<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25. |
Polar | Adatlap | 511639 | 2008. december 3. 21:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajókovács | Adatlap | 511638 | 2008. december 3. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves novakgabor! Helyből cáfolom az ismerősök jelzését, mivel Én ott voltam ezidáig minden nap és a látogatók könyvében már van is egy pár bejegyzés a mekettekre vonatkozóan. De egyben igazad is van , mert nem irtuk ki a hirdető falra , hogy a szavazás miképpen történik.Ezt a holnapi nap pótoljuk. Különdij biztosan lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
novakgabor | Adatlap | 511637 | 2008. december 3. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Szervezők ! Ismerőseim jelezték hogy a kiírással ellentétben nem tudtak szavazni a kiállításon, azt mondták nekik, hogy nem lehet. Mi a helyzet ezzel a szavazás dologgal ? Akkor nem is lesz különdíj sem a szombatig leadottakra ? Köszönöm a választ ! Üdv ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 511636 | 2008. december 3. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Szervezők! Valószínű nem tudok elmenni a versenyre mert sajna dolgoznom kell a hétvégén, de szeretnék benevezni egy makettet. Ha esetleg az asszony vinné el helyettem az is "ér"? Ha lehet akkor mit küldjek vele? Személyi fénymásolat, meghatalmazás? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
airforceairbrush | Adatlap | 511635 | 2008. december 3. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Balaxka! Amennyiben festékszórókkal kompreszorokkal kapcsolatos kérdésed lenne, nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal. Kint leszünk a börzén. Addig is böngészd át a weboldalunkat az airforceairbrush.hu címen! Üdv Airforce Airbrush | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 511634 | 2008. december 2. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 511633 | 2008. december 2. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Bekukkantottam ma, mert hétvégén sajnos nem érek rá. Egy - két kép a teljesség igénye nélkül... Gratula minden kiállítónak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 511632 | 2008. december 1. 00:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balázs! Akkor mire válaszolgatnál itt a topicban?És nehogymá nyugisan menjen a rendezvény napja!Nektek se legyen könnyebb!:):):) Üdv, Lajos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511631 | 2008. december 1. 00:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a nevezési díj 500-ft/versenyző. diákoknak, gyerekeknek, kiállítóknak ingyenes. ez is mind megtalálható a versenyek részben itt balra a bólyai makettverseny címszó alatt. ott lehet elolvasni a nyitvatartási időt, a verseny kategóriákat, a versenyszabályzatot, az elérhetőségeket. legyen kedves minden érdeklődő vegye a fáradságot, ott tájékozódjon, és csak olyan kérdéseket tegyen fel, amire ott nem talál választ. lehet, hogy ha elolvasná mindenki, nem a helyszínen kéne kitalálni, hogy hova is, melyik kategóriába nevezze a makettjét, és nem kérdezne felesleges dolgokat. jóval kevesebb időnk menne el az értelmetlen kérdések megválaszolásával is. somogyi balázs (polar) bmk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pálinkás | Adatlap | 511630 | 2008. december 1. 00:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nevezési díj van? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511627 | 2008. november 30. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem először, de utoljára! Börze: december 6.-án 09 órától, 18 óráig. December 7.-én 09 órától 13 óráig. Ekkor eredményhirdetés, utána mekettek visszaadása, rendezvény bontása. Egyébként a versenyek rovatban, a Bolyai makettverseny címszó alatt World és Pdf formátumban is ott a meghívón! Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 511626 | 2008. november 30. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A börze mikor nyit? Csak szombaton vagy elötte is lesz? A mikulás miatt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511625 | 2008. november 30. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka! Nálem eddig csak az Airforce.Airbrush jelentkezett be börzére, akik szórópisztolyokkal foglalkoznak. Üdv. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 511624 | 2008. november 30. 11:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már készítem is a pénztárcámat! :) Ja egy kérdés részemről is volna. Az airbrush goods is kint lesz? Üdv.:Bali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zozó | Adatlap | 511623 | 2008. november 30. 10:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az egyik lengyel a Radek lesz, beszéltem vele Pozsonyban. Nála szokott lenni Aber maratás. Szerintem megéri várni pár napot... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szellem | Adatlap | 511622 | 2008. november 30. 07:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511621 | 2008. november 30. 07:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! 36 börzésnél tartunk, ebből 7 lengyel. Hogy közűlük kinél mi lesz, azt nem tudom. A bejelentkezők közül hárman újak, ebből ketten hajóval foglalkoznak. Gondolom ezzel nem sokat segítettem. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szellem | Adatlap | 511620 | 2008. november 29. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Kérdésem a következő lenne a szervezők felé:Jelezte-e itthoni ill. külföldi cég/börzés a részvételét aki árusit Aber maratást v.nem érdemes szombatig várni ,és rendeljem meg most izibe a nettről a maratást ? Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511619 | 2008. november 29. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bbloodhund | Adatlap | 511618 | 2008. november 29. 20:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor kedden nyugodtan leadhatom? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511617 | 2008. november 29. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem, mert az előnevezett papírokat már kinyomtattuk, így rendje és módja szerint megkapod a szükséges papírokat. Üdv. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bbloodhund | Adatlap | 511616 | 2008. november 29. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar! Köszönöm, de a helyzet az, hogy elöreneveztem, az baj? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511615 | 2008. november 29. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Mty! A netes előnevezés már lezárult. Aki nem nevezett elő, az már csak a helyszínen nevezhet. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511614 | 2008. november 29. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedden is leadhatod, 12 és 18 óra között. Viszont papírt csak akkor tudunk adni hozzá, ha nem volt előnevezve, ha szombaton vagy vasárnap jössz. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mty | Adatlap | 511613 | 2008. november 29. 18:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak neten,vagy helyszínen is lehet nevezni? Elnézést ha butaságot írtam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bbloodhund | Adatlap | 511612 | 2008. november 29. 17:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves rendezők! Sajnos, úgy hozta a sors, hogy se most vasárnap, se jövőhét szombaton nem tudok eljutni Pestre hanem, ha lehetséges lenne hétköznap (elöreláthatólag:kedden) le lehetne-e adni a makettet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 511611 | 2008. november 28. 16:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511610 | 2008. november 27. 22:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Emerick! Nem gond, hozzad, szeretettel várjuk a munkádat, és az instrukciókat. Nem fogjuk mozgatni, emiatt ne aggódj. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 511609 | 2008. november 27. 11:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Elnézést a belekotyogásért, de kis instrukció lesz majd az egyik makettemhez. Szép nagy jószárgól (kamionról) van szó, amihez vinnék néhány kiegészítőt, ami egyébként bepakolható a gépbe, de a látványt az adja, ha mellette vannak. Ha gond lenne, például a mozgatás, vagy egyéb problémák miatt, szóljatok, és nem viszem magammal az extrákat (vagy a csomiban hagyok mindent). Üdv: I. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
novakgabor | Adatlap | 511608 | 2008. november 26. 17:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Hajókovács ! Én, mint elektroműszerész igyekszem majd a kábelezést úgy megoldani, hogy Neked se legyen 'rázós' élmény az üzemeltetés :) Köszönet a segítségért | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajókovács | Adatlap | 511607 | 2008. november 26. 15:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Gábor! Elnézést, hogy a Balázs helyett Én válaszolok , mivel a szakmámba vág és egyébként is ott leszek a köztes hét minden napján. Nyugodtan hagyd meg az adapteres megoldást, viszek egy hosszabitót, amivel a legközelebbi konektorig elérünk.A biztonság kedvéért, erre szerelek egy kapcsolóval ellátott villásdugót és minden nap este a záráskor kikapcsoljuk azt ,illetve reggel ujra bekapcsoljuk. Szivesen. Mindent a látvány érdekében. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
novakgabor | Adatlap | 511606 | 2008. november 26. 13:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Polar ! Érdeklődni szeretnék, hogy olyan dioráma, ami nem elemről, hanem hálózati feszültségről (törpefeszültségű adapterrel) működik, üzemeltethető-e, biztosan be is lehet-e majd dugni, kell-e saját hosszabbító, vagy alakítsam át elemesre, és minden nap menjek be, kapcsoljam be, vagy ezt valakire rá lehet bízni stb (mert 1 hétig nem tart ki) Köszönöm ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lalipapi | Adatlap | 511605 | 2008. november 25. 17:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511604 | 2008. november 25. 16:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tökéletes jó lesz. Pénteken 15 és 18 óra között, szombaton 10 órától. Üdv. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lalipapi | Adatlap | 511603 | 2008. november 25. 14:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet! Akkor ha online "nevezem" és felírom hogy "csak kiállításra" az is megfelelő? Még egy kérdés :Pénteken és szombaton hánytól lehet vinni a gépeket? Üdv L | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511602 | 2008. november 24. 22:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A kiállítani hozott maketteket elég a helyszínen regisztráltatni, de ezek is bekerülnek a számítógépes rendszerbe, hogy a visszaadásnál ugyan úgy meglegyenek a papírok, amikért cserében elvihetők a mekettek. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511601 | 2008. november 24. 20:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lalipapi | Adatlap | 511600 | 2008. november 24. 19:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Szervezők! Egy kérdésem lenne: Azokhoz a makettekhez amiket "csak" a kiállításra akarok vinni ugye nem kell nevezési lap? Köszönet és üdv Lalipapi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511599 | 2008. november 24. 17:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Állati ciki,de még mindig nem engedi a módositást..:( Vagy én vagyok tök béna... Mindegy majd a helyszínen javitunk! Köszi mindent! Üdv:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 511598 | 2008. november 23. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindkét probléma javítva! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511596 | 2008. november 23. 20:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm az "ügy intézést",de NEM töröltem semmit!Sőt!Most is próbáltam módositani,de nem sikerült... Küldök egy e-mailt és leírok mindent! Köszönettel:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 511595 | 2008. november 23. 20:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja igen, ha vmi nem menne, azt a rape.makett@gmail.com-ra írjátok, ezt ugyanis a melóhelyen is meg tudom nézni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 511594 | 2008. november 23. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman! Ne aggódj! A rendszerben láttam, hogy töröltél egy makettet, és újra beleírtad. csatolok egy képernyőmentést, hogy lásd a progiban jól jelenik meg, így nem lesz dolgod vele a helyszínen. Mindenesetre örülnék, ha emailben leírnád amit az oldalon csináltál, hátha tényleg progihiba. Mindenkit megkérnék, hogyha gondja akadna a MakReg-gel azt a MakReg című topic-ba írjátok! Köszi! Radics Péter. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511593 | 2008. november 23. 16:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Kaptama szervezőktől egy e-mailt,hogy a helyszínen majd lehet javitani:-) Köszönöm a segitséget! Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 511592 | 2008. november 21. 21:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nálam is ez történt.De a vissza igazoló mél már jót adott ki.Ha jól Emlékszem a 22-es nevezés) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511591 | 2008. november 21. 21:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A képernyő bal oldalán a rólunk részre kattintva megtalálsz minden elérhetőséget a Makettinfó, és egyben a Makreg szerkesztőivel kapcsolatosan. Ne add fel:-) Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511590 | 2008. november 21. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar! Köszönöm a tanácsot,végig csináltam újra és semmi sem változott..:( De sajnos RaPe e-mail címét nem tudom...mentségem,hogy csak nemrég regisztráltam itt. Az admin@bolyaimk.hu-ra nem megy el az üzenet(hiba üzenet jelenik meg). Köszönöm a segitséget,majd a helyszínen "küzdö" :-) Üdv:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511589 | 2008. november 21. 20:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman! Próbáltad a Makregen a Segítség részben a módosítás leírásait követni? Ha a szerint csinálod, és úgy sem működik, akkor írj e-mailt RaPe-nek, hogy javítsa. Ha lesz rá ideje, biztosan megteszi. Ha nem, a helyszínen is lehetőség van a módosításra. Üdv. Polar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 511588 | 2008. november 21. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Szervezők! Interneten előneveztem(20 és 21. nevezés),de most vettem észre,hogy a kategóriák nem azok amiket bejelöltem,illetve nem tudom mődositani az adatokat! Ha javitok,akkor ezt írja ki: "Hiba,nem adott meg gyártót!" Ez pedig nem igaz,sőt a feljavitások módositását sem engedi... Remélem ez nem fog gondot okozni a helyszinen...Kicsit furcsán nézne ki egy Black Hawk a "Hunyadiak kiemelt" kategóriában..:) Várom válaszukat! Üdv:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 511587 | 2008. november 20. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leginkább engem, tel. számom a lent jelzett elérhetőségeke. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Leginkább a makettedet! :-)
Úgy is ér a nevezés. Semmi különös dolog nem kell a nevezéshez, elég ha a megbízott tudja a makett készítőjének a nevét, születési évét, a nevezni kívánt alkotás nevét (pl:Tiger II), és a makett gyártóját.
Senkitől nem kérünk igazolást, hogy kinek a nevében nevez, nem kellenek másolt iratok.
Üdv.
Polar