<<< Vissza |
gyurmakoma | Adatlap | 510051 | 2008. június 14. 06:05 | ||
novakgabor | Adatlap | 510050 | 2008. június 13. 21:36 | ||
Helló ! Igen, próbálok valamit a hátsó gumi szellemében alkotni belőle. A gumit én minden makettnél át szoktam fújni egy matt revell színnel, a 6-os TAR BLACK-al, (talán kátrány szín?), nekem valahogy nem tetszik a gyári szilikonos kinézete a gumiknak. Mindenkinek nagyon ajánlom, sokat dob az összképen. Az kasznin még nagyon dilemmázok, két szín között, egy matt/selyem fekete és egy ezüst-metálkék+metál fekete kombináción. Csak az ezüst metálkék festékkel már többször nagyon megjártam, egyszerűen nem takar semmilyen felületen. Pedig üvegben nagyon csábító színe van. Használta már valaki ezt a festéket ? Tapasztalat ? Ötlet ? | |||||
ChevyG | Adatlap | 510049 | 2008. június 13. 19:25 | ||
Szeva! A gumira olajfestékkel fox festeni? (nemértekhozzáazékérdem) A kaszni milyen színű lesz? Hajrá! | |||||
kbx | Adatlap | 510048 | 2008. június 13. 18:43 | ||
Jó kezdet! Valami drag gép lesz belőle? | |||||
novakgabor | Adatlap | 510047 | 2008. június 13. 12:54 | ||
Sziasztok ! Végre összeállt a fejemben a koncepció ! Úgy döntöttem, hogy a félrerakott készlethez félrerakott maradék alkatrészek dömpingje dukál, ígyhát elővettem az összes dolgot amikre eddig húztam a számat, a két félből összeragasztandó eldeformálódott gumikat, ülést amit helyett fotómaratott öves verziót kerestem, feltöltős blokkot, amit azóta sem vettem meg műgyantából... Tehát adva van egy csomó spare part, és egy szabad építgetés tökéletes kombinációja. Nagyon jó ez így ! Jelen állapotot a képek mutatják, napokon belül kiszínesedik a dolog, aztán jöhet a többi átalakítás. Tervben van még : Tetőchoppolás, hűttőrács csere, puttony lefedése, hátsólámpa csere, valamint egy kemény dolog - a motornak ki kellene kandikálni a motorháztetőn. Hamarosan jövök még képekkel ! Hajrá Mindneki ! |
<<< Vissza |
ugy viselkedik mint a clear festékek.
sok réteg után el tudsz érni egy fedő szint.
nekem a narancs is ilyen volt az MM ből,abból kb 8 réteg ment fel mire takart :(