<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34. |
Vadász | Adatlap | 495523 | 2008. március 11. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495522 | 2008. március 11. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 495521 | 2008. március 11. 21:58 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szia. Milyen irányba fog változni a hobby ponthatár,?lehet erről már valamit tudni?? Már bocsesz a hülye kérdésért,de érdekelne. | |||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 495520 | 2008. március 11. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szia magoo! Köszi az infót! Balu | |||||||||||||||||||||||
magoo | Adatlap | 495519 | 2008. március 11. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Robi!Kösz,rendbe jöttem.Remélem mindenki eljön jövőre is! A ponthatárok:Hobbi liga:bronzérmes szint 75 pont ezüstérmes szint 78 pont aranyérmes szint 81 pont Profi liga:bronzérmes szint 81 pont ezüstérmes szint 84 pont aranyérmes szint 87 pont Kiértékelve az eddigi versenyek eredményeit, változni fog a hobby ponthatár.Jó lenne, ha egy országos megbeszélés keretében elmondhatnánk tapasztalatainkat és javaslatainkat, melynek célja, hogy minél jobb legyen a magyar versenyrendszer! magoo | |||||||||||||||||||||||
apciroby | Adatlap | 495518 | 2008. március 10. 11:29 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hello Stefan!Ezt nagyon jó hogy leírtad!Szerintem másoknak is válasz volt a felnem tett kérdésükre.Köszi az önzetlen segítséget,igyekszem pótolni a hiányosságokat.Üdv Robi | |||||||||||||||||||||||
apciroby | Adatlap | 495517 | 2008. március 10. 11:24 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hali Karesz! Köszi hogy ott lehettem és azt tehettem amit amit rámbíztatok!Ha nem úgy ment ahogy kellett volna,hát... majd belejövök.Nagyon profi volt a szervezés,a lebonyolítás és a világítás is elsőrangú volt.Remélem már meggyógyultál,ill regenerálódtál.Üdv.Robi | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 495516 | 2008. március 10. 11:21 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szevasztok! Nagyszerűen éreztük magunkat a szerelmemmel Szolnokon, szeretném megköszönni a társaságnak, valamint a szervezőknek, akik igencsak segítőkészek voltak! Imhol mellékelek én is egykét képet:) A barátnőmmnek csak annyira tetszett a rendezvény, hogy kedvet kapott az építéshez:) A képek között megtaláljátok a készletet:) Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 495515 | 2008. március 9. 22:28 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szia Vadász! Köszi a kimerítő választ, így már értem! Még az érdekelne, hogy milyen ponthatároktól járnak az egyes helyezések?? Üdv: Balu | |||||||||||||||||||||||
magoo | Adatlap | 495514 | 2008. március 9. 22:27 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm a véleményeiteket! Mindannyian nagyon igyekeztünk, de ha volt olyan versenyző, vagy vendég, aki csalódottan távozott és ezért mi voltunk a hibásak, akkor jár a bocsánatkérés neki! Cudri!Kösz, hogy a Bubut semlegesítettétek! Az a különbség a mostani és a régebbi vesenyek között, hogy most, amikor a vendégek haza mentek már megnyugodhatok:sikerült, túl vagyok a versenyen. Amikor Bubu alkotott, vasárnap tudtam, hogy a java még hátra van!Hiába bontott le ajtót, vagy kószált a laktanyában hajnal fél háromkor, valahogy a megúsztam! A Papp Albert a kollégám, majd elkérem az emil címét. Meglepett a Pogoval, mert évek óta nem láttam munkáját és most előállt egy szép diorámával. Nagy segítség volt a rendezésben a martfűi klub, ezért mindent a nevükben is köszönök! magoo | |||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 495513 | 2008. március 9. 21:49 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Szépvolt, jóvolt, jövőre ugyanitt! Köszönönk mindent. Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 495512 | 2008. március 9. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||
Pár fotó a versenyről: www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/szolnok2008/index.htm | |||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 495511 | 2008. március 9. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szia Bundesign! Ne aggaszd magad,a szombat éjszakák-ki tudja miért- mindig furcsán alakulnak a makettversenyek környékén.Én pl. tök jól alszom a buli közepén ülve... Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 495510 | 2008. március 9. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||
Felkerült az eredménylista, megtaláljátok a versenyek menüben. | |||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 495509 | 2008. március 9. 20:28 | ![]() | |||||||||||||||||||
sziasztok! Klassz volt a verseny, remekül éreztem magam! igaz a szombat éjjszaka furcsán alakult de nem baj :D Bund | |||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 495508 | 2008. március 9. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||
Halihó! Magooo, és minden szolnoki szervezőnek. Respect és Tisztelet! | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 495507 | 2008. március 9. 20:02 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagy köszönet a szolnoki szervező gárdának, nagyon flottul lebonyolították a versenyt. Sok szép makett volt, és külön öröm a polgári jármű kategória további erősödése. Nagyon jó rendezvény volt! Gabi | |||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 495506 | 2008. március 9. 19:56 | ![]() | |||||||||||||||||||
Kedves magoo! Nagyon köszönjük a munkátokat,amellyel ezt a rendezvényt létrehoztátok és lebonyolítottátok(mi pedig bonyolítottuk),Szokás szerint nagyon jól éreztük magunkat! A Kovács Gazember Bubu Bélát egész éjjel gúzsbakötve tartottuk, nehogy árthasson az egyébként makulátlan hírednek.Így kivételesen elkerülheted most a fenyítést! Üdv,Cudri | |||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 495505 | 2008. március 9. 19:49 | ![]() | |||||||||||||||||||
Kedves Delejes Függőzáras!(Elektro) Köszönöm,hogy a rólam készült fotókat erősen pozitív irányban retusáltad!Olykor magam is elcsodálkozom, mennyi önbizalom van bennem, hogy ilyen fejjel emberek közé merek menni,ők pedig elviselnek.Egyébként most ettem neked otthon halászlét. ÜdvZ63 | |||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 495504 | 2008. március 9. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||
Szia Ernő! Én is köszönöm neketek a segítséget! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 495503 | 2008. március 9. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet, és gratuláció a verseny rendezőknek! Jővőre ismét nálatok! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 495502 | 2008. március 9. 19:46 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hello Urak! Én is szeretném megköszönni a szolnoki csapatnak a kitünő szervezést, különösen a világítást! Minden szuper volt, bár a börze vegyes érzéseket ébresztett. És külön öröm ellátogatni ilyenkor a Múzeumba:) Baráti Üdvözlettel:CSV | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495501 | 2008. március 9. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hy Makreg progiba nem tudjátok vissza nézni ? Pedig még segitettem neki kirakni de már nem emlékszek rá :( Miklós | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495500 | 2008. március 9. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hy Makreg progiba nem tudjátok vissza nézni ? Pedig még segitettem neki kirakni de már nem emlékszek rá :( Miklós | |||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 495499 | 2008. március 9. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek köszönök szépen mindent! Nagyon jól éreztem magam!!! 945 | |||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 495498 | 2008. március 9. 19:39 | ![]() | |||||||||||||||||||
Xcraft, és Wellesley! A pogo-t készítő úriember szolnoki, és katonarohában volt, szóval valószínűleg a reptéren belül dolgozhat. Többet sajnos éns em tudok. RaPe. | |||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 495497 | 2008. március 9. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány 'lezáratlan' ügy a szolnoki versennyel kapcsolatban: Voyager maratást nyert különdíjként Fischer János (Tapolca - Batsányi Makettépítő Szakkör) Vissza, illetve át nem vett makett és oklevél: Papp Albert - XFY-1 Pogo dioráma (Szolnok) Ha valaki tud valamit ezekről a személyekről, kérem értesítsen minket. Előre is köszönöm! Mészáros János SzMBK | |||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 495496 | 2008. március 9. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 495495 | 2008. március 9. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 495494 | 2008. március 9. 19:21 | ![]() | |||||||||||||||||||
magoo mi csak gratulálni tudunk a versenyhez. olyan volt,amilyennnek lennie kell. és a vicces az,hogy legnagyobb probléma egy papir miatti 5 perces késlekedés. soha rosszabbat!!! jó a katonás rend,meghozza a kellő eredményt. a makettek felhozatala nagyon jó volt,nivós versenyt láthattunk. Köszönjük a részvételi lehetőséget. Pelikán Makettklub Gödöllő | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495493 | 2008. március 9. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||
Ezt jól csináltátok, mert én is érzékileg csalódtam. A zsúfoltság nem egyenlő a darabszámmal:-))) | |||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 495492 | 2008. március 9. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||
"478 darab makett nevezett, ami több, mint a tavalyi mennyiség.Úgy gondoltuk, hogy több asztalt teszünk ki, hogy a fényképezéskor ne legyenek összezsúfolva a makettek" Akkor meg van miért tűnt kevesebbnek... | |||||||||||||||||||||||
magoo | Adatlap | 495491 | 2008. március 9. 19:08 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet mindenkinek, aki nálunk járt! 478 darab makett nevezett, ami több, mint a tavalyi mennyiség.Úgy gondoltuk, hogy több asztalt teszünk ki, hogy a fényképezéskor ne legyenek összezsúfolva a makettek.Reméljük jövőre még több makett lesz! A börze valóban gyengébb volt, de a szlovákok síelés, a lengyelek két csoportja a belga verseny és betegség miatt nem jött el.Sajnáljuk! Örülünk, hogy a világítással elégedettek voltatok, igyekeztünk megoldani ezt a problémát! Az eredmény hírdetésen egy lap elkeveredett,bocsánat a hibáért! Reméljük, hogy sokan eljönnek jövőre is! Mindenkit várunk szeretettel! A szolnoki szervezők nevében: Magó Károly | |||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 495490 | 2008. március 9. 19:03 | ![]() | |||||||||||||||||||
Balu! ÉRTÉKELÉS: Az értékelés elve A makett elkészítési módja (nyitott vagy zárt kabin, szerelőnyílások megbontások, stb.) nem jelent sem előnyt sem hátrányt, kizárólag a kategóriát határozza meg. Az elvégzett munka nehézségi foka, minősége és valósághűsége a döntő. A zsűri végignézi a benevezett maketteket benyomást szerezve a színvonalról. A zsűri téves nevezésnél, a megfelelő csoportba helyezheti a makettet. A helyezésre várható maketteket a zsűri külön válogatja (kb. 6-10 makett kategóriánként). Kiemelés Egy versenyző legfeljebb két munkáját javasolhatja pontozásra a zsűri, de két munka esetén mindkettőt értékelni kell. A pontozás a kategóriának (a makett elkészítésének) megfelelő pontozólapon történik. A zsűri közösen egyezteti: - hogy milyen szempontokat nem értékel - valamint az összbenyomást - a kategóriákon belüli nehézségi fokokat A továbbiakban minden zsűritag minden kiemelt makettet külön pontozólapon értékel. A zsűri a pontozólapon 0-tól 5-pontig értékel, minden sorban az adott pontszámnak megfelelő helyre X-et kell írni. Ha egy maketten bármely rovatnak nincs megfelelője (pl. vitorlázógépen motor) a megfelelő sort ki kell húzni. Teljesen hibás kidolgozás esetén nulla pontot kell adni (pl. fordított V beállítás). A nehézségi fokot egy kategórián belül kell értékelni (pl. egy kétfedelű elkészítése nehezebb, mint egy egyfedelűé). A részegységek festésének értékelése a megfelelő rovatnál történik, benne van az adható 5 pontban. A festés címszó a makett fő felületeire vonatkozik. Az eredmény kiszámítása A pontozólap rovataiban szereplő pontszámokat összeadjuk, és osztjuk a kitöltött rovatok X-ek (a nulla pont is kitöltött rovatnak számit) számával. Az eredményt szorozzuk 20-szal és két tizedesig nyilvántartjuk. [Pl.: (101/23)*20=87.82] Az érvényes pontozólapokon szereplő részeredményeket összeadjuk, és osztjuk a pontozólapok számával. [Pl.: (87.82+69.25+92.14)/3= 83.07] Az így kapott eredményeket sorrendbe állítjuk, majd a rendezőség által átadott nevezési lapok sorszámai alapján azonosíthatóak a makettek készítői. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495489 | 2008. március 9. 18:58 | ![]() | |||||||||||||||||||
Néhány szösszenet a hétvégéről. néhányat Brúnó kedvéért a kajásba is teszek!:P | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495488 | 2008. március 9. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hali sikeresen haza értünk jövöre talizunk ez nagyon király volt :) ja (karesz ha van msned & mailed lécci add meg. Miklós | |||||||||||||||||||||||
part | Adatlap | 495487 | 2008. március 9. 18:24 | ![]() | |||||||||||||||||||
Üdv! Ezúton szeretnék gratulálni a szervezőknek a színvonalas rendezvényért, a magam részéről remekül éreztem magam és látnivaló is akadt bőven, nagyon sok szép alkotást sikerült közelről szemügyre vennem és ez nagy élmény volt!:) | |||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 495486 | 2008. március 9. 18:11 | ![]() | |||||||||||||||||||
Balu! Az alsó sorban az van, hogy a pontozólapon összesítve hány db 5,4,3,stb pont van bejelölve. | |||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 495485 | 2008. március 9. 17:08 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratula a Szolnoki verseny szervezőinek, ahogy már többen is írták sokkal jobbak voltak a fényviszonyok mint régebben! Egy kérdésem lenne a pontozási rendszerrel kapcsolatban: elkértem a pontozó lapomat, viszont azt nem igazán értem, hogy az alján szereplő összesített értékek, hogy jöttek ki??? Pontozni ugye 0-5 lehet kb 19 szempont szerint, itt meg ilyen 2000-3000 értékek szerepelnek. Előre is köszi! Balu | |||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 495484 | 2008. március 9. 16:42 | ![]() | |||||||||||||||||||
Akkor azért éreztem úgy, mintha könnyebb lenne fotózni :) Idén sajna úgy jött ki hogy nem makettet vinni. Kicsit fura is volt makett nélkül menni, dehát ez van. :D Nagyon jó volt a kiállítás, nagyon tetszett. A kiállított makettek mind nagyon szépek voltak. Kedvencem a "nyitott" 1:35-ös Mi-24, és a 48-as német Phantom volt. Börze most kicsi volt, de legalább maradt "zseton" Móvárra. | |||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 495483 | 2008. március 9. 16:06 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sztem is jó volt a rajt. Eddig még nem fordult elő, h nem kellett vakut használni.Az a 6 halogén nagyon kell! A börze mintha kicsit kisebb lett volna ( azért sikerült pár dolgot beszerezni). A makettek száma is kevesebb volt, de a minőség mintha emelkedne. Köszönet a szolnoki klubnak érte. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495482 | 2008. március 9. 15:59 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Elindult végre az idei évad. Azt hiszem a hétvégi versenyre nem lehet panasz senki részéről sem.Mint ígérve lett a féynviszonoyk is jobbak voltak mint eddig.A díjkiosztó és utána a makettek visszaadása is flottul ment. A szállások hangulata a megszokott szintet hozta! :D | |||||||||||||||||||||||
Ptamás | Adatlap | 495481 | 2008. március 9. 15:07 | ![]() | |||||||||||||||||||
Hát megvolt. A kiállított makettek jók voltak, a börze viszont olyan nagyon nem. Még soha nem jártam úgy ,h nem sikerült semmit vennem. Nagyon nem volt modern repülő,helikopter választék. De nem baj, így maradt Óvárra. :) | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495477 | 2008. március 8. 22:42 | ![]() | |||||||||||||||||||
Jó, a szolnoki verseny mindig jó. Szerintem egy kicsit szerényebbre sikeredett mint a tavaji, akkor több volt a makett és a börze is nagyobb volt. | |||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 495476 | 2008. március 8. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||
Ptamas | Adatlap | 495475 | 2008. március 8. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||
Sziasztok! Meséljetek,milyen a verseny? Milyen a börze? Én holnap reggel megyek,de már alig birom kivárni . :) Ptamás | |||||||||||||||||||||||
Pisti | Adatlap | 495474 | 2008. március 8. 16:26 | ![]() | |||||||||||||||||||
Az menyire baj, ha egy feljavított maketthez nem adtam le semmit, úgy értem összerakási útmutatót fotókat stb.? | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495473 | 2008. március 8. 10:48 | ![]() | |||||||||||||||||||
Ezt inkább a Makreg-be kellettvolna írni. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495472 | 2008. március 8. 07:36 | ![]() | |||||||||||||||||||
Viszlát a helyszínen! | |||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 495471 | 2008. március 7. 22:33 | ![]() | |||||||||||||||||||
Ja és mégegy: Miért nincs olyan, hogy "méretarány nélkül"? Üdv: Donor |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Viszont az idei verseny után felmerült néhány kérdés.
Az elmúlt években azokat, akik magasabb szinten dolgoznak, átpasszíroztuk a mester kategóriába. Itt könnyen ki is lehet osztani az érmeket.
Viszont néhány szakágban a hobbi és mesterkategória között szakadék keletkezett.
A hobbi kategóriában nagyon alacsony pontszámokat érnek el a résztvevők, ezért idén is lejjebb kellett vinni a ponthatárokat.
Jövőre vagy eleve még lejjebb kell meghúzni ezt a határt, vagy hobbikategóriában vissza kell térni az 1-2-3 helyezéshez. Annak minden hátrányával egyetemben.