<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18. |
Zsolt75 | Adatlap | 518420 | 2010. november 22. 11:04 | ||
Jutas | Adatlap | 518419 | 2010. november 22. 10:58 | ||
Így, kissé utólag gratulálok a díjazottaknak. Szerintem elsőre nagyon jól sikerült a verseny. Mi a rendezvényt szerveztük a többiek a hangulatot adták hozzá. Talán ezért is sikerült ilyen jól. Örülök, hogy ilyen klubnak lehetek a tagja mint a Pelikán. Jutas | |||||
bigboy | Adatlap | 518418 | 2010. november 22. 10:57 | ||
Üdv tévedsz ,jövőre ugyan itt.Ha olyan szintű, munka van az asztalon.Annak eredménye is van.Kritikádat ,meg köszönik,így névvel ellátva még baráti jobbost is nyújtunk.Ezzel a klub munkáját is segíted. Üdv bigboy (szintén független) | |||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518417 | 2010. november 22. 10:56 | ||
kera | Adatlap | 518416 | 2010. november 22. 10:53 | ||
Így van és itt kérek elnézést a névtelenségért, de két alvás utáni dühből jött. Sokat mérlegetletm írjak-e egyáltalán, hiszen végtelenül korrekt és barátságosan segítőkész voltál velem nevezéskor. És én is mulasztottam akkor, hogy nem kérdeztem rá a kategóriákra, de tu. ennek sincs jelentősége. Majd felhívlak és kifejtem bővebben, rendben? üdv Laci | |||||
matton | Adatlap | 518415 | 2010. november 22. 10:53 | ||
Nincs ezzel semmi gond. Azzal,hogy családiasnak láttad a rendezvényt ennek oka az,hogy a klubbok többsége eléggé baráti viszonyban van egymással. Erre még egy lapáttal rátesz Maca személye aki aktívan és önzetlenűl részt vesz más klubbok rendevényein. Továbbá bármikor bármilyen ügyben fordulhatsz hozzá sosem fog nemet mondani.(ez nem csak a saját tapasztalatom) Természetes tehát ha más klubbok is "odateszik" magukat ahhoz,hogy a gödöllői klub rendezvénye a lehető legjobban sikerüljön. Innen érezhetted ,hogy ez a rendezvény annyira családiasra sikerült, ami szerintem inkább pozítív kritikának minősűl. Az,hogy az adott klubb tagja indul a saját rendezvényükön abban semmi kivetnivaló nincs abban az esetben , ha a zsűri tagjai független illetve más klubbok képviselői. Az eredménylista jóval a díjjkiosztó előtt ki lett függesztve arra az esetre,ha valakinek valami kifogása lenne az eredményekkel kapcsolatban, és tudjon konzultálni azzal a zsűritaggal aki az adott kategóriát értékelte. Üdvözlettel: Mátrai György MME tag | |||||
Solo | Adatlap | 518414 | 2010. november 22. 10:50 | ||
Az, hogy kívülállónak érezted magad, még nem a világvége. Több versenyre kell eljárni. Beszélgetni kell az emberekkel. Meg kell jelenni az esti programokon. :) Ha figyeled a zsűri munkáját és neked nem tetsző dolgot hallasz, akkor nyugodtan kérdezd meg miért úgy gondolja ahogy. Senki nem fog elzavarni. Ha csak célozgatsz nem tudunk segíteni. Ha van konkrét problémád, akkor tárd elénk. Azt hiszem neked nem kell elmagyarázni, hogy a beszélgetés, tárgyalás sok problémát meg tud oldani. Ilyen vádaskodás pedig nem illik egy jogászhoz. :) Halljuk hát mi a probléma. Melyik kategória zsűrizését nem értetted? Jómagam egyébként általában a zsűri által kihozott sorrendet 90%-ban elfogadhatónak tartom. A maradék 10%-ot pedig az ízléskülönbség vagy adott kategóriához fűződő tudatlanságom számlájára írom. | |||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518413 | 2010. november 22. 10:47 | ||
Mindenkinek! Lehet, SŐT KELL IS negatív kritika! A mindenkori rendezvény szervezői ebből láthatják, hogy mi az amit esetleg másképp kéne legközelebb. Ami fontos, az a megnyilvánulások milyensége mindkét oldalról, valamint a megszólalók kilétének felvállalása. Névtelenül, valóban csak piszkálódásnak (direkt nem b&sztatást írtam), provokáűlásnak fogható fel. Laci! Telszámom tudod, mi több, személyesen is ismerjük már egymást. Ha netán bármi olyan észrevételed lenne, amit inkább személyesen tárgyalnál, pontosítanál le, állok elébe, azt hiszem az előzmények ismeretében láthatod, miként viszonyulok a problémákhoz. Üdv:Elektro | |||||
kera | Adatlap | 518412 | 2010. november 22. 10:46 | ||
Rendben, igazatok volt, kitárulkoztam, többit fenntartom én is. :-) Mondjuk volt egy olyan fenntartásom, hogy ha névvel teszem, többet nem is lenne érdemes sehova neveznem :-) bár ezek után nem is fogok... | |||||
lucky | Adatlap | 518411 | 2010. november 22. 10:40 | ||
lucky | Adatlap | 518410 | 2010. november 22. 10:38 | ||
Csak azt nem értem így utoljára, h miért nem mered felvállalni a véleményed. Nem azon akadtunk ki, h negatív véleményed volt, tudjuk nem lehet minden tökéletes, mindenkinek tetsző. Amiből nagyon! elege van itt mindenkinek az a névtelenség. Névtelenül csak ordítozik a tag névvel véleményt mond. ÉS MOST fejeztem be! | |||||
f2d | Adatlap | 518409 | 2010. november 22. 10:36 | ||
Beszólsz egy jó erőset. Mit vártál? (És szerintem Szikla még finom volt és nőies.:-DDD) Amilyen az aggyon Isten, olyan a fogadj Isten. | |||||
kera | Adatlap | 518408 | 2010. november 22. 10:35 | ||
Akkor bocsánat, látom ez a legfőbb gond: dr. Kern László Budapest Semmilyen makettklub. pont. Egyébként, mindentől függetlenül, lehet kritizálni, nem egyet érteni, nekem ez volt az első benyomásom. Valóban neveztem több maketett is, több kategóriában, ill. nem neveztem hanem vittem és nevezte a készítő ill intéztem a készítők nevében, de ez lényegtelen, mert ezeket az amatőr kategóriában (esetleg Hobby, mert a kiírásban ilyenek is voltak) akartam nevezeni. De így is megállták a helyüket, nem gond, nem lényeges. Egy nagy család volt a rendezvény, ami szép, és lehet, hogy cak irigy vagyok, hogy nem férek be...lényegtelen. Viszont kihallgattam egy értékelést, nem tetszett bevallom... | |||||
lucky | Adatlap | 518407 | 2010. november 22. 10:34 | ||
Ez viszont hivatalos válasz. | |||||
Zsolt75 | Adatlap | 518406 | 2010. november 22. 10:31 | ||
lucky | Adatlap | 518405 | 2010. november 22. 10:30 | ||
Adatlap: kera Ország: Magyarország Város: Budapest II. vh német harcjárművek, figurák, diorama Klubtagság: Armada Makett Klub Ennyi látszik, belépés után. Részemről pont, befejeztem. | |||||
jabel | Adatlap | 518404 | 2010. november 22. 10:30 | ||
Szia! (nem teljesen hivatalos válasz :) ) Ha jól tudom az összes versenyen indulhatnak a rendező klub tagjai is, mivel magához a makettek elbírálásához semmi közük sincs. Azt az egész országból összeválogatott zsűri dönti el h ki hányadik lesz (ők viszont nem indulhatnak abban a kategóriában ahogy zsűriznek). Ez kb olyan dolog, h ha mi rendezünk egy úszóvb-t attól még h a medence a miénk és mi töltöttük fel vízzel miért ne indulhatnánk. üdv :) jAbel | |||||
lucky | Adatlap | 518403 | 2010. november 22. 10:29 | ||
Adatlap: kera Ország: Magyarország Város: Budapest II. vh német harcjárművek, figurák, diorama Klubtagság: Armada Makett Klub Ennyi látszik, belépés után. Részemről pont, befejeztem. | |||||
kera | Adatlap | 518402 | 2010. november 22. 10:24 | ||
Így van, így van, csak keményen... ez volt a benyomásom, pont, leírtam, pont. név az adatlapomon. pont. | |||||
sziklakks | Adatlap | 518401 | 2010. november 22. 10:19 | ||
Sziasztok! Én azt nem értem,miért foglalkoztok az ilyen "kritikus" féle (keresem a szót,meg is van de nem merem ideírni) kommentekkel?Ha ő úgy érzi kívülálló,akkor az az ő szegénységi bizonyítványa.Innentől kezdve meg amit mond teljességgel érdektelen. Üdv Szikla (Név az adatlapon :D) | |||||
makettezõ | Adatlap | 518400 | 2010. november 22. 10:18 | ||
Sziasztok! A fényképeket nézve nagyon jó rendezvény lehetett sok szép munkával!Nagy gratuláció a rendezőknek.Csak 1 kérdésem lenne ,az eredmény listát nézve feltűnt,hogy a szervező klub tagjai is indulhattak a saját versenyükön? Üdv és sok sikert a klubnak! | |||||
momi | Adatlap | 518399 | 2010. november 22. 10:17 | ||
T. Pelikán Klub! Köszönöm a részvétel lehetőségét. Jó verseny és jó börze,kiváló előadások! A különdíjamat pedig megvédem és igenis annak adom akinek a munkája legjobban tetszett nekem és punktum! 54. sorszám. 1/72 F-4S Még egyszer köszönök mindent. Momi | |||||
kera | Adatlap | 518398 | 2010. november 22. 10:16 | ||
Igen, azaz nem, de ez nem számít, nem az volt a cél. Épp ezért anonimizáltam, fejtem még ki bővebben is, ahogy időm engedi. Látom indítottam egy lavinát :-) | |||||
gaborsan | Adatlap | 518396 | 2010. november 22. 10:05 | ||
Üdv! Szerintem! Ha már "Kritikus" nevet használva írsz, nem az anonimitás mögé bújva kellene kritizálni a versenyt. Esetleg neveztél és nem kaptál díjat? | |||||
Zsolt75 | Adatlap | 518395 | 2010. november 22. 09:50 | ||
igen folyamatban, csak volt egy kis fennakadás szoftverileg. simi | |||||
Solo | Adatlap | 518394 | 2010. november 22. 09:48 | ||
Helló! Ott ahol több első, második, harmadik helyezett volt megoldható, hogy őket is lássuk? | |||||
Zsolt75 | Adatlap | 518393 | 2010. november 22. 09:42 | ||
Az első része javítva lett, a második folyamatban. Addig is nézegessétek. pelikanklub.hu/view.php Simi | |||||
bigboy | Adatlap | 518392 | 2010. november 22. 09:35 | ||
Üdv,Kritikus.A Pelikán makett klub,örül a kritikának.Mert jövőre, már tudja orvosolni ezeket.De így névtelenül,ne má, ez olyan,nyomjuk fel a szomszédot oszt vigyorogjunk a képébe,dolog.Meg hát klubok tehetnek róla hogy,annyi jó munkát adnak ki? Irgum burgum. Inkább ,tisztelt névtelen,javaslatot tennél .Mit változtasson a klub,ezt ha névvel teszed, figyelembe is fogják venni, és jövőre mosolyogva mehetsz haza. Üdv,bigboy (Gál Sándor) | |||||
lucky | Adatlap | 518391 | 2010. november 22. 09:29 | ||
Na alakul ez is! Apa, kezdődik! :) | |||||
lucky | Adatlap | 518390 | 2010. november 22. 09:27 | ||
Szia! Pár dolgot szeretnék elmondani Neked, mivel újnak mondod magad: "Hát itt is így volt, szinte minden klub kapott valamilyen díjat, ha mástól nem, hát egy másik klubtól. Keresem a szót, megvan: bennfentes (csúnya szóval mutyit is írhattam volna, de az nem lenne igaz, hiszen arra nem lett volna szükség)." Gondolom a különdíjakról ill az általunk a többi klubnak adott ajándékokról van szó. Mutyiról szó sem volt, pusztán egy gesztus volt a többiek felé. Abba egy klubnak sincs beleszólása, h a különdíjakat kinek adják oda.Ez vonatkozik az ÖSSZES különdíjra!Azt ugyanis a díj adója dönti el, h kinek adja, legyen az klub v kereskedő v magánszemély. Ha vki benne van egy klubban akkor a verseny idejére lépjen ki belőle? Csak azért, h úgy tűnjön, h független? Itt a makettek versenyeznek, nem a személyek. A lóversenyen sem a zsokét díjazzák. A zsűri nem látja azt, h kinek a munkáját bírálja.Legfeljebb azt, h ugyan az a rajtszámú versenyző készítette-e a munkát.Azt pedig, h a szűritag tudja-e ( mert esetleg ismeri) h a bírált mű kié, rá tartozik.Az is,h ennek ismeretében milyen döntést hoz.Ezért az adott személyt kell kérdőre vonni. Itt egy olyan társaságról ( baráti körről?) van szó ahol eléggé sok ember ismeri a másikat, többé kevésbé gyakran találkoznak egymással. Számunkra természetesnek tűnt. "Szép, kedélyes volt, bár kicsit zavarók voltak a nem klubtagok. " A rendezvény NEM volt csak kluboknak szóló! Ezért voltak ott "civilek" és nem klubtagok is.:) A többit köszönöm a klub nevében. Üdv Lukács ' lucky' Tamás Pelikán Makett Klub Egyesület Gödöllő PS: megtudhatnánk milyen néven anyakönyveztek? | |||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518389 | 2010. november 22. 09:10 | ||
Kritikus! Mivel kissé kétértelműre, mondhatni vádlóra sikeredett a hozzászólásod, kérnélek kicsit bővebben fejtsd ki mire gondolsz. Üdv: Hara István "Elektro" | |||||
Zsolt75 | Adatlap | 518388 | 2010. november 22. 09:07 | ||
Krititkus ! Tedd meg légyszi, hogy dobsz nekem egy mailt a "bennfentes" dologgal kapcsolatosan. Nem értelek. simonzsolt75@gmail.com Simi alelnök | |||||
E.András | Adatlap | 518387 | 2010. november 22. 09:06 | ||
Sziasztok ! Köszi a Pelikános csapatnak és a segítőiknek ezt a klasssz szombatot és vasárnapot. Látszott, hogy rengeteget készültetetek és dolgoztatok a rendezvényér. Megérte, mert nagyon jól sikerült ! Csak így tovább ! Üdv.: András, MME | |||||
Kritikus | Adatlap | 518386 | 2010. november 22. 08:56 | ||
Hááát, a rendezvény rendben volt, a makettek gyönyörűek voltak, de olyan rézésem volt - lehet, hogy csak azért, mert először voltam huzamosabb ideig egy ilyen versenyen-kiállításon - mint mikor régen az iskolában Mikulás ünnepkor körbeajándékozták egymást az osztályban a diákok, de kimaradtak az újonnan jöttek vagy óralátogatáson levők. Mindenki mástól, de kap ajándékot. Hát itt is így volt, szinte minden klub kapott valamilyen díjat, ha mástól nem, hát egy másik klubtól. Keresem a szót, megvan: bennfentes (csúnya szóval mutyit is írhattam volna, de az nem lenne igaz, hiszen arra nem lett volna szükség). Összeségében: Szép, kedélyes volt, bár kicsit zavarók voltak a nem klubtagok. | |||||
Bomb | Adatlap | 518385 | 2010. november 22. 08:17 | ||
Köszi a hétvégét a Pelikánosoknak,remek volt! Nagyon jól eréztem magam,szombat esti party eléggé beadta. Jövőre is megyünk! Majd este feltöltöm a képeket, pár ember félhet, főleg a Tóth Zoli hasonmások 8) üdv:bomb | |||||
NHZsolt | Adatlap | 518384 | 2010. november 22. 07:37 | ||
Vasárnap dél körül voltam kint a kiállításon, sokan voltak, mégis eloszlott a nézelődők "tömege", mert nem egy terembe volt bezsúfolva a sok makett, hanem a folyosón, így mozgásban lehetett maradni, és nézelődni. Tetszett az is, hogy sok helyen a természetes fény is segített a fotózásban, ám azt gondolom, 1-2 év, és a hely kevés lesz, ha ilyen jó és színvonalas kiállítást, versenyt hoznak össze a rendezők. Nekem tetszett, gratulálok a szervezésért és a makettezőknek a munkáikhoz. Ha sokat fotózok, akkor általában van érdekes dolog, és itt sokat kattintgattam... :-) | |||||
Archy | Adatlap | 518383 | 2010. november 21. 23:31 | ||
Gratula minden Pelikánosnak, kitettek magukért! Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a hétvégét! Jövőre megint megyünk! Üdv: Áron | |||||
Hajókovács | Adatlap | 518382 | 2010. november 21. 21:10 | ||
Jelentem a TIT H.M.H.E. flottája sikeresen behajózott a hazai kikötőkbe. Köszönjük a lehetőséget, hogy Gödöllőn is megmutathattuk a tevékenységünket. Gratulálunk a szervező Pelikán csapatnak, fantsztikus munkát végeztetek. A TIT Hajózástörténeti-Modellező és Hagyományörző Egyesület tagjai nevében: Bicskei János | |||||
Pelikán | Adatlap | 518381 | 2010. november 21. 20:44 | ||
Sziasztok Végre itthon szöszmösz naciban és nyugodtan:) Minden Pelikán klubtagnak nagyon szépen köszönöm a rengeteg munkáját, és a kitartását! Minden klubnak és nem "klubnak", nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget és, hogy munkáival emelte versenyünk színvonalát! És azt, hogy végig talpalta velünk ezt a 2 és fél napot. Köszönöm az MME fiainak a meglepetés csomagot, és Andrásnak az"életmentő" ajándékát, Karesznak a lelki támogatást. A hely adottságai valóban jók, hibák... pedig vannak és lesznek.Ez volt az első, jövőre talán már könnyebben vesszük az akadályokat. A cél népszerűsíteni a makettezést! Mindenkinek köszönöm puszi Maca | |||||
Kontár | Adatlap | 518380 | 2010. november 21. 20:36 | ||
Ja és nekem is lenne egy restaurálni való sisakom... | |||||
Kontár | Adatlap | 518379 | 2010. november 21. 20:33 | ||
Üdvözletem! Én? Melyik? :) Legközelebb feliratozom magam :) Elképzelhető, hogy beszélgettünk is XD Na nem szégyenlősködök, így könnyebb lesz a beazonosítás. (Amúgy az sem volt biztos, hogy el tudunk menni.) K | |||||
Snoopy | Adatlap | 518378 | 2010. november 21. 20:28 | ||
Sziasztok ! (Nem hivatalosan) Köszönjük,hogy jelenlétetekkel emeltétek az esemény fényét és hangulatát. Gratulálunk a sok versenyzőnek a díjakhoz,a segítő kluboknak a fantasztikus erőn felüli segítségért,a klub társaknak pedig a kitartásért. Fiúk megcsináltuk .Ez az! Innen csak felfelé vezet az út a további sikerekhez. Jövőre Veletek Újra Ugyanitt . Na Pááá Puszantás Néktek Everybody | |||||
varczag | Adatlap | 518377 | 2010. november 21. 20:22 | ||
Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk,és összegezve egy nagyon kellemes hétvégét tudhatunk a magunkénak!Ezért köszönet a verseny szervezőinek ,és mindenkinek aki támogatta a Gödöllői verseny létrejöttét! Martfű Turul M.K. Szolnoki M.K. | |||||
X INKVIZÍTOR X | Adatlap | 518376 | 2010. november 21. 19:53 | ||
bizony, jó kis rendezvény volt, jó társaság, mi is nagyon jól éreztük magunkat. jó látni a kis kirakatunkat a képek közt,ahogy virít az MG 42, meg a sisakom / restaurálás alatt, nem marad ám ilyen csúnya világosszürke, ez még csak az alapozó ! / Kontár, te zsivány, mért nem szóltál hogy TE vagy az ? :):) | |||||
Kontár | Adatlap | 518375 | 2010. november 21. 19:28 | ||
Jóestét! Folytatom a sort, én is gratulálok a rendezvényhez, nagyon jól éreztük magunkat! Mi is készítettünk pár felvételt, aki kíváncsi rájuk megtekintheti őket: kontarmakett.blogspot.com/2010/11/elso-sorozat-i-pelikan-kupa-godollo.html Valamint itt egy kis ízelítő. (Két géppel készültek.) K | |||||
lucky | Adatlap | 518374 | 2010. november 21. 19:22 | ||
Így előre nem hivatalosan. Köszönjük mindenkinek aki eljött.A lehetőséget megadtuk, a munkák minőségét befolyásolni nem tudtuk. Továbbá köszönjük mindenkinek aki segített a berendezésben,lebonyolításban,nevezésben, őrzésben, és minden másban. Nem volt tökéletes, voltak hibák, de igyekszünk ezeket javítani a következőre. Solo! A hely annyi volt amennyi, sztem mindenki örült volna neki ha a falak meg az asztalok gumiból lettek volna... Legyen igazad! | |||||
donzsooo | Adatlap | 518373 | 2010. november 21. 19:18 | ||
Sziasztok! Köszönjük ezt a felejthetetlen hétvégét! Tökéletesen sikerült! Nagyon jól éreztünk magunkat, gratulálunk a Pelikának és a rendezésben segítőknek egyaránt! Jövőre újra veletek! üdv: MME csapata! | |||||
Kumancs | Adatlap | 518372 | 2010. november 21. 19:14 | ||
Gratula a Pelikánoknak! Nagyon jó kis hétvége volt. Köszi, hogy megszerveztétek. | |||||
Macal | Adatlap | 518371 | 2010. november 21. 19:13 | ||
Sziasztok! Nagyon jó volt a hétvége! Asszem bekerül a versenynaptárba a kötelező versenyek közé! :) A helyszín több mint tökéletes, a szervezés is jól sikerült, a hangulat fenomenális volt! Jövőre Veletek Ugyanitt! Macal | |||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518370 | 2010. november 21. 19:11 | ||
hazaértemfürödtemralxolokHPtnézekelfáradtam! Most röviden...NAGYOK VAGYTOK! Elektro |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Vasárnap de. 10,00-kor ki volt függesztve az eredmény lista. Pontosan azért, hogy a zsűri elnökéhez óvást lehessen benyújtani.
Nem biztos , hogy erre az infóra vártál, de megosztom veled.
A negatív kritikát is szívesen fogadjuk, ezért írtam a mail címemet.
A zsűri értékeléséhez pedig nincs közünk.
Mivel nem vagy klubtag, szeretettel várunk közénk.
A legközelebbi találkánk időpontjáról a honlapunkon tájékozódhatsz.
Simi