<<< Vissza | Tovább >>> |
Bebá | Adatlap | 512292 | 2009. november 20. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||
106/107 hsz. sztornó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 512291 | 2009. november 20. 16:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||
kükdtem=küldtem | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 512290 | 2009. november 20. 16:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szász Róbert! E-mailt kükdtem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512288 | 2009. november 20. 08:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Peti! Egyik szőke, másik kopasz! :P hogy én mit fogok ezért kapni!:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 512287 | 2009. november 20. 08:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||
papgyuri, Asheron: A bejelentkezési oldal legalább bejön? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 512286 | 2009. november 19. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Próbáljátok firefoxal is. :) Vagy explorer-el :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512285 | 2009. november 19. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Na jó nekedse!De neked nincs csókolom!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
papgyuri | Adatlap | 512284 | 2009. november 19. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor nekem se...DDD (nekem is error) papgyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512283 | 2009. november 19. 20:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Neked nem is kell, kezicsókolom!:):) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Asheron | Adatlap | 512282 | 2009. november 19. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Asszongya az előnevezés hogy server error 404 nem tok előnevezni | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512281 | 2009. november 19. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A fotózásról nem nyilatkozhatok érdemben, de a laktanya nem szigorúan őrzött objektum így mindenki hozhat nyugodtan gépet! A rengeteg érdekes dolog a múzeumban kiállított tárgyak, makettek, diorámák, alkatrészek és egy működő harcálláspont részlet. Nincs létszámlimit, bár a múzeumban 30 ember már tömegnek számít!:)Ha esetleg több százan szeretnének jönni ez sem fog akadályt jelenteni!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 512280 | 2009. november 19. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lajos! Ez nagyon jól és érdekesnek hangzik. Van létszám korlát, vagy annyi ember mehet amennyi akar? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 512279 | 2009. november 19. 12:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is meg szeretném kérni a kiállításra maketteket hozó látogatókat, hogy a makettjeiket legyenek szívesek bevinni az internetes nevezési rendszerbe, mert így szombaton már kevesebb munka lesz az adatbevitellel. Ez úton szeretném megköszönni az eddigi nevezett makettek gazdáinak a segítséget (különösen a nagyszámú "Pumás" makettet), a többieknek még a holnapi nap áll rendelkezésére, utána valamikor szerintem Elektroval lezárjuk a rendszert, hogy a nyomtatásnál ne legyen baj. Azoknak az ismerőseimnek, akik ugyan tudtak volna regisztrálni de mégsem tették és hozzák a makettjeiket, egy szívből jövő, s@ggbe rúgást fel tudok ajánlani... Ugyan nem szigorúan Veszprémhez kötődik, de előző héten Elektro gépére is felraktam a makettes rendszert, így ezután olyan rendezvényeken is lehet majd használni a progit, ahova én nem jutok el, de Elektro igen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 512278 | 2009. november 19. 12:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kb. mi lenne az a "Rengeteg érdekes dolog"? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 512277 | 2009. november 19. 09:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos! Ez szuper! Fotózni lehet majd? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512276 | 2009. november 18. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak egy fontos dolgot szeretnék! Szombaton 12-14 óra közt lehetőség van a MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred csapatmúzeumába látogatást tenni! Ez a Kossuth laktanyában van ami a HEMO-tól kb 3-4 perc gyalog. Egy turnusra van lehetőség a helyszínen jelzett jelentkezés alapján, amit majd az információs pultnál lehet megtenni.Itt majd a beléptetéshez kell néhány adat.Érdemes megnézni mivel ez az országban egyedülálló múzeum nemrégiben került átadásra.Rengeteg érdekes dolog várja az oda látogatókat!Az ezredparancsnok személyesen fogja a csoportot kisérni, és a tárlatvezetést is ő végzi majd!Az alakuló téren meg lehet szemlélni néhány technikai eszközt is!Tehát ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget! Üdv, Lajos. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512275 | 2009. november 18. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Javítanám a szombati napot...mea culpa 14.00 Kositzky Attila- magyar repüléstörténet 15.00 Varga Tibor/Tábor Áron-color modulation 16.00 Lörincz Péter-vászonimitáció festése, készítése, koszolása | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512274 | 2009. november 18. 18:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Magyar Makettezők! A héten kialakult sajnálatos helyzet miatt, szeretnénk felhívni a II. Országos Makettkiállítás és Találkozóra ellátogató barátokat, ismerősöket, makettezőket, hogy legyetek kedvesek tiszteletben tartani a másikat és mellőzzetek mindennemű becsmérléseket, egymás megalázását, kérdőrevonását. Ezeket természetesen nyugodt körülmények között is meg lehet vitatni, nem szükséges egymás torkának esni, hogy esetleg az odalátógatókat elriasszuk! Szükség esetén tudunk biztosítani egy termet a két fél számára, ahol megbeszélhetik az egymást ért sérelmeket, tisztázhatják a vádakat. Ez a hétvége eme szép hobbi népszerűsítése, illetve technikák elsajátitása érdekében és kikapcsolódás céljából jött létre, ezt legyetek kedvesek tiszeletben tartani. Köszönettel: A rendezvény főszervezői: Szász Róbert, Kovács Lajos, Szemere Péter és Oláh Mátyás (A főszervezők ezt a hozzászólást a rendezvényük illetve a klubjuk érdekeit szem előtt tartva írták meg, nem állásfoglalás esetleges céljából!) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512273 | 2009. november 18. 17:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Előadás: szombat 10.00 Vándor Károly könyvbemutató 11.00 Szabó Pál-magyar radarfelderítés 12.00 Laktanya látogatás 13.00 Laktanya látogatás 14.00 Varga Tibor/Tábor Áron-color modulation 15.00 Lörincz Péter-vászonimitáció festése, készítése, koszolása vasárnap: 10.00 Vadász István- makettező elmélet 11.00 Bicskei János: hajómakettek építésének rejtélyei 12.00 Pénzes Tamás: 72es harcjárművek készítése, festése, trükkjei Ezenkívül az alábbi klubok különasztalon állítják ki makettjeiket: Bakony Makett Klub MOK MMC Puma Kecsekeméti Makettklub | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512272 | 2009. november 16. 14:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Mindenki! Igen alacsony az aktivitás a hétvégi találkozó előregisztrálásánál. kéretik használni, hogy ne a helyszínen kelljen sorban állni! köszi: Elektro www.modelregistration.tk/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512271 | 2009. november 15. 17:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Visi | Adatlap | 512270 | 2009. november 11. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Megkérhetlek hogy add meg nekem annak a "másik" fórumnak az elérhetőségét! Magánban a gu-la@freemail.hu címre küld el légyszives! Köszönöm előre is! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512269 | 2009. november 10. 17:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kormos Petinek köszönhetően már most lehet regisztrálni a maketteket! www.modelregistration.tk/ Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512268 | 2009. november 9. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Makettezők! Hamarosan megrendezésre kerül a „II. Országos Makettező Találkozó” Veszprémben. Ismét ki lehet majd állítani a munkáitokat. Idén azonban szeretnénk nyilvántartást vezetni, mivel több makettre számítunk, mint tavaly. Az elő regisztráció a következő héten kezdődik meg. Ezt a már az idei versenyekkor megismert linken éritek el. Illetve a rendezvény szombati napján is lesz rá alkalmatok 09.00 és 12.00 között. Kérjük, aki teheti, előzetesen regisztráljon, elkerülendő a helyszíni sorban állást. Fontos! A makettjeiteket akkor vihetitek haza, amikor szeretnétek, ehhez nem kell mást tenni, csak keresni egy Bakony Makett Klub-os személyt, aki segít visszaadni, illetve a regisztrációs papírokat kezeli. Regisztrációs díj nincs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 512267 | 2009. október 26. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Lajos | Adatlap | 512266 | 2009. október 26. 13:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Donor! Köszi az aggódást, de akik tavaly ott voltak és rendszeresen járnak versenyekre az országban azoknak jelentős része már hetekkel ezelőtt jelezte részvételét az idénre!) Egy másik fórumon jóval bővebb társalgás folyik a rendezvénnyel kapcsolatban! A teljes program még alakulóban van! De: - látványmakettezés nagyágyúktól:) - szakmai előadások megabrutál makettezőktől:):) - gyerekfoglalkozás profi pedagógusokkal /bogyi és trisztán/ :):):) - előadást tart Dr. Kositzky Attila ny.altábornagy a magyar vadászrepülésről a 60-90-es évekből, valamint Szabó Pál ny.mk.ezredes szintén ebből az időszakból a magyar katonai radarfelderítés témakörében. - börze - MIG-29 szimulátor - relikvia kiállítás, egyenruhák - valamint kiállítás a veszprémi és az ország makettezőinek munkáiból - lehetőség lesz a veszprémi Kossuth laktanya nemrégiben felavatott radar múzeumának a megtekintésére Nagyjából ennyi.:)::) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 512265 | 2009. október 23. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Ez jó, csak valahogy jobban kéne reklámozni. Félek, elvész itt a topicok sűrűjében. Részletesebb program van már? Kik fognak előadni és miről, kik fognak látvány makettezni? Üdv: Donor | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 512264 | 2009. október 10. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Aki jönne hozzánk két vagy 3 napra és szeretne szállást a főhadiszálláson, az dobjon nekem egy mélt. gripsolo kukac freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 512263 | 2009. október 5. 10:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezzük a a nagy veszprémi Versenymentes Összeröffenést. Időpont: 2009 November 21-22 Mindenkit szeretettel várunk. Programok: - Előadások - Látványmakettezés (össznépi makettezés) - Börze - Kiállítás (mindenki hozhat (hozzon) magával kiállítani makettet) - Jó hangulat Infó: bakonymakettkukacfreemailponthu | |||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 512262 | 2008. november 22. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Vazzer Macal, már régen röhögtem ilyen jókat. Nagyon karajak a képek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512261 | 2008. november 21. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||
No akkor beforgatva...a nem szerkesztett mappából kezdtem el feltölteni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512260 | 2008. november 21. 21:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||
No akkor amíg feltöltik a srácok az új képeket...megosztok én párat:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 512259 | 2008. november 21. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Na igen :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512258 | 2008. november 21. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Főleg a vacsinál! :D:D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 512257 | 2008. november 21. 16:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Show volt végig,nagyszerüen éreztem magam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
uly | Adatlap | 512256 | 2008. november 21. 10:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! - MoMi pálinkája - Italtőzsde,koktél(tényleg mit is ittunk?:) - Előadások - KP közvetlen előttünk "látványolt":) - bár én kissé még másnapos voltam:) - Kositzky Attila könyvbemutatója, és kézfogója - Kiállítás - Látványmakettezés - Börze-pénzköltés-Stug III :) - hajnali velőskenyér - panzió Szal röviden tömören ez volt jó és ezért érdemes ilyen rendezvényt szervezni. Köszi a szervezőknek. Nagyon jól éreztem magam. Jó volt ismét megismerni pár jó arcot:) Uly | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MoMi | Adatlap | 512255 | 2008. november 18. 08:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Veszprémi Makettezők! Nagyon jól éreztem magam a két nap alatt. Köszönöm a lehetőséget a börzére. Gratulálok a kiállításhoz,remélem lesz jövőre is! momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 512254 | 2008. november 16. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok srácok, bakonyi Betyároknak köszönöm az összeröffenést. Nagyon jól éreztem magam sok szépet és jót láttam tanultam. Az esti periodus se volt kutya. jövőre ugyanott üdv, imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512248 | 2008. november 16. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||
már értem hazafelé miért takarítgattad egyfolytában a nyelved! 8) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512247 | 2008. november 16. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||
akkor tényleg jól csináltam valamit:P Köff mégegyszer! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 512246 | 2008. november 16. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Macal! Nem hallottad, hogy a legújabb kutatások alapján az ember álmában tanul legjobban? :-) Azt a fajta tükörfólia sehol nem kapható,nálam sem. Ez csak kivételezetteknek van és nagyon korlátozott mennyiségben! Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512245 | 2008. november 16. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||
neeemmm:) Mi máshogy egyeztünk meg;):P | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512244 | 2008. november 16. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||
te is egy tízesért? :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512243 | 2008. november 16. 19:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||
No majd tolok fel képet, hogyan aludtál az előadásokon:D Amúgy köff atükörfóliát! Majd ha kész a cikksorozat befejező része, nyomom be a reklámot;-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 512242 | 2008. november 16. 19:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves bB! (bakonyi Betyárok) Köszönet a rendezvényért,nagyon jól éreztük magunkat! Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Donor | Adatlap | 512241 | 2008. november 16. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi a lehetőséget, hogy ott lehettem, elnézést a három hangoskodó fiamért. Köszi Ákosnak, Macalnak, KP-nek, hogy néhány primitív kérdésemre is a legnagyobb türelemmel válaszoltak. Sokat tanultam, megpróbálom a jövőben ezeket hasznosítani. Üdv: Donor | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 512240 | 2008. november 16. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Eszméletlen jó buli volt, nagyon jók voltak az előadások, sajnos a sok dolog miatt (bőrze, előadások, kiállítás, látványmakettezések) nem tudtam mindenhol egyszerre ott lenni, de amit láttam bőven kárpótolt! Kössz a meghívást! Jövőre, Veletek, Ugyanitt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibor | Adatlap | 512239 | 2008. november 16. 17:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Veszprémi fiúk! Köszönöm, hogy tegnap ott lehettem néhány makettemmel és a segítséget is a szállításhoz. Még az unokámnak, Rékának is tetszett az egész, pedig csak hetedik hónapos, de roppant érdeklődve nézelődött. Apró, de nem kötekedő észrevétel: Talán jövőre a városban kicsit nagyobb hírverést kellene megpróbálni csinálni. Pl.: Plakátok olyan helyekre, ahol sokan megfordulnak. Netán a helyi TV és a Klub rádió (van veszprémi studiója) program ajánlóiban. Egyébként a HEMO-n belül a helységek megválasztása nagyon szerencsés volt, gyakorlatilag az előtérbe belépve egy látótérben volt majdnem minden. Gratulálok: Tibor Tibor | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 512238 | 2008. november 16. 17:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 512237 | 2008. november 16. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek köszönjük, aki eljött és emelte a hétvége színvonalát, különösen az elóadóknak. Remek, tanulságos előadásokat hallhattunk.Jövőre találkozunk:) emm (Elektro ha egy kép is felkerül rólam...:)) |
<<< Vissza | Tovább >>> |