<<< Vissza | Tovább >>> |
G-cart | Adatlap | 517890 | 2010. április 22. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517889 | 2010. április 21. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2010! II.Nemzetközi Makettkiállítás és verseny Miskolc 2010.Június 26-27. További info: fórumunkon:users.atw.hu/mmbk-forum/viewtopic.php weboldalunkon: www.miskolcmakett.hu/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apciroby | Adatlap | 517888 | 2009. július 19. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves miskolciak! Köszi a részvételt! Jövőre majd ugyanitt visszavárunk Titeket! Üdv.apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cpt-Peter | Adatlap | 517887 | 2009. július 18. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517886 | 2009. június 16. 08:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönjük SzaTi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzaTi | Adatlap | 517885 | 2009. június 13. 12:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Frissítettem a honlapomat, most már láthatók a Miskolcon készült képek is. www.szatimakett.atw.hu Jó nézelődést. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 517884 | 2009. június 11. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 517883 | 2009. június 10. 13:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát nagyon jó hangulatú rendezvény lehetett! ! ! Sajnálom, hogy nem tudtam menni..:( (pedig ki is volt fizetve a lánykoleszos szoba;) ) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborsan | Adatlap | 517882 | 2009. június 10. 10:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon Szépen Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517881 | 2009. június 10. 10:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tuti?...szavadon foglak. Most már csak a naptárt kéne felgyorsítani! Hol ez az öreg Gergely? Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 517880 | 2009. június 10. 09:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Majd 2011ben :):) De hozom a Tamiyát is:) Üdv Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517879 | 2009. június 10. 07:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Attila köszönjük! Jövőre Kassán lesz a verseny ahova elvárunk, aztán 2011 ismét Miskolc. Kicsit írígykedve néztem az olasz tudósítást.Nekem itt most nem volt ilyen érdeklődőm. Üdv. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 517878 | 2009. június 10. 00:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratulálok Berci Bácsinak és a miskolci csapatnak. Képek alapján igazi családias hangulatú verseny volt. Remélem jövőre sikerűl eljutnom hozzátok! Üdv Baranyai Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
odél | Adatlap | 517877 | 2009. június 9. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok az első helyezésedhez Gábor. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborsan | Adatlap | 517876 | 2009. június 9. 15:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár kép az elmúlt hétvégén lebonyolított I. Miskolci Nemzetközi versenyről. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517875 | 2009. június 9. 11:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eredmény lista: www.miskolcmakett.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517874 | 2009. június 9. 00:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyerekek! Elnézést kérek a megszólításért! Így egy nap távlatából,kellően lehiggadva nagyon boldog vagyok.Mi egy jó verseny rendezését vállaltuk fel, tudva azt,hogy nélkületek - akik ide utaztatok,leküzdöttétek a helyszín keresgélés idegölő perceit ám remek munkákat tettetek le az asztalra - ez nem jöhetett volna létre.Köszönöm, köszönjük, hogy eljöttetek és így közösen egy remek rendezvényt hoztunk tető alá.Külön köszönöm Kormos Péter és Magó Károly odaadó segítségét és végül de nem utolsó sorban, körtársaim remek, önzetlen munkáját ami hozzá segített elképzelésünk megvalósításához. Köszönöm mégegyszer! Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517873 | 2009. június 8. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szépn köszönjük mindenkinek! Örülünk,hogy jól éreztétek magatokat nálunk. Reméljük hagyományt fogunk tudni teremteni a miskolci versennyel és jövőre kassán is szívesen látunk mindenkit! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 517872 | 2009. június 8. 15:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Képek alapján jó kis verseny lehetett, biztos jó volt a légkör! Én sajnos nem lehettem ott, mert vizsgáztam hétvégén(meglett:) ), de jövőre kassán támadok!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 517871 | 2009. június 8. 14:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratulálok a szervezőknek, nagyon színvonalas, jó hangulatú versenyt sikerült összehozniuk(notok)! jAbel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szucslaszlo67 | Adatlap | 517870 | 2009. június 8. 07:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép jó reggelt mindenkinek! Lassan egy nap távlatából még mindig úgy érzem, nagy hiba lett volna nem elmenni Miskolcra! Nagyon jól étreztem magam és ezért külön köszönet a miskolci szervezőknek, elsősorban Bercibának, Master Mattonnak, valamint Elektrolakatosnak és a Pelikánosoknak, hogy ott voltak. Nagyon sajnáltam, hogy a "pesti autós elit" nem képviseltette magát nagyobb létszámban (nem is értem) de biztos megvolt rá az okuk. Nagyon remélem, hogy még sok versenyen lehetek részese ennek az élménynek. Gratulálok minden díjazottnak és résztvevőnek! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varczag | Adatlap | 517869 | 2009. június 7. 23:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet a szervezőknek a kellemes és tartalmas két napért!További sok sikert!ÜDV ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halos | Adatlap | 517868 | 2009. június 7. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon jól sikerült a verseny megköszönném a körtársaimnak is és minden résztvevőnek és örülök,hogy ott lehetünk. Üdv Árpi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 517867 | 2009. június 7. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is szeretnék gratulálni a csapatnak a kiállításért,igaz én még az elején szombaton reggel voltam. Másodszor:Bebá e-mail címét szeretném elkérni,jelentkezéssel kapcsolatban. Üdv Salieri! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 517866 | 2009. június 7. 18:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratulálok Berci Bácsinak és a miskolci csapatnak, nagyon jó kis versenyt hoztak össze. Egyéb programok miatt csak a mai napon tudtam ott lenni, de nagyon jól éreztem magam. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pelikán | Adatlap | 517865 | 2009. június 7. 17:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Mi is hazaértünk. Berci bá Gyuri és a többiek köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat.Egy pár fotó a "nagycsaládról" makettekről majd ti tesztek fel:) Üdv Maca | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 517864 | 2009. június 7. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszett a kiállítás, ill. a verseny! Szerintem jó volt a szervezés, nem volt kapkodás, zűr, nagyobb bonyodalom! Csak így tovább! Üdv, Zsury. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kokomo71 | Adatlap | 517863 | 2009. június 7. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok a versenyhez! Ismét sok ismerőssel/ismeretlennel találkoztam! Nagyon hiányzott már Miskolcon egy ilyen jellegű rendezvény. Jövőre igyekszem eljutni Kassára is. kokomo71 BMBKE | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 517862 | 2009. június 7. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi az ízelítőt. A hintók nagyon kiályok voltak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517861 | 2009. június 7. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
No kérem, haza értünk! Mondhatom nagyon hangulatos, családias kis versenyt hoztak össze Berci Bácsiék! Gratulálok nekik és sok sikert a következőkhöz is! Mi nagyon jól éreztük magunkat, nem kicsit el is fáradtunk. Képek kicsit késöbb! Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517860 | 2009. június 7. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én ide raktam pár amatőr fotót picasaweb.google.com/vlevi70/20090606MiskolciMakettverseny Sajnos többet nem sikerült, ennyi fért a 2 gigás kártyára :) Vagyis hát több, de a nagyon selejteket kidobáltam, ennyi maradt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 517859 | 2009. június 7. 09:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 517858 | 2009. június 7. 08:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Képek a kiállításról? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517857 | 2009. június 6. 23:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi gond nincs belőle, mostmár tudjuk hol van, és ha úgy alakul, jövőre már biztos nem tévedünk el! Ne szabadkozz miatta, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy olyan helyet, ahol ekkora terjedelmű, ráadásul többnapos rendezvényt meg lehet tartani, nagyon nehéz szerezni. Ezt nem lehet megtartani a teszkóparkoló sarkában :) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 517856 | 2009. június 6. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Itt a verseny statisztikája Nevezõk száma : 107 Nevezõk ebbõl az országból: Serbia 3 Nevezõk ebbõl az országból: Czech Republic 7 Nevezõk ebbõl az országból: Hungary 84 Nevezõk ebbõl az országból: Slovakia 4 Nevezõk ebbõl az országból: Poland 6 Nevezõk ebbõl az országból: Ukraine 1 Nevezõk ebbõl az országból: - 2 Benevezett makettek száma: 283 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F1 - Aircraft 1:72 and smaller/Repülő 1:72 és kisebb): 14 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F2 - Aircraft 1:48 and bigger/Repülő 1:48 és nagyobb): 8 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F3 - Helicopter/Helikopter): 7 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F4 - Military Vehicle 1:72 and smaller/Harcjármű 1:72 és kisebb): 10 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F5 - Military Vehicle 1:48 and bigger/Harcjármű 1:48 és nagyobb): 37 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F6 - Aircraft diorama/Repülő dioráma): 1 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F7 - Military Vehicle diorama/Harcjármű dioráma): 10 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F8 - Sailing ship/Vitorlás hajó): 3 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F9 - Powered ship/Motoros hajó): 6 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F10 - Street car/Közúti autó): 25 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F11 - Racing car/Pálya autó): 5 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F12 - Rallye car/Rallye autó): 4 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F13 - Street bike/Közúti motor): 6 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F14 - Racing bike/Pálya motor): 5 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F15 - Truck/Kamion): 8 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F16 - Figure 90mm or smaller/Figura 90 mm vagy kisebb): 6 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F17 - Figure 90mm or bigger/Figura 90 mm vagy nagyobb): 14 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F18 - Paper modell/Papír makett): 12 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - F19 - Other/Egyéb): 18 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - FM1 - Aircraft / Repülő): 3 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - FM2 - Military Vehicle / Harcjármű): 1 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - FM3 - Civilian vehicle/Polgári jármű): 4 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - FM4 - Ship/Hajó): 2 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - FM5 - Figure/Figura): 3 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - GY1 - Young (until age 14th)/Gyerek (14 éves korig)): 32 Össz makett kategóriánként (2009 Miskolc - J1 - Junior(until age 18th)/Ifjúsági (18 éves korig)): 39 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517855 | 2009. június 6. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi,gumikacsa,Laac! A helyszint illetően igazatok van,ám ha ezt nem fogadjuk el nincs rendezvény. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és ezt elfelejtve úgy érzem pozitív véleménnyel vagytok és ezt köszönjük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517854 | 2009. június 6. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elsőre én is néztem, no meg Moha bá (Igo8) is. Lefordultam a 26-os útról, és Moha bá bemondta, hogy me... (mondta volna tovább, hogy 10métert), aztán rögtön újratervezés, újra ki a 26-os útra. Na, akkor gondoltam, hogy ismeretlen területen járok :) De végül kiderült, csak egy apró kanyarkát nem vett észre az öreg Moha bá. De a börtön mellet a rohangáló rotweilerek mellett tényleg érdekes volt :) Ettől függetlenül a kiállítás és a börze megérte. Kár, hogy mostanában nem csinálok 1/72-es Thunderboltokat, Corsairt, satöbbit, mert a Quickboost műgyanta motorjai valami eszméletlenek. De kapapultülésből azért bespájzoltam (F-15, F-18 és F-16-ból kettő). Ez utóbbi volt a legjobb, mert F-16C és F-16D ülések majdnem egy árban vannak, de a D-ben 2db ülés van. Nem értem, hogy csinálják, de nekem úgyis két ülés kellett, persze, hogy azt vettem meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 517853 | 2009. június 6. 18:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szerintem sem a legjobb helyen volt a kiállítás, mondjuk én készültem, és tudtam, hova kell menni. Viszont mi vonattal mentünk autó hiányában, és sajna a helyi járat nem megy ki a kiállítás helyszinéig, ezáltal nem keveset kellett gyalogolnunk. Meg egyébként is, nem sok eldugottabb hely lehet Miskolcon... :P Maga a rendezvény tetszett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 517852 | 2009. június 6. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi az infót. Sajnos azonban hamarabb indultam, mint ezt olvastam volna. Így volt egy kis keresgélés kérdezősködés, de odataláltam. Bár megjegyzem helyismerettel nem rendelkezők részére ez a cím oly könnyen nem érhető el. Pl. Miskolc Miskolci utca 5 az a város célponttal ellentétes oldalán van. De sebaj! A látottak és a shopingolás mindenért kárpótolt. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517851 | 2009. június 6. 08:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 517850 | 2009. június 6. 06:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó reggelt Mindenkinek! Most látom, hogy ma van a miskolci makettkiállítás. Ha valaki dobna egy címet hozzá, vagy megközelítést Bp felől azt megköszönném. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517849 | 2009. június 5. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kicsit off : Ma vettem egy fényképezőgépet, Canon EOS450D, de Nyíregyháza cityben délután már nem találtam bele normális memóriakártyát. Sandisk Extreme III-as SDHC kártya kéne bele 4, vagy 8 gigás. Azért Extreme III, mert 13-14Mbyte/sec sebességgel is működik a gép, a többi kártya viszont csak 4-5-öt tud. Szóval Miskolcon szombat délelőtt merre érdemes szétnézni? Van valami normálisabb számtech bolt, ahova érdemes benézni? Nyíregyházi Mediamarkt, Electroworld sajnos nincs felkészülve ilyen igényekre, 5 után más meg már nincs nyitva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 517848 | 2009. június 5. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 517847 | 2009. június 5. 13:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ki, mikor jönne vonattal Miskolcra? Szívesen beugrok bárkiért a vasútállomásra. Nyíregyházáról megyek, szóval akár ott is taálkozhatunk, de útközben is bárhol. Valent Levente vlevi70@gmail.com 20/382-6688 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517846 | 2009. június 5. 13:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viszlát Miskolcon! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517845 | 2009. június 4. 22:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kis zavar! Az elöző hsz. Elektrónak szól. Apcirobi:sajnos nincs megfelelő járművünk, hogy értetek menjünk, de a végállomástól kb. annyi az út mint a Tokaji vasútállomás és rendezvény helyszíne közötti. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 517844 | 2009. június 4. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esküszöm rám fér egy kis jó hír, köszönöm szépen István! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 517843 | 2009. június 4. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá! Csak, hogy valami jót is hallj, a délutáni próba KP-val flottul ment...reméljük szombaton sem lesz gond. Mostantól visszaszámlálás, mindenkinek legyen csuriban keze-lába ! :D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517842 | 2009. június 4. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
folyt.: igaz elég ritkán jár, de így nem kell átszállnod! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
donzsooo | Adatlap | 517841 | 2009. június 4. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Apciroby! A 8-as busszal tudsz legegyszerűbben oda jutni! A végállomásig mész vele! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Felvettem a rendezvényt a makettezes.lap.hu versenyek, rendezvények dobozába!
Sok sikert! G'