<<< Vissza | Tovább >>> |
volvosgabesz | Adatlap | 517252 | 2009. május 24. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborsan | Adatlap | 517251 | 2009. május 24. 20:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár kép a Jászberényi MOK. makett versenyről! Az eredményekhez még egyszer mindenkinek Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517250 | 2009. május 24. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok a helyezetteknek! Sanyinak, Gabinak és Norbinak! Volvósgabesz! 87-es kategória külön nem lesz, de a kamionok kategóriában nyugodtan nevezheted őket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
volvosgabesz | Adatlap | 517249 | 2009. május 24. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A miskolci versenyen lesz 87-es kategória? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517248 | 2009. május 23. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
spike428 | Adatlap | 517247 | 2009. május 22. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Elolvastam a kiírást csak biztosra akartam menni, mert én korántsem érzem magam mester szintű makettezőnek. Azért köszönöm a tájékoztatást! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517246 | 2009. május 22. 21:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Spike! A versenykiírásunkat ha elolvasod abból kiderűl,hogy neked a mesterkategóriában kell indulnod! "Mester kategóriában kell indúlnia annak aki: - Mesterlevéllel rendelkezik. - Szolnokon,Mosonmagyaróváron vagy a Bólyain ugyan ebben a kategóriában 1-3 helyezést ért el. - továbbá Szolnokon,Mosonmagyaróváron vagy a Bólyai versenyen hobby kategóriában első helyezést ért el. Sok sikert kívánunk a versenyünkön és szeretettel várunk! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
spike428 | Adatlap | 517245 | 2009. május 22. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözlet mindenkinek! Szeretnék érdeklődni a Június 6-7. miskolci makett versennyel kapcsolatban. Idén Szolnokon a felnőtt hobby autó kategóriában aranyérmet nyertem 90%-os munkámmal viszont mesterlevelet nem kaptam. Érdeklődnék, hogy most ezen a kiállításon a mester kategóriába kell neveznem? (Munkámat én nem érzem mester szintűnek.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517244 | 2009. május 22. 08:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem sikerült! Szombaton reggel 7-kor Bebánál találkozunk! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517243 | 2009. május 21. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
odél | Adatlap | 517242 | 2009. május 21. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt vagyok Bebá',most jöttem melóból. Küldök mail-t | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517241 | 2009. május 21. 12:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És a szín is nagyon ütős. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517240 | 2009. május 21. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nemsemmi ez a pimpelt felni! Még majdnem teccik is :) Azért csak "majdnem", mert lehet akármilyen egy felni, én nem szeretem az extrém méretűeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517239 | 2009. május 21. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laci! A Hambrol a víz bázisúhoz egyszerűen vizet ír.Én tudok adni neked használatra Tamiyát hozzávaló Tamiya hígítóval -ackrylt-. Ne kisérletezz szoktak víz alkohol keverékkel is hígítani.Odél még nem jelentkezett korlát ügyben. B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ki-27 | Adatlap | 517238 | 2009. május 20. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Kérdés: Humbrol átlátszó festékét milyen hígitóval lehet hígitani? Ha valaki tudja írja meg, előre is köszönöm! Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 517237 | 2009. május 20. 13:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá igen még potolhato...üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517236 | 2009. május 20. 07:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai! Igen tudom,így nagyobb az értéke a munkádnak.Most,hogy tisztázott hol a kipufogó leírom amit tegnap nem tettem én matt közép szürkére fújnám a nyílást.Igaz a krómtól megkéne szabadítani előtte de így is megteszi, nincs fogdosásnak kitéve.Még pótolható ez is. B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 517235 | 2009. május 19. 23:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá Én hajozom mint tudod,de néha kedvet kapok ehhez is az alváz és a motor meg a többi adott volt a gép rádio irányitásu.A kaszni alap Ford mustang átlátszo mint a motortér tetö átalakitottam az egészet és kivágtam a motortér tetöt a hátso lámpa se gyári. Szoval kapott 1 optikai tuningot igen a csavarok hat ez igy sikerült még javithato jol látod szelep nincs,téglalap az kipufogo a hatso kör a tolato lámpa lenne.Egyszerü müanyag csö levágva az üveg hiányzik rola...üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517234 | 2009. május 19. 07:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem semmit alakítottál canadai! Nagyon szép a gép a szín maga a tökély és a króm keretek is remekül sikerültek.Egy észrevétel ha nem haragszol: a felni felfogató csavarok fészkét valami sötét színnel beeresztettem volna a hangsúlyosság miatt és szelepeket is csináltam volna.Bár lehet, hogy van csak nem látom.A hátsó kerekek előtt a téglalap alakú nyílás funkciója? Látok hátul két csövet ami kipufogóra utal de lehet, hogy a téglalap alakú az? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 517233 | 2009. május 19. 04:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halos | Adatlap | 517232 | 2009. május 15. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Bercibácsi! Sajnos megint nemtudok elmenni a találkozóra holnap dolgozok de érdeklődök mindenképen. Meg szerintem jövőhéten hétvégén Jászberényben remélem tudunk személyesen is beszélni. Üdv Árpi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517231 | 2009. május 14. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tigris! A találka nem a Szinva teraszán hanem a Fekete Bárány Panzióban /Lévay J. - Soltész N.K.u.sarok/ szombaton 16.-án 17.00-kor. B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TIGRIS | Adatlap | 517230 | 2009. május 14. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bebá! Ez a találka mikor lessz a szinvapark terészán? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ki-27 | Adatlap | 517229 | 2009. május 13. 17:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is ott leszek. 6 fő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517228 | 2009. május 12. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Velem már 5 fő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517227 | 2009. május 12. 08:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 fő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborsan | Adatlap | 517226 | 2009. május 12. 08:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én is ott leszek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
trek84 | Adatlap | 517225 | 2009. május 11. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517224 | 2009. május 11. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem tudom mi van a többiekkel, napok óta senki! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517223 | 2009. május 11. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517222 | 2009. május 11. 15:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517221 | 2009. május 10. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fekete Bárány május 16 17.00 találka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517220 | 2009. május 10. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Srácok! MInt már lentebb jeleztem, készítettem egy saját fórumot! Szeretnélek megkérni benneteket, hogy regisztráljatok, hogy le lehesen tesztelni, mi működik és mi nem! Regi után, köszöny be a Makettezésről általában fórum --- Társalgás, csevegés témájába. Ötleteket: ÉSZREVÉTELEK, KÖZLEMÉNYEK fórum --- Fórummal kapcsolatos észrevételek, javaslatok! témájába megbeszélhetjük! mmbk-forum.atw.hu/ De azt nem szeretném ha kevernénk egyenlőre a kiállítással kapcsolatos hozzászólásokat a két fórum között. Emellett maradjunk meg itt! Üdv:zsolti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517219 | 2009. május 9. 19:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos nem tudom,tartok tőle,hogy... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517218 | 2009. május 9. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsi Zsolti! Míg írtam a kesergőmet megjött a válaszod.Köszönöm! B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517217 | 2009. május 9. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A többiek? Később lesznek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517216 | 2009. május 9. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Három óra elteltével látod sehol semmi.Sajnos távol vagy,nem tudok veled sem számolni,de köszönöm canadai. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517215 | 2009. május 9. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rendben van! Ott leszek, megpróbálok 10.00 előtt odaérni! Most uton vagyok Szerencsre, de reggel megyek is vissza! Bocsi a késői válasz miatt, de telefonról fórumozok! üdv:zsolti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 517214 | 2009. május 9. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá én biztos ott lennék a szinva teraszon...üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517213 | 2009. május 9. 16:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Miskolc nap alkalmából a Szinva teraszon kb.1nm.-es helyen kellen néhány makettel megjelennünk vagy négy óráig a rendezvényünk hírveréseként.Plakátok,szórólapok osz- tása esetleg beszélgetés érdeklődőkkel.Miután ez nem csak kettőnk feladata remélem beszáll még valaki,vagy valakik.Dumcsizni is lehet. B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517212 | 2009. május 9. 14:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megoldható! Eddig szabad vagyok!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517211 | 2009. május 9. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem!Köszönöm Zsolti! Holnap 10.00-tól hogyan állsz szabadidővel? B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517210 | 2009. május 9. 14:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bercibá, és mindenki! Örömmel jelentem be, hogy a startlap.hu visszajelzett! makettezes.lap.hu/ oldalon a kiállítások között kapott helyett a mi linkünk! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
trek84 | Adatlap | 517209 | 2009. május 8. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517208 | 2009. május 8. 11:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517207 | 2009. május 7. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szivesen! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 517206 | 2009. május 7. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517205 | 2009. május 7. 13:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ismételten nem működik oldalunk linkjének beillesztése! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517204 | 2009. május 7. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Weboldalunkon találsz pár szállást kináló linket! A verseny leírás végén! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 517203 | 2009. május 7. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Miskolciak! Tudnátok majd segíteni szállás-keresésben, amikor Miskolcon lesz a verseny? Erősen hajlok rá, hogy két napra érdemesebb menni;) (pl egy zsúfolt lánykollégium tökéletesen megfelene! ! ) Előre is köszönöm! JZ |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Köszönöm az infot, de az a baj, hogy ezek csak gyáriak, vagy attól lehet?Van egy épített-em is esetleg, vagy feljavított.
Üdv. Gabesz