<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
atyitibi | Adatlap | 423616 | 2012. szeptember 3. 10:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
denkmeyer | Adatlap | 423615 | 2012. szeptember 3. 08:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Glitter! Tök jó a templom tér. Egy pillanatra a Halál 50 órája ugrott be a földön fekvő sebesülthöz siető apácákról, mikor a gaz, gonosz Hessler ezredes lelöveti az apát... d | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423614 | 2012. szeptember 2. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 423613 | 2012. szeptember 2. 20:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló.Lassacskán kész lesz a Ferdinand.Ma felkerült a jobb oldali lánctalp és a bal oldali sárvédő.A torony hátulján lévő téglalap matrica eltávolításra került és ennek is megfújtam a fehér alapot enemalal,hogy a későbbi javítás korrigálás könnyebb legyen. Kicsit vastag lett az alapréteg de majd korrigálok még rajta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423612 | 2012. szeptember 2. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423611 | 2012. szeptember 2. 17:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Annyira jól fotózod a \"életképeidet\", hogy eddig fel se tűnt, hogy 72-esek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423610 | 2012. szeptember 2. 15:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ne feledkezzünk meg a másik fő jellemzőről, ami minden feleség/barátnő fő \"kedvence\": soha semmit nem kidobni, mert sosem lehet tudni a leghaszontalanabbnak tűnő kis vacakról, hogy mikor lesz rá pontosan szükség...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423609 | 2012. szeptember 2. 15:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hö,hö, hö. A makettes fő ismerve, hogy össze vásárol minden félét, és soha nem árulja el, hogy mire fogja felhasználni! :D Ezek után mi furcsa van abban, hogy valamit amit másra gyártottak azt is makettezésre használja! A festék az festék! Csak tapadjon a felületen, és ne oldja! A 70-es években falfesték színezőpasztákat kevertünk össze, és hígítottuk lakbenzinnel, azzal festettük a maketteket. Pedig nem is ara készült. :D Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423608 | 2012. szeptember 2. 14:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen a Citadel elméletileg wargame-s cucc, de szerintem nagyon jó...nekem minden 1/72-ben van, üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423607 | 2012. szeptember 2. 11:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter! Köszi! Megpróbálok majd a lakk után valahogy még mattítani. Bár a nemrég készített tankfiguráimon az átmosás túlságosan \"elvette\" a színeket. Miért? Te nem 35-ben munkálkodsz? Hjjjaj... pedig egy kisebb vagyont áldoztam a Vallejo festékekre... Láttam én a Citadelt, de azt mintha inkább wargammers figurákhoz ajánlották volna. Ha emlékezetem nem csal... Az arcnál Winsor&Newton olajfestéket is bevetettem. Ha rontok le lehet törölni, márpedig az arcfestésnél ez nálam gyakran előfordul. :( Azért megnézem a Citadelt... üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423606 | 2012. szeptember 2. 11:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Szerintem a csillogás eltűntetése után teljesen jó lesz ez...a figura kidolgozottsága miatt ilyenkor mindíg késztetést érzek a méretváltásra...:))) nem ismerem a Vallejo festékeket, de ha szabad javasolnom a Citadel márkát, szerintem sokkal életszerűbb ruhaszíneket lehet belőlük produkálni, üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423605 | 2012. szeptember 2. 08:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ne komolytalankodjunk kérem. :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423604 | 2012. szeptember 2. 08:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen a Vallejo fekete... Majd meglátom, ha átfújom mit mattít a lakk rajta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mookush | Adatlap | 423603 | 2012. szeptember 2. 07:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423602 | 2012. szeptember 2. 06:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423601 | 2012. szeptember 1. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423599 | 2012. szeptember 1. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! örülök, hogy tetszik, ez az új munkád is a szokásos magas minőség! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423598 | 2012. szeptember 1. 11:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423597 | 2012. szeptember 1. 10:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Endre! Az új géppel még szebb a kis mesés világ.A színeket élénkebben adja vissza,így még pompásabb a látni való.A képeidtől kedvet is kaptam egy kis makettozáshoz . üdv Tibi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lgz1904 | Adatlap | 423596 | 2012. szeptember 1. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi a válaszod.Igazából egy Jagdpanterhez lenne szükségem személyzetre ezért nézelődtem a neten, de mivel még nem volt dolgom ezzel a gyártóval gondoltam megkérdezem a véleményed. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423595 | 2012. szeptember 1. 08:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeretem a fémfigurákat, nagyon karakteresek, 1/72-ben talán a legkidolgozottabbak, de a legtöbb készlet wargamezéshez készül, ezért sok amorf figura van köztük, az SHQ-k anatómiailag teljesen erdők...:)), de a TQD-k és AB-k egy része egészen kiváló. Most csináltam egy sorozatot az új gépemmel a tempolom melletti részről, az 1. 6. 7. 10. fotón fémfigurák vannak,üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423594 | 2012. szeptember 1. 08:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Petibá! Ma 12:00-ra esküvőre megyek 13:30 templomi esküvő Székesfehérváron. Októberben megyek legközelebb illetve a Bolyais kiállításra megyek még. Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lgz1904 | Adatlap | 423593 | 2012. szeptember 1. 07:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen(ha jól olvasom a fémekre)nem a festettekre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423592 | 2012. augusztus 31. 22:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...vagy az ilyen TQD fémfigurákra gondolsz? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423591 | 2012. augusztus 31. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Mármint készen kapható figurákra gondolsz? Milyen készlet, vagy készletek? Valami konkrétabb info kellene,üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lgz1904 | Adatlap | 423590 | 2012. augusztus 31. 21:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Endre! Mi a véleményed/tapasztalatod a Diecast figurákról? Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 423589 | 2012. augusztus 31. 21:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petibá | Adatlap | 423588 | 2012. augusztus 31. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Holnap Rebekán tudunk találkozni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423587 | 2012. augusztus 31. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem,bocs\',de amit irtam azok horogkeresztek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423586 | 2012. augusztus 31. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én már találkoztam olyan képpel is,hogy csak a toronyszám és a rsz. volt. A magyar G bal oldalán nem látszik a hadijel a ládától.Egy képen csak a kereszt vége látszik (az enyémen sincs helyesen,mert tettem a láda oldalára is) -:(Jól emlékezem,Te 72-ben dolgozol?A HAD kinálatában van csak kereszt is(svastica) ,minden méretben.Nézted már? Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 423585 | 2012. augusztus 31. 20:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon jó ez a használtas fekete :) mi lesz még ebből? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423584 | 2012. augusztus 31. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia lacipapa! A HAD mindkét magyar II. világháborús készlete megvan, és 2 példányban a TOF készlete is. Sajnos egyiken sincs megfelelő méretű. :( Pedig mind a két T-38-ra (lejeb helytelenül M-38-nak jelöltem) kellene nekem is. Illetve kellene még másra is. Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423583 | 2012. augusztus 31. 19:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Nem vallejo, hanem Lidl-ben vásárolt tubusos akrilfesték. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marv85 | Adatlap | 423582 | 2012. augusztus 31. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nekem már így is nagyon tetszik! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423581 | 2012. augusztus 31. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Lesz fa is, szám szerint kettő darab. Egyik a leszúrt gombostű helyén a tank bal hátuljánál, másik meg a túloldalon, a bokrok közti szünetben. Ma tudtam venni hozzá Noch szórható lombanyagot, legalább nem kell ezeket is majorannából csinálni. Így is már elhasználtam szinte az egészet a bokrokhoz, asszony \"örült is neki\"!:-) A fejek nagyon jók lettek. Vallejo festékeket használtál hozzájuk? Én pont fordítva haladok velük. Az egyenruhák nagyja készen van, a fejekkel meg nem történt még semmi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423580 | 2012. augusztus 31. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Határozottan jobb lett! Talán még egy fát is elbírna. Én kifestettem a 2 figurám fejét. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 423579 | 2012. augusztus 31. 17:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én tovább haladtam a Tigercattel. Mivel ez ilyen alattomos fekete éjszakai vadász, gondoltam nem fújom telibe a fekete színnel, mert az agyonvágná az egész repülőt, hanem fokozatosan több vékony rétegből építem fel a viseltes festést. Ez az első lépés, sima szürkével lett lefújva. Második lépésben kicsit elkülönítem jobban a sötétebb és világosabb részeket, majd legvégén átködölöm az egészet e végleges átynalattal, amelyet feketéből és egy kis sötétkékből keverek ki majd szándékom szerint. Nem tudom mis ül ki a végén belőle, még nem csináltam sötét színű repülőt eddig :S | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 423578 | 2012. augusztus 31. 17:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyre jobb a géped, szerintemnem vitted túlzásba a koptatást. Voltak ezek között brutál mód leharcolt példányok is. Tekintve, hogy a rep. hordozókon nem nagyon torődtek a javítgatásokkal, ha nagyon gáz volt már a gép műszaki állapota inkább vízbe lökték a helyhiány miatt. A panelvonalak befuttatása előtt érdemes egy fényes lakkréteget adni a makettnek, erről könnyebb visszatörölni a felesleget, ergo nem maradnak foltok, ráadásul a lakkozás határsára még szebben előjönnek a színmodulációs effektek amiket előzőleg fújtál, ad egyfajta mélységet a színeknek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423577 | 2012. augusztus 31. 16:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A zöld keresztes hadijel átmérője 4.8mm.Ez a legkisebb. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423576 | 2012. augusztus 31. 16:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz! A hadi jellel én is bajban voltam (35-ben),mert nekem is nagy volt,de a 72-es pont elfért.A HAD lapon,72004,van minden,csak fekete keresztes nincs.Zöld keresztes is van. A láda a G tipusokon volt,ez volt nekünk is.A G tipusból volt kétféle,a parancsnoki elején nem volt géppuska,le volt fedve egy lemezzel,6 csavarral.A készletben nem volt,az sk.Az ujság ügyben,ha nem boldogulsz,keress magánban! Üdv,Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423575 | 2012. augusztus 31. 12:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia lacipapa! Meg nézem hátha megvan nekem is ez az újság digitális formátumban. A hadi jellel vagyok bajban, mert a HAD által készített készleten, nagy az ide készített matrica. :( Kisebb pedig nem akadt a kezembe csak a fekete alapon fehér keresztes hadi jel. Még a baloldali nagy láda érdekelne, hogy azt is Magyar kocsin láttad? Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423574 | 2012. augusztus 31. 11:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz János! A PzKpfw 38(t) in action,sqadron/signal publications,ARMO NO.19-es számában az összes tipuról rajzok,fényképek vannak.Sokat segitett az épitésben. Üdv,Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 423573 | 2012. augusztus 31. 11:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423572 | 2012. augusztus 31. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy jó pisztoly szerintem megéri azt a néhány makettnyi árat, amibe kerül. Takarékosabb is mint a spray, meg ég és föld az elérhető rétegvastagság és felület. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423570 | 2012. augusztus 31. 11:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez volt az első koptatott,koszolt páncélosom.Általában ujszerű állapotban szoktam (a moderneket főleg)őket ábrázolni.A sorjákra,legközelebb jobban figyelek (3-as szemüvegem van+szürke hályog -:( ),Sajnos nincs kompresszorom,igy ecsettel,meg spray-el festek. A következő WC-51+Dshk a platón lesz(szintén magyar).38(t)-volt mindkét jelzéssel, a keresztesből csak a fehér szegéllyel is láttam képeket.Kaptam egy pdf-et róluk,abban van minden tipus,rendszámok ,jelzések. Üdv,Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423569 | 2012. augusztus 31. 09:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia lacipapa! M38(t)csak ezzel a hadi jellel volt ellátva, vagy esetleg a fekete alapon fehér keresztel is létezett? Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423568 | 2012. augusztus 31. 07:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Általánosságban látni a festékréteg vastagságát, jobban körülírni nem tudom. A kanna rendben, hogy két félből sajtolt és hegesztett, de az esetek zömében visszaperemezett a két fél, és közte - a felületből nem kiállóan - van a varrat. Aztán ott van a kormánykerék, ahol a küllőkön és a koszorún is ott a sorja. A festékre és a kopásokra rátárve: ezüstösen a kopás ritkán csillog, legfeljebb csak ott, ahol valami állandóan hozzáér. Vagyis egy lepattogzott helyen (pl sárvédőél) a lemez hamar besötétedik. A szárazecsetes koptatás helyett más technikát is használhatnál, és vegyíthetnéd őket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
usatika | Adatlap | 423567 | 2012. augusztus 31. 07:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ismervén téged és munkásságod,szépek lettek, én javaslom a dodge-on cseréld le kissebre a csörlő kampóját és a ponyva hevedere tűnik vastagnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423565 | 2012. augusztus 30. 23:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kannák direkt nem lettek lecsiszolva,csak a tartók sorjái.A benzines kannákat úgy gyártják,hogy két félből sajtolják és utána össze hegesztik és az látszik.Ma is olyanok,nekem is van belőle a garázsban.Melyiken gondolod,hogy vastag a festék? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 423564 | 2012. augusztus 30. 22:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A vastag festékréteg, az itt-ott előtűnő sorja, és az összecsiszolatlan kannák, amik lerontják a képet. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szépen néz ki,tetszik a festés jó az összhatás.Talán a láncot nem rontaná el egy kis porozás mert úgy látóm föld útra szánod és attól még eredetibb lenne.
Üdv gaben21. Rég jártál erre.Szépen alakul a kicsike :)