<<< Vissza |
HUJBI | Adatlap | 484511 | 2010. január 22. 15:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
elsődlegesen az a szerepe. olyankor kell lőni, amikor éppen fordul a torony, mert a akkor a láncok kilengenek a tehetetlenség miatt. :))) Előzmény: (484510) borisz 2010. január 22. 12:54 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 484510 | 2010. január 22. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én nemélek jobban egy hangos tanktól:) Mindazonáltal úgy tudom, a láncoknak van valami lövedékvédő szerepe is, nem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484509 | 2010. január 21. 09:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...és ugye az Abramsnél meg ott vannak a TUSK változatok. hmmm...Nyugat-Berlin katonai parancsnoka találta ki ezt a festést, ha jól tudom, mert a betondzsungelben jobban érvényesül. valahol olvastam, hogy a Merkaváknál a fém lánctalp, a relatíve hangos motor, a zöld festés és a toronykosáron a láncok és golyók csörgése a demoralizáló hatás miatt van, egyáltalán nem cél a halk működés és a rejtőzködés, ellentétben pl. a Leclerc kialakításával. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484508 | 2010. január 20. 23:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Láttam, talán az IDF topikban? Még egy, számomra impozáns darab. Leopard 2 PSO | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484507 | 2010. január 20. 22:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ha megnézed az izraeli harckocsikat, egy ideje mindegyiknek páncélozott az alja is, ezt a Merkavákon kívül az M60-as késői változatai is megkapták. a tankok most már nem csak kilométerekről lövöldöznek egymásra, hanem szabályos városi harcot vívnak a helyi lázadókkal (akik védik a hazájukat). ezek a LIC (low intensity conflict)változatok rácsokkal, füstszűrőkkel, pótpáncéllal, automata fegyverekkel, mindenféle antennákkal, riasztó, jelző és elhárító kütyükkel, 360 fokban körbelátó, holttér nélküli kamerarendszerekkel vannak felszerelve. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484506 | 2010. január 20. 22:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
láttad, a Merkava is kapott "terítőt". | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484505 | 2010. január 20. 22:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyűűű...:))) nem semmi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484504 | 2010. január 20. 22:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484503 | 2010. január 20. 22:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben! Nem akarsz inkább egy barracuda álcahálós, ausztrál Abrams-et csinálni? :) http://www.benandcamera.com/portfolio-photography/military-vehicle-camouflage/ Sennás! A harckocsit nem városi hadviselésre tervezték. A megváltozott hadviselési helyzet "kényszeríti" őket utcai harcra, ahol ügyes civilizálatlan emberkéknek könnyű célpont. Irakban ehhez van dögivel akna, lőszer, RPG szabadon... Itt lehet nézelődni kilőtt tankokat www.militaryphotos.net/forums/showthread.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 484502 | 2010. január 20. 21:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Grande!Sajnos ritkán járok itt de látom érdemes mert nagyon jó képekkel készültök.Le a kalappal.Érdekes egy több milliós nagyvasat hogy megtud fektetni egy pár száz dolcsis akna..STB. Ennél biztos összetettebb a kérdés de elgondolkodtató hogy egy ílyen "civilizálatlan helyen" ahol nincs légierő,egy mókus pasi 1 aknavető-gránát mit tudom én mi a világ eggyik legjobb tankját így megfekteti.Vagy van erre magyarázat? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484501 | 2010. január 20. 21:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamelyik külföldi magazinban - Pro Modellben is megemlítették - egy kilőt Abrams építését és festését írták le részletesen... csak nem tudom melyikben :) www.finescalerr.com/smf/index.php translate.google.hu/translate | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484500 | 2010. január 20. 21:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Abrams KO képek Ezt a topikot is érdemes átböngészni www.militaryphotos.net/forums/showthread.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sharky | Adatlap | 484499 | 2010. január 20. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mennyire legyen tré? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
turpiurfi79 | Adatlap | 484498 | 2010. január 20. 19:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért konkrét a "nagy" Abrams-t így látni... mindettől függetlenül igaz nem vagyok h.járműves de tettszik a járgány:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 484497 | 2010. január 20. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi srácok a tippeket. Nem rossz ötlet a sima torony ábrázolása sem. De én az egész gépet szeretném ábrázolni. Csak még azt nem találtam ki hogy hol érje a gépet a találat. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484496 | 2010. január 20. 18:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
destroyed, burn out, knocked out és hasonlók. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 484495 | 2010. január 20. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy viszonylag egyszerű dioráma téma, nem kell hozzá az egész járművet megcsinálni :) data.primeportal.net/m1_iraqp/rob_m1_broken/Iraq%20021.jpg Itt pedig a többi : www.primeportal.net/m1_damaged_iraq.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 484494 | 2010. január 20. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nagy hirtelen ennyi: i46.photobucket.com/albums/f137/Gothicriver/14-145.jpg i46.photobucket.com/albums/f137/Gothicriver/w3.jpg www.fototime.com/A84F87EBB0A47D3/standard.jpg Másnak is eszébe jutott www.armorama.com/modules.php Atesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 484493 | 2010. január 20. 18:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inkább arab oldalakon keres al jazira vagy ilyesmi (amit a CNN-en nem látsz típusúak), én mindig belefutok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 484492 | 2010. január 20. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Jelenleg egy M1A1 abrams diorámába vágtam bele. De nagyon kevés képet találok a neten kilőtt, kiégett, vagy sérült Abramsokról. Nem tud véletlenűl valaki egy oldalt ahol eféle képekre lelhetnék? Az sem baj ha ezeken a képeken makettek szerepelnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 484491 | 2009. május 5. 15:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Délmagyar című újságban 2009 ápr.11.-én megjelent egy cikk, A székely aki legyőzte Amerikát címmel amelyben riportot készítettek Dani Zoltánnal, aki társaival 1999-ben lelőtte az F-117A Lopakodót. Nos egy érdekes kijelentést is tett, miszerint: "Leszedtünk még egy F-16-ost és egy B-2-es Spirit lopakodót, de ez utóbbit nem ismer-ték el soha" Legjobb tudomásom szerint a délszláv háborúban nem használtak B-2-ket, vagy igen ( csak feltűnt volna hogy egy hiányzik)? Arról meg végképp nem tudok hogy még le is lőttek volna belőle, ha meg mégis, akkor ennél jobb "reklámot" a szerb légvédelem nem is produkálhatott volna. Tud erről valaki többet? Üdv.:Doky | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 484490 | 2009. május 2. 13:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem tudna valaki KF2-es konténerről képeket, rajzokat(méretekkel) feltenni? üdv.: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 484489 | 2009. április 11. 12:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484488 | 2009. április 5. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha valaki nem akar vesződni modern álcaháló készítéssel, annak az Echelon verziója ajánlott. armorama.com/modules.php de elkészíthető így is... www.plasticwarfare.se/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 484487 | 2009. április 4. 16:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T-90 fotók. militarypapers.htka.hu/story/t-90 www.otvaga2004.narod.ru/xlopotov_4/tank_t90sa_1.htm www.otvaga2004.narod.ru/xlopotov_2/tank_t90.htm A google is segít ebben, elég sok képet találhatsz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 484486 | 2009. április 4. 15:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tudnátok feltölteni képeket a t90-ről? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 484485 | 2009. április 2. 18:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az én kedvenc témám ez és gyakran szembesülök ezekkel az eltérő színű képekkel. Eleinte nem volt gond adva volt egy makett némi leírás festési útmutató. Lefordítottuk a szín nevét majd kerestünk hozzá valami hasonló szint, vagy ha nem volt kikevertük azt. Ám most itt a net ahol millió számra találsz referenciaképeket. De a tökéletességhez sokkal nem kerülünk közelebb. Ja és a kedvenc színű Abrams tankom és egy másik ami a kopás miatt elég érdekes. És egy ... mert sajna ez sem ritka. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mikemester16 | Adatlap | 484484 | 2009. április 2. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziassztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nemrég hozzájutottam a Rewell 1:35-ös M109 A3-as Paladin nevű behemótjához. Csak annyi a gond,hogy összerakva került hozzám és nekem nem teccet a festése. Neki is álltam leszedni a fetéket, most éppen félúton vagyok. Az a gond hogy az összeállítási útmutatót nem kaptam hozzá. Ebben kérnék segítséget, ha valaki előttem már megküzdött ezzel a harckocsival és nem hajította ki az útmutatót, kérem ossza meg velem! Jó makettezést mindenkinek! Előre is köszi! üdv.:Mike | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 484483 | 2008. május 19. 10:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is igy voltam vele pontosan. A képek amiket találtam ilyen kialakitásu autórol azok mentőt ábrázoltak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 484482 | 2008. május 18. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezekszerint nem csak én nem ismerem ezt a ritka típust :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 484481 | 2008. május 17. 23:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A minap kaptam egy italeri 1:35 Hummer Desert Patrol-t és gondolom összerakom, de szinte semmit nem találok erről a modellről. valaki tudna nekem segíteni? nemtudom milyen festést szórjak rá, hogy mit alakítsak rajta, stb. Valaki tud esetleg erről a típusról valamit, hogy hol szolgált, milyen festéssel, hasonló infók... kisebb módosítási javaslatok, mindenféle tipp érdekel! Előre is köszönöm! Üdv.: Németh | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barnamedve | Adatlap | 484480 | 2008. február 29. 16:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
az tuti, hogy a fény az oka, csak szólok, hogy ha kép alapján keresitek, akkor vigyázzatok ...egyébként találtam egy érdekes linket:www.olive-drab.com/od_mvg_camo_carc.php menjetek a lap aljára, és asszem ezek a US. army hivatalos színei...de nem biztos...de azért nézzétek meg... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 484479 | 2008. február 29. 16:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát erre inkább azt mondanám, hogy a fény játéka. Ha pontosabban megnézed a talaj páncélos színét akkor a festés hibátlan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barnamedve | Adatlap | 484478 | 2008. február 29. 16:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Látom, döglik a fórum, szóval úgy gondoltam, írok ide, hátha aztán válaszol valaki... Szóval: amit észrevettem, hogy Naggyon vigyázzatok az iraki álcafestésű járművek színválasztásánál...nagyon eltérőek lehetnek a képek, és így később a makettek is felteszek néhány képet, hogy lássátok, miről beszzélek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adrián | Adatlap | 484477 | 2008. január 16. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Lazarus! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barnamedve | Adatlap | 484476 | 2008. január 16. 14:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A humvee szakértőkhöz lenne egy csöpp kérdésem: a humvee M1045tow változatnál, a tow-kezelő doboz, vagy hogy hívják, rá van rögzítve a tetőre, és van egy másik irányítóegység, hogy ha esetleg állványról vetnék be, vagy pedig a tetőn lévő irányító egység leszedhető, és úgy helyezik üzembe? sűrgős lenne, úgyhogy légyszi gyorsan írjatoook!!!XD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 484475 | 2008. január 16. 09:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
oldalt ajánlom a korszerű dolgokhozwww.haborumuveszete.hu Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lazarus | Adatlap | 484474 | 2008. január 16. 08:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Adrián! Bár a magyar wiki nem a legtökéletesebb, de azért: hu.wikipedia.org/wiki/Challenger_1 Itt pedig néhány kép www.geocities.com/Pentagon/Quarters/7413/challenger1.html Remélem segítettem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zozso | Adatlap | 484473 | 2008. január 15. 20:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen nem rossz a termék! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adrián | Adatlap | 484472 | 2008. január 15. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Revellt én is megépítettem, de az már nagyon rég volt mikor még hetvenkettőztem. Jó kis makett a Revell! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adrián | Adatlap | 484471 | 2008. január 15. 20:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tamiya 1/35 Friullal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zozso | Adatlap | 484470 | 2008. január 15. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adrián! háttéranyagot nem hiszem hogy tudok adni de ezt a makettet én is megcsináltam már az adatlapomon van egy kép róla most készül hozzá a dioráma nekem az 1:72-es revell készlet van meg neked melyik van meg? Üdv: Z' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adrián | Adatlap | 484469 | 2008. január 15. 20:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Challenger 1-sel kapcsolatban szívesen fogadok bármilyen háttéranyagot! Köszi! Üdv! |
<<< Vissza |