Tovább >>> |
terorpista | Adatlap | 564915 | 2014. augusztus 8. 13:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdekelne van-e vagy tudtok-e makett klubbot esetleg makettezőket Ajkán? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 456151 | 2011. május 27. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lajos! Erre az alkalomra ezeket tudnám vinni a Magyar, Orosz technikából. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisistván | Adatlap | 456150 | 2011. május 4. 14:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! István vagyok a Sámán Makett Clubból Pápáról . Érdeklődök hogy meglátogattok -é bennünket június 3-5-ig tartandó rendezvényünkön a II. Makett-Világ Makettkiállítás és Gyermek makettversenyen és Börzén Tisztelettel Kis István Sámán email. istvanasamanvgmail.com tel . 06-30/87-70-100 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456149 | 2011. május 4. 11:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Betyárok! Valami életjel? Utolsó infóm karácsony előttről van, Soloval találkoztam a békés boldog bevásárlási őrületben 2 percre... Én most Nagyfaluba' lakok (aka. Bp.), makettezés csak rendelésre:( És akkor se nagyon van rá időm. Üdv: pájlot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OlahMatyi | Adatlap | 456148 | 2010. január 26. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi meg email-t. Ittvan pár: gripsolo kukacz freemail.hu matt666 kukacz citromail.hu mattheafy kukacz citromail.hu bakonymakett kukacz freemail.hu Válogass:) Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 456147 | 2010. január 25. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem kőszegi, veszprémi... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 456146 | 2010. január 25. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok kőszegi makettbarátok! Megkaptátok a levelemet a versenyünkkel kapcsolatban? Nem kaptam semmilyen visszajelzést? Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 456145 | 2009. december 31. 11:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek békés, boldog, eredményekben gazdag Új esztendőt, hozzá jó egészséget és sok örömet kívánok: Kurusa Sándor , a Kalóz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456143 | 2009. október 11. 12:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Él még a klub? Kikoptam már egy ideje, azóta felvirágozhatott volna, mer' nem húzom vissza a minőséget:-D Vagytok még szombatonként? Próbálok visszaszokni a makettezésre, és a réges-régen egy messzi messzi galax...ööö...városban elkezdett Land Rovert próbálok befejezni meg diorámába tenni. Vadászjárgány lesz, most épp a magaslessel küzdök... üdv: pájlot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 456142 | 2009. március 15. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Győr-Sopron, Vas, Zala, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom megyei makettező egyesületek jelentkezését várom az nhrallye@citromail.hu címre, a részleteket megírom majd ott. Németh Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyennincsen | Adatlap | 456141 | 2009. január 25. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoj Mindenki! Élek ám és virulok. Jelenleg egy II. Világháborús német rombolót építek több kevesebb sikerrel. Képeket találtok esetleg a Csatahajók rovatban. Szép Napokat. Ilyennincsen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456140 | 2009. január 7. 22:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szeretem a világbékét! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 456139 | 2009. január 1. 09:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b.ú.é.k. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Samee | Adatlap | 456137 | 2008. december 31. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A francba; megint beragadt a CTR+V... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 456136 | 2008. december 31. 10:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
B Ú É K ! Üdv.:Bali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 456135 | 2008. december 25. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Tezsvírek! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek, és szereteiteknek! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456134 | 2008. december 24. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv betyárok:-D Kellemes ünnepeket mindenkinek, makettel vagy anélkül, de boldogan, békében. A sztirol mellé még sok sok szabadidőt kívánok mindenkinek, hogy ne csak gyűjtsük, építsük is a maketteket:-D (tisztelet a kivételeknek) Pájlot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456133 | 2008. december 23. 20:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Minden kedves barátomnak és makettezőnek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNENPEKET KÍVÁNOK! Ja és makettekben, ragasztóban és hígítóban békés ünnepeket! :) Üdv.:KŐSZEGI MAKETT KLUB Jajj boccs...rosszat másoltam be...fenébe... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 456132 | 2008. december 23. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Minden kedves barátomnak és makettezőnek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNENPEKET KÍVÁNOK! Ja és makettekben, ragasztóban és hígítóban békés ünnepeket! :) Üdv.:KŐSZEGI MAKETT KLUB | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456131 | 2008. október 21. 15:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Elég régiek az adatok...és nem is vezető:) a mostani telszáma:06-30/894-84-35 Ezen biztos eléred! emm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456130 | 2008. október 21. 11:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota! Köszi a telefonszámot, de sajnos ez már nem Lajosé. Nem egészen értem, hogy ha ő a szakkörvezető, akkor miért nem tud senki róla és miért nem jelentkezik. Február óta van nála egy BMW makettem, építésre adtam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Samee | Adatlap | 456129 | 2008. október 15. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A novemberi rendezvényünkre való tekintettel ismét felmerült a pólókészíttetés igénye. Aki szeretne az sikítson az itt megadott elérhetőségeim valamelyikén; illetve a nickjéhez legyen kedves megadni egy betűtípust és egy színt. A pólók ára előzetes tapasztalatok szerint 4500ft körül fog alakulni. Üdv: Szemi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456128 | 2008. szeptember 28. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Startos! Baloldalt a Klubok menüpont alatt egy telefonszám van, talán segít: Bakony Makett Klub Cím: Zalka Máté tér 1. (HEMO) Összejövetelek: Minden héten kedden és szombaton 16:00-tól Szakkörvezető: Kovács Lajos, 06-70-379-1370 Kapcsolat: Bakony Makett Klub E-mail: bakonymakett@freemail.hu Más: Tegnap betévedtem klubba, de csak Bogyi volt rajtam kívül...Merre jártatok? Érdekelne, hogy mi készül novemberben, meg tudok-e egy-két randasággal hozzájárulni. És főleg, hogy mikor lesz? Üdv: Pájlot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456127 | 2008. szeptember 28. 09:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És hol találom azt az aadtlapot? Bár inkább Lajost szeretném megtalálni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mayersteen | Adatlap | 456126 | 2008. szeptember 24. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! msn: lord_bubu@freemail.hu mail: mayersteen@citromail.hu üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456125 | 2008. szeptember 24. 19:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyere! Adj vmi elérhetőséget légyszi, mert a keddi nap nálunk úgy megy h előtte körbeérdeklődjük egymást h van-e elég ember!Akkor esetleg szólnék h lenne v nem! M | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mayersteen | Adatlap | 456124 | 2008. szeptember 24. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dejóóó! :D Akkor jövő kedden ellátogatok, ha nem gond! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456123 | 2008. szeptember 22. 17:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van:) 16 órától! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mayersteen | Adatlap | 456122 | 2008. szeptember 21. 23:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni, hogy keddenként van még klub a HEMO-ban, vagy csak szombaton? Szívesen elmennék egyszer, ha nem akadály! Régóta építgetek maketteket, de szeretnék komolyabban foglalkozni vele! Üdv, Mayersteen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456121 | 2008. szeptember 21. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Még mindig meg kéne nézned az adatlapját ott vannak az elérhetőségei... M | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456120 | 2008. szeptember 20. 11:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Még mindig keresem Kovács Lajost Veszprémből. Tud valaki róla valamit? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 456119 | 2008. szeptember 18. 12:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Tami. :) Te még élsz? Msn-en se láttalak már jó régóta. Klub még megvan. Néha klubolunk is a szokott helyen a szokott időben. Bundesign klubtársunk is pécsi. Esetleg szervezzetek egy pécsi betyár szekciót. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456118 | 2008. szeptember 18. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Elektro! Elég mozgalmas volt a nyár:) De összeszedem magam, a nov közepét meg beírom előjegyzésbe. A buliról meg érdeklődök valamelyik kartársnál:) Üdv: Pájlot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 456117 | 2008. szeptember 18. 07:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi! Nagyon eltüntél! :( Mivel ezek a jóemberek nem nagyon figyelnek rád, így én szólok,hogy nov. 15-16-án veszprémben buli lesz! Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilota | Adatlap | 456116 | 2008. szeptember 17. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Betyárok!:-) Mihelyzet Veszprémben? Én épp Pécsen tengődök, kb 2hetente előfordulok otthon. Szok még lenni klubzás? Nagy a csönd a itt fórumban... Nagyjából kész az Ural dioráma, meg nekiveselkedtem az Ancsának, de leragadtam a motorjánál (Pedig csak dobozból-nak indult:-) Alkalomadtán megmutatnám a BBSZEH-nek. Üdv: Pájlot gy.k.:BBSZEH=Bakonyi Betyár Szakmai Ellenőrző Hivatal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Menyus | Adatlap | 456115 | 2008. augusztus 11. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az jó köszönöm azt hittem ez esetleg akadály. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456114 | 2008. augusztus 8. 19:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Menyus | Adatlap | 456113 | 2008. augusztus 4. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Értem én csak picit nehéz mert ugyan gyakran járok haza Veszprémbe de Kecskeméten dolgozom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456112 | 2008. augusztus 1. 01:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 456111 | 2008. augusztus 1. 01:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Eljössz mondjuk klubba szombaton 4 órától a HEMOba!:) Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456110 | 2008. július 27. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elfelejtettem a címet: tom850@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456109 | 2008. július 27. 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresem Kovács Lajost Veszprémből. Februárban kértem meg egy BMW makett összeállítására. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Menyus | Adatlap | 456108 | 2008. július 22. 17:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok illetve üdvözlök mindenkit.Hogy lehet a klubba bekerülni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456107 | 2008. február 10. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Tud valaki Fiat 850-es makettról? Bármelyik altípusa érdekel: limousine, coupe, sport coupe, spider. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bukebe | Adatlap | 456106 | 2008. február 8. 13:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Mivel modellpostára nem tudok írni...ezért: Lajos pisztoly milyen?Luckyval lesz valami?(nekem ma jött meg egy csomag tőlük,másfél hét alatt,profi cég) Bukebe | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456105 | 2008. január 26. 16:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jogos, Lajos, ezt elfelejtettem! Csak hétvégén vagyok itthon és gépközelben, ráadásul az sem az enyém, ezért inkább telefonszámokat adnék meg. 20/532-6554 vagy 30/606-5792. Italeri, Rewell és Tamiya makettekről lenne szó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 456104 | 2008. január 23. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stratos És hogy szeretnéd elkészíttetni bárkivel is közülünk ha még elérhetőséged sincs?!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
startos | Adatlap | 456103 | 2008. január 19. 15:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv minden makettosnak! Szeretnék segítséget kérni, illetve jelentkezőt keresek, aki összeépítene Fiat 131 Abarth Rally műanyag maketteket komplettre ( építés, festés, matricázás ). Én nem szoktam készíteni ilyesmit, mert ügyetlen vagyok. Ha elrontanám, az viszont nagyon zavarna. Én Várpalotán lakom. Előre is köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 456101 | 2008. január 5. 10:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves klubtársak! Bizonyára feltűnt nektek, hogy egy jó ideje nem vagyon Messenger közelben. A múltkori sajnálatos eset miatt, amikor valaki volt olyan kedves és vírust pakolt fel nekem (egy csaj :S), az egész gépet újra kellett telepíteni. A szakember aki megjavította a Skype-ot ajánlotta, tehát mostantól ott vagyok elérhető a tolnay.tristan.peter címen. Üdvözlettel: Trisztán-Szami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 456100 | 2008. január 1. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! ARMKE |
Tovább >>> |