<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
G-cart | Adatlap | 509646 | 2012. augusztus 22. 20:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fodzsolt74 | Adatlap | 509645 | 2012. augusztus 22. 14:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nekem első Zalaegerszegi verseny volt, nagyon tetszett a helyszin a szervezés és a vendéglátók kitettek magukért jövöre mindkét napra tervezzük a részvételt Gratula mindenkinek. Tisztelettel:Fodróczi Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 509644 | 2012. augusztus 22. 06:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem tetszett a verseny! Csak gratulálni tudok Gézáéknak! Ami xxx-et és az ő véleményét illeti: - a versenyek soha nem éremrendelés alapján működtek. Akkor nem kellene verseny, zsűri, meg az egész faxni. Kiírni a nevezési listát és mellé odaírni a nevező által megjelölt érmet, helyezést? Ennek nem nagyon volna értelme és az elnyert címnek sem súlya. A zsűri munkája adott esetekben többórás, megfeszített odafigyelést igénylő, felelősségteljes feladat. Nem tudom xxx próbálta-e már? Egyébként három dolgot tehet: 1. Jobb maketteket nevez - és akkor több esélye van díjra, helyezésre. 2. Elfogadja a zsűri döntéseit. 3. Otthon marad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509643 | 2012. augusztus 21. 22:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tivadar | Adatlap | 509642 | 2012. augusztus 21. 16:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én nem vagyok klubtag sehol, és mégis több munkám ért el eredményt. (más nevező is van így..) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 509641 | 2012. augusztus 21. 12:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A képeimből kiemelten ezt a három makettet szeretném megmutatni: Best of Show (kiállítás legjobbja): Tetanus city sci-fi dioráma. Horvátországból érkezett. Egyedi téma, ötlet, saját építésben, gyönyörű kivitelezéssel, szóval ideális BoS makett. Best of AFV (legjobb harcjármű): BM-21 roncs, Kovács Imre. Teljesen átépített, lepusztított makett, Imre utánozhatatlan rozsdafestésével Best of Airplanes (legjobb repülő): Argentin C-47, Géczy Péter. Hatalmas makett (70 cm fesztáv) rengeteg munkával, átépítve, nehéz festéssel, (alu - fluoreszkáló piros) Nagy örömömre szolgált, hogy a makettek színvonala évről évre nő, idén már minden kategóriában volt olyan munka, ami nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi versenyeken is megállná a helyét. A tegnapi levélhez még egy gondolat. tripla x ezt írja: \"Jártam már makettversenyen, ahol a klub tagok nem is nevezhettek!\" Érdekes, több mint 15 éve járok versenyekre itthon és európában, ilyen versenyt még nem láttam. Viszont a fordítottjára (csak klubtagok nevezhetnek) van példa, pl a világ legnagyobb makettező eseménye, a Scale Modelworld, Angliában (itt csak IPMS tagok nevezhetnek). Biztos tripla x barátunk többet tud nálam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 509639 | 2012. augusztus 20. 22:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Géza, Sajnos ilyen emberek vannak, remélem nem veszi el a kedvedet a jövő évi verseny megrendezésétől. Általában az ilyen ember olyan, hogy szemtől szembe egy értelmes mondatot sem tud kinyögni, csak a monitor előtt király. Nem érdemes foglalkozni vele, ilyen mentalitással sosem lesz belőle makettező. Csak pár gondolatot írnék le: A klubok ellen beszélni nem jó ötlet, hiszen nélkülük nem rendeznének versenyt, workshopokat, stb. Tehát aki a klubok ellen beszél,az a makettezők ellen beszél, így nem lesz népszerű...A klubtagok által készített jó makettek sem véletlenek, hiszen a klubtagok mindegyike más területen jó, és ezt a tudást megosztják egymással. Így rövid idő alatt nagy minőségi javulás érhető el. Ezt egy egyéni makettező sokkal hosszabb idő alatt tudja megszerezni (tapasztalat, én sem voltam klubtag közel 20 évig). A versenyen induló az indulással elfogadja a verseny szabályait. De ami nincs leírva az az, hogy ha nem tetszik, nem kell nevezni. Ez van, a világ nem rózsaszín. A zsűritagok a kinevezéssel elfogadják azt, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint objektíven értékelnek. A nevezőnek viszont el kell fogadni azt, hogy ez nem másodpercre megy, így nem lehet mérni a döntést, de meg lehet magyarázni. Illetve azt is, hogy egy versenyen a zsűri olyan emberekből áll, akik többet tudnak nála. Viszont ha az illető odajön a zsűrihez, ami előfordult szerencsére a hétvégén, sokszor, akkor el tud beszélgetni mondjuk velem, és közösen tudjuk elemezni a makettet, a hibáit, erényeit. Ez a követendő példa, hiszen ebből mindkét fél tanul. Az sem titok, hogy néha ígéretekkel vagy fenyegetéssel próbálnak hatni a zsűrire és/vagy a szervezőkre, hogy ez meg az a makett legyen a díjazott, ez bármelyik versenyen előfordulhat. Ilyenkor a zsűri rögtön kizárja az adott makettet (és a készítőhöz tartozó összes többi makettet is) a zsűrizendők közül, legyen bármilyen színvonalú. Egyébként bárki bármilyen kifogással él a zsűrizéssel, az eredményekkel kapcsolatban, jelentkezzen a mailcímemen (lwcolors kukac freemail pont hu). Mint zsűritag valószínűleg meg tudom válaszolni a kérdést. Többet ez a levél nem ér meg, még talán ennyit sem. Szabó Ákos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 509638 | 2012. augusztus 20. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remélem, jövőre oda is eljuthatok (anyagilag sajnos nem állok jól), és én is fel ajánlhatok valamit a díjazottaknak! (Valami saját termékre gondolva) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 509637 | 2012. augusztus 20. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gondolom, mellé kattintás lehetett. Elő fordul, emberek vagyunk. Tévedni pedig (mint köztudott) emberi dolog. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 509633 | 2012. augusztus 20. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Utóbbi mondatodat nekem szántad? Remélem, nem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509631 | 2012. augusztus 20. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ígért levél és válasz, mindenki épülésére! > > Mélyen Tisztelt Szervező csapat, Zsűritagok és természetesen Klub tagok! > Mindkét nap jelen voltam az augusztus 18.- 19.-i versenyen és kiállításon. > Mivel nagyon kíváncsi voltam, hogy kik lettek helyezettek ezért jelen voltam a díjkiosztón is. > Azt kell , hogy mondjam gratulálok minden nyertesnek,mindenkinek aki a makettversenyen részt vetteknek, DE elsősorban a szervezőknek és a zsűritagoknak is.Gratulálok, hogy egy olyan versenyt, ahol a plakátok szerint nemzetközi makettverseny címen kiállítják a remekműveket és olyan emberkét állítanak be zsűritagnak, aki saját maga is benevezte a makettjeit, illetve klubtag, aki észre sem veszi az egyéni(nem klubtag) ember munkáit. > Legközelebb nagyon szépen kérem Önöket szervezőket, hogy úgy hirdessék meg a versenyt, hogy nemzetközi makettverseny klub tagoknak.Egy emberkét sem láttam, aki egyéni nevező címén helyezést ért volna el. A zsűritagokat meg úgy válasszák meg, hogy kívülálló személyek legyenek, akik nem részrehajlóak. Pluszba még nyomtathattak volna egy emléklapot név szerint minden nevezőnek. Lehetősége sem volt az egyéni indulónak labdába rúgni a klubok ellen. Jártam már makettversenyen, ahol a klub tagok nem is nevezhettek! > Ez csak egy pár észrevétel, remélem jövőre ez változik valamit. > Üdvözlettel:xxx Kedves xxx! Köszönöm a levelet. Gyanítom, hogy valamilyen sértődés miatt (esetleg egy családtag nem volt a díjazottak közt?) született a felháborodott hangvételű szöveg, DE előre bocsájtom,hogy az alábbiakban nem magyarázkodok, csak leírom a tényeket. - Zsűritagként saját klubtag, más klub tagja, illetve teljesen kívülálló személyek is dolgoztak. Zsűriként csak olyan személyt célszerű felkérni,aki ért az adott területhez, makettező előélete van és már felmutatott valamit makettezőként. Leveledből nem tűnt ki,hogy csak a zalaegerszegi klubbot ítélted el, vagy minden más makett klubbot, akik tagjai egyáltalán ott voltak és a tagjuk nyerni merészelt. - A zsűritagok nem voltak kizárva a versenyből, DE SAJÁT MUNKÁIK KATEGÓRIÁJÁBAN NEM ÉRTÉKELTEK-NEM DOLGOZTAK. - A zsűritagok nem a klub, vagy nem klub tagság alapján minősítettek, hanem az elkészített munka milyensége, jósága volt a meghatározó. - Bőven voltak egyéni díjazott makettezők. - Aki egy versenyen indul, elfogadja, hogy mindenki nem nyer, nem nyerhet. - Nyilvánvalóan távoli a hasonlat, de megemlíteném az olimpiát. Egyrészt az ismert alapelveket (Idézet a Wikipédiáról): \" „Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!” „Gyorsabban, magasabbra, erősebben!” Egyik idézet sem Coubertintől származik: az első nevezetes mondást Ethelbert Talbot, Közép-Pennsylvania episzkopiális (anglikán) érseke mondta el az 1908-as londoni olimpia előestéjén, a versenyzők számára rendezett misén a Szent Pál katedrálisban. A második idézet Didon domonkos pátertől, Coubertin barátjától származik.\" A részvétel lehetősége a versenyen nem kizárólag a nyerési lehetőségnek szól. Megmutatom a munkámat, és igyekszem ellesni mások munkáiról azokat a dolgokat, amelyekkel fejleszthetem a tudásom, hogy szebb, pontosabb maketteket építsek a jövőben. Nem szokás kizárni az olimpiáról azokat sem, akik mondjuk előtte olimpiai bajnokok voltak. Fel kell fejlődni arra a szintre, hogy le lehessen taszítani a korábbi bajnokot. (ismét példa: lásd férfi vízilabdázóinkat) - Legközelebb a verseny előtt keress meg és segíts a szervezésben. Üdvözlettel: Szekér Géza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509630 | 2012. augusztus 20. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Aki előnevezett tudhatja, hogy egy listából lehetett kiválasztani a gyártót. A Revell és a Trumpeter elég közel volt egymáshoz, ezért bőven előfordulhatott egy mellékattintás. A szervezőknek sajnos (?)nincs arra idejük, energiájuk,hogy minden egyes nevezés valódiságát leellenőrizzék. Sőt továbbmegyek, volt egy reklamáló levél, hogy legalább az emléklap lehetne névre szóló. Volt benne más is, majd ha lenyugszok, név nélkül ismertetem a tartalmát. Nem zárkózok el az építő jellegű kritikától, de a sz@rrágást megvetem. PONT. G\' (Szekér Géza -porondmester és főbohóc) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 509623 | 2012. augusztus 20. 11:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönjük a zalaegerszegi csapatnak a szervezést, a sok munkát, és hogy egy igazi makettező ünnepet, egy igazi őszi évadnyitót varázsoltak nekünk, makettezőknek! A fotóim itt és az MMC Facebook oldalán is megtekinthetők: s97.photobucket.com/albums/l230/lwcolors/Wolfpack%202012/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 509622 | 2012. augusztus 20. 11:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Mosonmagyaróvári Egyesület nevében gratulálok a verseny rendezőinek, nagyon kitettetek magatokért. Tökéletes volt a fogadtatás, a tapasztalatcsere az ismerősökkel, no meg a záró \"bogrács-parti\". Üdv.Csitei Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 509620 | 2012. augusztus 20. 10:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 509619 | 2012. augusztus 20. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2012 Zalaegerszeg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 509617 | 2012. augusztus 20. 09:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Gratulálok mindenkinek, aki a kiállítás szervezésébe,n rendezésében részt vett, és még nagyon sok ilyen jó rendezvényt kívánok nektek. A versenyzőknek külön gratulálok, a szép munkáikhoz, örülök, hogy láthattam őket. Készítettem pár képet én is amit szívesen megosztok veletek. Sajnos nem vagyok profi fényképész, és a gépem is csak 2,5 Mp-s. De talán nem lesz sok rossz közöttük. Most hogy már kiderült, hogy én is ott voltam. :D Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 509613 | 2012. augusztus 20. 06:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Géza és a Wolfpack minden tagja! Tisztelettel köszönjük a munkátokat és a remek fogadtatást ezen a kedves, családias hangulatú rendezvényen! Évről évre emelkedik a kiállított makettek színvonala, gördülékeny a szervezés a kemény háttérmunka révén! Még egyszer, köszönet és nagy gratula! Z63 és az SBS Model | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 509612 | 2012. augusztus 19. 23:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jani! Igen...sajnos a bank nem engedte meg, hogy ott legyek valamelyik most hétvégi rendezvényen! :-( Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyuri | Adatlap | 509611 | 2012. augusztus 19. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Néhány kép a teljesség igénye nélkül. Ott voltunk családostól Zalaegerszegen. Most még csak nézőként figyeltem a dolgokat, de remélem egyszer eljutok valamelyik művemmel:) Egyébként az egész rendezvény fantasztikus volt! üdv:gyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 509610 | 2012. augusztus 19. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remek volt minden, mint eddig mindig! Semmi ne vegye el a kedveteket a folytatástól! Esetleg úgy két- három évente egy lány (vagy fiú) kérést be lehetne iktatni... Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HADvezér | Adatlap | 509609 | 2012. augusztus 19. 10:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
papgyuri | Adatlap | 509608 | 2012. augusztus 18. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy nagyon jó hangulatú, remek színvonalú makettekkel \"kitömött\" versenyen vehettünk részt Gézáék jóvoltából, köszönet érte! Üdv, papgyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 509607 | 2012. augusztus 18. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos barátom! Te igazoltan voltál távol a rendezvényről? :( Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509606 | 2012. augusztus 18. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Túl vagyunk az első napon. Kicsit fárasztó, de ahogy látom a versenyzők, börzések, látogatók jókedvű beszélgetéseket tartanak. Egy kicsit megállnak ebben a rohanó világban, megtárgyalják a versenyt, egy egy makettet elbírálnak, elővezetik terveiket,hogy majd a következő versenyre mit készítenek. Azt hiszem szükség is van erre. Holnapra várunk vissza mindenkit és aki még nem volt, még megteheti, hogy ellátogat hozzánk. 102 makettező 268 makettje volt látható a mai nap. Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 509605 | 2012. augusztus 17. 23:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gézám, én kérek elnézést! :-( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509604 | 2012. augusztus 17. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát nem sikerült elintézni, hogy felkerüljünk ide a Versenyek rovatba, de azért eddig összejött 75 előnevező 198 makettje. Holnap meg ami belefér :-) Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509603 | 2012. augusztus 15. 12:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Kiskakasban hétvégére felszabadult egy 3 ágyas szoba. Érd: 06-30 3 2 6 3 2 9 4 Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509602 | 2012. augusztus 11. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Utolsó figyelmeztetés - egy hét múlva találkozó Zalaegerszegen! Jelenleg van 107 előnevezett makettünk és bízok benne, hogy a héten még legalább ugyanennyi beérkezik. Akik a wargammer bemutatóra kíváncsiak,azok legkésőbb szombat délelőtt 10-re érkezzenek meg. Szombat este ismét kötetlen beszélgetés és vacsi lesz a Kiskakas-ban. (Úgy tudom,hogy egyidejűleg egy kisebb esküvői vacsora is lesz, aki kedvet érez hozzá,még menyasszonyt is rabolhat :-)) Sikeres felkészülést, jó utat kívánunk minden leendő vendégünknek. Addig is látogassátok honlapunkat: wolfpack.atw.hu Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 509601 | 2012. augusztus 5. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 509600 | 2012. augusztus 5. 14:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezúton is kívánok sok boldogságot nekik! :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509599 | 2012. augusztus 5. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A programok kezdése rugalmas, de nem hiszem, hogy lemaradsz bármiről is. Szombat délelőtt vasútmodellező és faBattka bemutatója lesz, a többiek még a kipakolással,nevezéssel lesznek elfoglalva. Szombat délután, 14 után be fog kapcsolódni az MMC csapata és Schuller Balázs is. Vasárnap délelőtt ugyanúgy folyamatosan várhatóak a bemutatók, valamint akkor lesz a gulyásfőzés. Abban ugyanúgy nézelődőként részt lehet venni - kötetlen beszélgetéssel egybekötve. A Wargammer bemutató időpontját ebben a pillanatban még nem tudom, de amint meglesz, kiírom. A börze meg hát szintén folyamatos. Üdv:G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Frizko | Adatlap | 509598 | 2012. augusztus 5. 12:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajna elmarad a nyaralas iden, de igy legalabb tudok menni :D Lesz a programokrol egy reszletesebb idobeosztas is? (mi mikor kezdodik?) koszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 509597 | 2012. augusztus 5. 12:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vigyázz,mert annál a \"cégnél\" várják az adományokat és nem adják! -:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509596 | 2012. augusztus 5. 12:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettezők! Akik a tavalyi verseny eredmény hirdetésén ott voltak, szem és fűl tanúi lehettek egy lánykérésnek is. Előadta: csapatunk két tagja, Kiss Veronika és Pecsics András. Jelentem a tegnapi nap eredményesen megtörtént az esküvő is. Igaz, hogy a vőlegényt rendőri biztosítással kellett bevezetni a templomba. :-) Ott viszont az esketést végző pap, felelevenítve a pár megismerkedésének történetét, legalább 3x reklámozta a zalaegerszegi makett versenyt. (Még a végén fel kell vennem a szponzorok közé) Sok boldogságot kívánunk nekik, és persze a későbbiekben sok-sok eleven Farkas kölyköt is! Jelen versenyünkről pár szó: az előnevezett makettek száma elérte a 79-et. Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509595 | 2012. augusztus 4. 13:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eddig 60 makett előnevezése történt meg. Csak így tovább! Börzéseink is bővültek, legutóbb a Vasútmodell-centrum Kft. és Kovács Gábor jelentkeztek, Üdv: G\' K 01 - Csillagmotoros repülők 7 12% K 02 - Helikopterek 2 3% G 01 - Gyerek - Repülő (összevont) 0 0% G 02 - Gyerek - Harcjármű (összevont) 0 0% G 03 - Gyerek - Egyéb 2 3% S 01 - Ifjúsági - Repülő 0 0% S 02 - Ifjúsági - Harcjármű 1 2% S 03 - Ifjúsági - Egyéb 1 2% F 01 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - propeller 1 2% F 02 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - jet 3 5% F 03 - Repülőgép 1/48 és nagyobb - propeller 3 5% F 04 - Repülőgép 1/48 és nagyobb - jet 2 3% F 05 - Repülőgép-Helikopter 1/144 1 2% F 06 - Harcjármű 1/72 és kisebb 3 5% F 07 - Harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas 3 5% F 08 - Harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb - gumikerekes 3 5% F 09 - Dioráma - Repülő 2 3% F 10 - Dioráma - Harcjármű 4 7% F 11 - Dioráma - Figura 0 0% F 12 - Hajó / tengeralattjáró 1 2% F 13 - Figura - összevont 1 2% F 14 - Autó - Motor 10 17% F 15 - Kamion 4 7% F 16 - Sci/fi - Fantasy 2 3% X 01 - Papír makett + Minden más 4 7% X 02 - Ecsettel festett - összevont 0 0% | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509594 | 2012. július 28. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az előnevezések jelenlegi állása. Csak így tovább,várjuk az újabb nevezéseket! users.atw.hu/wolfpack/nevezes.htm Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509593 | 2012. július 25. 15:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509592 | 2012. július 18. 08:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát én írtam már lassan fél éve, de lehet, hogy régi volt a címed. G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 509591 | 2012. július 18. 00:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Géééza kilyukadt a fürdőkád...izé...vagyis...hol az anyag?Miért nem vagytok a Versenyek közt fent? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HADvezér | Adatlap | 509590 | 2012. július 17. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, A HAD Models APA-5D 1:35-ös konverziójának első debütálásais itt tekinthető majd meg ;) Természetesen meg is vásárolható a többi HAD termékkel együtt. üdv:HADvezér | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509589 | 2012. július 17. 09:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az MMC ismét makettező tanfolyamot tart majd a WolfPack versenyen. Lehet tanulni, technikákat ellesni, de ha hozod a saját, készítés alatt álló makettedet, a szakértők segítenek feltárni az esetleges hibákat és javaslatot tesznek azok kijavítására. Ha szerszámokat is hozol, úgy mindezt helyben meg is lehet valósítani. Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509588 | 2012. július 15. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Már csak néhány hét, és találkozó Zalaegerszegen! Elindultak az előnevezések, kérjük a makettezőket, hogy minél többen éljetek a lehetőséggel: users.atw.hu/wolfpack/nevezes.htm Többen láthattátok már a rendezvényt \"reklámozó\" pólónkat, amelyből 2.500 forintért bárki rendelhet. Érdeklődni a gszeker kukac gmail pont com címen lehet. Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ko1122 | Adatlap | 509587 | 2012. július 6. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jajj, de kár, hogy nem tudok menni, a filmes autókkal... :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509586 | 2012. június 23. 13:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy újabb infó oldal Zalaegerszegről (aktuális szálláslista, látnivalók,programok, stb): www.zalaegerszegturizmus.hu Üdv: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509585 | 2012. június 22. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettező Barátunk! Elkezdődött a nyár, a szünidő (ez utóbbi már nemmindenkinek), augusztusi versenyünkig már csak két hónap van hátra. Az előnevezés már elkezdődött, kérjük a versenyzőket, hogy éljenek a lehetőséggel, ezzel segítsék a szervezők munkáját. users.atw.hu/wolfpack/nevezes.htm Akik szállást keresnek, azoknak javasoljuk, hogy minél előbb foglaljanak helyet, ne hagyják az utolsó pillanatra. Az alábbi linken keresztül számos lehetőséget találtok: www.zalaegerszeg.hu/tart/farticle/16/615/1 Továbbra is várjuk börzések jelentkezését. A verseny web oldala folyamatosan tudósít az újabb eseményekről, látogassátok rendszeresen. Az oldal galéria részéből elérhetőek a korábbi évek fotói, eredményei. wolfpack.atw.hu Kellemes nyarat, nyaralást és sikeres felkészülést kívánunk! Találkozzunk augusztus 18-19-én Zalaegerszegen, a Wolfpack 2012-n. Üdvözlettel: G\' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509584 | 2012. május 11. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Plakát, ha minden igaz lesz. Toxi: A végén még népszerű makettező házasuló hely lesz Egerszeg. A tavalyi versenyen történt leánykérés most augusztus elején realizálódik, akkor lesz a két tagunk - Veronika és András - esküvője. (Úgy kell nekik, nekik se legyen jobb, mint másnak :-)) Ja, lehet ám már előnevezni, a verseny oldaláról meg tudjátok nyitni a felületet. wolfpack.atw.hu Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HegyiA | Adatlap | 509582 | 2012. május 11. 08:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves G-cart, Köszönöm szépen az információt. :) Plakát lesz idén is? Ha igen, akkor egyet kérnék szépen majd félretenni. :) Üdv: HegyA | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 509581 | 2012. május 7. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A szállást mindenki maga intézi, de segítséget tudunk adni: www.zalaegerszeg.hu/tart/farticle/16/615/2 Eddig népszerű szálláshelyek voltak: Kiskakas Vendéglő és Apartman, Vándor Vigadó és Panzió, Csóka Vendégház, Piccolo. Zalaegerszeg nem túl nagy város, gyakorlatilag 10 perc alatt még a túlsó oldalrólis ellehet jutni a verseny helyszínére - ami a Kertváros nevű részben van. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HegyiA | Adatlap | 509580 | 2012. május 7. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Szállásigényt kinél kell jelezni? Persze csak ha van még rá lehetőség. Köszönettel: HegyiA |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Két nyertesünk után nyomozok: Roháy Dávid és Szalai Ákos. Mindketten ifjúsági kategóriában indultak és nem vették át vasárnap a díjaikat. Valaki ismeri őket?
Keresek továbbá Szalai Ákos MiG-21MF-jéről fényképet.
Szegedi Feri Ju-87D-jéről találtam fotót, Kamovos anyagából szeretném lenyúlni,ha hozzájárul.
Még egy érdekesség a mai napra. Ismét érkezett egy levél.Valószínűleg az előző levélíróval van kapcsolatban,mert teljesen hasonló a stílus és ugyanúgy \"klubtagozás\" megy ezerrel.
Úgy tűnik, hogy azt hiszi(k) hogy minden magyarországi klub,tulajdonképpen egy nagy klub alá tartozik. Jó is lenne egy IPMS...
Ha érdekel benneteket ezt is közzéteszem,mert hát a \"klubtagoknak\" is szól, nem csak a szervezőknek. :-)
Üdv: G\'