<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34. |
atresch | Adatlap | 495924 | 2010. március 29. 08:01 | ![]() | |
juge75 | Adatlap | 495923 | 2010. március 29. 07:04 | ![]() | |
Külföldi szemmel a kiállítás képei: aircraft-planet.com/ | |||||
magoo | Adatlap | 495922 | 2010. március 29. 01:45 | ![]() | |
Kedves Atresch! Először is köszönöm, hogy részt vettél a szolnoki rendezvényen! Szeretnék válaszolni a kérdésedre, mert azt hiszem mások számára is érdekesek lehetnek az általad felvetett dolgok! A rendezvény szervezőjeként, remélem, hogy máskor is ott leszel Szolnokon, mert ezt a hétvégét Neked és a többi makettezőnek szervezzük. Remélem, nem vette el a kedved a versenyzéstől az a tény, hogy nem lett díjazott a munkád! „Hogyan nem készült pontozó lap az enyémről?” Vasárnap, amikor kiderült, hogy nem kaptál díjat, majd amikor megtudtad, hogy nem pontozták le, az nem azt jelenti, hogy „nem értem el értékelhető eredményt”, hanem azt, hogy sok értékelhető munka lett nevezve az adott kategóriában, de a Te munkád nem volt kiemelkedő a többi közül. A zsűri is emberből van, ezért nem lehet elvárni, hogy 4-5 óránál többet töltsön egyhuzamban az értékeléssel, ezért csak a kiemelkedő munkák kerülnek pontozásos értékelésre. Általában egy jó felhozatallal rendelkező kategória értékelése 60-80 percet vesz igénybe, úgy, hogy legalább a legjobb öt-hat munkát zsűrizik. Egy zsűri csoport általában 3 kategóriát zsűrizik le egy versenyen, így kb 3-4 órát dolgozik. „Tudom, hogy az egész dolog szubjektív, de ha meghirdetek egy versenyt, akkor nem illik mindegyik pályaművet elbírálni?” A Te munkád is le lett bírálva, mert a zsűri szemrevételezéssel választja ki a legjobbakat, melyeket aztán lepontoz. Átnézik a kategória összes munkáját, majd kiemelik a legjobbakat, de legalább 5-6 makettet. Ha nagyon jó munkák vannak, akkor többet is. (Volt olyan kategória, amiben valamelyik évben majd tíz érem került kiosztásra.) Van olyan verseny, ahol nem pontoznak, csak szemrevételezik a maketteket és eredményt hirdetnek. Ott egyáltalán nincs lehetőség a zsűrizés vissza nézésére, mert szóban történik minden. A Te makettedet szóban értékelték, pl: ezért és ezért nem javaslom a kiemelésre. „Melyik kategóriában kellett volna neveznem?” A makettedet a doboz és feljavított kategóriában kellett nevezni, mert saját alkatrészekkel feljavítottad. Ha kinyitottál valamilyen belső teret, amibe saját alkatrészt tettél, akkor bontott kategóriában. „Mi alapján kerül egy makett értékelésre egy versenyen?” Nagyon FONTOS: Az érmes rendszerben nem egymással méretnek össze a makettek, hanem az értékelési rendszer 100 pontjával. Vagyis a tökéletes makett 100 pontot kap és arany érmet. Ha 50 darab 100 pontos makett van, akkor mind aranyat kap. Nincs első, második, harmadik! Az a makett, amelyik eléri az adott érem ponthatárát, megkapja az érmet függetlenül attól, hogy hány makett lett díjazott. Amikor helyezéseket osztottunk, előfordult, hogy olyan makett, amelyik kimagaslóan jó volt nem kapott helyezést, mert volt nála négy jobb, pedig az is érdemelt volna helyet csak így az ötödik lett. Szolnokon előfordult, hogy egy kategóriában hat arany érem került kiosztásra! Ez véleményünk szerint igazságosabb, mert minden makett megkapta a neki járó díjat és nem kellett egyiknek sem érem nélkül haza menni. Sőt, ha minden (pl. repülő, harcjármű) egy kategóriában indulna, akkor sem lenne gond, hiszen nem egymáshoz viszonyítják a maketteket, hanem az értékelő listához. Ugyan az a pontozólap a 72-es repülőnél, mint a 48-nál. Ha az egyik 88 pontos, a másik 89 ugyan azt az aranyat kapja, nincs második és első. Ha a makett értékelési szisztémára vagy kíváncsi, akkor üres pontozólapot tudunk küldeni. „Kik és milyen felhatalmazás alapján lesznek döntőbírák?” Van egy országos lista a zsűri tagjairól. Ezen olyan nevek szerepelnek, akik, vagy nagyon eredményes makettezők, vagy nagy lexikális tudással rendelkeznek. Ezek az emberek több versenyen bíráskodtak, talán nem túlzás azt állítani, hogy rendelkeznek kellő tapasztalattal. Általában a versenyek főszervezője kéri fel az egyéneket a bírálásra a zsűri elnökkel egyetértésben. A zsűri is emberből van, ezért szubjektív, és nem tévedhetetlen. Ezek kiküszöbölésére lett bevezetve az óvás és a makettezők díja, mely úgy mond egy kontroll a zsűri munkája felett. Az óvás esetén újra értékelik az adott munkát a versenyző és a zsűri elnök jelenlétében és jogos óvás esetén megváltoztatásra kerül az eredmény. A makettezők díja, pedig a kategóriában induló makettezők véleményét fejezi ki, mely összevethető a zsűri eredményeivel. Általában 10 kategóriából kilencben hasonló, vagy egyforma a makettezők és a zsűri véleménye. Nehéz összeállítani a zsűrit, mert nem mindenki tud eljönni, sokan inkább indulnak és sokan egyszerűen nem vállalják, mert nem akarnak senkit megbántani, vagy tartanak attól, hogy kapnak hideget-meleget ha valaki nem elégedett az eredményekkel. Nem hiszem, hogy abban az esetben, ha valakinek a munkája nem kap díjat az szándékos lenne, és azt is kétlem, hogy az lenne a legfontosabb, hogy az ismerősömet éremhez juttassam. Engem rosszul érintene, ha ajándék érmet kapnék, és az is, ha direkt lehúznák a munkámat. Velem is előfordult, hogy nem voltam elégedett az eredménnyel, de betudtam annak, hogy legközelebb csinálok jobbat, vagy a zsűri is hibázhat! Én is elfogult tudok lenni a saját munkámmal, ez szerintem mindenkiben benne van. A tájékoztatás mindenkinek jár, függetlenül attól, hogy mióta makettezik. Remélem sikerült a kérdéseidet megválaszolni, és kérlek ne haragudj, hogy nem tudtam rögtön válaszolni. Természetesen továbbra is állok rendelkezésedre, ha valami kérdésed van! Üdvözlettel: Magó károly | |||||
part | Adatlap | 495921 | 2010. március 28. 23:59 | ![]() | |
Hali! Szerintem ne a versenyeknek készítsd a munkáidat hanem a magad szórakoztatására. Ha nem így teszel akkor elvész az egyéni jellege a dolognak és oda jutsz hogy mások megelégedésére fogsz készíteni mindent a végére pedig már nem is fogod tudni, hogy miért is ezt a hobbit választottad. Egy adott zsűri részéről kevéssé számít az a dolog, hogy a benevezett makett készítőjének mennyire tetszik saját munkája, sokkal inkább szakmaibb szempontok alapján bírálnak el egy asztalnyi cuccot. Egyébként mely makettek voltak a te alkotásaid? | |||||
Vadász | Adatlap | 495920 | 2010. március 28. 20:11 | ![]() | |
Repülős klubnap. minden hónap első szombatján tartjuk az FMH-ban Vadász | |||||
atresch | Adatlap | 495919 | 2010. március 28. 20:05 | ![]() | |
Kedves Vadász! Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál, ha megmondod, mi a ReBeKa, akkor szívesen ellátogatok, hogy találkozhassunk. Adam | |||||
Vadász | Adatlap | 495918 | 2010. március 28. 20:03 | ![]() | |
Szia! Néhány nap türelmedet kérem és válaszolni fogok, de jelenleg a mosonmagyaróvári szervezéssel vagyok elfoglalva. Esetleg ha időd engedi (látom pesti vagy) akkor szombaton a ReBeKán találkozhatunk. szombat déltől kb 15,00-ig a Fehérvári út 4.7 (klubnap) Vadász | |||||
atresch | Adatlap | 495917 | 2010. március 28. 19:47 | ![]() | |
Sziasztok! Tök új vagyok a maketteők online világában. 4 évvel ezelőtt kezdtem el újra makettezni. Az egyik boltban ajánlották, hogy menjek el erre a Szolnoki eseményre és nevezzem a járgányaimat. Nos, nekilendültem a dolognak, elmentem, neveztem a versenyre. Nem vagyok fiatal, de érdekelt, hogy mégis mire vagyok képes egy sok embert megmozgató és számomra sokat adó hobbi megmérettetésében. Hát neveztem két "gépet" és vártam az eredményeket. Vasárnap, kicsit elszomorodva és a nagy mellényemet levetkőzve megállapítottam, hogy nem értem el értékelhető eredményt. Tegnap este, kértem a pontozó lapjaimat, hogy hátha abból tanulva, az ember az első versenye után valami visszajelzést kap, hogy mégis mit rontott el, vagy mi nem volt az igazi, és tud "készülni" a következő megmérettetésre. Nos, a kérésemre az volt a válasz, hogy sajnos a maketteimer nem készült pontozó lap. És itt a kérdés: Kedves makettezők! Mi alapján kerül egy makett értékelésre egy versenyen? Hogyan nem készült pontozó lap az enyámről? (Estleg annyira nem volt értékelhető, hogy senki nem vette a fáradtságot, hogy kitöltse az értékelő lapot?) Kik és milyen felhatalmazás alapján lesznek döntőbírák? Tudom, hogy az egész dolog szubjektív, de ha meghírdetek egy verenyt, akkor nem illik mindegyik pályaművet elbírálni? Persze lehet egy termékre -1 pontot is adni, de akkor is illik azt mondani, hogy "öreg, ez annyira gagyi, hogy nem tudjuk értékelni. Emellett számomra a kategória besorolás is egy kicsit kérdéses. Még nem találtam olyan bejegyzést, vagy leírást sem, hogy ezeket a kategóriákat hogyn kell értelmezni. Én két olyan járművel neveztem, amelyek egyike sem kapható dobozban, mindkettőhöz az alkatrészek felét én készítettem el. Ilyen kategória azonban nem szerepel sehol. Melyik kategóriában kellett volna neveznem? Kérem, aki ért a versenyzéshez, vagy megbízható információi vannak az elbírálásról tájékoztasson, mert az eddigiek alapján azt gondolom, hogy egy ilyen versenyen annak van esélye, aki ismer valakit, valamelyik makettező klubból és ezért egyáltalán a "zsüri" hajlandó legalább egy pillantást vetni a "termékére". Persze nyugodtan lehet elfogultnak, de azt gondolom, hogy kezdőként biztos jár nekem legalább a tájékoztatás. Üdvözlettel és tisztelettel, Tresch Ádám | |||||
lavidzs | Adatlap | 495915 | 2010. március 27. 06:24 | ![]() | |
Sziasztok ! Megoldható a szolnoki pontozólapok elküldése. Írjátok meg a deakzotya@freemail.hu címre a makettotok regisztrációs számát, vagy a neveteket és a makett nevét és visszaküldöm e-mail-hez csatolva a pontozólapokat Lavidzs Sz.M.B.K. | |||||
magoo | Adatlap | 495914 | 2010. március 25. 22:14 | ![]() | |
Mindenkinek köszönet a részvételért! | |||||
kató | Adatlap | 495913 | 2010. március 24. 22:59 | ![]() | |
A Kiskunfélegyházi csapat nevében köszönöm a lehetőséget a Szolnoki és Martfűi kolegáknak ! Jó volt a buli és finom a babgulyás . Várjuk a 21.-et ! :) | |||||
apcyrobi | Adatlap | 495912 | 2010. március 24. 11:29 | ![]() | |
Sziasztok! Lehet hogy utolsóként mondunk KÖSZÖNETET a szolnoki és martfűi csapatnak. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi évadnyitó verseny volt! Reméljük a többi is hasonlóan sikerül majd! Néhány kép ízelítőül, a többi majd hamarosan a honlapunkon! Üdvözlettel és köszönettel: Apcyrobi és "mindkét csapata" | |||||
Macal | Adatlap | 495911 | 2010. március 24. 09:51 | ![]() | |
Kicsit homályos a fogalmazásod kedves ityuska, de nem probléma, talán megértem. Nem vagyok nagy spíler, csak azért hívnak zsűrizni mert úgy érzik letettem valamit az asztalra. Amúgy a Te géped is tetszett, csak el lett írva a gyártó a papírján... Ha kérdés van szívesen válaszolok, ha meg kijelentés arra reflektálok, persze szigorúan a kérdező/kijelentő stílusában, csakhogy alkalmazkodjak. Üdv: Macal | |||||
Pelikán | Adatlap | 495910 | 2010. március 24. 08:45 | ![]() | |
Sziasztok Megkésve bár, de azért mi is köszönjük a hétvégét a szolnoki és martfűi csapatnak! Üdv M | |||||
magoo | Adatlap | 495909 | 2010. március 23. 21:14 | ![]() | |
Szia Hooligan! Ne a vacsorát sajnáld, mert az máshol is finom, hanem azt, hogy lemaradtál a savazó estről! Itt mindenki díjazva lett, aki valamiben hibázott és az is aki nem. Pl:engem is lesavaztak rendesen a palacsinta miatt, pedig a Kovács Feri nem fizetett! magoo | |||||
Hooligan | Adatlap | 495908 | 2010. március 23. 18:07 | ![]() | |
Kedves Magoo elvtárs! Én is nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, ezen szokásosan jó hangulatban telt versenyen! Tökéletes indítása volt az évnek! Külön örültem a jó időnek és a jó szállásnak. Nagyon finom volt a bableves és végre rájöttem, hogy mi a különbség a makaróni és a milánói között :P. Ezúton kérek bocsánatot azért, hogy leléptünk a szombati vacsoráról idő előtt. Minden jót, jövőre ugyan ott! Vida Balázs | |||||
magoo | Adatlap | 495907 | 2010. március 23. 08:24 | ![]() | |
Kedves Jagdpanter! Vadász Pisti megválaszolta, hogy honnan tudom melyik a Te maketted! A KV-1 esetét Kinggi igazolta! Az eredmény lista hamarosan közzé lesz téve! Kevdes Civi001! Remélem jövőre találkozunk Szolnokon! Kedves Időjárás! Nagyon köszönjük, hogy a hétvégén nem volt borongós kedved, nem szórtad az égi áldást és nem fújtad el a sétarepülést! Nem fogod elhinni, hogy a verseny idejére általad biztosított napsütés érdemeit sokan le akarják nyúlni a "Na ezt is elintéztem neked!" felkiáltással. Talán a Vadász lenne az egyetlen, aki jogosan szólhatna, de ő is csak próba eszkimó, mert ez volt az első fehér gála. Kedves Makettezők! Köszönjük,hogy eljöttetek, jövőre is várunk benneteket! Minden martfűi és szolnoki rendező nevében: Magó károly | |||||
papgyuri | Adatlap | 495906 | 2010. március 22. 21:50 | ![]() | |
A Kápolnásnyéki Makettezők Baráti Körének nevében köszönöm a lehetőséget hogy bemutatkozhattunk ezen a méltán híres versenyen. Köszönet a szervezőknek, minden kedves közreműködőnek! Üdvözlettel: Pap György /papgyuri/ | |||||
vlevi | Adatlap | 495905 | 2010. március 22. 21:34 | ![]() | |
Én is csak megköszönni tudom a szervezőknek, hogy egy ilyen jó makett kiállítást, versenyt, börzét és még ki tudja mit (talán palacsintát? :) ) hoztak össze idén is :D | |||||
pucu1 | Adatlap | 495904 | 2010. március 22. 21:07 | ![]() | |
A Debreceni Makett Klub nevében szeretném én is meg köszönni ezt a hétvégét.Remek verseny volt.Jövőre újra itt. Üdv. Fülöp Sándor | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 495903 | 2010. március 22. 20:32 | ![]() | |
A Mosonmagyaróvári Klub nevében szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy résztvehettünk a versenyen. A rendezőknek kívánunk kitartást, jó egészséget, hogy még sok alkalommal találkozhassunk egy ilyen remekbe szabott makettversenyen. | |||||
Matton | Adatlap | 495902 | 2010. március 22. 19:45 | ![]() | |
Az Miskolciak nevében szeretnénk megköszönni ezt a nagyszerű hétvégét nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jó volt a régi barátokkal újra találkozni. | |||||
Jagdpanther | Adatlap | 495901 | 2010. március 22. 18:40 | ![]() | |
kinggi | Adatlap | 495900 | 2010. március 22. 18:35 | ![]() | |
*Szia | |||||
kinggi | Adatlap | 495899 | 2010. március 22. 18:32 | ![]() | |
Szi a KV-1 et tudom kicsinálta és hidd el hogy egyedül csinálta és 12 éves... | |||||
szittyah | Adatlap | 495898 | 2010. március 22. 18:28 | ![]() | |
üdv! tetszett a verseny, sajnos csak szombaton tudtam ottlenni. verseny eredményeket tervezitek, hogy megosztjátok valamikor? | |||||
Vadász | Adatlap | 495897 | 2010. március 22. 18:04 | ![]() | |
Lehet, hogy innen? "de 4. lettem, mivel a dobogósokon kívül csak az én makettemet emelte fel a zsűri." | |||||
Jagdpanther | Adatlap | 495896 | 2010. március 22. 17:59 | ![]() | |
Kedves Magoo! Persze, értem, hogy nem lehet nyomozni. Egyébként ott voltam mikor zsűriztek, mert már szombat este el kellett mennem, ezért tudom, hogy csak ezt emelték fel a helyezetteken kívül. Viszont nem tudom, hogy mi lett az eredménye a gyermek kategóriának ezért ha lehet szeretném megkérdezni, hogy az öcsém (Sipos Péter) nem kapott-e valamit a munkájára (Panther F). Ja, és honnan tudod, hogy az az én makettem volt? Üdv. Jagdpanther | |||||
civil001 | Adatlap | 495895 | 2010. március 22. 17:36 | ![]() | |
Köszönet a szervezőknek! Nagyon profi munka, nagyon tanulságos befejezéssel. Külön köszönet Karcsinak és Bercibá'-nak a biztatásért, úgy tűnik csak ennyi kellett, hogy folytatni akarjam. Minden jót, viszlát jövőre! | |||||
magoo | Adatlap | 495894 | 2010. március 22. 17:22 | ![]() | |
Azt elfelejtettem, hogy én is felismertem a képen látható csövest, sőt hívogatott is, hogy itt felejtett maketteket és egy táblát. | |||||
magoo | Adatlap | 495893 | 2010. március 22. 17:18 | ![]() | |
Sziasztok! Minden látogatónak és versenyzőnek szeretnénk megköszönni, hogy meglátogatta a rendezvényünket!Bízunk benne, hogy aki eljött jól érezte magát és nem érte csalódás! Jagdpanter: A KV-1 valóban nagyon szép munka volt, meg néztük este, hogy esetleg valami hiba folytán elkeveredett-e a korosztályok forgatagában, de oda nevezték... és ezzel el is fogyott a lehetőségünk, mert nem nyomozhatunk senki után, vagy nem vethetjük próba alá, hogy tud-e a nevezett kisgyerek ilyet csinálni, vagy sem. Szerintem más harcjárművet is felemelt a zsűri, de a Tiedet ki is emelte a kategóriádban, gratulálunk! magoo | |||||
Jagdpanther | Adatlap | 495892 | 2010. március 22. 15:55 | ![]() | |
Sziasztok! Nagyon jó volt a verseny, gratulálok a rendezőknek. Egy észrevétel: nem nagyon volt ellenőrizve, hogy mindenki megfelelő korcsoportban van-e. Például a gyermek kategóriában nagyon jó makettek voltak, nem hinném, hogy 12 éves csinálta őket (pl. a KV1, a nagy MIG-15, stb. aki ott volt tudja mikről van szó). Viszont a verseny számomra sikerélmény volt, mivel a Junior harcjármű kategóriában, ha nem hivatalosan is, de 4. lettem, mivel a dobogósokon kívül csak az én makettemet emelte fel a zsűri. Elsőre nem rossz, főleg, hogy éppen csak átcsúsztam egy felsőbb kategóriába. Üdv. Jagdpanther | |||||
Bundesign | Adatlap | 495891 | 2010. március 22. 13:57 | ![]() | |
Kamovos | Adatlap | 495890 | 2010. március 22. 13:47 | ![]() | |
Szia Macal Az a hajléktalan nekem ismerős valahonnénd, vagy, valamelyik körözvényről! :D Már megint miről maradtam le! :) Pedig de besegítettem volna! :) Na majd Berénybe be pótoljuk! :) Üdv: kamovos | |||||
Kamovos | Adatlap | 495889 | 2010. március 22. 13:45 | ![]() | |
Szia Karcsi! Sajnos csak 1 napra tudtam menni, és korán el is jöttem! De kiválóan éreztem magam! Gratulálok a verseny minden rendezőjének! Üdv: kamovos | |||||
Macal | Adatlap | 495888 | 2010. március 22. 10:10 | ![]() | |
Sztereóban fingadoztunk, nem mond már hogy nem volt jó poén :D | |||||
momi | Adatlap | 495887 | 2010. március 22. 09:14 | ![]() | |
Tisztelt Szolnoki Makettező Klub! Köszönjük a kiváló hétvégét,a jó versenyt, a börzézési lehetőséget és mindent. Az RBK kiválóan érezte magát eme két napon.Jövőre ugyanitt találkozunk. ui.: a palacsinták nekünk is ízlettek,azért mert utána a V.I. teljhatalmú vezérünk beleült a maradék tortába mégegyszer bocccss! (Ha egyszer beindul a szónoklatba semmi nem állítja le!) momi | |||||
jozsibácsi | Adatlap | 495886 | 2010. március 22. 09:06 | ![]() | |
Köszönöm a hétvégét. A kaja mellett a palacsinták özöne nemcsak a szívem, hanem nem kisméretü pocakom is melengette. Hajrá Magó és csapata.jb | |||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495885 | 2010. március 22. 09:05 | ![]() | |
Macal | Adatlap | 495884 | 2010. március 22. 09:03 | ![]() | |
Nos igen, mi is befaltunk pár kilót :D Akkor minket is otthon kellett volna hagyni?:D | |||||
ityu71 | Adatlap | 495883 | 2010. március 22. 07:36 | ![]() | |
Nagy spiller lehetsz makettezés gyanánt, kedves Macal!Ityu71 | |||||
vlevi | Adatlap | 495882 | 2010. március 21. 23:32 | ![]() | |
zoli1989 | Adatlap | 495881 | 2010. március 21. 23:19 | ![]() | |
tankos_srac | Adatlap | 495880 | 2010. március 21. 22:58 | ![]() | |
Fogadja gratulációmat és köszönetemet a szervező brigád! Megint remek versenyt láthattunk! ts | |||||
MrChef | Adatlap | 495879 | 2010. március 21. 21:52 | ![]() | |
Baromi jól sikerült a makettverseny!:-) Látványos és nívós volt, minden a helyén. Kiss Gábornak és Hara Istvánnak (Elektrolakatos) külön köszönet a szervezésért és a kitűnő szállásért. kis kieg.: A mogorva gumicukros néni sietett megkérdezni, miben segíthet - miután letéptem a kis zacskót, hogy mint az Nyugaton szokás, pakoljak bele magamnak édességet - majd egyesével mindenre rákérdezve ő maga dobálta bele a gumicukrokat. Nehogy ellopjak egy szemet, amúgy is csórónak nézek ki. | |||||
Satyak | Adatlap | 495878 | 2010. március 21. 20:12 | ![]() | |
Szép kiállítás volt.Grat a szervezőknek.Jó ötlet volt az édesség árus,majdnem több pénzt hagytam ott mint a börzén.Tanulság: A gyereket otthon kell hagyni. :D | |||||
Jimbobá | Adatlap | 495877 | 2010. március 21. 19:44 | ![]() | |
Na már megint törlés volt? Miről csúsztam le? Gratulálok mindenkinek, bár én nem voltam ott :) Üdv, Ádám | |||||
Sulaco | Adatlap | 495876 | 2010. március 21. 19:33 | ![]() | |
Köszönjük a szép hétvégét! jól éreztük magunkat! BFK | |||||
Macal | Adatlap | 495875 | 2010. március 21. 19:31 | ![]() | |
Macal | Adatlap | 495874 | 2010. március 21. 19:17 | ![]() | |
Ja meg vacsinál bejött egy csöves, meghívtuk egy tál levesre:P |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Köszönöm a választ. Gondoltam, hogy mellé megy a dolog! Egyáltalán nem okozott számomra gondot, hogy nem kaptam semmilyen értékelhető eredményt! Nem vagyok megsértődve sem. Most, hogy értem, hogy hogyan működik a zsürizés, nincs is több kérdésem.
Tán nem említettem, naív vagyok és azt gondoltam, hogy minden egyes darabról készül pontozólap. Ha megkapom, és látom, hogy mi nem volt szakértő szemmel jó, akkor tudok jobban odafigyelni az adott területre. Emiatt vártam nagyon a pontozó lapot.
De tegyünk fátylat erre a dologra, hiszen eleve most az adott versenyről beszélünk, de bármelyik másikon is előfordulhatott volna, így az egészről rossz helyen beszélünk.
Sem nem terveztem óvni, csak tudatlanságomból adódóon megkérdeztem, hogy hogyan lehet, hogy nincs pontozólap.
Az elkeseredettségemet tükrözte, hogy rosszul fogalmazva megsértettem embereket azzal, hogy azt feltételeztem, hogy a pontozáshoz már eleve kapcsolat kell.
Minden ilyen jellegű gondolatomért és a leírtakért az egész közösségtől és különösen a szervezőktől elnézést kérek.
Üdvözlettel,
Tresch Ádám