<<< Vissza | Tovább >>> |
Varjúbácsi | Adatlap | 517611 | 2009. február 9. 23:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsófi | Adatlap | 517610 | 2009. február 9. 23:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis segitség kéne:D...Én nem igazan értek a maketthez de tudom hogy a baratom nagyon oda meg vissza van érte, csak azért nem tud erről a makett kiállításrol mert éppen éj nappal lát téve makettezik és rakja szépen össze a mörser karlt nehéz mozsarat meg a síneket meg mindent ami csak hozza való embereket nehézlöveg betöltő meg még ami hozzá valo:D...szeretnék neki még nagyobb örömet okozni és bár az én napom lenne a szombat azért engem is érdekel ez a makett:D...Arra lennék kiváncsi, hogy meddig tart ez a makett kiállítás és ha elmegyünk február 14-en akkor lesze vmi előadás vagy esetleg lehete helyben maketozni?:D...a választ előre is köszönnöm és ha lehet akkor az e-mail cimemre irjatok!. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 517608 | 2009. február 8. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm szépen a képeket és a kimerítő helyzetjelentést.:) Üdv Nowy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 517607 | 2009. február 8. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném megköszönni a segítségüket azoknak a MOK tagoknak akik a hétvégéjüket a Közelekedési Múzeumra áldozták. A mai nap szép létszámmal képviseltük magunkat, volt akinek asztal se jutott. A kiállítás nagyon szép, sok nívós munkával, mely szépen csokorba fogja a jelenlegi magyar makettezés képviselőit. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517605 | 2009. február 8. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma polgárisok, harcjárművesek, és figura +scifisek voltak...Matyi meg nem tudta megmondani, mert épp lement a büfébe:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 517604 | 2009. február 8. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az éjjelivadászok lokátora. Nem volt ma repcsis? Vadász | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517603 | 2009. február 8. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én azt mondtam tumor:D vagy fényképező, de a repcsikhez nem igazán értek, legalábbis nem annyira, mint a repcsisek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 517602 | 2009. február 8. 17:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517601 | 2009. február 8. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon változó volt. Volt olyan amikor bejött egy apuka két gyerekkel, és másfél óráig beszélgettek velünk, de volt olyan napszak, amikor csak mi ültünk bent. De jött iskolai csoport is, hoztak ma egy lány osztályt, akik végig sikították az előteret:) Volt gyermek, aki épített is ma, és egy rádió csatorna is csinált ma riportot kint:) Sajnos viszont a szellőzés nem a legjobb, nyitottunk ugyan ablakot, de nagyon megállt a ragasztó és festékszag, így most is eléggé fáj a fejem, de amúgy nagyon jó és kellemes időtöltés volt kint, és az elmondottak alapján azok a gyerekek akik ma voltak kint sokkal rendesebben viselkedtek, mint azok, akik a bolyais csapat idegeit tették próbára:) Személyi sérülés nem történt:) Mai képek: Ja, és kérdeztek olyat, hogy pislogtam mint hal a szatyorban: Mi az F4 corsair jobb szárnyán az a púpos dudor? valami spec alváltozat, de csak néztem...:) Azért voltak érdeklődők no! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 517600 | 2009. február 8. 16:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a képeket,milyen volt az érdeklődés a látványmakettezés iránt?Ha jól tudom jövőhéten mink megyünk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 517599 | 2009. február 8. 07:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A társaság hozzászólása,húú, de tök jól néztek ki ez a vitrin, az elrendezés a világítás! Tök komolyan néztek ki. és ilyesmik. Szal. Tetszett a bandának. Az egyik kissrác felfedezte a Promodellben is szereplő diorámát a lerobbant hk. körül sertepertélő gyerekekkel. Ha sikerül teszek fel képet is, de állatira nem akr sikerülni.Nem jött össze. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517598 | 2009. február 7. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell! Sajna én leléptem mert meló volt, csak fél 1ig tudtam kintmaradni, de holnap többen is gyarapítjuk egész nap a felhozatalt! (vagy hígítjuk inkább?:D) Ma készült kevés képecske... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 517597 | 2009. február 7. 17:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fényképeket csinált valaki a mai napról?:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 517596 | 2009. február 7. 17:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma kisfiammal meglátogattuk a kiállítást, ahol Matyi és Imi látványmakettezett. Mi is leültünk, maketteztünk. Mint kiderült, ma csak mi éltünk a lehetőséggel. Sebaj, a gyermekem jól érezte magát, a srácokkal közben elbeszélgettünk. Köszönjük! Üdv: Russell és Fia | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517595 | 2009. február 6. 06:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Naés?:) Mi is:) Lesz is banzáj:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 517594 | 2009. február 6. 05:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És mi még csak holnap megyünk! Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517593 | 2009. február 2. 12:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó látni ezeket a csodálkozó,koncentráló és alkotó utánpótlást.Amennyiben csak három-négy gyermek kinővi magát,már megérte -szerintem-.Ezeket a képeket kellene olyan helyen publikálni ahol a szülők "vevők" és több lurkót elhoznak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517592 | 2009. február 2. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász Pista közvetítésével mégse maradunk le a hétvégén történtekről. Mint látható beindult az élet a fiatalság körében és ez így jó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517591 | 2009. február 2. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Bercibácsi azon vagyok! :)Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517590 | 2009. február 2. 11:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jobbulást István! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517589 | 2009. február 2. 08:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 517588 | 2009. február 2. 06:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517587 | 2009. február 2. 03:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mivel jelenleg dögrováson vagyok, így nem tudtam a hétvégén elmenni a közlekedésibe fotózni. Ha valaki volt éazt megkérném tegy fel ide a képeit, vagy ha úgy jobb akkor küldje át nekem mélben és felpakolom én. E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517586 | 2009. január 24. 15:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Külön köszönet Polarnak, hogy még az este kinyomtatta a berényi verseny szórólapját és vitte magával osztogatni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517585 | 2009. január 24. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
meszijani | Adatlap | 517582 | 2009. január 23. 08:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Szervezők! A feltöltött képeket nézve vettem észre, hogy a cápa festésű L-39 Albatros-nál a nevem mellett Besenyszög szerepel, pedig budapesti vagyok. Javítsátok ki legyetek szívesek! Köszönettel Mészáros János | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517581 | 2009. január 22. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517580 | 2009. január 22. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517579 | 2009. január 22. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
meszijani | Adatlap | 517578 | 2009. január 22. 17:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is szeretném megköszönni a Szervezőknek és a múzeum Vezetőségének ezt a fantasztikus kiállítást. Nagyon jó, hogy a makettek mellett oklevelek, érmek, kupák is helyet kaptak, így emelve a kiállítás fényét. Mint az egyik makett tulajdonosa, külön köszönöm, hogy a Szervezők arra is gondoltak, hogy ezek a kis "gyöngyszemek" ne az asztalon porosodjanak, hanem vitrinbe kerüljenek. Megtiszteltetés a kiállításon részt venni, reméljük szép hagyomány lesz belőle. meszijani | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 517577 | 2009. január 22. 17:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De. Az évszámot elírtam. A helyes megfejtés: 2008 Vadász | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibor | Adatlap | 517576 | 2009. január 22. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet a szervezőknek a remek kamara kiállításért. Igazán felemelő érzés ott lenni egy szerény makettemmel a remekebbnél-remekebb makettek között. Apró kérdés: A meghívó belső oldalán az első mondatban nem hibás a 2007 évszám? Mégegyszer gratulálok a szervezőknek és remélem jövőre nagyobb helyen még több remekművet láthatnak a makettezés barátai és az érdeklődő látogatók. Tibor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517575 | 2009. január 22. 14:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tas | Adatlap | 517574 | 2009. január 22. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517573 | 2009. január 22. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10.00-től 16.00-ig! Én így tudom | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tas | Adatlap | 517572 | 2009. január 22. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát továbbra sem látom, hogy február 21. Forintos Kálmán - harcjármű hány órakor lesz:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517571 | 2009. január 22. 09:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tas | Adatlap | 517570 | 2009. január 22. 08:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Azt meglehetne tudni, hogy az előadások az adott napokon, milyen órában lesznek? Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
momi | Adatlap | 517569 | 2009. január 22. 07:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én hétközben dolgozok és nem tudok kimenni,de hétvégén majd bepótolom. Nagyon várom már ezt a kiállítást. momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 517567 | 2009. január 22. 05:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek,aki a lehetőség megteremtésében részt vett, hogy kis csapatunk lehetőséget kapott munkáinak bemutatására ilyen komoly társaságban. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 517566 | 2009. január 22. 05:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen mennénk, de 11 órára tömegközlekedéssel nem lehet tőlünk Pestre érni. Majd megyek a csapattal 7-én. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517565 | 2009. január 21. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KEdves Vadász! Nemcsak makettem van kiállítva (NAgyon szépen köszönöm a megtiszteltetést!) de megyek holnap a megnyitóra is, viszem kedves családom (igaz pici család de viszem:)) és 7-8 is el kell viselnetek!:) AMúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy menjen ki, és tekintse meg, hiszen tényleg a 2008as év legszebb makettjeit lehet megtekinteni, de magam a múzeum és megér egy délutánt (vagy egy délelőttöt akár) hogy körbejárjuk! Üdv: Zsigrai Zoli Macal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 517564 | 2009. január 21. 21:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teszek még egy gyenge kisérletet, hogy felhívjam a figyelmeteket erre a kiállításra. Sajnálom, hogy nem számít eléggé fontos hírnek, hogy felkerüljön a programok közé ezen az oldalon. Holnap megnyító Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Örülnénk, ha minnél többen lennénk a megnyítón. Vadász István Repülés Baráti Kör | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 517563 | 2009. január 19. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 517562 | 2009. január 19. 11:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jóvanna!:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 517559 | 2009. január 18. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 517558 | 2009. január 16. 13:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha jól emlékszem akkor 1200 Ft a belépő, és a makettes kiállításnak nincs külön belépője. Vadász | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 517557 | 2009. január 16. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kérdésem volna, azaz kettő... A nyitva tartás hogy fog alakulni, és ha lesz jegy, az egész Közlekedési múzeumra érvényes belépő lesz, vagy ahogy időnként szokták, az időszakos kiállítás díjmentes lesz? Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517556 | 2009. január 13. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Várható beosztás. A változás jogát a szervezők fentartják. Január 24 Somogyi Balázs harcjármű, Nagy Ádám repülő, Bicskei János hajó,Tóth Gabi harcjármű, Pénzes Tomi harcjármű, Kiszeli András repülő Január 25 Somogyi Balázs harcjármű, Nagy Ádám repülő, Bicskei János hajó, Tóth Gabi harcjármű, Pénzes Tomi harcjármű, Kiszeli András repülő Január 31 Tóth Zoltán repülő, Angyal József figura, Somogyi László harcjármű Február 1 Tóth Zoltán repülő, Angyal József figura, Somogyi László harcjármű Február 7 Kiss Gábor polgári, Zsigrai Zoltán Sci-fi harcjármű, Nagy Máté repülő, harcjármű, Oláh Matyi repülő Február 8 Kiss Gábor polgári, Zsigrai Zoltán Sci-fi harcjármű, Nagy Máté repülő, harcjármű, Oláh Matyi repülő Február 14 Magó Károly repülő, Warczag György figura, Vadász István repülő Február 15 Magó Károly repülő, Warczag György figura, Vadász István repülő Február 21 Varjasi András repülő, Kormos Péter repülő, Forintos Kálmán harcjármű Február 22 Szőke Bertalan polgári, Vékony Sándor polgári, Mátrai György polgári Február 28 Kovács Olivér figura, Bódi Krisztián figura, Jobbágy Szilárd repülő, Józsa Ottó harcjármű | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517555 | 2009. január 13. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hétvégék beosztása még nincs véglegesítve mindenki számára, amit tudunk, hogy a MOK febr.07-08-án fog bemutatózni. Amint lesz lista a többiekről, jelezzük. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Február 28-ig minden szombat vasárnap van látványmakettezés, nyitástól zárásig. Előadások nincsenek, de akik ott a helyszínen dolgoznak, azok természetesen válaszolnak is a kérdésekre. Ha még marad makett, akkor lehet a helyszínen is építeni.