<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Raybrig_89 | Adatlap | 489794 | 2009. április 2. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyetértek.. vicc amit művelnek mostmár komolyan! Azt már meg sem merem említeni,hogy Hamiltonnal nem először b*tak ki ilyen módon.. Hozhatnának inkább egy olyan szabályt már,hogy a befutó után x időpontig bezárólag változhat csak (bár addig se kéne..) a végeredmény,mert ez így nevetséges! Előzmény: (489779) matton 2009. április 2. 12:54 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489793 | 2009. április 2. 19:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
akkor ezt úgy veszem hogy utúlag egyet értesz velem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 489792 | 2009. április 2. 18:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyszerüen "Sztanyi" minőség. Nagyon tetszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489791 | 2009. április 2. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 489790 | 2009. április 2. 15:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viccelsz? Ami most folyik!Még én is nyerhetek,pedig nem is indultam! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489789 | 2009. április 2. 15:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez igaz lehet,de jelenleg erre van a legcsekélyebb sansza Haminek!Minimális annak az esélye,hogy annyit fog fejlődni az autója,hogy VB címet lehessen vele nyerni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 489788 | 2009. április 2. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
legyen mondjuk Kimi az első,mert Ő magától ment a korlátnak :o) ilyen szabály is lehet még... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 489787 | 2009. április 2. 15:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Matton! Ebből az anyagból már el lehet reszelgetni a roncsot! Sok sikert hozzá! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 489786 | 2009. április 2. 15:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A pontok bármikor jól jöhetnek, az első évében is, a második évében is nagyon pici volt az, ami egy helyezést jelenthetett pluszban vagy minuszban év végén... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 489785 | 2009. április 2. 15:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Srácok fejet hajtok! Most már tényleg vicc az egész! Ki fogja a FIA-t ezek után komolyan venni? G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 489784 | 2009. április 2. 15:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szar az egész! Végre rendes csata volt, test-test elleni küzdelmekkel, erre ezek a majmok belekontárkodnak! Elvileg azért változtatták meg az autókat, hogy jobban tudjanak előzgetni, de ezek után ki mer bármit is bevállalni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489783 | 2009. április 2. 14:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megyek Pista! Késni fogok egy kicsit mert dolgoznom kell! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 489782 | 2009. április 2. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hétvége...tokaj? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 489781 | 2009. április 2. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489780 | 2009. április 2. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pont ezt írtam én is...,nagy sz@r az egész,teljesen tökreteszik ezek a majmok a mosley makival az élen!Már egy verseny után elment a kedvem az egész évadtól!Minden versenynek két eredménye lesz ezek szerint.Egy a pályán és egy az asztaloknál. Már csak abban bízhatok,hogy valamelyik TV meg tud egyezni a MotoGP közvetítéséről! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489779 | 2009. április 2. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ebből van elegem! Végre egy jó versenyt láttam és még 4 nappal a leintés után sem lehet biztos az ember a végeredményben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 489778 | 2009. április 2. 11:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Így van, Hamilton nagyot ment. Tipikus példája annak, amikor valakiben megvan a tehetség ahhoz, hogy egy rossz autóból többet kihozzon, mint ami lehetséges. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 489777 | 2009. április 2. 11:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, jobb a beállításom, és szélárnyékból kivágtam. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489776 | 2009. április 2. 11:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tök mindegy,akkor is nagyot ment egy nem jó autóval... mivel az idén nem valószínű,hogy lesz esélye a VB címre,így nem is fog neki hiányozni ez a 5-6 pont. A lényeg,hogy megint az FIA nyert egy csapat ellen és nekik ez a fontos! Amúgy újratárgyalják a Vettel ügyét is...! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489775 | 2009. április 2. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
épp most akartam én is betenni,megelőztél:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 489774 | 2009. április 2. 11:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hamiltont kizárták az Ausztrál Nagydíjról. sportgeza.hu/forma1/2009/04/02/hamiltont_kizartak_az_ausztral_gp-rol/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489773 | 2009. április 2. 07:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nekem is egy élmény lesz leönteni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489772 | 2009. április 2. 02:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mi a száma a matricának? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489771 | 2009. április 1. 23:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teljes mértékben igazad van...! A Yamaha már valóban a makettezés csúcs lesz,jelenleg a legkomolyabb termék a piacon(talán csak a MFH FULL DETAIL cuccit leszámítva)!Lényeg hogy átélhetem majd a nyáron...! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489770 | 2009. április 1. 23:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ja, nekem is a régi F1 rönók tetszettek a legjobban. Meg a meganok. azokst teljesen közelről s bpxban szerlés közben láttuk kbx-el | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489769 | 2009. április 1. 23:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tegyük hozzá hogy ez mind csak bemelegítés a 2008-as yamahához :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489768 | 2009. április 1. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi szépen! Fikázni lehet nyugodtan,én is fikázom másét versenyeken ha van rá ok...! Fotók alapján nem szoktam,mivel a fotók nem adják át a teljes valóságot.Szerintem ez a F2007 is jobban mutat élőben.Kisebb-nagyobb hibák meg ezen is vannak.Viszont mivel 2 hónap alatt sikerült megépítenem egy ilyen makettot(kikapcsolódáskét majdnem kész lett időközben 2db Tamyia Skyline is) és szembesültem a ténnyel,hogy az efajta cuccok más dimenzió,mint egy Fujimi vagy Tamiya,már bele merek vágni Hamilton bajnoki autójának az építésébe,bár lehet,hogy nem leszek mégse olyan bátor és megcsinálom előtte még a LeMans Bentleyt,ki tudja... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 489767 | 2009. április 1. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Idén jöhetne egy RS01-es... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489766 | 2009. április 1. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha életben látom fikázhatom? Qtya jól néz ki! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 489765 | 2009. április 1. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RE40 volt, iszonyat hanggal;) Nekem is szivacsos cuccnak tűnt, de engem nem engedtek közel:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 489764 | 2009. április 1. 22:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489763 | 2009. április 1. 22:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csodálkozni fogsz de nem volt akkoriban egyedi ülés csak a szélessége volt a pilótára méretezve, hogy a centrifugális erő miatt stabil oldaltartása legyen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489762 | 2009. április 1. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igy van, de rákérdeztem. A francia csávó sokmindent elmondott a régi rönókról. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489761 | 2009. április 1. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ja , erre tippeltem én is. gondolom mindenkinek egyedi seggformájú volt azért az ülés :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489760 | 2009. április 1. 22:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én is voltam de nem mentem be a gépek közé. Ha jól emlékszem RE30B nem volt kint. a többi viszont jól nézet ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489759 | 2009. április 1. 22:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az eredeti autó alja amúgy tiszta alu csak egy kevlárréteget tettek rá kopásállóság végett.Ezt egy helyi "szakember" mondta nekem amikor a Renault kupán "ipari kémkedgettem" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489758 | 2009. április 1. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ülés teljesen merev üvegszálas anyag. Kemény és semmi szivacsos nincs benne. Tudom mert tavaly megvizsgáltam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489757 | 2009. április 1. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nekem valami kemény műanyagnak tűnik. De szerintem az is valami kevlár max nem látszik a mintája | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 489756 | 2009. április 1. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neeem, tök egyszerű felületek! Neked...Én elbénázok majd vele!:) Az ülés ilyen szivacsszerű kemény sz@rság, a nevét nem tudom..De utánanézek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489755 | 2009. április 1. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ok köszi :) de legalább az ülés nem az. a többi nem tűnik bonyolult felületnek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 489754 | 2009. április 1. 20:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A fényképet nem felejtettem el csk még nem volt időm foglalkozni vele. hamarosan felteszem. Ezzel a matricával kisérletezem. egy kis smoke+selyemmatt lakk. Biztató az eredmény. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489753 | 2009. április 1. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 489752 | 2009. április 1. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmit! Csak a makettezés felé próbáltam terelni a dolgot. + senkinek sem akarom megmondani, hogy mit csináljon, még egy 10 évesnek sem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489751 | 2009. április 1. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mások is ezen a véleményen vannak,csak rádhagyják,mondván úgy sem fog megváltozni,mert nem képes rá.Meghallgatják amit mondasz de nem örülnek a stilusodnak.Attól,hogy nem vagy képes felfogni a dolgokat,és szent léleknek állitod be magad,hát csináld,nem különösebben érdekel.Ha képes leszel megváltozni,elsőként fogok gratulálni,javaslom vegyél példát Bebáról. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 489750 | 2009. április 1. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
87 körülről Piquet autóján (asszem akkor a Williamsnél volt) Skála logó is volt, de ha jól emlékszem csak a magyar nagydíjon. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489749 | 2009. április 1. 18:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sumi, hogy van az hogy csak te szajkózod hogy fikázok? hogy van az hogy többen is mondják hogy a fikázásom segített nekik a fejlődésben? én nekem nem kell kijönnöm semmiből, mert nem vagyok benne. Attól még hogy nálad elakadt a lemez nekem ez nem okoz különösebb lelki válságot :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489748 | 2009. április 1. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a baj,hogy te fikázol,és nem látod be!Ha normális stilusban alkotnál véleményt,akkor nem lenne semmi gond,de ezt már megbeszéltük ne kezd megint,mert nem jössz ki jól belőle. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 489747 | 2009. április 1. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nalátod akkor csak hasonlítunk valamiben :) Te ahoz ragazkodsz hogy az F1 pilóták a legjobban én meg hogy nem. Egyikünk sem tudta meggyőzni a másikat (persze ez nem változtat azon hogy nekem van igazam :)) Ha meg építesz makettet és kíváncsi vagy a véleményemre akkor elmondom akámilyen bunkó paraszt is vagyok , hameg nem akkor nem. ne higgy suminak hisz nem tudja mit beszél, nem szoktam fikázni! Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 489746 | 2009. április 1. 17:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi rosszat írtam?+ nem vagyok már 10-éves,hogy megmond mit csináljak! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 489745 | 2009. április 1. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |