<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34. |
RaPe | Adatlap | 495510 | 2008. március 9. 20:41 | ||||||||||||||||||||
Felkerült az eredménylista, megtaláljátok a versenyek menüben. | |||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 495509 | 2008. március 9. 20:28 | ||||||||||||||||||||
sziasztok! Klassz volt a verseny, remekül éreztem magam! igaz a szombat éjjszaka furcsán alakult de nem baj :D Bund | |||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 495508 | 2008. március 9. 20:12 | ||||||||||||||||||||
Halihó! Magooo, és minden szolnoki szervezőnek. Respect és Tisztelet! | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 495507 | 2008. március 9. 20:02 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagy köszönet a szolnoki szervező gárdának, nagyon flottul lebonyolították a versenyt. Sok szép makett volt, és külön öröm a polgári jármű kategória további erősödése. Nagyon jó rendezvény volt! Gabi | |||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 495506 | 2008. március 9. 19:56 | ||||||||||||||||||||
Kedves magoo! Nagyon köszönjük a munkátokat,amellyel ezt a rendezvényt létrehoztátok és lebonyolítottátok(mi pedig bonyolítottuk),Szokás szerint nagyon jól éreztük magunkat! A Kovács Gazember Bubu Bélát egész éjjel gúzsbakötve tartottuk, nehogy árthasson az egyébként makulátlan hírednek.Így kivételesen elkerülheted most a fenyítést! Üdv,Cudri | |||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 495505 | 2008. március 9. 19:49 | ||||||||||||||||||||
Kedves Delejes Függőzáras!(Elektro) Köszönöm,hogy a rólam készült fotókat erősen pozitív irányban retusáltad!Olykor magam is elcsodálkozom, mennyi önbizalom van bennem, hogy ilyen fejjel emberek közé merek menni,ők pedig elviselnek.Egyébként most ettem neked otthon halászlét. ÜdvZ63 | |||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 495504 | 2008. március 9. 19:48 | ||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Én is köszönöm neketek a segítséget! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||
kamovos | Adatlap | 495503 | 2008. március 9. 19:48 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet, és gratuláció a verseny rendezőknek! Jővőre ismét nálatok! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 495502 | 2008. március 9. 19:46 | ||||||||||||||||||||
Hello Urak! Én is szeretném megköszönni a szolnoki csapatnak a kitünő szervezést, különösen a világítást! Minden szuper volt, bár a börze vegyes érzéseket ébresztett. És külön öröm ellátogatni ilyenkor a Múzeumba:) Baráti Üdvözlettel:CSV | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495501 | 2008. március 9. 19:44 | ||||||||||||||||||||
Hy Makreg progiba nem tudjátok vissza nézni ? Pedig még segitettem neki kirakni de már nem emlékszek rá :( Miklós | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495500 | 2008. március 9. 19:44 | ||||||||||||||||||||
Hy Makreg progiba nem tudjátok vissza nézni ? Pedig még segitettem neki kirakni de már nem emlékszek rá :( Miklós | |||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 495499 | 2008. március 9. 19:43 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek köszönök szépen mindent! Nagyon jól éreztem magam!!! 945 | |||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 495498 | 2008. március 9. 19:39 | ||||||||||||||||||||
Xcraft, és Wellesley! A pogo-t készítő úriember szolnoki, és katonarohában volt, szóval valószínűleg a reptéren belül dolgozhat. Többet sajnos éns em tudok. RaPe. | |||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 495497 | 2008. március 9. 19:32 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány 'lezáratlan' ügy a szolnoki versennyel kapcsolatban: Voyager maratást nyert különdíjként Fischer János (Tapolca - Batsányi Makettépítő Szakkör) Vissza, illetve át nem vett makett és oklevél: Papp Albert - XFY-1 Pogo dioráma (Szolnok) Ha valaki tud valamit ezekről a személyekről, kérem értesítsen minket. Előre is köszönöm! Mészáros János SzMBK | |||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 495496 | 2008. március 9. 19:23 | ||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 495495 | 2008. március 9. 19:23 | ||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 495494 | 2008. március 9. 19:21 | ||||||||||||||||||||
magoo mi csak gratulálni tudunk a versenyhez. olyan volt,amilyennnek lennie kell. és a vicces az,hogy legnagyobb probléma egy papir miatti 5 perces késlekedés. soha rosszabbat!!! jó a katonás rend,meghozza a kellő eredményt. a makettek felhozatala nagyon jó volt,nivós versenyt láthattunk. Köszönjük a részvételi lehetőséget. Pelikán Makettklub Gödöllő | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495493 | 2008. március 9. 19:18 | ||||||||||||||||||||
Ezt jól csináltátok, mert én is érzékileg csalódtam. A zsúfoltság nem egyenlő a darabszámmal:-))) | |||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 495492 | 2008. március 9. 19:18 | ||||||||||||||||||||
"478 darab makett nevezett, ami több, mint a tavalyi mennyiség.Úgy gondoltuk, hogy több asztalt teszünk ki, hogy a fényképezéskor ne legyenek összezsúfolva a makettek" Akkor meg van miért tűnt kevesebbnek... | |||||||||||||||||||||||
magoo | Adatlap | 495491 | 2008. március 9. 19:08 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet mindenkinek, aki nálunk járt! 478 darab makett nevezett, ami több, mint a tavalyi mennyiség.Úgy gondoltuk, hogy több asztalt teszünk ki, hogy a fényképezéskor ne legyenek összezsúfolva a makettek.Reméljük jövőre még több makett lesz! A börze valóban gyengébb volt, de a szlovákok síelés, a lengyelek két csoportja a belga verseny és betegség miatt nem jött el.Sajnáljuk! Örülünk, hogy a világítással elégedettek voltatok, igyekeztünk megoldani ezt a problémát! Az eredmény hírdetésen egy lap elkeveredett,bocsánat a hibáért! Reméljük, hogy sokan eljönnek jövőre is! Mindenkit várunk szeretettel! A szolnoki szervezők nevében: Magó Károly | |||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 495490 | 2008. március 9. 19:03 | ||||||||||||||||||||
Balu! ÉRTÉKELÉS: Az értékelés elve A makett elkészítési módja (nyitott vagy zárt kabin, szerelőnyílások megbontások, stb.) nem jelent sem előnyt sem hátrányt, kizárólag a kategóriát határozza meg. Az elvégzett munka nehézségi foka, minősége és valósághűsége a döntő. A zsűri végignézi a benevezett maketteket benyomást szerezve a színvonalról. A zsűri téves nevezésnél, a megfelelő csoportba helyezheti a makettet. A helyezésre várható maketteket a zsűri külön válogatja (kb. 6-10 makett kategóriánként). Kiemelés Egy versenyző legfeljebb két munkáját javasolhatja pontozásra a zsűri, de két munka esetén mindkettőt értékelni kell. A pontozás a kategóriának (a makett elkészítésének) megfelelő pontozólapon történik. A zsűri közösen egyezteti: - hogy milyen szempontokat nem értékel - valamint az összbenyomást - a kategóriákon belüli nehézségi fokokat A továbbiakban minden zsűritag minden kiemelt makettet külön pontozólapon értékel. A zsűri a pontozólapon 0-tól 5-pontig értékel, minden sorban az adott pontszámnak megfelelő helyre X-et kell írni. Ha egy maketten bármely rovatnak nincs megfelelője (pl. vitorlázógépen motor) a megfelelő sort ki kell húzni. Teljesen hibás kidolgozás esetén nulla pontot kell adni (pl. fordított V beállítás). A nehézségi fokot egy kategórián belül kell értékelni (pl. egy kétfedelű elkészítése nehezebb, mint egy egyfedelűé). A részegységek festésének értékelése a megfelelő rovatnál történik, benne van az adható 5 pontban. A festés címszó a makett fő felületeire vonatkozik. Az eredmény kiszámítása A pontozólap rovataiban szereplő pontszámokat összeadjuk, és osztjuk a kitöltött rovatok X-ek (a nulla pont is kitöltött rovatnak számit) számával. Az eredményt szorozzuk 20-szal és két tizedesig nyilvántartjuk. [Pl.: (101/23)*20=87.82] Az érvényes pontozólapokon szereplő részeredményeket összeadjuk, és osztjuk a pontozólapok számával. [Pl.: (87.82+69.25+92.14)/3= 83.07] Az így kapott eredményeket sorrendbe állítjuk, majd a rendezőség által átadott nevezési lapok sorszámai alapján azonosíthatóak a makettek készítői. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495489 | 2008. március 9. 18:58 | ||||||||||||||||||||
Néhány szösszenet a hétvégéről. néhányat Brúnó kedvéért a kajásba is teszek!:P | |||||||||||||||||||||||
Miklós | Adatlap | 495488 | 2008. március 9. 18:45 | ||||||||||||||||||||
Hali sikeresen haza értünk jövöre talizunk ez nagyon király volt :) ja (karesz ha van msned & mailed lécci add meg. Miklós | |||||||||||||||||||||||
part | Adatlap | 495487 | 2008. március 9. 18:24 | ||||||||||||||||||||
Üdv! Ezúton szeretnék gratulálni a szervezőknek a színvonalas rendezvényért, a magam részéről remekül éreztem magam és látnivaló is akadt bőven, nagyon sok szép alkotást sikerült közelről szemügyre vennem és ez nagy élmény volt!:) | |||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 495486 | 2008. március 9. 18:11 | ||||||||||||||||||||
Balu! Az alsó sorban az van, hogy a pontozólapon összesítve hány db 5,4,3,stb pont van bejelölve. | |||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 495485 | 2008. március 9. 17:08 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratula a Szolnoki verseny szervezőinek, ahogy már többen is írták sokkal jobbak voltak a fényviszonyok mint régebben! Egy kérdésem lenne a pontozási rendszerrel kapcsolatban: elkértem a pontozó lapomat, viszont azt nem igazán értem, hogy az alján szereplő összesített értékek, hogy jöttek ki??? Pontozni ugye 0-5 lehet kb 19 szempont szerint, itt meg ilyen 2000-3000 értékek szerepelnek. Előre is köszi! Balu | |||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 495484 | 2008. március 9. 16:42 | ||||||||||||||||||||
Akkor azért éreztem úgy, mintha könnyebb lenne fotózni :) Idén sajna úgy jött ki hogy nem makettet vinni. Kicsit fura is volt makett nélkül menni, dehát ez van. :D Nagyon jó volt a kiállítás, nagyon tetszett. A kiállított makettek mind nagyon szépek voltak. Kedvencem a "nyitott" 1:35-ös Mi-24, és a 48-as német Phantom volt. Börze most kicsi volt, de legalább maradt "zseton" Móvárra. | |||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 495483 | 2008. március 9. 16:06 | ||||||||||||||||||||
Sztem is jó volt a rajt. Eddig még nem fordult elő, h nem kellett vakut használni.Az a 6 halogén nagyon kell! A börze mintha kicsit kisebb lett volna ( azért sikerült pár dolgot beszerezni). A makettek száma is kevesebb volt, de a minőség mintha emelkedne. Köszönet a szolnoki klubnak érte. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495482 | 2008. március 9. 15:59 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elindult végre az idei évad. Azt hiszem a hétvégi versenyre nem lehet panasz senki részéről sem.Mint ígérve lett a féynviszonoyk is jobbak voltak mint eddig.A díjkiosztó és utána a makettek visszaadása is flottul ment. A szállások hangulata a megszokott szintet hozta! :D | |||||||||||||||||||||||
Ptamás | Adatlap | 495481 | 2008. március 9. 15:07 | ||||||||||||||||||||
Hát megvolt. A kiállított makettek jók voltak, a börze viszont olyan nagyon nem. Még soha nem jártam úgy ,h nem sikerült semmit vennem. Nagyon nem volt modern repülő,helikopter választék. De nem baj, így maradt Óvárra. :) | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495477 | 2008. március 8. 22:42 | ||||||||||||||||||||
Jó, a szolnoki verseny mindig jó. Szerintem egy kicsit szerényebbre sikeredett mint a tavaji, akkor több volt a makett és a börze is nagyobb volt. | |||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 495476 | 2008. március 8. 19:13 | ||||||||||||||||||||
Ptamas | Adatlap | 495475 | 2008. március 8. 18:51 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Meséljetek,milyen a verseny? Milyen a börze? Én holnap reggel megyek,de már alig birom kivárni . :) Ptamás | |||||||||||||||||||||||
Pisti | Adatlap | 495474 | 2008. március 8. 16:26 | ||||||||||||||||||||
Az menyire baj, ha egy feljavított maketthez nem adtam le semmit, úgy értem összerakási útmutatót fotókat stb.? | |||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 495473 | 2008. március 8. 10:48 | ||||||||||||||||||||
Ezt inkább a Makreg-be kellettvolna írni. | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495472 | 2008. március 8. 07:36 | ||||||||||||||||||||
Viszlát a helyszínen! | |||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 495471 | 2008. március 7. 22:33 | ||||||||||||||||||||
Ja és mégegy: Miért nincs olyan, hogy "méretarány nélkül"? Üdv: Donor | |||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 495470 | 2008. március 7. 22:25 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit késői a kérdés, tudom, de ha a fiaim makettjeit a Makregen be szerezném nevezni, elég-e, ha csak a felhasználóneveket változtatom meg a regisztrációnál, vagy mindegyikükre külön regisztráció kell? Nem tudom, érthető voltam-e? :( Üdv: Donor | |||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 495469 | 2008. március 6. 18:30 | ||||||||||||||||||||
Úgy néz ki hogy nem fogok előre nevezni, de még az érdekelne, hogy az is feljavításnak számít hogyha ponyvákat ragasztgatam a teherautóra amiket én készítettem ja és az egész dioráma, vagy ez a junior kategóriában nem számít? Ja és még azt nem tudtam eldönteni, hogy ha már erre az oldalra bevagyok regisztrálva akkor én már Makett Info Online Klubtagnak minősülök vagy nem. Üdv! Hawk | |||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 495467 | 2008. március 6. 00:06 | ||||||||||||||||||||
Hawk, imi! Igen, van Kiállítás kategória a szolnoki versenyen. A hiba elkerülése érdekében már az előnevezésnél is számításba vettük ezt, ezért feltöltöttünk egy ilyen kategóriát is a makreg.hu-n (tessék használni!). Ákos hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy nem mindegy, hogy majd melyik nevezőpulthoz mész oda. Általában én (Mészáros János) szoktam a versenyek egy részén foglalkozni az előnevezett emberekkel, remélhetőleg ez így lesz most is (ezt majd RaPe-val leegyeztetjük). Ha ismersz arcról, akkor probléma megoldva; ha nem, akkor meg keresni kell az 'Előnevezés' táblát/feliratot vagy egy olyan embert aki ismer engem... :) Üdv. Mészáros János SzMBK | |||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 495466 | 2008. március 6. 00:05 | ||||||||||||||||||||
Hawk, imi! Igen, van Kiállítás kategória a szolnoki versenyen. A hiba elkerülése érdekében már az előnevezésnél is számításba vettük ezt, ezért feltöltöttünk egy ilyen kategóriát is a makreg.hu-n (tessék használni!). Ákos hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy nem mindegy, hogy majd melyik nevezőpulthoz mész oda. Általában én (Mészáros János) szoktam a versenyek egy részén foglalkozni az előnevezett emberekkel, remélhetőleg ez így lesz most is (ezt majd RaPe-val leegyeztetjük). Ha ismersz arcról, akkor probléma megoldva; ha nem, akkor meg keresni kell az 'Előnevezés' táblát/feliratot vagy egy olyan embert aki ismer engem... :) Üdv. Mészáros János SzMBK | |||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 495464 | 2008. március 5. 22:19 | ||||||||||||||||||||
Köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 495463 | 2008. március 5. 22:11 | ||||||||||||||||||||
Odamész a nevezési pulthoz, ahol a következő párbeszéd fog lezajlani: -Jó napot/szia, XY vagyok, neten neveztem. -Jó napot/szia, itt vannak a nevezési lapjaid. Aztán odafáradsz az asztalhoz és leteszed a makettedet a nevezési lappal asztalra rakandó részével együtt. | |||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 495462 | 2008. március 5. 21:53 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha most előre nevezek akkor azt hogy tudodm a helyszínen tudatni mármint úgy értem hogy akkor csak beviszem a diorámát leteszem és kész vagy arra lesz vmi külön hely ahol az előrenevezett páciansekkel foglalkoznak. Várom válaszotokat! Üdv! Hawk | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 495461 | 2008. március 5. 21:02 | ||||||||||||||||||||
Szia imi! Minden versenyen van olyan kategória, hogy kiállított, ez kerül a nevező lapra, és akkor látja a zsűri, hogy azzal nem kell foglalkoznia. Gabi | |||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 495460 | 2008. március 5. 20:55 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok, Az lenne a nagy kérdésem hogy Szolnokon lesz valami olyan kategória hogy kiállítás? Vagy valami más mód arra hogy az adott makettet ne pontozzák? (na nem azért mert olyan sok díjat nyert volna:))), csak teljesen más céllal készült nem versenyezni) köszi üdv imi | |||||||||||||||||||||||
Lidia | Adatlap | 495459 | 2008. március 5. 17:40 | ||||||||||||||||||||
Szia Karcsi ! Megkaptam az üzenetet, küldöm a megbeszélt dolgokat. Ügyeskedjetek !! Baráti üdv.: András | |||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 495458 | 2008. március 4. 19:12 | ||||||||||||||||||||
Jó hogy mondod, elfelejtettem volna. | |||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 495457 | 2008. március 4. 18:19 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! A szolnoki verseny kiírásába (ami itt is van) nem azt kellett volna írni, hogy előnevezni a makreg.hu -n lehet? kp | |||||||||||||||||||||||
magoo | Adatlap | 495456 | 2008. március 3. 20:52 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! A hétvégén szavazás is lesz (rászervezték), ezért, akik 200 km-nél messzebbről jönnek visszakapják a makettjeiket 11 órától! Az eredményhirdetés gyors tempóban és késés nélkül fog lezajlani! Mindenkit várunk szeretettel! Magoo |
<<< Vissza | Tovább >>> |