Ez az indiaiak megrendelésére kialakított hajófedélzeti változat(KUB) egyik prototipusa. |
Feltételezem, hogy egy "éles" készültségi gépről készült a fotó és némely szolgálat (értsd: KBH) érzékeny az ilyesmikre. (Úgymint hadrendi szám, meg fegyverzet, meg hasonlók) Gondolom ilyen megfontolásból lett eltűntetve minden, ami azonosíthatóvá tenné a gépet. |
szerintem az a tengerészeti változat |
f2d
köszi, kár hogy összefirkálta akárki is volt az :-( |
ÖÖ! mindnek felhajlik a szárnya, vagy ezek valami speckó változatok? |
Nem tudom, így találtam a neten. |
fd2
mi az a piros maszatolás a svancon a 15 / 29 bejegyzésednél? |
|
0311397
|
|
0377394
|
|
1239646
|
|
img_0149_sm
|
|
MiG-29KUB_5
|
|
1089322
|
|
1253865
|
|
1252885
|
Egy pár fotó még... |
A képek Zeltwegben készültek...ismerős a háttér:)) |
|
mig23papa
www.airliners.net itt zömmel jó minőségü képek vannak,elég sok típusról.(polgári - katonai vegyesen) |
csillag76
hol szerezted, vagy találtad lehet tudni ? ott biztosan van több is |
mig23papa
Sajna nem én csináltam őket! |
Mpower
ha van rá elég pémzed, akkor semmi akadálya |
A második kép az maga a gyönyör. Valószínűtlen beteljesedésű almaim között az élen az áll, hogy egyszer felvigyenek egy ilyen géppel. |
csillag76
szépek a képek, te csináltad? |
f2d
ezt a szerkentyűt hívtuk "hőbörgőnek"
mi az a két nagy piros maszatolás a függőleges vezérsíkon? |
|
gurulás közben
|
|
take off...
|
néhány kép a 10 -es ről |
|
HotFulcrum
|
Előmelegített Fulcrum.:-D |
Ezzel más is van így.:-)
Nekem majdnem minden repülőgépbe a kétülésesek tetszenek. (Pl Flankernél első az Utkonosz, majd az UB, az egy üléses nekem nem is tetszi.) |
Ha már az UB-nál tartunk, nekem az nem tetszik, mert túl nagy a pukli az elején, csak az 1 személyes 29-es, ám más repülőkből mint pl SU-27, F18, meg csak a kétszemélyes verziók tetszenek, a szimplák nem. Ezzel más is van így, vagy csak nekem vannak ilyen kényszerképzeteim. |
|
lengyel ub
|
|
...és egy magyar paripa
|
Én is csatlakozom az elöttem csatolókhoz! :-) |
|
|
MIG-29 HUaF
|
Akkor egy fotó tőlem is... :-) Olyan, mint egy ugrásra kész nagymacska... (LHPA 2005.) |
Nagyonszépek, főleg az első kép. Nekem ezek a legszebb gépek, meg a SU-27. Már vagy 7-8éve van a szekrényben az academy 1/48-asa, FM műgyanta (kabin, ülés, kiömlők, rakétaindítók), és maratás cuccokkal, sőt eduard maratásom, és külön Nato-s matricaszettem is van hozzá, csak bátorság nincs, hogy nekikezdjek. Félek nem vok elég ügyes hogy szépen megépítsem. |
|
Heller Mig-29UB_01
|
|
Heller Mig-29UB_02
|
|
Heller Mig-29UB_03
|
|
Heller Mig-29UB_04
|
|
Heller Mig-29UB_05
|
|
Heller Mig-29UB_06
|
|
Heller Mig-29UB_07
|
|
Heller Mig-29UB_08
|
|
Heller Mig-29UB_09
|
Heller 80341 Mig-29UB
Szerintem szépen és pontosan kidolgozott makett. A Cseh felségjelzéseket a Heller szokásához híven félrenyomta.:-( |
Kecsói hétköznapok...
Tavaly tavasszal készültek... |
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_01
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_02
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_03
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_04
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_05
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_05
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_07
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_08
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_09
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_10
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_11
|
|
ICM Mig-29 Fulcrum 9-13_12
|
ICM Mig-29C-e, talán most a legszebb 1/72-es Fulcrum makett, csak kár, hogy az ICM gyártotta.:-( A kitt az Italeri szerszámon alul (szerintem), de annak nagyon sok helyen feljavított, korrigált változata, futóművek, fegyverzet pontosítva lett, pár panelvonal a helyére került, és néhány hiányzót pótoltak. A cockpit itt is teljes cserére vagy felújításra szorul, semmi köze az igazihoz. Nekem a fegyverzet tetszik a legjobban, végre normális rakétákat kapunk a Fulcrumhoz, csak sajnos ICM minőségben. Így dobozban nézegetve jó benyomást tesz az emberre a kitt, de az is látszik rajta, hogy építéskor rengeteg buktatóval fogunk találkozni a gyártási igénytelenség miatt. (Csak haladóknak és profiknak ajánlott.) |
|
Kép 086pp
|
És ez is ő. |
|
87.4884.1_ptb
|
|
MiG-29%20HuAF%20048
|
|
MiG-29%20HuAF%20049
|
Akkor én is teszek fel pár képet.
Sajna nem tudom már kitől vannak, vagy hol találtam.
A rajzot itt az infón, annyira emlékszem össz-vissz. |
|
00031
|
Folytatásnak pedig egy tavalyi fotó, amikoris a Makettinfo oktatója (csekélységem :)) az első felszálláshoz készülődik egy ifjú vadászpilóta-jelölttel (Tibcsi Jr. :)). |
Akkor legyen kezdésnek néhány (talán jólsikerült) kép |