<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Monty | Adatlap | 423299 | 2012. július 28. 16:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423298 | 2012. július 28. 16:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Igen,es igen komoly marohatasa van es nagyon ovatosan kell banni vele,a muanyagot is megmarja igen jelentosen.De viszont jol kezelve szep munka erheto el vele. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423297 | 2012. július 28. 16:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Sejtettem, hogy nem pigment, sokkal élethűbbnek tűnt. Legalábbis, ahogy én szoktam pacsmagolni, annál. És a tamiya amivel visszamostad, oldószeres? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423296 | 2012. július 28. 16:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Pancelos szurkevel alapoztam,majd sivatagi sargaval festettem az alapszint,szaradas utan tamiya laquer thunner mostam vissza a sarga szint,konnyebben imitalhatoak a kopasok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423295 | 2012. július 28. 16:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A szürke koptatás pigment? Egyébként tetszik. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423294 | 2012. július 28. 15:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 423293 | 2012. július 28. 15:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Elismerésem, ez nagyon szép lett! Látványos makett, tetszik. Üdv, z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 423292 | 2012. július 28. 13:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Hú,nagyon jó lett!Cikket nem akarsz írni róla?A felület koptatása is nagyon tetszik,használtad azt a bizonyos sókristályos technikát is,ha jól látom? Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sunrise79 | Adatlap | 423291 | 2012. július 28. 13:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423290 | 2012. július 28. 11:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Vini! Köszönöm szépen! Íme egy kis bónusz fotó-remix...:)) sajnos Normandiáról én a gugliban elég kevés idevágó képet találtam, ezért ismét csak hangulati alapon válogattam... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 423289 | 2012. július 28. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vini | Adatlap | 423288 | 2012. július 27. 18:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423287 | 2012. július 27. 18:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Dolgozgattam, a \'vierling csöveit majd kifúrkálom, csak jelenleg nincs hozzá megfelelő fúrófejem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 423286 | 2012. július 26. 09:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 423285 | 2012. július 26. 07:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem kifejezetten tetszik a Spited,szép,tiszta munka.Inváziós csíkok szabályosságának kérdése miatt megnéztem pár képet. Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 423284 | 2012. július 25. 23:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szépen alakul, várom a folytatást! Kezdek én is kedvet kapni ehez a maketthez! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 423283 | 2012. július 25. 21:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kamovos, Az orrfutót hagytam gyári állapotában, csak a főfutószárakból vágtam ki kb. 2 mm-t. Fegyvert nem fogok tenni rá, az (sajnos) nem volt jellemző a magyar gépekre. A Minyón igazából csak néhány matricát pótoltam és lelakkoztam (ez a makett már régóta pihenőn volt, most elővettem). Majd holnap lefújom matt lakkal is. A csörlőn gondolkoztam, ha jól emlékszem, benne van a feljavítóban is, de ott kissé lapos. :)) A képeken nem látszik, de megcsináltam a külső emelőhorgot a hasa alá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423282 | 2012. július 25. 21:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibcsi! Nem nagyon kívánom kritizálni a gépeket, mert ma Dulifulis Törp nap van. A Mig-29 orfutó rugóstagja, majdnem felszálás közeli állapotáig van kirugózva. Ami jól látszk a rugóstag szár hosszán, és az egyenes beveztő majdne egyenes állapotán. A főfutó rugóstagok szárai pedig, nagyon bent vannak, olyanok mintha elszivárgot volna belőle a nitrogén. Nagy valószínűséggel így nem nagyon álhatott, még telejes töltés esetén sem. Bár ha guruláskor hirtelen fékeznek akkor az előre bukás utáni kirugózást követően fent tarthatja az orrát. Ha felfegyverzed a gépet akkor azzal kicsit kompenzálni leget a jelenlegi öszhangot. Amúgy tetszik. A Mi-8-on milyen változást kéne találni? Nem találok képeket róla 8 oldalig visszamenőleg. Nem tervezted a külső csörlő felszerelését, a bejárati ajtóhoz? Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 423281 | 2012. július 25. 21:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na hogy ránagyítottam a képekre már látok valamit no fene öregszem... Ez a koptatás koszolás... azt mondom, hogy most kezdődik a meló második fele... Minden esetre jó úton haladsz... McFrostnak igaza van a PzII-je szép lesz. Figyelemmel követem orgon. Ahogy elnézem némi hsz skippeltek, mert sűrűn használtuk az offot :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423280 | 2012. július 25. 21:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló ANT! Ez is várandós sztori! Eddig nagyon tetszik, de messze még a vége! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 423278 | 2012. július 25. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz. :) Az Italeri 29-esnek amúgy is kisebbek a kerekei a kelleténél, én meg még be is lapítottam ... teletankolva, üres fülkével állna így (esetleg) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423275 | 2012. július 25. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszi. Nem nagyon akartam túlzásba vinni az effektezést. Az éleken itt-ott száraz ecseteltem az alapszínnel, meg a búvónyílások fedelei és környékük kaptak egy kis lepattogzódást. De majd alakítok még rajta. A tartalék lánctagok Gunze burnt ironnal lettek festve, de majd átecsetelem antracittal. Természetesen a kipufogó is kezelve lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 423273 | 2012. július 25. 20:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ANT! Szépen alakul! Lenne pár észrevételem. Picit hiányolok némi kopást illetve a tornyon lévő lánc nagyon \"világít\". Ha tudod fesd át matt feketére. A porozással kapcsolatban a környezetet nem ismerem, de a kipufogót ugye kormolod majd? Hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423271 | 2012. július 25. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423270 | 2012. július 25. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Köszi. Ez csak az első fázis volt, lesz még további pigmentezés is. Csak az alsóbb részeket még össze kell dolgozni a dioráma talajának színével. Ez a homokszín jóval világosabb annál, ezzel a kamó színeit akartam tompítani. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423266 | 2012. július 25. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Nagyon szep,de en meg kisse fokoznam a porozast a tekno also reszen,ott csak jobban megulepedik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423261 | 2012. július 25. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Áhhh, igazad van. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 423260 | 2012. július 25. 20:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márky:Kösz,igazad van kicsit jobban összhangba hozhattam volna a talajt a járművel... Viszont most már nem nagyon szeretnék hozzányúlni mert tuti elrontanám:) Notarius:Köszi de mint már írtam nem szeretném elrontani ,meg nekem így jobban tetszik:D Sherman:Kösz,nekem is jobban bejön így. kinggi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423259 | 2012. július 25. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A latin forum szó két jelentése tér, piactér, illetve bíróság. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423258 | 2012. július 25. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lesz, bár a csíkok... :-) Majd legközelebb jobban sikerül, no! Csak így tovább, majd alakul a szem mértéked is és a tapasztalatod is halmozódik. Juhász Gábor. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 423257 | 2012. július 25. 19:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép munkák. A 29-es (hátulról) majdnem úgy ül, mint a MiG-23MF-ek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lorco | Adatlap | 423256 | 2012. július 25. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ne szívd fel magad, látod, én pl. észre sem vettem a csíkok szélességét, csak azt láttam, hogy kezd összeállni a Spit, és ennek megörültem. Ha valaki figyelmeztet a hibákra, azt nem azért teszi, hogy bántson, hidd el, hanem azért, hogy ráébresszen a hiányosságokra. A stílusbeli különbségek pedig ezen a fórumon nem olyan eget verőek, szóval építs, tanulj, és mutasd meg a munkáidat, mert érdemes! Üdv: Lorco | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423255 | 2012. július 25. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Hát nem egy profi munka, de asszem nem fogom szét taposni :) - Kár, hogy nem egyforma szélesre sikerültek az inváziós csíkok. hát én ebben nem látok semmilyen kukacoskodást, sőt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 423254 | 2012. július 25. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Mert a hibákból tanulunk , és ha hibázunk azt legközelebb próbáljuk ki javítani vagy nem olyan módszerrel csinálni, meg emberek vagyunk. üdv: migi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423253 | 2012. július 25. 19:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De most tényleg, ha valaki aki már túl van pár év makettezésen és benne van úgy mond a kezében a tapasztalat és meglát egy olyan makettet mint pl az enyém (én csak 7 hónapja csinálom) miért egyből a hibákat, hiányosságokat veszi észre? Megnézné az adatlapomon, hogy az első makettjeim, hogy néztek ki, ahhoz képest ez is nagy fejlődés.. Most, hogy elmértem a csíkokat és csak ezt látja... :) Én nem kiállításokra csinálom ezeket, csak dísznek. A képeket sem azért töltögetem róla, hogy egyből a hibákat vegyék észre... hanem, hogy lássák a fejlődést (Ha már ez egy olyan közösség ahol biztatják, tanácsokat adnak egymásnak a makettezők) . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 423252 | 2012. július 25. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423251 | 2012. július 25. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
meg kukacoskodni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423250 | 2012. július 25. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 423249 | 2012. július 25. 18:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép darab. A kormos löveg nekem bejön. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423248 | 2012. július 25. 18:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szóval csak a profik tudnak egyforma szélességű csíkokat felfesteni...ezt felírtam. :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423247 | 2012. július 25. 16:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nem mondtam, hogy profi vagyok... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 423246 | 2012. július 25. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miféle csőszájfékről? Ott csak egy csőtorkolatot látok... :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423245 | 2012. július 25. 15:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A csőszájfékről a kormot szerintem tüntesd el. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423244 | 2012. július 25. 15:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kár, hogy nem egyforma szélesre sikerültek az inváziós csíkok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márky | Adatlap | 423243 | 2012. július 25. 13:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon királyul néz ki a Sherman-ed. Talán annyit, hogy ha a harckocsi ilyen sáros füvön mozog, mint amilyen a képen van, akkor a fehéres-szürkés por lehet, hogy kevés, ami a mocskolást illeti. De szerintem feleslegesen \"jártattam a számat\" ;) További jó munkát! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 423242 | 2012. július 24. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423241 | 2012. július 24. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen, tényleg jól esik a dicséret! Igen kevertem... :) A faroknál a matrica végén található világos szürkés zöldet is kevertem, az is nagy mákból pont olyanra sikerült.. :) Eduardba olyan tré lenne a minőség? Most megijesztettél, mert nekem is vár a polcon egy eduard Bf 109E-3 és próbálok minél több tapasztalatot összeszedni, hogy szépen megcsináljam majd. A spitfire készülget lassan... rakom a képeket ha érdekel! :) Jó építést! Üdv:Marv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lorco | Adatlap | 423240 | 2012. július 24. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még csak az kéne, hogy széttaposd! Csinosodik a madárka, és ezeken a képeken jól látszik a kabin színe is, meglehetősen pontosan eltaláltad, ami igen dícséretes, mivel keverted a festéket, ha jól emlékszem. Nekem is készülget valahol az idővonalamon egy Mk-VC, de egy rendkívül gyatra és agyonnyomorgatott Eduard az alap rettentő illeszkedési hibákkal... Várom a folytatást! Üdv: Lorco | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423239 | 2012. július 24. 20:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lorco | Adatlap | 423238 | 2012. július 24. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnyugtattál: a bal oldali fa nem a minősége miatt lóg ki a kompozícióból, a jobb oldali viszont így nem illik bele az \"atyitibis\" fílingbe, bár egy kis átalakítás, festés, porozás után, esetleg rövidebb törzzsel...nem tudom, szerintem te ki tudsz belőle hozni valami odaillőt. A te fádnak csupán a csapott teteje a zavaró a számomra, valahogy olyan \"nincsvége\", fura...lehet, hogy ellőtte a tüzérség :) Hangsúlyozom, ezek csak a fák, a többi zseniálisan alakul, nagyon jó alapja lesz egy tőled elvárható tartalmú háborús pillanatfelvételnek. Üdv: Lorco |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Akkor már ez biztosabb lenne:
www.luckymodel.com/scale.aspx
De még sosem láttam \"in stock\"-ban a Luckyn.
üdv.