| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18. |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18. |
| Miggyuri | Adatlap | 442408 | 2008. február 15. 09:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442407 | 2008. február 15. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hátul a pályánál az egyik keritéslyukon...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szabi77 | Adatlap | 442406 | 2008. február 15. 07:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet bejutni Pápára lefotózni a Migeket,Szuhojokat? Szabi77 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SIG | Adatlap | 442405 | 2008. február 15. 00:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Brutál dolog így látni őket... Főleg úgy, hogy amikor leállították őket Pápán, egy fél napot fotozgattam a betonon álldigáló gépeket és egy kicsit jobb állapotban voltak a Szuhojok :( Nem gyenge, hogy mennyit zabált rajtuk az idő és én is úgy tudom, hogy néhány Szu és egy pár Mig-23-as akkor jött vissza a csinosításról... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Solo | Adatlap | 442404 | 2008. február 14. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Már láttam őket. A fotókat én készítettem. Reméljük valami múzeumba kerülnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| borisz | Adatlap | 442403 | 2008. február 14. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mi lesz vélük, szabad tudni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442402 | 2008. február 14. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sajnos hamarosan a MIG-29-es ről készült képek is kuriózumnak fognak számítani... Ezért próbálok róluk minél többet készíteni... Érdekes hogy a Szuhojokat is akkor vonták ki,miután több száz milcsit költöttek rájuk... Ha jól emlékszem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442401 | 2008. február 14. 21:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Solo ha látni akarod még élőben, akkor igyekezned kell, mert eladták a gépeket | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Solo | Adatlap | 442400 | 2008. február 14. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442397 | 2008. február 14. 15:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm! A gépem Canon EOS 350D az objektív szintén Canon 75-300mm USM III. Eredeti méretben persze komolyabbak ezek a képek,csak hát le kellett butítani őket egy kicsit...hogy fel tudjam ide tölteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| zoli1989 | Adatlap | 442396 | 2008. február 14. 14:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SZia! Tényleg nagyon-nagyon jók a képek! Gratula! Egy kis szakmai kérdésem lehetne? Milyen objektívvel készültek a képek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Otti | Adatlap | 442395 | 2008. február 14. 09:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szuper képek! Szinte érzem a kerozin-szagot :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442394 | 2008. február 13. 22:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VO101_Papi | Adatlap | 442393 | 2008. február 13. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Cébés! Királyak a fotók. Holnap nem tudsz csinálni, az egyik ismerösöm repül fél 1 körül. Üdv: Papi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442392 | 2008. február 13. 08:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A beígért képek Kecsóról. Igaz nem Szu-22,de ha már repnap,érkezés és Kecsó... Akkor pár kép,a tegnapi napról... Sajna eredeti méretben nem tudom őket ide fölrakni,de remélem így is élvezhető... üdv:Cébés | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442391 | 2008. február 12. 23:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Cébés köszi, lehet hogy én is kiállnék a beton mellé amikor érkeznek a repcsik, a taszári 92-es repülőnapon volt szerencsém az egészet végig fotózni a leszír bungi tetejéről a képeket kíváncsian várom magam is, még szokni kell a fiúknak a "Gruppeneket", | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442390 | 2008. február 12. 23:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
köszi a felvilágosítást :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442389 | 2008. február 12. 23:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
köszi a felvilágosítást :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442388 | 2008. február 12. 21:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia mig23papa! Ezt ennyi idővel előre,még nem igazán tudni. De holnapra leinfózom neked:)) Legalábbis azt hogy mikor szoktak... Csináltam ma egy kis repnap előzetest...majd töltöm a képeket... Nem volt egy nagy eresztés a mai nap Kecsón... Nem is értem minek nekünk ennyi Gruppen,mikor egész nap csak a 43-as repült... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tibcsi | Adatlap | 442387 | 2008. február 12. 19:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A romániában (izraeli segédlettel) modernizált 21-esek. A tavalyi kecskeméti repülőnapon lőttem ezt a képet. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442386 | 2008. február 12. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442385 | 2008. február 12. 19:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442384 | 2008. február 12. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Max akkor fogod látni levegőben,ha kimész a gépek érkezésére... Én ezt fogom tenni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Rumcájsz | Adatlap | 442383 | 2008. február 12. 17:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Mostmár csak az a kérdés, hogy a levegőben láthatjuk-e, vagy csak a földön, mint múlt évben is számos tipust. Nekem ugyanis az az "AIRSHOW", amit a levegőben látok, nem az, amit a hangárokban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Otti | Adatlap | 442382 | 2008. február 12. 10:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/visszajelzesek/Úgy tűnik, lesz alkalom SZU-22-est látni idén :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442381 | 2008. február 9. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442380 | 2008. február 8. 22:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
www.indavideo.hu/video/Szu-22 Már volt az infón ez a videó,de nem bírtam ki hogy ne tegyem be ide is...:))) Kecsó nyílt nap.2005 vagy 2006 júniusa,már nem is emlékszem... Tankoltak és mentek is... gyönyörűek voltak... cébés | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| key-man | Adatlap | 442378 | 2008. február 8. 03:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Na most látom... Elkalandoztam a fórumok közt és így utólag látom csak, hogy ez a topic a SU-22-ről szól és nem a bolhapiac. Ezt olvasgattam, majd egy órával később visszaültem és lazán nyomtam egy "új hozzászólás"-t, mert úgy emlékeztem, hogy a bolhapiacon jártam utoljára :) Ha jár erre egy moderátor, akkor kiemelheti innen az előbbi "hozzászólásomat", mert nem ide való. Bocs mindenkitől. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| key-man | Adatlap | 442377 | 2008. február 8. 03:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Az alábbi megkezdetlen, 1/72 és 1/43 méretarányú maketteket keresem. Némelyiket meg tudom szerezni boltból is, de mégis felírtam a listára, hátha van, aki jó áron (minimum, hogy a bolti árnál olcsóbban) meg szeretne válni tőlük. Aki bármelyiktől megválna, kérem keressen a lenti mail címen. 1/43: - Opel Omega B Caravan (lehet fém is) - Opel Astra F Caravan (lehet fém is) 1/72: - SU-22 M3 - Lockheed Electra L-10 - Z-142 - UH-12 Hiller helikopter - L-29 Delfin - JAK-11 - TU-128 - MIG-21 BIS - MÁVAG Héja II. (csak a II.) - F-101 Voodoo (RF-101 sajna nem jöhet szóba) - Messerschmitt Bf-109B, vagy C, vagy D. - Spitfire Mk. II. - BO-105 helikopter - Mi-24 D/E - Iráni F-14 Tomcat (Fujimi-ről tudok, hogy kiadta) - P-59 A/B Airacomet - AH-1S Cobra helikopter - Vautour - J-22 Orao - Tornado ADV (F3) kabin üveg (Revell lenne a legjobb) mail: tamas.deckner@gmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442376 | 2008. február 4. 21:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Muzzy valóban szerepel ez az eljaras a legiuzemeltetesi utasitasban, ami viszont nem azt jelenti hogy gyakorolták is és kellőképpen tudják is alkalmazni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442375 | 2008. február 4. 21:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
migi én a 81 / 133 bejegyzésedben beírt kérdésedre válaszolva a taszári elbaltázott fékernyős leszállásról beszéltem, nem a kecskeméti Éberhardt Gyuri által végrehajtottra, | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442374 | 2008. február 1. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Forszázs túlléptem, bár nem értem egészen , milyen serpenyőről van szó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Forszázs | Adatlap | 442373 | 2008. február 1. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sainz, Mig23papa! Lehetne, hogy túllépjetek a egyik kezdte - másik folytatta cívódáson? Minket baromira nem érdekelnek a vég nélküli, értelmetlen személyeskedős vitáitok. Azt rendezzétek le levélben. Minket a repülők, a képek és az infók érdekelnek. Köszönjük, amit az utóbbi serpenyőbe letettek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442372 | 2008. február 1. 09:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Én nem kérdőjelezem meg senki véleményét,főleg nem a pilótákét... 1996 nyarát töltöttem Taszáron.Sajnos én képekkel nem tudok nektek szolgálni,amit manapság már nagyon bánok.Így csak emlékeimben él ez az időszak,mikor még nagyüzemben döngettek a kályhacsövek...Manapság egy hét alatt,több száz képet készítek odabent...akkoriban ez nem ment...még gépem se volt. Köszönöm a képeket Cébés | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442371 | 2008. január 31. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Daala szerintem előbb utóbb biztosan kerülnek elő olyanok is | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Daala | Adatlap | 442369 | 2008. január 31. 22:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bocs fiúk, ha galibát és kavarodást okoztam, csak jó lenne már találni egy igazán jó felülnézeti képet azokról a bizonyos érdekes festésű Bisz és UM-ekről. Bocs ha off voltam! Nem a további vitaszítás volt az érdeklődésem a Kiséris képek iránt... Daala | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442368 | 2008. január 31. 22:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
írd úgy hogy más is értse, ne csak te :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442367 | 2008. január 31. 22:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
bocsi, ezekszerin már te is rájöttél hogy Taszáron nem Éberhardt Gyuri tartotta a bemutatót, mint már mondtam, de semmi gond | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442366 | 2008. január 31. 22:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Daala-nak ment az a valasz, nem neked. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442365 | 2008. január 31. 22:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Es te ehez hozzagondoltad a magadet... Mi lenne ha egyszer ugy ertened a dolgokat, ahogy oda vannak irva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442364 | 2008. január 31. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A dolog lenyege h EGy mar Kemeten egy evvel korabban bemutatta a fekernyos mokat hibatlanul, vagyis a fel orszag lathatta, tudhatta h ez megy a Szuhojnak es a pilotainak. " a lényeg hogy előtte ezt soha nem gyakorolták, tehát nem lehetett előre tudni hogy viselkedhet a gép ha leszállásnál nyitnak fékernyőt, a pilóta jó ötletnek tartotta olyant mutatni a nagyközönségnek amilyent előtte még nem láttak " Kiveve egyeseket... Mi az ami nem korrekt a hozzaszolasomban? " Az egvilagon semmi extra nem tortent, a pilota(Eberhardt Gyuri) rutineljarast mutatott be anno. Az orosz ezt tanitottta is odakint Krasznodarben 1983-ban, a tipusatkepzesen. A dolog lenyege - amint az az igazan hozzaertoknek(mint pl. Ruth Anderson az akkori US katonai attase, ex-F-4 pilota) feltunt, hogy az elso kijaratnal lejott a gep a betonrol! A kunmadarasi szovjet 1.gvapib. Su-17M2-esei tobbszor attelepultek hadgyakorlatokon Taszarra(1985,1987...), ok ket pottartallyal, fuggesztett zavaokontenerrel, es kh-23-as raketaval vigan nyitogattak leszalasnal a fekernyot a levegoben, es a leheto leghamarabb elhagytak a betont.Ennek az eljarasnak ugyanis ez a celja, az hogy latvanyos is, csak jol jon egy repulonapon. A "Mozdony"-nak ez meg sem kottyant, erre terveztek. Hogy itthon ilyet keveset lathattunk, annak a sporolas, a technika feltese volt az oka - tobbek kozt ezert nem jartak a fuvesre sem Szuhojaink. Az hogy a pilota elete veszelyben forgott...hmmm, az illeto jot mosolygott ezen " Az hogy a Kemeten tortentekre stimmel amit irtam + a korai fekernyonyitasra. Es EGy-nek tulajdonitottam a taszari landolast. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442363 | 2008. január 31. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
hát csakis a te bejegyzésedben : sainz Adatlap 112 / 120 ma 21:12 Válasz erre Kiseri Nagy Ferenc nyugdijban van, nagyon korrekt oregur, azt a keveset, amit sikerult neki hazamenteni, jo penzert eladta nekem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442361 | 2008. január 31. 22:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
semmi gond , ezek szerint Éberhart György ex. Szu 22-es pilóta beszélt nekem össze vissza. "Anno eltöltöttem egy nyarat a Taszári bázison" időben behatárolható, mikor volt ez az időszak? amúgy a barátságom jeleként dobok pár képet neked is | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442359 | 2008. január 31. 22:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
105-112 Ez valami szamrejtveny? 112-t en irtam, nem kerulte el figyelmemet. 105-t olvastam, EGy ugyanazt monta el neked amit nekem, a kulonbseg kb 8 honap, en ugyanis tavaly nyaron Szegeden az otthonaban beszelgettem vele errol. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442358 | 2008. január 31. 22:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
" most meg ugyanarról a képről azt mondod hogy Kiseri Nagy Ferenctől vetted " Ezt a hulyeseget hol olvastad? Vettem par szep diat KNF-tol, de ha ez neked ennyire izgi, megkerdezem tole, fotozott e 1980-ban 23-ast. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mig23papa | Adatlap | 442356 | 2008. január 31. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sainz az már biztos hogy összevisza beszélsz arról a képről azt mondtad amikor küldted , hogy egy orosz pilóta barátod készítette egy An12 gép szárnyáról, most meg ugyanarról a képről azt mondod hogy Kiseri Nagy Ferenctől vetted, amúgy mint azt már emailben is elmondtam , több helyen is megjelen abban az időben amikor készült, küldök neked egyet abból a sorozatból, ezt nem tőled kaptam, megnyugtatlak, de mivel 23-asok vannak rajta , hát a 23-as topicba teszem be amúgy Kiseri Nagy Ferenc valóban egy nagyon korrekt oregur, ami azt jelenti, hogy nem szokta hazamenteni a munkáltatója tulajdonában lévő képeket, filmeket. Nem azért vagyok felhaborodva , hogy nem kapom meg a gyujtemenyedet, hanem azért mert álandóan ellentmondásba keveredsz a sajátmagad által leírtakkal. például figyelmedbe ajánlanám a 105 / 112 bejegyzést is ami csak úgy elrepült a füled mellett, ezt hívják alkalmi halláskárosodásnak, csak azt hallod meg amit meg akarsz hallani nézegesd az említett képet (23-as topic) amit véletlenül nem tőled kaptam, de dobok ide is egyet , lehet hogy ezt is te csináltad? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cébés | Adatlap | 442355 | 2008. január 31. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A szemem egyenlőre még rendben van...úgyhogy tudom mit láttam. Abszolút nem veszek sértésnek semmit sem. Nem repülőnapon vagy nyílt napon láttam ilyesmit. Anno eltöltöttem egy nyarat a Taszári bázison.Ez idő alatt minden repülési napon,de 10h-tól hajnali 1h-ig a betonon voltam.Nem a zónában hanem a pálya mellett közvetlen,sőt...mielőtt forszázst kapcsoltak a pilcsik,még adtunk egy pacsit a szárnyvégre.Ilyen távolságból,vagy inkább közelségből még egy vak is látja mikor nyit ernyőt a pilcsi...Azt nem mondom hogy egy iskolakör után,már a negyedik fordulónál kinyitották...de az biztos hogy volt pár alkalom,mikor közvetlen a földetérés előtti pillanatban már lobbant az ernyő...Legyen itt szó a Szuhojról vagy a 21-esről N.G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442354 | 2008. január 31. 21:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
" végezetül újra csak idézni tudlak " Van aki igy, van aki ugy akarja értelmezni a dolgokat " " Itt eppen heart68-at idezted es nem engem...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442353 | 2008. január 31. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kiseri Nagy Ferenc nyugdijban van, nagyon korrekt oregur, azt a keveset, amit sikerult neki hazamenteni, jo penzert eladta nekem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sainz | Adatlap | 442351 | 2008. január 31. 21:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kuldtem neked egy negativrol szkennelt fotot a gyujtemenyembol, amin a teljes 23-as muszaki szazad felsorakozott a gepek elott 1980-ban, minden arc felismerheto. Ez a ep ebben a minosegben senkinek nem volt meg, aki a 23-assal foglalkozott. Azzal a megkotessel kaptad tolem ajandekba, hogy csak neked, nem a netre, nem csereberere stb... Erre te mar azon vergodsz, hogyan publikalhatnad itt stb. Es te vagy felhaborodva azon hogy nem kapod meg a gyujtemenyemet??? Hihetetlen... " husvetkor megnezem a fuzetemben" hát jól eldughattad az biztos :-) " Ez azt jelenti h kulfoldon keresem a kenyerrevalot es husvetkor lesz legkozelebb alkalmam kotoraszni a dolgaim kozt otthon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
Miggyuri