.workshop2006.atw.hu Továbbá várjuk a további képeket kérjük küldjétek a workshop2006@freemail.hu címre. Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koliver | Adatlap | 437574 | 2006. október 19. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Utólag én is szeretnék gratulálni a szervezőknek, elsősorban azért mert volt bátorságuk megszervezni - és milyen lól - másodsorban, hogy ennyi embert meg tudtak mozgatni, mind előadói, mind az érdeklődők részéről. Ezr mindenképpen folytatni kell!!! Csővi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 437573 | 2006. október 19. 12:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 437572 | 2006. október 19. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
BK | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 437571 | 2006. október 19. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsit megkésve, de én is szeretném megköszönni a szervezőknek a remek hétvégét. Remélem jövőre újra összejön majd a banda! Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 437568 | 2006. október 18. 09:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak egy rövid villámlátogatást tettem és fájó szívvel mentem el, mert ez tényleg egy igazi kuriózum rendezvény volt. Jövőre minimum egy napra kell menni, de inkább kettőrre :) :). Csak így tovább! Levi www.plasticwings.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437562 | 2006. október 17. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
látod??? |
Tovább >>> |
Frissült a www.szatimakett.atw.hu/ a keszthelyi Workshop képeivel.