<<< Vissza | Tovább >>> |
Elektrolakatos | Adatlap | 516827 | 2011. augusztus 9. 09:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika!Nyugi! Előzmény: (516825) szucslaszlo67 2011. augusztus 9. 07:21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szucslaszlo67 | Adatlap | 516826 | 2011. augusztus 9. 07:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést, Elektró | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szucslaszlo67 | Adatlap | 516825 | 2011. augusztus 9. 07:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még mindig rossz a dátum. Szerintem Elketró tőletek vár hivatalos anyagokat... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516824 | 2011. augusztus 8. 15:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Köszi az észrevételt, én nem is néztem. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516823 | 2011. augusztus 8. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Már csak alig 4 hét a versenyünkig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, versenyzőt a hétvége során! Börzések jelentkezését várjuk. (Augusztus 15-ig tudjuk elfogadni az előzetes jelentkezéseket, utána már csak a helyszínen és annak a költsége 2500 Ft az egész hétvégére.) A szombati esti vacsorára lehet jelentkezni nálam. A tavalyi évhez hasonlóan is az Arany Strucc Étteremben leszünk. Hely korlátozott számban van. az első 50 embernek tudok fix helyet biztosítani. Aki tudja az szóljon minél előbb a biztos asztalfoglalás miatt. (A tulajdonos a mai napig emelgeti a tavalyi látogatásunkat! :) ) A hétvége folyamán rögtönzött makettversenyt hirdetünk gyerekeknek, apukáknak, anyukáknak, nagymamáknak, nagypapáknak, dédinagyszülőknek,... Makettet, ragasztót biztosítunk. A szombati napon összerakott maketteket díjazzuk vasárnap. Bármi kérdés esetén érdeklődni lehet nálam. (kampits@koszegimakett.hu vagy PM-ben) Jó készülődést! KMK-HUNGARY | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szucslaszlo67 | Adatlap | 516822 | 2011. augusztus 8. 07:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az éves versenynaptárból hiányzik az ez évi verseny. Legalábbis itt a makettinfón. Nem ártana ha benne lenne! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516821 | 2011. július 5. 22:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Klubok, egyesületek jelentkezését is várjuk klubasztal kiállítására! :) Jelentkezni nálam lehet privátban. Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516820 | 2011. július 4. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eddigi bejelentkezett börzések. (a lista folyamatosan bővül és további börzések jelentkezését várjuk) Blackarmy Modells Csitei Béla --->Eduard Molnár Mihály - MoMi Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516819 | 2011. július 2. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az idei évben egy kicsit módosítottuk a börze menetelét. Kérném azokat akik szeretnének a verseny ideje alatt árusítani azok jelentkezzenek e-mailben a kampits@koszegimakett.hu-n. Az előzetes börzejelentkezéseket augusztus 15-ig tudjuk elfogadni, ha valaki utána gondolná meg magát, akkor a helyszínen tudjuk ezt megoldani, de erről bővebben mailben. Üdv.:Kampits Balázs KMK-Hungary | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pietrino | Adatlap | 516818 | 2011. március 3. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516817 | 2011. január 27. 23:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A weblapunkra felkerült néhány újabb információ. www.koszegimakett.hu/versenyek.php program, nevezési lap és kategórialista. Nézzétek, töltsétek és gyertek! Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516816 | 2011. január 13. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Kőszegi Makett Klub Egyesület 2011. szeptember 10-11-én rendezi meg a III. makett versenyét. Szeretettel várunk minden kedves barátot, makettezőt és látogatót! Bővebb info. hamarosan a www.koszegimakett.hu Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 516815 | 2010. december 18. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az hagyján, de mindenhol megelőzött :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516814 | 2010. december 18. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
megelőztél Elektro! :) én akartam belinkelni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516813 | 2010. december 18. 14:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pietrino | Adatlap | 516812 | 2010. november 11. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felkerült a honlapunkra az első sorozat. www.koszegimakett.hu/galeria/versenygaleria/2010/ii_koszegi_makett_verseny_2010.php Folytatás hamarosan ... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Giruna | Adatlap | 516811 | 2010. november 8. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 516810 | 2010. november 8. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az előttem szólók már mindent elmondtak, én csak ismételni tudom: szép volt, jó volt, és jövőre veletek ugyanitt ! www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/koszeg2010/index.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516809 | 2010. november 8. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kis média... 7 perc 41 másodperchez tekerjétek a videot! :) videotar.mtv.hu/Videok/2010/11/08/17/Soproni_Regionalis_Hirado_2010_november_8_16_40.aspx Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516808 | 2010. november 8. 19:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönjük szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jozsibácsi | Adatlap | 516807 | 2010. november 8. 15:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ismét jó volt.Gratulálok.jb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HûBérÚr | Adatlap | 516806 | 2010. november 8. 08:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép volt fiúk (és lányok!)! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 516805 | 2010. november 7. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balázs! A múlt évben csak olvastunk róla de most megtapasztaltuk a remek szervezésű,hangulatú rendezvényeteket. Örülünk,hogy ott lehettünk Gratulálunk és nagyon szépen köszönjük! Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516804 | 2010. november 7. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Barátaim! Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok hozzánk a hétvégén! Fantasztikusan éreztem én is magam főleg a szombat esti vacsin! :) Elektro! Azért valami normális képet is tehettél volna fel! :) Már előre félek, hogy milyen lesiképeket csináltál még... Jövőre ugyan itt veletek! Üdv.:Kampits Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 516803 | 2010. november 7. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi is hazaértünk épségben a Miskolciak nevében köszönjük ezt a remek hangulatú versenyt. jól éreztük nagyon magunkat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kokomo71 | Adatlap | 516802 | 2010. november 7. 21:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most értem haza. Gratulálok a versenyhez! Elsőosztályú volt a szervezés. Borsodi Makettezők Baráti Köre Egyesület nevében: Kovács Imre | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
spupek | Adatlap | 516801 | 2010. november 7. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Bár először a várban kerestem a versenyt, de végül sikerült megtalálnom, ami az én hibámnak tudható be. Örülök hogy ezt a helyszínt sikerült megtalálni, szerintem ehhez a rendezvényhez egy ekkora hely dukál. Bár csak nézőként vettem részt az eseményen, de hangulatosnak, családiasnak találtam. Gratulálok a szervezőknek, és további sikert kívánok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pietrino | Adatlap | 516800 | 2010. november 7. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A fotósorozat nálam is készül, de csak a héten lesz elérhető, most fontosabb dolgom van (szemhéjamat kell belülről vizsgálgatnom). Addig is érjétek be az eredménylistával! :) www.koszegimakett.hu/versenyek/2010/eredmenylista.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Don | Adatlap | 516799 | 2010. november 7. 20:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Miért érzem, hogy ebből valami kis fotósorozat készül? :) :) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516798 | 2010. november 7. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516797 | 2010. november 7. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516796 | 2010. november 7. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kérdés erejéig csak még ! Mit tudsz a kisebbségi szeletről? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516795 | 2010. november 7. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jómagam, a családom és a MOK nevében is köszönöm ezt a hétvégét a Kőszegi csapatnak! A szombet este fergeteges hangulatú volt! Remélem jövőre nálatok ismét! Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516794 | 2010. november 7. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi pedig Kőszegi Makettezők legfőképp azért mondunk köszönetet, hogy ellátogatott hozzánk ennyi versenyző,börzés! A következő évi verseny alapjait a hétvégén minden résztvevő ,látogató,versenyző,börzés és szervező megteremtette ! Köszönünk mindent , de legfőképp a BARÁTSÁGOT!4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 516793 | 2010. november 7. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szépen köszönjük a Kőszegi makettklub áldozatos munkáját, jó volt visszatérni hozzátok! Örvendetes fejlődést tapasztaltunk az első versenyhez képest, látszik a befektetett munka! Külön kiemelném a nevezés, az eredményhirdetés és a makettek visszaadásának rendkívül gördülékeny folyamatát! Ezt bármelyik makettverseny megirigyelhetné, bizony követendő példának ajánlanám! Mégegyszer köszönünk mindent! Momi, Giruna,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 516792 | 2010. november 7. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A móváriak nevében én is szeretnék gratulálni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Szimpatikus volt a helyszín, jól áttekinthető, és "bejárható". Reméljük, a jövő évi rendezvény sem marad el! Üdv. Cs.Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 516791 | 2010. november 6. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány kép a rendezvényről. Gratulálok én is a rendezőknek. Gördülékeny volt a nevezés, a helyszín tágas, jól elrendezett. A nevezett makettek mennyisége a tavalyihoz hasonló volt, de számomra teljesen meglepő eloszlásban. Repülő, sci-fi rengeteg, de az 1/35-ös harcjárműben meg nem volt annyi makett, mint a harcjármű diorámában. Figura és helikopter is szép számban érkezett. Aki teheti, holnap még nézzen be, megéri! Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 516790 | 2010. november 6. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tetszik a helyszín. Szép tágas. A rendezés másodszorra sem lett gyengébb, mint tavaly. Gratu a szervezőknek! Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516789 | 2010. november 6. 06:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
No akkor viszlát! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 516788 | 2010. november 5. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma este még két makettet fejeztem be, holnap viszem őket! Találkozunk! Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516787 | 2010. november 5. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak vicc volt ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516786 | 2010. november 5. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Arany Strucc Hotel és Vendéglő Az ország legrégibb szállodája ! 97 éves a portás is ... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 516785 | 2010. november 5. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hol lesz a vacs? csak előzetesen megnézném ha van lapjuk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516784 | 2010. november 5. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A verseny helyszíne bepakolva. Tisztelettel várunk minden versenyzőt! Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516783 | 2010. november 5. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szombat 9-től indul a nevezés ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HûBérÚr | Adatlap | 516782 | 2010. november 5. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Hány órától látogatható a rendezvény? kössz! Peti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516781 | 2010. november 3. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Közeleg a hétvége ! Ismerje meg mindenki Kőszeg vendégszeretetét ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516780 | 2010. november 2. 19:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már csak pár nap... Szeretettel várunk mindenkit. A város különböző bevezető részein útbaigazító táblák lesznek kihelyezve. www.koszegimakett.hu Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 516779 | 2010. október 30. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aki jövő héten derülni akar : AZ JÖJJÖN KŐSZEGRE ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 516778 | 2010. október 30. 13:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |