| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25. |
| Jimbow | Adatlap | 511961 | 2010. október 12. 21:42 | ![]() | |||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511960 | 2010. október 12. 21:40 | ![]() | |||||||||||||||
| Guliver | Adatlap | 511959 | 2010. október 12. 13:51 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia Gabi! Kár, de hát ez van. Majd legközelebb! Köszi a választ! Feri | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511958 | 2010. október 12. 12:42 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia Péter! Természetesen nem jelent problémát! Üdv. | |||||||||||||||||||
| Vargapeter | Adatlap | 511957 | 2010. október 12. 09:33 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok, En szombaton egesz nap dolgozom, de eloneveztem a makettem! Az lenne a kerdes, hogy ha valamelyik rokonom viszi be az en nevemben, az ugyebar nem jelent problemat! Koszonom a valaszt, mar nagyon varom a hetveget! Peter | |||||||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 511956 | 2010. október 10. 20:11 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia! Sajnos nem lesz klubasztal, nincs rá hely, ezért nem is kapott róla értesítést senki. Gabi | |||||||||||||||||||
| Guliver | Adatlap | 511955 | 2010. október 10. 18:52 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok! Klubasztalok lesznek, vagy az idén kimarad? Eddig semmi infot nem kaptam erről. Guliver MOK | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511954 | 2010. október 10. 16:36 | ![]() | |||||||||||||||
|
Nem. Az Eduard cég egy évben három versenyre szokott elmenni tudomásom szerint. 1. E-day, ami a saját versenyük, 2. ModelBrüno, 3. Mosonmagyaróvár. Üdv. | |||||||||||||||||||
| dioevil | Adatlap | 511953 | 2010. október 10. 16:33 | ![]() | |||||||||||||||
|
Hello Az Eduard cég ott lesz a börzén? | |||||||||||||||||||
| Betyár | Adatlap | 511952 | 2010. október 10. 16:31 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok Szombaton nem megy véletlenül valaki Pécsről? Betársulnék ha lehet. | |||||||||||||||||||
| Kissegér | Adatlap | 511951 | 2010. október 10. 11:31 | ![]() | |||||||||||||||
|
Ok köszi asegitséget! | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511950 | 2010. október 10. 10:31 | ![]() | |||||||||||||||
|
CSütörtökön záródik az előnevezés. | |||||||||||||||||||
| Kissegér | Adatlap | 511949 | 2010. október 9. 22:52 | ![]() | |||||||||||||||
|
Buta kérdés de meddig lehet előnevezni? | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511948 | 2010. október 9. 18:30 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok! Mindenkit arra szeretnénk kérni, hogy aki teheti, nevezzen elő, mert így sokkal rövidebb ideig kell a nevezésnél sorbanállnia. Előnevezés: www.modelregistration.tk/ Köszönjük! | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511947 | 2010. október 5. 22:54 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia! Ilyen módon biztos nem akarjuk terhelni a zsűrit, lesz elég dolguk a kollégáknak. Viszint minden zsűritag névreszóló kitűzőt kap, és a zsűrizés elkezdésekor közzétesszük a zsűritagok listáját, és ki miben zsűrizik. Tehát szombaton a zsűrizés után, illetve vasárnap mindenkinek lehetősége lesz megkeresni a zsűritagokat, és véleményt, értékelést kérni a munkájáról. Ez a rendszer már az előző évben is működött, nem szeretnénk ezen változtatni. Üdv. | |||||||||||||||||||
| Roadblock | Adatlap | 511946 | 2010. október 1. 08:33 | ![]() | |||||||||||||||
|
Na még 1 kérdésem lenne... Arra nem gondoltatok, hogy a nevezésnél lehessen kérni, hogy a verseny kimenetelétől függetlenül lehessen kérni egyszerűsitett pontozást a makettra? | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511945 | 2010. szeptember 30. 23:02 | ![]() | |||||||||||||||
|
Igen, lesznek külföldi börzések is. Most mennek majd a visszaigazolások a foglalásokról, és utána teszünk ki listát a börzésekről. | |||||||||||||||||||
| HUJBI | Adatlap | 511944 | 2010. szeptember 30. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||
|
jogos. én egy egyenruhás nyugdíjpénztár tagja vagyok és egyszer személyesen kellett bemennem az ügyfélszolgálatra, ami honvédségi ingatlanon van, annak is a sarkában. a végbéltükrözésen kívül mindenen átestem, pedig kollégák voltunk. komolyan kell venni az ilyet. | |||||||||||||||||||
| Roadblock | Adatlap | 511943 | 2010. szeptember 30. 08:09 | ![]() | |||||||||||||||
|
Még 1 kérdésem lenne... Külföldi börzésekről van valami hir? | |||||||||||||||||||
| Roadblock | Adatlap | 511942 | 2010. szeptember 29. 23:47 | ![]() | |||||||||||||||
|
OK. ott a 2 pont... | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511941 | 2010. szeptember 29. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||
|
Először is az egyetemen a füves részen virágok és fák vannak. Oda gyalog sem lehet menni, nem hogy haditechnikával. Másrészről meg a rendszerváltás óta, a hivatásos katonáknak is a törvényben előírt hétvégi és túlóradíjaz kell kifizetni. Ez nem fér bele a költségvetésünkbe, már csak azért sem, mert azok a katonahallgatók, akik a területet biztosítják is 6 számjegyű összegbe kerülnek nekünk a hétvégére. Ha a hátsó részre is szeretnénk embereket engedni, a járművekhez, az annyi katonát igényelne, hogy többe kerülne, mint a rendezvény összköltségvetése. Mellesleg amit a honvédség tudna biztosítani, BTR, Unimog, MAN, Wolf, bármelyik egyéb össznépi honvédségi rendezvényen megnézhető (repnap, ludovikanap, gyereknap, honvédelem napja, stb.) | |||||||||||||||||||
| Roadblock | Adatlap | 511940 | 2010. szeptember 29. 13:25 | ![]() | |||||||||||||||
|
móüváron = Móváron | |||||||||||||||||||
| Roadblock | Adatlap | 511939 | 2010. szeptember 29. 13:25 | ![]() | |||||||||||||||
|
Azért ez röhej... Ha móüváron eláldogáltak a füvön a nagymacskák, akkor itt miért nem lehetnek? At már csak félve kérdezem meg, hogy az MH hoz esetleg valamit kiállitani 1:1ben? | |||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511938 | 2010. szeptember 29. 11:53 | ![]() | |||||||||||||||
|
a Honvédség monnyon le! | |||||||||||||||||||
| Dave | Adatlap | 511937 | 2010. szeptember 29. 10:11 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sajnos a Honvédség nem engedélyezte a gépjárműpark látogatását, viszont a veteránosok hozni fognak néhány járművet...Kraz, Uaz...stb. | |||||||||||||||||||
| polar | Adatlap | 511936 | 2010. szeptember 26. 19:53 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia! Repülő dioráma összevont, vagy ha túlnyomó részt jármű van rajta, akkor harcjármű dioráma, ha mester kategóriában szeretnél indulni, akkor repülő kategória. Üdv. | |||||||||||||||||||
| dioevil | Adatlap | 511935 | 2010. szeptember 25. 11:47 | ![]() | |||||||||||||||
|
Hello 1:35 Mi-24 helikopter diorámával hova kell nevezni? Nem találok semmilyen helikopteres kategoriát. | |||||||||||||||||||
| polar | Adatlap | 511934 | 2010. szeptember 24. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||
|
De, lehet a helyszínen is, csak aki előnevez, annak nem nagyon kell majd sorbanállnia. | |||||||||||||||||||
| Sulaco | Adatlap | 511933 | 2010. szeptember 24. 00:54 | ![]() | |||||||||||||||
|
Üdv! Egy kérdés: a helyszínen már nem is lehet nevezni, csak neten? | |||||||||||||||||||
| Jimbow | Adatlap | 511932 | 2010. szeptember 19. 22:18 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok! Lesz esetleg valami harci szekér kiállítva? Ha már ZMNE... Már nagyon várjuk, üdv! | |||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 511931 | 2010. szeptember 16. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||
|
Ahoi igen olvastam.. nálam ie7-es futkározik. mindenestre kössz. már megoldották nekem.:) | |||||||||||||||||||
| arer | Adatlap | 511930 | 2010. szeptember 16. 11:07 | ![]() | |||||||||||||||
|
Ezt olvastad-e? Internet Explorer 8 felhasználóknak: Ha nem megy a bejelentkezés, akkor kérem nézze meg a következõ oldalt. | |||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 511928 | 2010. szeptember 16. 08:35 | ![]() | |||||||||||||||
|
kiléptem beléptem frissítettem.. anyáztam.. ugyanaz. | |||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511927 | 2010. szeptember 16. 08:30 | ![]() | |||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 511926 | 2010. szeptember 16. 08:10 | ![]() | |||||||||||||||
|
Olla Ombree... A nevezésssel kapcsolatban egy hülye kérdésem lenne.. A reg. után mikor lehet legkorábban nevezni? mert nekem ezt dobja ki..: Server error: User is not logged in! Please go to login page... köszi az illetékeseknek. | |||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511925 | 2010. szeptember 16. 07:56 | ![]() | |||||||||||||||
|
Köszönöm, azt tudom hol van. | |||||||||||||||||||
| Varjúbácsi | Adatlap | 511924 | 2010. szeptember 15. 07:58 | ![]() | |||||||||||||||
|
Bejárattól balra az étterem feletti színházteremben. | |||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511923 | 2010. szeptember 15. 07:52 | ![]() | |||||||||||||||
|
Polar,Dave, vagy bármely Bolyais! Arról tudtok mondani valamit, hogy az egyetemen belül hol lesz? Elektro | |||||||||||||||||||
| sjoca69 | Adatlap | 511922 | 2010. szeptember 14. 01:08 | ![]() | |||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511921 | 2010. szeptember 13. 23:22 | ![]() | |||||||||||||||
Mindenkit szeretettel meghívunk a 9. Bolyai Makettépítő kupára. Idén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem ad otthont a rendezvénynek. Mivel ez zárt katonai területnek minősül, csak fényképes igazolvánnyal, a helyszínen történt regisztráció után lehet belépni. Aki nem rendelkezik igazolvánnyal, az csak felnőtt felügyeletével jöhet be. Nevezési díj nem lesz. A belépő 14 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor felett a napijegy 300-Ft, a kétnapos jegy 500-Ft. Börzére 2010. október 9.-ég lehet jelentkezni, kizárólag a borze@bolyaimk.hu e-mail címen. A határidő után, illetve a helyszínen nem lehet jelentkezni, mivel a börzések adatait az egyetemnek előzetes ellenőrés miatt le kell adni. Börzével kapcsolatos információk is kizárólag a fenti címen kaphatók. Szállással kapcsolatosan Suba Katát lehet keresni, a +36/20/5712039-estelefonszámon. Az egyetem területére mindkét nap 9 órától lehet bejönni, és 18 órakor, a rendezvény zárása után azt el kell hagyni. Parkolási lehetőség az egyetemmel szemben a benzinkútnál lévő parkolóban, mely ingyenes. | |||||||||||||||||||
| KormosP | Adatlap | 511920 | 2010. szeptember 12. 15:04 | ![]() | |||||||||||||||
|
Sziasztok! A 2010-es versenyre az előnevezés a mai naptól működik. www.modelregistration.tk/ Kérem, minden versenyen induló vegye igénybe! Üdv: kp | |||||||||||||||||||
| KossuthLajos | Adatlap | 511919 | 2010. február 21. 09:50 | ![]() | |||||||||||||||
|
Hát akkor előre a boldog makettezés útján! | |||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 511918 | 2010. február 20. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 511917 | 2009. október 22. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||
| pepe | Adatlap | 511916 | 2009. október 21. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||
|
Köszi | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511915 | 2009. október 21. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia! Írj egy e-mailt nekem, és eljuttatom hozzád a másolatát. Üdv. Balázs | |||||||||||||||||||
| pepe | Adatlap | 511914 | 2009. október 21. 18:55 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia Polar! Így utólag megkaphatnám esetleg a pontozólapomat? Tudom akkor kellet volna elkérnem, de elfelejtettem. Horváth Péter FH8 Zil 157 Üdv pepe | |||||||||||||||||||
| Polar | Adatlap | 511913 | 2009. október 21. 17:54 | ![]() | |||||||||||||||
|
Szia Archy! Köszönjük, hogy az MMC klub kiállításával és a látványmakettezéssel hozzájárult a rendezvény színvonalának emeléséhez. Remélem jövőre is jöttök, és mindkét napra tudtok maradni. Bár nekem nem sok időm volt elmélyedni a makettekben, nekem úgy tünt, hogy a korábbi versenyeken nevezett makettek közül egy sem volt most nevezve, maximum kiállítva. A zsűri dolgát nem hiszem, hogy nehezítette a sok makett, a zsúfoltság. A kiállított makettek regisztrációs lapja kék kiemelő filcel volt jelölve, a kategoriák meg elég jól elkülönültek egymástól. Szerintem az 1/72 repülőt nem keverik össze a zsűritagok az 1/48-al, utána meg az 1/72 harcjárművel. Vagy az 1/48-as harcjárművet a figurákkal. Ott is igyekeztünk a zsűri dolgán könnyíteni, 1914 előtti, utáni, és figuracsoport. Remélem, hogy a zsűritagok nem keverték össze a figurákat sem. A zsűrizés 15 órakor kezdődött. és az utolsó zsűri 17.30-kor végzett. Ez 2 és fél óra. Egyetlen zsűri tag sem méltatlankodott, hogy sokáig tartott volna a zsűrizés. Mindig is lesznek elégedetlenkedők. Én igazságosnak érzem a zsűri döntéseit. [color=#FF0000]Az eredményeket 11 órakor kiraktuk 4 különböző és frekventált helyre, a különdíjakkal együtt. Az eredményhirdetés 15 órakor kezdődőtt. Addig lehetett óvni. Többen kikérték a pontozólapjukat, többen elbeszélgettek ezeknek a tüktében a zsűrivel. Óvás egy darab sem érkezett. Ennek következtében nem tudok mit kezdeni az észrevételeddel.[/color] A Best of Show díj kiadását sem vitatta előtted senki. Korábban is volt példa, hogy nem csörömp kapta a Best of Show díjat. Egy ilyen díjhoz ötlet is kell, nem csak szép, igényes, hibátlan munka. Nálunk ilye döntés született. [color=#FF0000]Előbb írtam, "reklamáció", igy erre sem tudok utólag érdemben válaszolni.[/color] [color=#FF0000]ÉS NEM IS AKAROK.[/color] [color=#FF0000]KISSÉ UNALMAS, HOGY MINDENKINEK CSAK AZUTÁN VAN VÉLEMÉNYE, MIUTÁN MÁR MINDENKI HAZAMENT. A VERSENYSZABÁLYOK, A PONTOZÓLAPOK, A KATEGÓRIÁK ÉRTÉKELÉSEI A HELYSZÍNEN, A HONLAPUNKON, ÉS A FÓRUMOKON A VERSENY ELŐTT ELÉRHETŐEK VOLTAK. AKI NEVEZ, TUDOMÁSUL VESZI EZSKET A SZABÁLYOKAT. EZ IS ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓ VOLT.[/color] Szerintem sokan örültek volna annak,ha az MMC tagjai közül Berke Andrison kívül más is nevezett volna a versenybe. Lehet, hogy akkor a Best os Show díjat harcjármű, vagy valamelyik általatok indított versenymunka kapta volna. Üdvözlettel: Somogyi Balázs (Polar) | |||||||||||||||||||
| Archy | Adatlap | 511912 | 2009. október 21. 12:30 | ![]() | |||||||||||||||
|
A lényeg lamaradt :) Először is engedjétek meg, bár kicsit megkésve ugyan, de talán még időben, hogy gratuláljak a Bolyai Makett Klubnak a hétvégéhez! | |||||||||||||||||||
| Archy | Adatlap | 511911 | 2009. október 21. 12:29 | ![]() | |||||||||||||||
|
Az "új" helyszín igazán impozáns volt, a börze rész kellemesen átjárhatóra sikerült, ez mindenképpen nagy előrelépés az előző versenyhez képest. Az asztalokon hatalmas volt a zsúfoltság, ahogy Balázs is írta, nem számítottak ennyi munkára. Ez a dömping nyilván a nagy számú kiállított makettnek is köszönhető. Jó volt látni régebbi, jól ismert munkákat újra, volt köztük néhány emlékezetes darab. Ugyanakkor nem irigyeltem a zsűri dolgát, nem lehetett egyszerű feladat, melyik nevezett, melyik nem, meddig tart a kategória. A rájuk rótt terheket csak tetézte a pontozás szemmel láthatóan elhúzódó menete, hiszen fél órás csúszás után 17:30 körül néhány kategóriát még pontoztak a kollégák, mikor elmentünk az esti megbeszélésre. Szóval le a kalappal a zsűri előtt, ismét sokat dolgoztak. Az eredményeket elnézve megint találni néhány furcsaságot, és több helyről is halottam elégedetlen hangokat, de hát ezt már megszoktuk a magyar zsűrizés kapcsán. A harcjárműveknél nekem feltűnt, hogy a mester-ben némi visszaesés volt tapasztalható, mind számban, és talán néhol színvonalban is, míg a hobby rész kicsit erősebb volt idén. Ez jó, mert talán bizonyos mértékű utánpótlást jelez, ugyan úgy, ahogy az ifi kategóriák bizonyos mértékű erősödése. A Best of Show kapcsán nem tudom, hogy milyen módszerrel adták ki a díjat, a zsűri összeült, vagy a legtöbb pontot szerző makett kapta mint Szolnokon? Elsőre azt furcsálottam, hogy repülős téma kapta, hiszen a Bolyai hagyományosan erős verseny harcjármű témában, de talán a harcjármű mester kategóriában tapasztalható helyzet indokolta ezt. Nem tisztem megítélni a döntés helyességét, akkor sem, ha erről is halottam sok elégedetlen vélemény. A makett színvonalához nem férhet kétség, hiszem mégiscsak egy mesterleveles munkáról van szó, de azon én is meglepődtem, hogy ha már repülő, akkor miért nem Kormos Peti Fw-190-ese kapta a BOS-t? Talán majd legközelebb. Jó volt látni a repülők között olyan előremutató munkákat mint az említett Focke-Wulf, vagy Michalkó Pisti Corsair-je és Sabre-ja. Ugyan így kellemes meglepetés volt Földváry Csaba (remélem jól írtam) zsákmány 190-ese, sok innovatív technikát használt, és nagy kár, hogy nem sikerült befejeznie. Remélem Szolnokon ott lesz. Végezetül köszönöm Balázsnak, a segítséget, és a lehetőséget, hogy kiállíthattuk makettjeinket a klubasztalon. Jövőre veletek ugyanott! Az eredményeket elnézve megint találni néhány furcsaságot, és több helyről is halottam elégedetlen hangokat, de hát ezt már megszoktuk a magyar zsűrizés kapcsán. A harcjárműveknél nekem feltűnt, hogy a mester-ben némi visszaesés volt tapasztalható, mind számban, és talán néhol színvonalban is, míg a hobby rész kicsit erősebb volt idén. Ez jó, mert talán bizonyos mértékű utánpótlást jelez, ugyan úgy, ahogy az ifi kategóriák bizonyos mértékű erősödése. A Best of Show kapcsán nem tudom, hogy milyen módszerrel adták ki a díjat, a zsűri összeült, vagy a legtöbb pontot szerző makett kapta mint Szolnokon? Elsőre azt furcsálottam, hogy repülős téma kapta, hiszen a Bolyai hagyományosan erős verseny harcjármű témában, de talán a harcjármű mester kategóriában tapasztalható helyzet indokolta ezt. Nem tisztem megítélni a döntés helyességét, akkor sem, ha erről is halottam sok elégedetlen vélemény. A makett színvonalához nem férhet kétség, hiszem mégiscsak egy mesterleveles munkáról van szó, de azon én is meglepődtem, hogy ha már repülő, akkor miért nem Kormos Peti Fw-190-ese kapta a BOS-t? Talán majd legközelebb. Jó volt látni a repülők között olyan előremutató munkákat mint az említett Focke-Wulf, vagy Michalkó Pisti Corsair-je és Sabre-ja. Ugyan így kellemes meglepetés volt Földváry Csaba (remélem jól írtam) zsákmány 190-ese, sok innovatív technikát használt, és nagy kár, hogy nem sikerült befejeznie. Remélem Szolnokon ott lesz. Végezetül köszönöm Balázsnak, a segítséget, és a lehetőséget, hogy kiállíthattuk makettjeinket a klubasztalon. Jövőre veletek ugyanott! Üdv: Tábor "Archy" Áron | |||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet ki-be mászkálni a rendezvény alatt? Értem ezalatt a jegy érvényességét, a beléptetést, ellenőrzést.
Kösz,
Ádám