<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
ko1122 | Adatlap | 509424 | 2010. március 7. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ERTL, Sunstar, Revell, Welly, BBurago, Maisto, Shelby series | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509423 | 2010. március 7. 15:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Konkrétan miről lenne szó? RC modelleket mutatnál be, vagy pl. Matchbox járgányokat? Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ko1122 | Adatlap | 509422 | 2010. március 7. 11:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Augusztus 21-22 -n lesz megrendezve a kiállítás? Modellautókkal részt lehet venni rajt? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509421 | 2010. február 15. 22:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettezők! Megdöbbenéssel látom, hogy jelesebb ünnepeink (Szolnok, Mosonmagyaróvár…) közeledtével ismét fellángoltak az indulatok, pontosabban nyilatkozatok jelentek meg. Ezek mindegyike azzal zárult, hogy Te és Te és a barátaid ne gyertek ide! Természetesen egy vendéglátónak joga van ilyet mondani. De ennek semmi köze a MAKETTEZÉSHEZ. Még a tavaly őszi nyilatkozatháborúban az egyik „aláírásgyűjtő” körlevélre reagálva ezeket írtam: „Amikor kialakult a sz@rdobálás a fórumokon, nem nyilvánítottam véleményt se pro, se kontra. Nem hiszem, hogy akár én, akár a zalaegerszegi klub lenne a mérleg nyelve. Sőt tovább megyek, a legtöbb tagunk nem is tud az egész tragikomédiáról, egyszerűen csak az érdekli őket, hogy megvolt az idei Móvár és továbbra is makettezni szeretnének.” „Sajnálom, hogy ilyen megosztottság lett a magyar makettezők körében, ez az ami a külvilág számára is megmutatkozik és rontja megítélésüket. Tiszta magyar politikai élet: Ha ártok, vagy ártani próbálok a másiknak, akkor azzal engem jobban megszeretnek a saját táboromban? Ezt nem veszi be az én gyomrom, ez nem az én értékrendem.” Most még inkább ezt írom, de most nyilvánosan! A napokban zajlik a Téli Olimpia, ennek kapcsán szeretnék egy kis párhuzamot vonni. Régi és hiányos történelmi ismereteim az ókori olimpiák idején az ellenségek sem háborúztak egymással – legalábbis a görög államok - hanem összegyűltek a verseny helyszínén, a játékosok megmérkőztek a sportágakban, a nép pedig mindezt élvezte, ettek, ittak, áldozatot mutattak be, stb. Az újkori olimpiák eseményein döntő többségben részt vett mind a kelet, mind a nyugat. Amikor pedig a politikusok úgy döntöttek, hogy bojkottálják egymás rendezvényeit, akkor a legtöbbet a sportolók veszítették. Nagyon sajnálom, hogy nagynevű és általam is tisztelt makettezők, szervezők személyükhöz méltatlan nyilatkozatokat tettek fórumokon, körlevelekben! A magam részéről pedig megkérem az MMC, a MOK, a Bolyai, a móvári, a szolnoki és minden más klub tagjait, barátaikat és úgy általában a makettezőket, hogy LÁTOGASSÁK MEG majd a WOLFPACK 2010-et Zalaegerszegen! Mi mindenkit szeretettel várunk! Üdvözlettel: Szekér Géza (G’cart) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 509420 | 2010. január 11. 00:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, ez nekem még Móvárnál is messzebb van, de hát motorozni is kell valamikor :D Meglátjuk ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509419 | 2010. január 10. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkezdtük augusztusi versenyünk szervezését, a web-lapunkon folyamatosan jelennek meg az információk. Kiemelt kategória: a magyar felségjelzésű repülők, helikopterek wolfpack.atw.hu Tehát augusztus 21-22. Zalaegerszeg - WOLFPACK 2010 Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509418 | 2009. augusztus 27. 00:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
users.atw.hu/wolfpack-foto/WP2009/index.html Sziasztok! Elkészült a foto album, a linkre kattintva megtekinthető. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joci16 | Adatlap | 509417 | 2009. augusztus 26. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi srácok! Én is pont a repcsikre volnék kíváncsi jobban. Főleg Kovács Gábor munkáira, ha már meg nyert szinte mindent velük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509416 | 2009. augusztus 26. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 509415 | 2009. augusztus 26. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is fotóztam, de (majdnem) csak repcsiket. Majd a 7 megapixeles képeket lebutítom valami kisebbé, és akkor majd felteszem őket. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joci16 | Adatlap | 509414 | 2009. augusztus 26. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Elképzelhető, hogy még lesznek másoktól is képek a versenyről, vagy csak két embernél volt fényképezőgép? Nem vagyok türelmetlen csak kíváncsi. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 509413 | 2009. augusztus 26. 08:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó a film, és nem elég, hogy két makettem is feltűnik benne, hanem ráadásul még csekélységhem is megvillan ez egyik képen. :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 509411 | 2009. augusztus 25. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló fiúk! Csak gratulálni tudok a rendezvényhez a keleti végekről! A videó összeállítás remek. Miskolci Makettezők Baráti Köre | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
E.András | Adatlap | 509410 | 2009. augusztus 25. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Én is gratulálok a a verseny szervezőinek a rendezvényhez Móváriak nevében. És persze a helyezetteknek és mindenkinek, aki indult a versenyen ! Üdv.: E.András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509409 | 2009. augusztus 24. 23:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Feltettem a teljes makettlistát és a megoszlást is G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509408 | 2009. augusztus 24. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most már felkerült a jól áttekinthető lista a honlapunkra, ma este még a makettek kategóriánkénti darabszámát és a teljes makett listát is felteszem. Üdv: G' wolfpack.atw.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 509406 | 2009. augusztus 24. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok én is a szervezőknek,nagyon családias,színvonalas versenyt láttam a messzi Zalában!Nem bántam meg,hogy családostul ellátogattam hozzátok,még a kisfiamat is teljesen lenyűgözték a makettek.:) Találkozunk Lentiben! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509405 | 2009. augusztus 24. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én válaszolnék a kérdésre: Írtam, hogy eléggé megtévesztő a táblázat, mert elcsúsztak a sorok. Napközben csak így tudtam feltenni, de fél órán belül elérhető lesz egy jól áttekinthető lista. Ego tudta, hogy a barátja aranyat nyert a kategóriában, de nem találta meg elsőre, mert az a kategóriával egy sorban szerepelt. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 509403 | 2009. augusztus 24. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És Én is nagyon örülök a hétvégének , és hogy egyre több ember tartozik az ismerőseim közé ! Jó volt minden , mindenkinek köszi ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 509402 | 2009. augusztus 24. 19:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509401 | 2009. augusztus 24. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rendben! Biztos tudjuk hasznosítani , mert már kacérkodik a műanyag makettekkel is...elvégre apja lánya :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
killer | Adatlap | 509400 | 2009. augusztus 24. 18:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509399 | 2009. augusztus 24. 17:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pecso! Az ifjúságiban nyakba akasztós érem és makett van! És mellesleg boldog névnapot Patríciának :-) Lesz még egy plusz makett is, azt versenyen kívül minden gyerek és ifjúsági induló kapta. Papírmakettünk nem volt, de remélem azért majd tudjátok hasznosítani. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509398 | 2009. augusztus 24. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az ifjúsági katagóriában nincs serleg? pecso | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509397 | 2009. augusztus 24. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pecso! Igaz is, helyből nem esett le, azt a részt nem én gépeltem, de tényleg két serleg van a dobozodban. Szállítást szervezem, ha rendben van, majd írok. ego: Mi a probléma konkrétan? 2 arany lett a prop 48-ban. G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackarmy | Adatlap | 509396 | 2009. augusztus 24. 14:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A fenébe is, "kis" rendezvény volt, de a képeken látok jó pár makettet amit nem is láttam. :-) Köszönöm én is a szervezők munkáját! Jól éreztem magam, jövőre is szívesen elmegyek (megyünk). Üdv: Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ego | Adatlap | 509395 | 2009. augusztus 24. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt van egy pici tévedés ! f03 1/48propa v092 fokker d vii kovács gábor a v257 fi-156 tóth gábor e v008 p-51 d mustang szele istván b v269 avenger tbf-1c ódor lajos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509394 | 2009. augusztus 24. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez van beírva: e01 ecsettel festett a v130 os2u kingfisher pércsy gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509393 | 2009. augusztus 24. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem nézted el? Kicsit csalóka a táblázat, mert elcsúsztak a sorok. a felsorolásban a, e és b betűk jelzik az érmeket. G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509392 | 2009. augusztus 24. 13:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon örülünk mindketten! Patrícia főleg, neki ez volt az első kiállítása, versenye. Ahogy a listát átnéztem nem csak egy ezüstöt, hanem egy aranyat is nyertem. További sok sikert a makettezéshez! pecso | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509391 | 2009. augusztus 24. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az alábbi táblázat szintén excelből átemelve, minden nagybetűt átkonvertált kisbetűssé a rendszer. De így most mindenki egyformán "nemecsek" - nem reklamálhat senki :-) G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509390 | 2009. augusztus 24. 13:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! eredménylista zalaegerszegről! este a honlapunkról áttekinthetőbb formában is elérhető a nevezési részletek adataival együtt. üdv: g' wolfpack 2009 gyerek kategória (0-14 éves korig) helyezés sorszám makett versenyző g01 öv a v236 csontvázak lázadása varga botond e v200 saratoga kiss xénia noémi b v107 btr-80 szabó viktor ifjúsági kategóriák (14-18 éves korig) i01 repülő a v063 p-39 airacobra n1 ifj. szekeres attila e v135 go-229 takács gergő b v132 p-40e warhawk szabó bence i02 hjmű a v153 somewhere in sowjetunion t-34/76 babati bence e v134 tiger i. late command takács gergő i03 egyéb a v231 citroen c4 pomper czirják tamás e v118 neuschwanstein pércsy patrícia felnőtt kategóriák (18-111 éves korig) f01 1/72propa v094 albatros d3 kovács gábor e v030 focke wulf fw-190a-8/r11 tóth tivadar b v116 vought f4u-5n corsair tomislav martan f02 1/72jet a v114 f-14d tomcat oláh mátyás e v027 mirage f.1 pércsy gábor b v081 mig-31 skriba tamás f03 1/48propa v092 fokker d vii kovács gábor a v257 fi-156 tóth gábor e v008 p-51 d mustang szele istván b v269 avenger tbf-1c ódor lajos f04 1/48jet a v066 f-105g thunderchief wild weasel dezső jános e v142 f-15c szele istván b v260 mig-15 gyöngyösi attila f05 heli a v068 ec-135 air zermatt dezső jános e v202 bell htl-5 kissné sári noémi b v193 ec 135 hajdu istván f06 hjmű1/72a v014 pz.iii ausf. l. kiss gábor e v137 pz. kpfw. iii molnár istván b v113 sd.kfz. 234/2 puma oláh mátyás f07 harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas a v011 pz. ausf. b dak version kiss gábor a v217 wespe szmodics csaba e v168 bemutató t-72m 1 pap györgy e v214 shilka zóka péter b v150 panther g géczy zoltán b v229 hetzer kovács kristóf f08 harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb gumikerekes a v123 jeep willys mb somogyi balázs lászló e v218 schwimmwagen szmodics csaba b v025 lkw gl leicht "wolf" kampits balázs f09 dioráma - repülő a v095 junkers j1 kovács gábor e v009 spitfire mk. vb. szele istván b v070 a-10a thunderbolt dezső jános f10 dioráma - harcjármű a v258 hollandia 1944 nagy ádám a v145 234/1 géczy zoltán e v013 panther g 1945 kiss gábor b v111 kelly's heroes kovács péter f11 dioráma - figura a v089 1127 nándorfehérvár bevétele schuller balázs e v226 "nem jön…" hajdu istván b v016 normandy kampits balázs f12 hajó - tengeralattjáró b v071 cutty sark dezső jános f13 figura összevont a v097 magyar huszár szabó gábor e v259 szamuráj sikora miklós e v228 viking csitei béla b v090 bécs ostroma 1486 schuller balázs f14 autó - motor a v183 subaru impreza wrc bicsák károly e v233 1930 bentley varga gábor b v256 fiat 500 abart szombat tamás b v284 ludmilla (mozdony) teleki csaba f15 kamion a v178 volvo fh-12 bicsák károly e v151 american lefrace csiszér ernő f16 sci-fi/fantasy a v100 birodalmi zászlótartó szabó gábor e v073 tauro kátai zsolt b v115 bunker oláh mátyás korcsoporttól független kategóriák p01 papír makett a v241 biaggi replika karácsony gábor e v058 mig-21 mf szigetvári péter e v002 reims katedrális némedy gergely b v195 rodney horváth zoltán e01 ecsettel festett a v130 os2u kingfisher pércsy gábor e v007 f4u-5(n) corsair gelencsér gábor különdíjak: - best of show v094 albatros d3 kovács gábor - best of repülő v092 fokker d vii kovács gábor - best of harcjármű v217 wespe szmodics csaba - best of junior v063 p-39 airacobra n1 ifj. szekeres attila repülők különdíjai: - legnagyobb jet 1:72 (x = pitot nélküli hossz x fesztáv) v085 e-3 skriba tamás - legnagyobb jet 1:48 (x = pitot nélküli hossz x fesztáv) v067 tr-1a dezső jános - legtöbb függesztménnyel megpakolt jet v124 f-16i sufa géczy péter - legszebb haditengerészeti repülőgép v269 avenger tbf-1c ódor lajos - legszebb magyar felségjelű repülőgép v257 fi-156 tóth gábor - legszebb orosz/szovjet felségjelű repülőgép v260 mig-15 gyöngyösi attila - legszebb amerikai felségjelű repülőgép v066 f-105g dezső jános - legszebb német felségjelű repülőgép v091 me-109 e1 kovács gábor - legkülönlegesebb festésű repülőgép v066 blue lightning tornado gelencsér gábor további díjak és tárgyjutalmak: zalaegerszeg mjv. különdíja v197 világítótorony kiss istván kiss-gerencsér autóház kft különdíja v285 volkswagen beetle teleki csaba momi különdíja v094 albatros d3 kovács gábor z63 különdíja v010 panther g 1944 kiss gábor mok különdíj v235/1 pz. kpfw vi tiger ausf. m. sd. kfz.9 famo varga botond had különdíjak v257 fi-156 tóth gábor v064 fw-190 a6 ifj. szekeres attila smìr különdíjak v049 mig-15 pintér éva v135 go-229 takács gergő v154 pak 40 babati bence | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pietrino | Adatlap | 509389 | 2009. augusztus 24. 11:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hétvége képekben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509388 | 2009. augusztus 24. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, persze viszünk maketteket kiállításra. G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisistván | Adatlap | 509387 | 2009. augusztus 24. 10:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szuper volt a verseny és a rendezés is . nagyon jól éreztük magunkat reméljük hamarpsan találkozunk . Jöttök Körmendre is ugye? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509386 | 2009. augusztus 24. 09:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.zalaihirlap.hu/helyi_kiadasok-zalaegerszeg_kornyeke/20090824_pfarkasfalkaban_taktika_a_vietnami_haboru.aspx Egy kis olvasnivaló :-) A félezer makett egy kicsit túlzás (bár ha beleszámoljuk a kiállított maketteket és a diorámákból kirészletezzük a járműveket, figurákat is - lehet hogy kijönne) G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509385 | 2009. augusztus 24. 08:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pecso! Ez még ugyan nem a lista, de Patrícia egy ezüstöt kapott (Neuschwanstein), Te pedig szintén ezüstöt. (Mirage F.1) + minden gyerek és ifjúsági makettező kapott egy makettet, így Patrícia is. A szállításról egyeztetetk. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509384 | 2009. augusztus 23. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen Pércsy vagyok :))) Még egyszer köszönünk mindent és várjuk a listát! Pércsy (pecso) Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509383 | 2009. augusztus 23. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az elismeréseket, nagyon jólesik. Ebben a pillanatban alig élek, ezért ha megengeditek, csak holnap szerkesztem be az eredménylistát. Pecso,ha Te a Pércsy vagy, akkor örülni fogsz a listának :-) Köszönöm, hogy eljöttetek, megtiszteltétek rendezvényünket és bízok benne, hogy mindenki csak kellemes élményekkel távozott. Ha valami nem tetszett, kérem azt se titkoljátok, ha lehet és rajtunk áll, javítani szeretnénk rajta. Üdv: G' és csapata | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 509382 | 2009. augusztus 23. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 509381 | 2009. augusztus 23. 19:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tapolcai nyaralásból ugrottunk át rövid időre, de moindhatom igencsak jó volt a hangulat! Gratulálok Gézának és csapatának! Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509380 | 2009. augusztus 23. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A lányommal együtt köszönjük a lehetőséget a részvételhez! Nagyon jól éreztük magunkat! A versenyen kívül egy kicsit megismerkedtünk a várossal is. Sajnáljuk, hogy csak szombaton tudtunk maradni. Sok sikert a klubnak, csak ilyen jó hangulatú versenyt szabad rendezni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 509379 | 2009. augusztus 23. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is csatlakozom Áronhoz, gratulálok a csapatnak a verseny lebonyolításához, meg a "versenyzési lehetőséghez"! Képeket majd teszek fel én is. Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 509378 | 2009. augusztus 23. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hatalmas gratula az egerszegi csapatnak és különösen G'Cart-nak a rendezvény lebonyolításáért! Én idén már csak "bedolgozóként" tudtam sagíteni, és mondhatom a fiúk kitettek magukért! Ez útun is köszönet a zsűrinek a szokásos minőségi munkáért! Jó volt látni az eddigiekhez képest szép számú repülőt, különösen, hogy volt pár nagyon szép darab is, hasonlóan a harcjárműves felhozatalhoz. Bízom benne, jövőre tovább bűvül és szépül a mezőny. Mégegyszer gratula, és köszönjük a szép hétvégét! Áron | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 509377 | 2009. augusztus 22. 22:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratu a szervezésért és a hangulatért az első napon! Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bubu | Adatlap | 509376 | 2009. augusztus 22. 20:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Képes helyzetjelentés Zalaegerszegről , főleg csörömpös szekcióból, nagyon szép munkákat láthattunk!A kiállítás nagyon tetszett, viszont az egyik "feledékeny" boltot nagyon hiányoltam :( , nem gáz majd rendelünk tőlük postán! Üdv:Bubu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 509375 | 2009. augusztus 22. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az airsofz-ot én is sajnálom, mert így tokjába mardt a pisztolyom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509374 | 2009. augusztus 22. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyjából túl vagyunk a nehezén! Nagyon jó és szép maketteket hozott a társaság. Az előnevezés nagyon-nagy segítség volt, ezúton is köszönöm minden érintettnek a munkát. Voltak sajnos zökkenők is, az előnevezéseket nem sikerült mind időre kinyomtatni, két bolt "elfelejtett" szólni, hogy nem jön, le kellett mondanunk az airsoft és a rendőrkutyás bemutatót. DE! ezek ellenére eddig nagyon pozitív visszajelzést kaptunk. Holnap még egy futam, remélem mindenkiben csak a kellemes emlékek maradnak majd meg. Üdv: G' (Fényképek picit később.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 509373 | 2009. augusztus 22. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509371 | 2009. augusztus 21. 18:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Még egy hasznos információ a gépkocsival érkezőknek: A rendezvény helyszínétől kb. 50 m-re található egy nagyobb parkoló. Közvetlenül nem látható a művelődési háztól, mert egy óvodai épület kitakarja. A Köztársaság útjáról ugyanúgy be kell kanyarodni, de ahol a műv.ház felé kanyarodnátok jobbra, ott balra kell menni. Ha valaki gyerkőccel és női családtaggal érkezik, a parkoló mellett Bóbita játszótéren nyugodtan kirakhatja őket :-) Szuper kis hely! Hát akkor indulásra felkészülni! Pénzt is hozzon mindenki magával! A belépés és a nevezés ugyan ingyenes, de rengeteg börzésünk lesz, ma is ketten jelezték a részvételi szándékukat (szombaton a Pro_Start is kipakol.) Jó utat és üdv: G' |
<<< Vissza | Tovább >>> |