<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33. |
gumikacsa | Adatlap | 514605 | 2009. május 26. 09:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
jé, most nézem, hogy ezek 2007 januári képek... Előzmény: (514596) gumikacsa 2009. május 24. 21:50 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514604 | 2009. május 25. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Két hét múlva (jun 6-7) a miskolci kiállításra jön valaki? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514603 | 2009. május 25. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali Andreas! Gratula mégegyszer! Megérdemelt díjak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreas | Adatlap | 514602 | 2009. május 25. 21:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Köszönöm a gratulációkat,igen nyertem a tanyával egy aranyat és egy Best Of Show díjat. A Best Of Show-val kaptam egy szép Jászberényről szóló,fotóval teli könyvet és egy 2 főre 2 éjszakára szóló ajándékutalványt a jászapáti Thermál Hotelbe. A Lanciával pedig egy ezüst érmet nyertem,pedig ezt nem gondoltam volna egyáltalán! Na mindegy,nagyon jó érzés volt,hogy itt is teszett az embereknek a Tanyám,meg azt is láttam,hogy a Bigboy és a többiek makettjeit is (velem együtt) sokan megnézegették. A gyöngyösi klubbasztal volt a legzsúfoltabb és a legjobb! Ladás,itt vannak a képek a Lanciámról. Sziasztok Andreas! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514601 | 2009. május 25. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen képek nélkül? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514600 | 2009. május 25. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Jászberény, nem múlik el nyomtalanul bennem.Ezt ott vettem ,minden alkatrész melegíteni idomítani kellet .Festést ma kezdem el ,csak a tábla szövegét találjam meg valahol.bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514599 | 2009. május 25. 14:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
hy! a lanciárol rakna fel valaki képeket! kösz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 514598 | 2009. május 24. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Andreas: Tanya 1 aranyérem, Lancia 1 ezüstérem, és a makettinfó különdíja. Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514597 | 2009. május 24. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514596 | 2009. május 24. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
hali konkrétan Andreas-ra voltam kiváncsi, melyik díjat mmelyik moddellért kapta Pár kép: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 514595 | 2009. május 24. 20:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv: Gumikacsa! Persze nekem jó, akkor Vasárnap a klubba leviszem! Hát így igazából nehéz lenne felsorolni. Főleg, hogy nem is mindenkit ismertem. Jebel nyert egy aranyat a peugeot206 WRC-vel aranyat ami saras volt. Kamionoknál, ha jól tudom a Hungaro Kamionos srác vitt el aranyat. Asheron Iminek ezüst. A többit nem tudom :D Egy biztos a mi klubunk volt az egyik legsikeresebb, mind kiállítás téren, mind Verseny téren Andreas jóvoltából! Ha valamire konkrétan kíváncsi vagy, akkor kérdez, hátha emlékszem rá, vagy más emlékszik, hogy milyen helyezést ért el. Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514594 | 2009. május 24. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ez igen, én is GRATULÁLOK ANDREAS! Én borítékoltam, hogy minimum az arany. :D Még ha lehet, írjátok le, mi kapott milyen díjat! Blackthunder: Ha nem gond, akkor jövő vasárnap klubban hoznám el. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 514593 | 2009. május 24. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Majd el felejtettem képeket várjuk a versenyről mindenkitől! Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 514592 | 2009. május 24. 17:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Először is Andreas Gratulálok még egyszer! Besöpörtél mindent amit csak lehetett. 1Arany, 1ezüst, és a különdíjat is. Nem beszélve arról, hogy egyik legaktívabban vettél részt a klub reklámozásában is. Gumikacsa: Nálam vannak a makettjeid, teljesen éppen értek haza. Majd az átvételt megoldjuk, csak írd meg, hogy hogyan lenne neked jó! És köszönöm a klub nevében mindenkinek aki hozott makettet kiállítani. Egy biztos a mi kiállító sarkunk volt a legnépszerűbb. Remélem sok ilyen versenyen veszünk még részt együtt. Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514591 | 2009. május 24. 17:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, mizu gyerekek, van eredmény? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514590 | 2009. május 24. 09:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jó volt a tegnapi nap, kár, hogy a melóm miatt sietni kellett haza, szívesen maradtam volna még, sok emberkével sikerült beszélgetni, akikkel csak így kiállítások alkalmával tudunk találkozni. Egyébként jó kis kiállítás volt, ezért imádok Berénybe menni kiállításra, mindig ott van a legtöbb kamion. Várom az eredményeket, remélem, aki versenyzett közülünk, minimum bearanyozódik. A feleségem is kérdezte, meg már mások is, hogy miért akarom zárt vitrinbe vinni a maketteimet kiállításra: tegnap nagyrészt a kiállítás területén voltam, és azért volt több jelenet, ami ha az én makettemmel történik, akkor meg is állt volna a szívem... arról nem is beszélve, hogy amikor eljöttünk, Leslie olyan szinten sétált ki a volvo-jával, hogy azt akár bárki megtehette volna... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514589 | 2009. május 22. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gumikacsa! megkaptam a pólót! faxa, nekem tetszik. hozd el a félkész pótót is! én is megigértem a groupbildes srácoknak a félkész chevyt! át is adtam leslie-nek... tapasztaltabb kiállításlátogatókat kérdek: mennyire álltalánosak a félkészen kiállított kittek? vasárnap remélem talizunk berényben! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514588 | 2009. május 22. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viszont én valószínű, csak a figurákat viszem. A pót nagyon csehül áll, ma már nem bírom csinálni, sajna megsebeztem a tenyerem. Nem nagy cucc, de annál jobban fáj. Arról nem is beszélve, hogy az üveges olyan ronda vitrint rakott össze, hogy akár vissza is adhatná a szakmunkás bizonyítványát, ennél én is szebbet tudok készíteni. A kapkodás átka Leslie, ne is hozd a mergát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514587 | 2009. május 22. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Andreas. Már csak a Te pólód, és Ákosé van nálam. De Ákost nem bírtam elérni egész nap. Természetesen viszem berénybe a pólód. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreas | Adatlap | 514586 | 2009. május 22. 19:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Akkor holnap délelőtt találkozunk Berénybe,igaz? Mi csak szép lassan megyünk,mert féltem a tanyát és olyan szarok az utak Vámosgyörkig, hogy mindenkinek ezt javaslom! Gondolom majd a kiállításon kiosszuk a pólókat. Ja és még valami! Szeretnék majd segítséget kérni valakitől,hogy a tanyát becipeljük a helyére. Előre is köszi Andreas! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514585 | 2009. május 22. 17:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ahha | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514584 | 2009. május 22. 15:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
megvannak a pólók | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514583 | 2009. május 22. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hehe, a 691-ben írtam, hogy sehol sem tart a pótkocsim, és napközben dolgozom, viszont van még 3 éjszakám építeni. Erre írtam ma hajnalba hogy ugye nem hittétek, hogy vicceltem :D (csupán poénnak szántam, igaz tegnap addig farigcsáltam.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514582 | 2009. május 22. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen szintén felmerült bennem a kérdés,ezt hogy érted?üdv bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514581 | 2009. május 22. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa! ezt hogy érted? kifejtenéd:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leslie | Adatlap | 514580 | 2009. május 22. 08:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz Ladás! Hozd el nyugodtan a maketteket. Bőven be fog férni az autómba. Sajátomként fogok rájuk vigyázni. Szerintem is jók és nyugodtan meg lehet őket mutatni Berényben. Sajna nekem is csak félkészen megy el a Volvo. De majd jövőre így jobban feltűnik mindenkinek a változás rajta:-). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514579 | 2009. május 22. 01:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ugye nem hittétek, hogy viccből írtam, hogy van még 3 éjszakám :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514578 | 2009. május 21. 23:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514577 | 2009. május 21. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
leslie! megoldható esetleg hogy holnap bevigyem hozzád a kis csöppségeket? amugy várom a véleményeket bármilyen jellegűek is! előre is kösz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514576 | 2009. május 20. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, nekem viszont jól bejött ez a hét, így jár az aki az utolsó pillanatra hagy mindent. Ma voltam üvegesnél, erre benyögi, hogy csak a jövő hétre lesz kész a vitrin. Mondom neki, fontos lenne péntekre, ráfizetek, de nem érdekelte a dolog, szerencsére tudtam egy másik üvegest Solymoson... Sajnos a pótom még sehol sem tart, gondoltam, a héten belehúzok ezerrel, de természetesen a melóm bekavart, vasárnap óta hozzá sem nyúltam, és sajna már holnapra is beszopattak pakolni. Viszont van még 3 éjszakám... úgyhogy, ez nagyon félkészen fog elmenni. A régiek közt is szétnéztem, amit esetleg elvinnék, az ez a figurasor, persze, nem versenyezni, csak kiállítani. Egy JÓ HÍR: voltam bent a pólóboltban, bevittem a logot. A pólók már a boltban vannak, péntekre elkészülnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514575 | 2009. május 20. 20:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ladás! Szerintem is hozd, szerintem is nagyon jók! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreas | Adatlap | 514574 | 2009. május 20. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali LADAS! Nekem nagyon tetszenek ezek a képek! Nem nagyon értek hozzá,de szerintem ezek jók,az enyémek sem jobbak és én is elviszem Berénybe! Mondjuk majd megmondják a szakemberek,de szerintem jók! Hozzad! Üdv Andreas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514573 | 2009. május 20. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! szóval ők lennének. tudom hogy közel sem tökéletesek a kis sárga az 1/43-as full dobozból épített. a másik kettő 1/24-es. ami nagy hiba lehet szerintem a ford hátsó ablaka foltos(részleteket személyesen ha érdekel valakit) meg a csomagtartó tetején otthagytam egy nagy beszívódásnyomot. a belső terek sokkal később készültek-úgy mondanám azt építettem jelenlegi tudásommal. ami gond még a kasztnik külső festése nem épp a legjobb. ezeket még régebben81-2éve) fújtam. véleményket várok odaállhatok e vele és persze minden mást is!üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreas | Adatlap | 514572 | 2009. május 20. 19:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Ladas! Képeket mindenképpen tegyél fel légyszi,hogy meg tudjuk nézegetni a makettjeidet! Engem pl. érdekel,de mivel én nem vagyok autó makettező,nem nekem kell megmondani, hogy állítsd ki vagy nem! Szóval tegyél fel képeket! Üdv Andreas! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 514571 | 2009. május 20. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Ladas22! Szerintem, ha jó minőségűek a képek, akkor jó ha ide felteszed, mert látni, hogy milyen minőségű a makett. Persze az apróságokat, csak élőben lehet látni. De azért szerintem kép alapján is el lehet dönteni, hogy jó, vagy nem annyira jó egy makett. Én személy szerint nem viszek semmit, ugyanis a régi makettjeim, már nincsenek olyan állapotban, újakkal meg még nem készültem el. Ideje lenne belehúznom, csak hát mindig ott akadok el, hogy most mit is kellene csinálni, és nem tudom igazán eldönteni. :D Remélem látok maketteket, amik meghozzák valamihez a kedvem. Azt, hogy eltudjuk e vinni még nem tudom, ugyanis még nem dőlt el, hogy mennyi makettet viszünk Bigboy-al. Azt meg nem akarom, hogy sérüljön valami az út közben. Még így is gondolkozom, hogy majd, hogyan is kellene pakolni őket. De szólni fogunk, ha befér. Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514570 | 2009. május 20. 19:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! pénteken bevinném a makettjeim valakinek(bigboy vagy leslie). szeretném ha mondanátok rá valamit, hogy érdemes e kiállítani a vagy sem. esetleg tegyek fel képet ide? még sose vittem cuccot sehova azért izgat. a berénybe szállítást előre is köszönöm. biztos hogy én is megyek, de valószinűleg én csak néhány órát tudok ott tölteni(valószinűleg vasárnap) egyéb elfoglaltság miatt. várm válaszaitok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514569 | 2009. május 20. 08:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv és igen ,lesz asztal .Én blacthunderral megyek az ö kocsijába több hely van mint az enyémben.én is szeretnék mielőbb ott lenni,még 9 h előtt.bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514568 | 2009. május 19. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Én Leslie-vel megyek, most beszéltem vele, ha más nem lesz, mi elviszük a makettjeid. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreas | Adatlap | 514567 | 2009. május 19. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Én biztosan megyek Jászberénybe,Menyasszonyom visz le engem,meg a tanyámat is,de mivel le kell dönteni a hátsó sort,más már nem fér be a kocsiba! Szeretnék olyan 9,fél 10 felé már ott lenni,mert elég sokáig tart kipakolni. Remélem készen lesznek addigra a polók és "egyenruhában" feszíthetünk!:) Andreas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514566 | 2009. május 19. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Én mindenképpen megyek, szombat-vasárnap. Bigboy, sikerült beszélni Gabival? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514565 | 2009. május 19. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hívtak a pólóboltból, hogy vigyem be újra a képet, mert nincs meg... Holnap reggel beviszem, bár így nem tudom, hogy lesz meg péntekre a 7 póló. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514564 | 2009. május 19. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! ki jön berénybe illetve mikor? van kb 3 makettem amit talán ki merek tenni, de kiváncsi lennék a véleményetekre. lehet e szó arról esetleg hogy más vigye el a makettem, ha én csak vasárnap mennék? válaszokat várok! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514563 | 2009. május 17. 11:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos nekem úgy néz ki, nem tudok menni, de ha valakinek kellene a visszajáró ezres, keressetek meg, elvileg Gyöngyösön leszek. Remélem, a jövőhéten nagyrészt mindenkienk sikerül eljönni Berénybe. Ott találkozunk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514562 | 2009. május 16. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
mondjuk ha valaki tudna hozni nekem matricát azért lehet h beugranék:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 514561 | 2009. május 16. 17:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
szevasztok! vasárnap valószinűleg nem tok menni! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514560 | 2009. május 16. 15:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv én dolgozom .blackthunder viszont lesz talán.bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514559 | 2009. május 15. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most vasárnap ütközünk? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 514558 | 2009. május 14. 19:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv kerestelek telefonon.Még módosítható a db szám.bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 514557 | 2009. május 14. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 514556 | 2009. május 14. 15:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, lassan kiformálódott a pólócsináltatás. Máshol, nem galléros póló, de első klubos pólónak megteszi. Viszont csak 2000ft lesz. Aki 3000 adott azt megtartanám, mint ügyintézési díj (viccelek, természetesen vasárnap mindenki megkapja a magáét. :D) A pólók elvileg jövő hét péntekre lesznek kész, aki tudja péntek délután úgy fél nyolcig átveheti tőlem, aki nem tudja átvenni pénteken, annak Berénybe viszem. Ha esetleg előbb elkészülnek, akkor jelzem. |
<<< Vissza | Tovább >>> |