<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25. |
Automakett.hu | Adatlap | 512120 | 2012. szeptember 22. 13:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És valami értesítést is kapunk a foglalásról? Előzmény: (512116) Varjúbácsi 2012. szeptember 14. 08:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512119 | 2012. szeptember 18. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G. Péter nagykorú makett elkövető, virtuális vállveregetésben részesül az 1-es regszámért! :-P:-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512118 | 2012. szeptember 16. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HADvezér | Adatlap | 512117 | 2012. szeptember 14. 10:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm András, regisztráltam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512116 | 2012. szeptember 14. 08:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HADvezér | Adatlap | 512115 | 2012. szeptember 14. 07:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, van valmi információ a börzére jelenkezésről? köszönettel:HADvezér | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512114 | 2012. augusztus 30. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán a felajánlott díjak - a félnapos repülőtér látogatás, és a Ferihegy története album - meghozzák a nevezési kedvet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512113 | 2012. augusztus 30. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polgári (utas, és teherszállító) repülőgépek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512112 | 2012. augusztus 30. 17:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
\"In memoriam MALÉV\" Csak a repülők, vagy bármely a MALÉV-val kapcsolatos jármű? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 512111 | 2012. augusztus 30. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Haaat azon kivu, hogy hupphupp en ehhez a kategoriahoz nem lovok. Mondjuk konnyu lesz lezsurizni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 512110 | 2012. augusztus 30. 14:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kevés induló lesz ebben valószínű. Látom a móváriakhoz hasonlóan ti sem mozdultok rá a falklandi háború kerek 30-as évfordulójára. :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512109 | 2012. augusztus 30. 13:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A tervek szerint ( még nem véglegesen!) az egyik kiemelt kategória az \" In memoriam MALÉV\" lesz, méretarány megkötés nélkül a Ferihegyen járt legszebb polgári gépek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512108 | 2012. augusztus 30. 13:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kis türelmet, megbeszélés alatt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 512107 | 2012. augusztus 30. 09:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remek, remek Idei kiemelt kategoria? Csak mert a Bolyais lapon Coming Soon van csak ... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512106 | 2012. augusztus 30. 08:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512104 | 2011. augusztus 10. 18:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha hirtelen beesik egy sponzor, és feltétel nélkül a rendelkezésünkre bocsájtja a hiányzó pénzt, akkor lesz verseny. Varjasi András (BMKE) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vargapeter | Adatlap | 512103 | 2011. augusztus 10. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neee! Ez már akkor biztosnak tekinthető? Vagy van még esély? Üdv, Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
polar | Adatlap | 512102 | 2011. augusztus 10. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Barátaink! Sajnos egy rossz hírt kell bejelentenem. A X. Bolyai Makett Kiállítás és Verseny elmarad. Nem sikerült a megrendezés anyagi fedezetét előteremtenünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a 10. jubileumi versenyünket egy évvel eltoljuk. Ha már jubileumi, akkor ennek megfelelő színvonalon szeretnénk megtartani. Mindenkitől elnézést kérünk, aki készült a rendezvényünkre. Üdvözlettel: Somogyi Balázs (BMKE) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gluer | Adatlap | 512101 | 2011. június 7. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fent a versenynaptárban Október 16. a tervezett dátum | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wuher | Adatlap | 512100 | 2011. június 5. 18:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi! Idén is meg lesz tartva? Ha igen, melyik hónapban várható? Köszi: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wuher | Adatlap | 512099 | 2011. június 5. 18:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi! Idén is meg lesz tartva? Ha igen, melyik hónapban várható? Köszi: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
llz78 | Adatlap | 512098 | 2010. november 3. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Remélem még van akit érdekel, pár képem van nekem is a versenyről. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dani | Adatlap | 512097 | 2010. október 29. 13:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, egy olyan szerénytelen kérdésem lenne, hogy nincsenek valakinek további fotói a versenyről? Nem vittem gépet, mert gondoltam, úgyis lesznek ott nálam profibb fotósok.:-)) Ha van, fel tudnátok valahová tenni, és linket megosztani? Köszi, előre is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512096 | 2010. október 20. 11:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dave | Adatlap | 512095 | 2010. október 20. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi meg kitűzőt használunk:) Szabó "Dave" Zoli Bolyai Makett Klub | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
momi | Adatlap | 512094 | 2010. október 20. 10:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Fóka! A RBK-nak is nevesített pólói vannak. Hogy ki viseli, ki nem, az már más kérdés! momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbow | Adatlap | 512093 | 2010. október 19. 23:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Fekete Attila! Meg tudnál keresni? (badamreg@yahoo.com) Előre is köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 512092 | 2010. október 19. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Olcsóbb lesz a Fókás kitűző.:) Mondjuk egy Fóka felirat egy fóka képén? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tankos69 | Adatlap | 512091 | 2010. október 19. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Somogyi Balázs! Fekete Attila vagyok, sajnos családi rendezvény miatt nem voltam ott, de olvasva a normális emberek beszámolóját SZUPER lehetett! Nem is lennénk Magyarok ha nem kekeckednék! Fel a Fejjel igenis hogy nagyon jó lehetett, és akinek nem tetszik rendezzen egyet és majd megtudja mivel jár! ÜDV! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 512090 | 2010. október 19. 16:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok pepe, lucky! Ezek szerint feltaláltam a spanyolviaszt... Nos, akkor legközelebbre én is csináltatok Fókás pólót, mint szabadúszó :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 512089 | 2010. október 19. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én MOK-os vagyok és nekünk is rajta a nick név a pólón. Én szombaton egész nap abban voltam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 512088 | 2010. október 19. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka! Anno volt ilyen kezdeményezés, de elhalt.Támogatandónak tartom. A mi (Pelikán) klubos pólónkon rajta van a nicknév, szóval nekünk ilyenre nincs szükségünk.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 512087 | 2010. október 19. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uff, beszélt Balázs. Szerintem ezzel le is lehet zárni a negatívumokat, jöjjenek ezt követően a pozitív vélemények, korszakalkotó ötletek. Aki már rendezett versenyt, az tudja, hogy nincsen rózsa tövis nélkül. Örüljünk, hogy vannak klubok, akik vállalják a versenyek megrendezését. Én jól éreztem magamat, köszönet mindazoknak, akik a verseny sikerén munkálkodtak! Üdv.Csitei Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 512086 | 2010. október 19. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Verseny- és Kiállításrendezők! Van 1 ötletem, hátha használható. Vasárnap óta kiderült, hogy több fórumtárssal is megismerkedhettem volna személyesen a versenyen, mert egyidőben voltunk ott, csak éppen nem ismertük fel egymást, mert eddig csak a fórumokon találkoztunk, írásban. Az Internetto/Index fórumtalálkozókon alakult ki az a szokás, hogy a megjelenők kitűzőt viselnek a nevükkel, így könnyen azonosíthatókká válnak (akik akarnak). Mivel a makettversenyeken a Makttinfós kollégák igen szép számban képviseltetik magukat, talán mi is meghonosíthatnánk ezt a szokást. Pár ív papír kellene hozzá, meg 2-3 doboz gombostű. Ha valaki azt szeretné, hogy a fórumtársak azonosítsák, kiírhatnák magukra a nevüket és esetleg a szekciót - az én cédulám pl. így nézne ki: Fóka - utasgépek - vitorlások - kamionok Derűs napot, Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
E.András | Adatlap | 512085 | 2010. október 19. 10:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Én is köszönöm a Bolyais fiúknak a hétvége élményeit, jó volt találkozni a barátokkal, látni az új munkákat. Mi semmit nem érzékeltünk a sorban állás problémájából, viszonta börzések között tényleg vannak, akik egy kicsit érdekesek. Olyan, mint, ha nem akarnák eladni a dolgaikat. Ez sajnos mostanában szinte minden rendezvényen tapasztalható, belföldön és külföldön egyaránt. Persze ezrről a rendező nem tehet semmit. Üdv.: E.András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 512084 | 2010. október 18. 22:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm. Ott kerestem én is, de hiába frissítettem, úgy sem jött be ez a link. G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sarkanyhuzo | Adatlap | 512083 | 2010. október 18. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 512082 | 2010. október 18. 21:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Versenyek 2010 - IX. Bolyai Makettépítő Kupa - Eredmények pdf | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 512081 | 2010. október 18. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512080 | 2010. október 18. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Exec felrakta az eredménylistát! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 512079 | 2010. október 18. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem ! Szombat délután -igaz rövid időre- sikerült meglátogatnom feleségemmel és két barátommal a kiállítást. Mindannyian jól éreztük magunkat és a börzén tapasztalt árakat sem találtuk túlzónak -pláne a belépő árát :)- bár lehet, csak jó helyen vásároltunk. Szóval jó volt. A lényeg: Köszönet a szervezőknek. Sok sikert a 10. megrendezéséhez. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 512078 | 2010. október 18. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Polar | Adatlap | 512077 | 2010. október 18. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsolt! Örülök, hogy a kellemetlen kezdés ellenére azért jól érezted magad.:-) Nekem ez a hatodik saját versenyem, és részt vettem más versenyek szervezésében is. Ennek ellenére köszönöm a hozzászólásodban felvetett ötleteket, élni fogunk vele. Mindezen nehézségek ellenére belülről ez volt a leggördülékenyebb rendezvényünk, mindennel időben kész lettünk, semmi nem csúszott, elég volt az asztal is, hely is volt, fény is, és természetesen makettek és látogatók. Az anyagi rész pontos összegzése még folyik, de jelenleg az összes számla, bér és egyéb költség kifizatése után úgy tűnik, nullszaldós lett a rendezvényünk. És ha kialuduk magunkat, elkezdjük szervezni a 10.-et! Üdvözlettel: Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 512076 | 2010. október 18. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hű, ennyire megkavartam az állóvizet a beírásommal, nem ez volt a szándékom, sem személyeskedés, mindössze azt írtam meg, hogy mit tapasztaltam, és mi volt az oka, hogy majdnem vissza kellett fordulnom. Pár plusz információ… Sokan ismernek, akik nem, azoknak bemutatkozom, Németh Zsolt vagyok. Anno kb. 10 éve három évben egymás után makettkiállítást és makettversenyt rendeztem néhány segítő barátommal, az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem, a másodikon már több, a harmadikon pedig még több külföldi nevező is meglátogatta a rendezvényt, évente közel 900 makett jött össze Újpesten a látogatók és a makettezők örömére. És a nagy részük az általunk erre a célra gyártatott vitrinekben lett kiállítva, ezzel óvtuk meg a munkák állapotát, mivel akkor még nem volt divatos az asztalos verseny, a munkánkat pedig több támogató segítette, még a hazai makett-piac is sokkal élőbb, mozgóbb volt. Ez már nem mai történet, és mi szedtünk belépőt már akkor is, szóval nem a belépő vagy az összege ellen szólt a szövegem, hanem az információ előnyeiről és arról, hogy az utolsó pillanatban érdemes azokat megismételni. Mi az utolsó két nap (akkoriban net még nem nagyon volt elterjedt) minden lehetséges helyen plakátokkal hirdettük a rendezvényt, előtte a közel 2000 makettezőt tartalmazó lista alapján küldtünk mindenkinek postai levelet, és természetesen a boltokban, a Modell és Makettben is ott volt, hogy mit szervezünk. És nagyon sok látogatónk, versenyzőnk volt, ennek köszönhető, hogy minden évben kis veszteséggel, de nagy sikerrel tudtuk zárni a rendezvényeket. Somogyi Balázsnak köszönöm az információt, azt gondolom, (és ezzel lehet, hogy pár embert megsértek) hogy a makettezők is olyanok, mint a gyerekek. Magamat is bele értve… Kapnak egy információt, és a többi részlet elveszik a sűrűjében, örülnek a rendezvénynek, a többi úgy gondolják, hasonlóan működnek, mint egy évvel ezelőtt. Csak ha valaki vissza kell, hogy forduljon, úgy érzi, csalódott, és nem jó egy csalódott ember sem. Még ha a saját hülyesége(m) miatt is kell haza menni, akkor sem jó… Ma már sokkal drágább egy kiállítás, ezt a költséget meg kell termelni, hiszen veszteségesen, szerelemből és saját zsebből hosszú távon nem lehet ezt csinálni. Sok munka van benne, sok ember segítsége, így ezt el is kell ismerni, és maga a rendezvény is jó volt. És azt mondom, van értelme a 10.-et is szervezni, főleg, hogy jót tesztek ezzel, és sok embernek szereztek örömet. Mint ahogy írtam is, hogy jól éreztem magam a kiállításon. A verseny propagandáját tekintve van pár ötletem, ahogy mi is csináltuk, több tv műsorban és csatornán, több újságban jelent meg, hogy lesz ilyen kiállításunk, és ezek működő képes gondolatok, szerintem ma is. De erről majd inkább személyesen, ha érdekelnek a tapasztalatok. Fontos, hogy a „sajtó osztály” nem olyan lelkesedéssel csinálja ezt, mintha olyan ember tenné, aki lelkesedésből és saját ügyének tekinti a versenyt. De ezt is meg kell tapasztalni, hogy jövőre, a 10.-nél még a csapból is a rendezvény híre csörgedezzen… | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cimber | Adatlap | 512075 | 2010. október 18. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teljesen igazad van! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 512072 | 2010. október 18. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos nem lehettem ott ezen a versenyen. De nem tudom szó nélkül megállni, hogy szinte minden verseny után megy a szájkarate, hogy ez nem jó, az nem jó. Enélkül semmi nem megy ebben az országban? üdv. Kerek Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 512071 | 2010. október 18. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha gondolod, keress meg magánban, lehet, hogy van ötletem ennek a fenenagy problémának a megoldására. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spike | Adatlap | 512070 | 2010. október 18. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó, rendben van, elfogadom, hogy a rendszer azért használható. Nem kötözködni akarok, és eszemben sincs oldalakon át vitázni (ráadásul off-topicban) erről. Úgyhogy én lezárom a vitát, még most amíg nem keserű a szájíz. A verseny meg jól sikerült, a belépőzést, karszalagozást is megértem és engem egy pillanatig sem zavartak. A szervezés jó volt, meg a hangulat is. A börzén tényleg voltak érdekes árazások (7000Ft egy olyan Skifért ami a Keleti Blokkon 5000 körül van), de szerintem a legtöbb helyen korrekt árak voltak, néhol meg az ember még jól is járhatott. Tényleg kicsit kevesebb volt a makett, de ez még nagyon messze van a tragikusan kevéstől. Összességében én nagyon jól éreztem magam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512069 | 2010. október 18. 16:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tudod az az érdekes, hogy 2004 óta sokaknak nem okozott gondot ezen a rendszeren eligazodni. A fenti dobozról csak annyit, hogy az ott lévő link ugyanúgy a versenyeknél lévő pdf/doc-hoz mutat minden esetben, tehát oly mindegy, hogy egyáltalán ott van-e vagy sem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spike | Adatlap | 512068 | 2010. október 18. 15:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó az azért nagyon erős túlzás, hogy a makettinfósok nem partnerek ebben, mert így külső szemlélőként is láttam, hogy azért rendesen kivették a részüket az egészből. Én ott voltam, jól éreztem magam, rossz szavam nem lehet. De van aki nem volt, és tavaly sem, mert egyszerűen nem tud elnavigálni az oldalon. Azt nem mondom, hogy legyen háromezer sornyi szöveg, de nem hiszem, hogy az a legjobb megoldás, hogy docokat és pdfeket töltögetünk, mert azon kívül két sor van az egészről (a Bólyairól). De azt még mindig nem értem, hogy miért olyan eszetlen nehéz elérni, hogy fönt a doboz októbert mutassa és ne júniust, pedig még web programozást is volt (bal)szerencsém egy ideig tanulni. A fórumokból meg rosszabb esetben oldalakat kell átgörgetni, ha onnan akarnánk tájékozódni, mert a keresőfunkció sem akar rendesen működni. |
<<< Vissza | Tovább >>> |