<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15. |
Elektrolakatos | Adatlap | 454624 | 2008. április 19. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454623 | 2008. április 19. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mojaho 2008! Túl vagyunk a kiállítás első napján.Nem kevés látogató volt a bolond időjárás ellenére. Néhány pillanatkép... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 454622 | 2008. március 23. 08:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi ma fogunk menni a fiammal. Aki tud, jöjjön el! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 454621 | 2008. március 23. 06:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 454620 | 2008. március 21. 05:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454619 | 2008. március 7. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hámost nem mindegy? mánia ez is az is :D:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 454618 | 2008. március 7. 17:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Modellmánia... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454617 | 2008. március 7. 13:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MoMi | Adatlap | 454616 | 2008. február 22. 07:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Flugwerft Oberschleißheim 10. Modellbauausstellung 1. und 2. März 2008 Die Ausstellung hat folgende Öffnungszeiten: 9:00 bis 17:00 Uhr an beiden Tagen Veranstaltungsort Flugwerft Oberschleißheim, Effnerstraße 18, 85764 Oberschleißheim Momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 454614 | 2007. december 5. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mátyásss! Ez nem is az én képem, hanem a decemberi hemo műsorfüzet fedlapjaaa!:):):) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 454613 | 2007. december 5. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak erősíteni tudom Matyi megállapítását! December 15-16!! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 454612 | 2007. december 5. 16:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Lajos képét annyiban egésziteném ki h NEM 14.-15.én lesz a kiállítás hanem 15.-16. Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 454611 | 2007. december 4. 18:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454610 | 2007. november 11. 23:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 454609 | 2007. november 9. 12:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ne feljtsétek,holnap 10-én 09.00 órától MOK Alakulóülés!!! Helyszín:Gödöllő, Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum,Páter Károly utca 1. Mindenkit nagyon várunk! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454608 | 2007. november 7. 23:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tolmácsolom a következő információkat az érdeklődőknek: Megjelent 2db Számvéber Norbert könyv. "Kard a pajzs mögött" (Konrád 1945)és "Az Alföldi páncéloscsata 1944" cimű, 1800.-Ft/db áron. Régebbi tanulmányok javított átdolgozott könyvformában való kiadása (Puedlo Kiadó). Baráti üdvözlettel: Molnár "Momi" Mihály Imre Kedves Mindenki! A HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum által szervezett "Hadtörténelmi Délutánok" sorozat következő rendezvénye 2007. november 10-én, szombaton 13 óra 30 perckor kezdődik. Ezúttal Némedi László tart előadást "A szovjet 46. hadsereg folyamátkelése Ercsi körzetében 1944. december elején" címmel. A témához kapcsolódva a fórumrészben jómagam igyekszem röviden felvázolni, hogyan is zajlott a német 8. páncéloshadosztály ellentámadása a szovjetek ercsi hídfője ellen. A "műhelyvita" részben Kovács Zoltán tart beszámolót a 2007. szeptemberi németországi Bundeswehr-hadgyakorlaton tapasztaltakról. A rendezvény helyszíne: 1014, Budapest, Kapisztrán tér 2-4. II. emeleti Díszterem. A belépés továbbra is ingyenes. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk! Üdvözlettel: Számvéber Norbert Üdv.: Szabolcs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454607 | 2007. október 29. 01:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Bolyai Makett Klub a ZMNE közreműködésével fotókiállítást rendezett a Nemzetvédelmi Egyetem Hungária körúti kampuszán (Bp., Hungária krt. 9-11; 1-es villamos Hős utcai megállója). A tárlat Szüllő Attila és Jávor László gyűjteményének eddig publikálatlan fotói felhasználásával készült, középpontban a harcoló felek harceszközei állnak, közel 70 fényképen megörökítve. A tárlaton Forintos Kálmán 1956-os témájú diorámája is látható. Megtekinthető a fenti címen, munkaidőben vagy egyeztetés alapján (ss620@freemail.hu) más időpontban is, előreláthatólag 2007. november 15-ig. Mindenkit szeretettel várunk! Üdv.: Szabolcs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454606 | 2007. október 26. 01:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Coccolino | Adatlap | 454605 | 2007. október 11. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én gondolkodom a hivatásos ként való belépésen bár az is még messze van mert középsulit taposom, de egyik távoli rokon a Patőfiben nyomja asszem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics | Adatlap | 454604 | 2007. október 11. 07:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mi lett a Honvédségből!!Annyira sajnálom,hogy mindig a hadseregen spórólnak nálunk,plusz még ez az ötlet is!!Bezzeg én lettem volna sorkatona nagyon szívesen,csak mire odajutottam volna eltörölték!! Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 454603 | 2007. október 10. 21:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 454602 | 2007. október 10. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szasztok! G.Laca Barátom mondta hogy osszam meg veletek:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454600 | 2007. október 7. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az elmúlt héten a Közlekedési Múzeum - Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállításának is helyt adó Petőfi Csarnokban az 54. Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás és Verseny elnevezésű rendezvényt lehetett megtekinteni! Ezen részt vett Baranyai Attila hírhedtebb nevén Batya néhány munkája is, melyekkel két 2. és két 3. helyezést ért el. Ezúton is gratulálok neki. U.i: a modellek és emléklapok térítés ellenében nálam átvehetőek! :P:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 454599 | 2007. szeptember 19. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! BME-n Egyetemi Napok vannak,ki van állítva a főépület előtt egy Kraz és egy T-55. üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454598 | 2007. szeptember 8. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csepelen aZ Ifjusági Táborban "Igaz barátok Klubja" GAZ találkozó a mai napon. Van kint jónéhány GAZ terepjáró valamint Volgák minden mennyiségben. Fotók nem sokára! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454597 | 2007. szeptember 8. 12:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Mátyásföldön az Ikarus pályán "Ikarus nap" van akit érdekel.Lesznek kint veterán buszok is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454596 | 2007. szeptember 7. 23:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 454595 | 2007. augusztus 17. 16:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na utána néztem a dolgoknak, hátha másnak is hasznos lesz: Tisztavatás 10 -től lesz a Hősök terén. 13 -től Red Bull Air Racing a Parlament előtt. Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 454594 | 2007. augusztus 16. 09:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi: Köszi a híreket. Valaki tudja, hogy 20-án mikor lesz a kötelék repülés? Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454593 | 2007. augusztus 16. 08:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454592 | 2007. augusztus 15. 09:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Repülőnap "Afterparty" !!! Augusztus 20-án, a Hősök terén a tisztavatás központi rendezvényének keretében dinamikus és statikus haditechnikai bemutatóra kerül sor, melynek keretében három katonai kötelék repül majd a Hősök tere légterében (!!!) Hasonló esemény utoljára 1985-ben, a díszszemlén történt... FONTOS: a kötelékek gyakorlórepülésére holnap este, 19.30 körül kerül sor, úgyhogy szegezzétek az ég felé tekinteteiteket! www.honvedelem.hu/hirek/hazai_hirek/tisztavatas_a_hosok_teren Üdv.: Szabolcs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 454590 | 2007. július 16. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ohhh! Ugylátszik megint későn olvastam utána:-) Én is kint voltam vasárnap basszus egy csomo ugyanolyan helyen voltunk mint ti mégse futottunk össze:-)Pedig aztán sok szép csajt vittem:-) Képeket azért majd én is rakok föl párat. Bazi jó volt nagyon tetszett:-) Sokáig voltunk az arany szektor fedett részén első sorokba és hál istennek nem hiába pl: elöttünk csapodott a szalagkorlátnak két járgány. A mini kék renault volt szerintem a nap ásza a forgásaival és a kanyarbevételeivel:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 454589 | 2007. július 16. 16:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454586 | 2007. július 16. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mint kiderült egy ismerős (akivel együtt szoktunk sütögetni,főzőcskézni nálunk) tegnap délután (mi akkor jöttünk pont el) hírtelen ötlettől vezérelve kiment a családdal a ringre. bermudarock.uw.hu/070715/index.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fodi | Adatlap | 454584 | 2007. július 16. 15:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem láttatok egy narancsssárga Renault R12-est? Haver vitte nagy büszkén a veteránjárgányát. Bár nálunk inkább a kelet-francia változat terjedt el, Dacia 1310 néven. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 454582 | 2007. július 16. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na akkor én jövök! Én már szombaton elindultam Hülyegyerekhez(Bomb), este még faterjáért elugortunk Zámolyra!Mostmár tudom kitől örökölte a hülyeséget:)Viccet félretéve hatalmas arc a faterja:) Vasárnap reggel Máté anyujának kakaója mentett meg a korai kelés okozta sokktól.Elindultunk Kelenföldre.Elég vicces volt, h vonaton a kabin ajtaja mindig kinyilt és egy fickó öt percenként töretlen lendülettel mindig visszacsukta!Aztán Kelenföldön Elektroék felvettek minket majd irány a a Hungaroring.Könnyen találtunk parkolóhelyet, majd kisebb kerülővel de bejutottunk a pályára.Megkezdődött a fényképezés stbstb, Mátéval többször(kb 10 percenként) szerelmebe estünk(persze nem egymásba).Csillagászati összegért komolyabb mennyiségű folyadék is elfogyott, stbstb.Most jönne az amit a többiek leírtak, de még1x minek?! Még annyit!Baromi jó érzés volt mikor a Renault f1es ótót ott bögették tőlem 1 méterre, igaz nem hallottam a bal fülemre utánna de nem izgat, leírhatatlan!Az meg már elkeserítő látvány volt h Zsoltika nagy büszkén kibaktat a kocsi mellé fényképezkedni(a kötsög,én miért nem vezetheteeem:'().Aztán elindultunk hazafelé, az Aquapark mellett még egy kis önsanyargatásba kezdtem, nézve az embereket hogy csobbannak a hideg vízbe... Hazafele út nem volt olyan egyszerű..hála Hülyegyereknek az ICről leszállítottak minket, de egy későbbivel sikeresen eljutottunk Fehérvárra.Érdekesek ezek az új vonatok, mintha jövőbe lennék, beszélni("Halóóó"), sziszegni("Halóóó,gáz van:)") is tudnak, és hidegek is:)Valahol Velence környékén felszállt hozzánk egy ovódás csoport, Máté otthon érezte magát:)Aztán Fehérváron felpattantam a buszra és hazajöttem.Ennyi! Nagyon jó volt a vasárnap, hatalmas élmény jó arcokkal("Haggyátokmáabba!")Köszönet érte mindenkinek! Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 454581 | 2007. július 16. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Élménybeszámoló 2: Csepeli motorizzítás után Elektroval eltekertünk Kelenföldre,ahol csatlakozott hozzánk "monitoros":-) barackdr és Feri,majd később Bomb és Matyi.Így 8 óra környékén még eléggé tűrhető volt az idő.Félórás konvolyos utazás következett a meglepően jól járható(vasárnap reggel) Budapesten,Kerepestarcsán át a Hungaroringig.Már ekkor meglepően sokan voltak a helyszínen.Lassan,de biztosan megjelentek rajtunk az első izzadságcseppek is,amik nem is múltak el már a nap folyamán.A boxutca mögött alakították ki a kisebb kategória ideiglenes boxait,jót nézelődtünk a laza szerelők és az alig fedetlen női keblek tengerében.Megállapítottuk,hogy a fiatal pilóták frizurája erőteljesen hasonlít egy viseletes cirokseprűre,amivel mindig csak jobbra sepertek.Ismét bebizonyosodott az is,hogy a nőknél az egyenruha és a pilóta kezeslábas erőteljes légzészámnövekedést vált ki!:-)) Első deponálásunk a célegyenes előtti kanyarkombináció volt:kezdődött az első futam,a Renault Campusok.Előzések,ütközések,csúszkálások,safety car.Majd jöttek a többiek:gyönyörű oldtimer versenygépek,2 literes-3.5 literes formaautók.Ja,közben Baumgartner Zsolt is megtett pár kört a tavalyi F1-es Renault-val("Körbeért már a szerencsétlen?!:-))).Közben áttettük székhelyünket a célegyenes utáni 2. kanyarhoz,ahol egész jó volt a kilátás,közel húztek el mellettünk a gépek.Jó kis tömegjelenetek a rajt után,lökdödődés,kicsúszások és persze a safety car jellemezte a futamokat.Mikor egy kis szünet volt a programban,mindig elindultunk nézelődni,bejártuk a boxutcát,megnéztük a kiállított versenygépeket.Bámultuk a hölgyeket(2 jó nő/m2),megcsodáltuk az F-1-es torpedókat,amikbe Matyi állandóan bele akart ülni.Mivel ekkor a hőmérséklet már erőteljesen a 35-38 fok felé járt,halványsápadt színünk szépen átváltozott enyhe pirosba,majd pecsenyébe.Közben vágyakozva néztünk a szemközti domboldalon lévő vizipark felé.Ó,egy kis fürdőzés majd egy hideg innivaló!...:-) Még megnéztük a Megane Trophy kategória indulását(látványos felépítésű és festésű autók),azután szépen hazaindultunk.A parkolóban volt egy ominózus jelenet.:-)Egy házaspár és a duci nagyfiú elég nehezen tudott kiállni a dzsippel a helyükről.Végül egy kis ordítózás,kiadós káromkodás,házastárs vezetési stílusának kölcsönös leócsárolása,pár facsemete kidöntése után nagy nehezen el tudtak indulni.Igaz,a végén a duci nagyfiú már annyira ideges volt hátul,hogy nem bírta becsatolni a biztonsági övet,és csak rángatta,rángatta...Dőltünk a nevetéstől:-))). Nyugodt kocsikázás következett a pesti dugóban,majd Kelenföldön barackdr-ék elköszöntek,jött a vonatuk.Bombék vonatára még vártunk kicsit,addig hűsítettük magunkat jó hideg innivalóval és fagyikával(köszönet Elektropopulosznak!).Végül a Fehérvár-Veszprém duó is vonatra szállt,majd a maradék(Elektro és Keri) is hazatért,ápolni a leégett testrészeket,kipihenni a nap fáradalmait. Jó volt nagyon a kirándulásunk,izgalmas és látványos volt a vasárnap,érdemes volt elmenni!A csapat is bővűlt pár jó beszólással("Pisti,meleged van?","Csaj mögötted,háromra ugorj félre,fotózom!""Hé,itt nincs kordon,ide be lehet menni!","Oda menjünk,ahol haláleset lesz!","Mikor vezethetem már az F-1-est?!","Te is arra gondolsz,amire én?Igen,nyaljunk egyet közösen!":-))) Maradjon meg a MOK mindig is ilyen összetartó,barátságos közösségnek! Keri aka Oszama | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454580 | 2007. július 15. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 454579 | 2007. július 15. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A parkolói kaland egy minimális része. (jól fel kell hangosítani) members.chello.hu/lenartestarsa.bt/parkolo.mpg üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 454578 | 2007. július 15. 21:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma a MOK különítmény a Hungaroringen volt...aki kihagyta,az megint kimaradt 1 egésznapi ökörködésből:) Reggel vonattal go fel Kelenföldre,ott már vártak ránk (Keri,Elektro,Barackdr és Fecó /Doki unokatesója/). Fél9 után kényelmesen ki is értünk a ringre,aztán elkezdtünk nézelődni. Forma rönó sorozat autóit,Megane-okat,Cliokat és az oldschool autókat(L),aztán megnéztük a tavalyi F1es gépet is,amit éppen túráztattak,fincsi hangja volt. Utánna elfoglaltuk a helyünket az egyik kanyarban, a nap további részét ott töltöttük fényképezéssel,ésatöbbivel. 4óra fele elindultunk home,parkolóban volt egy apróbb történet,de erről majd meséljen Matty videója:D Vonatunkat sikeresen lekéstük,majd leszállítottak minket az ICről (nem is tudom miért..:DD),de aztán egy új Stadler vonattal hazajöttünk,először azthittük,hogy már megint valami 1. osztályra szálltunk,annyira más volt mint az eddig megszokott. Elektronak külön köszi a Kelenföldi "nyalásért":DDD üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454577 | 2007. július 15. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454576 | 2007. július 15. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
_Ma a MOK egy maroknyi csapata megszállta a hétvégén a World Series by Renault versenynek helyt adó Hungaroringi versenypályát.Az idő kedvezett a rendezvénynek, nekünk kevésbé! Ezer ágra sütött a nap az aszfalt 52 fokosan okádta magából a meleget.Mi betartva a figyelmeztetéseket bőszen fogyasztottuk a folyadékokat és izzadtunk mint a ló! A versenyek igen látványosak és zajosak voltak, minden futamban jöt a Safety Car is. Matyit sajnos nem tudtuk beíratni a versenyző iskolába de ami késik az a 6.20-as gyors!:P Ezért úgy döntött ő lesz a következő Mr Universum.Nem tudom, hogy a hőség hatására de Keri menet közben átszellemült Oszamává! :P Összességében nagyon jól éreztem/éreztük magunkat ,igaz van akin már a hőguta jelei megjelentek. "Jobbra tekerd,jobbra tekerd, a k...va a...d!" :D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454575 | 2007. június 28. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha valakit esetleg érdekelnek az ilyen versenyek van nálam jó pár belépő! Mélcímem ismert! www.formula.hu/index.php www.worldseriesbyrenault.com/hungaroring/hu/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 454573 | 2007. június 21. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektro és akkor most nálatok nincs lehetőség tisztálkodásra a hal miatt?:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 454571 | 2007. június 21. 10:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Jó volt nagyon a horgászat,köszönet érte Elektro papának!Végre egy (számomra)komolyabb hallal felavathattam a botom.:-) Elektro 4 kilósa maga volt a botkanyarító bajszos veszedelem! Geri bizony egész este tivornyázott a borsodi dobozoknak hála,éjjel félig öntudatlanul motyogva hívogatta a halakat a pokróca alól,majd "kérek még sörtöt!" felkiáltással jótékony álomba szenderült.:)) Jelentem,harcsanyúzás megtörtént,a husika bent figyel a mélyhűtőben.Asszony végig mellettem kotnyeleskedett("hű,de szép nagy hal!":-) Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 454570 | 2007. június 21. 09:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Látom Geri tudja mi a jó...Borsodi mellől nem mozdult el:D Velencén folyt köv;) üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 454567 | 2007. június 21. 07:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Tegnap este az egyik MOK-ossal szövetkezve elmentünk kis éjszakai halriogatásra! Eredményesnek itélhetjük, hisz Kerinek jött egy 2.6 valamint egy 2.9 kg-os afrikai harcsa, nekem egész hajnalban egy darab igaz az 4 kg-os. Sajna Lacikának a halai az elpakolásnál önállósították magukat a parton és az egyik a szabadságot választotta! Remélem jövő héten kontrázunk! Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sz.Szabi | Adatlap | 454566 | 2007. június 1. 01:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Érdeklődők, Kedves Barátaink! A Bolyai Haditechnikai Park és Kiállítóhely látogatói napját 2007. június 9-én, szombaton, 11-14h között tartjuk, a múzeumnak helyet adó ZMNE Üllői úti bázisán (1091 Bp., Üllői út 133-135.; a Bolyai makettversenyek helyszínén) tartjuk, melyre mindenkit szeretettel várunk! Kérjük, hogy a személyi igazolványát mindenki hozzá magával, ami a belépéshez szükséges! Találkozó: 10.45-11h között a bejáratnál, a fenti címen, az "ágyúknál". Programok: gépjármű telephely, két beálló csarnok (ezek a nem nyílt tárolóhelyek) és a belső, illetve külső tárlat megtekintése, fényképezési, hang-és képrögzítési lehetőséggel minden helyszínen! További információ: Sziráki Szabolcs klubvezető Bolyai Makett Klub 06-70/297-0491; ss620@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 454565 | 2007. május 19. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szabi! Mikor menjen ki a Ligetbe az, akit a makettezés érdekel? Lesz valami időponthoz kötött esemény, vagy egész nap csak a buli? Szia: Donor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 454564 | 2007. május 18. 05:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Május 19.-20. makettkiállítás Győrváron a Makovecz-féle Faluházban. Miggyuri (Vajon, miért éppen Ivó napján? :)) ) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Mondom néhány kép!
Ja...remélem Donort a gyerkőcök megtanítják a makettezésre...elvégre nekik már nagyon megy! :D;) Csabi ujja?