<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Cosworth1981 | Adatlap | 423674 | 2012. szeptember 9. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kiszámolható... 1/35-ben az 1 méter a valóságban 28mm... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 423673 | 2012. szeptember 9. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló.Itt a mai eredmény. :D Végre már látom a cél szalagot. ;D Felkerült a vontatókábel a jobb oldali sárvédő, a pótláncszemek is. A figurák kezébe készítettem zsebkendőt és egy rongyot is ami a nyitott ajtón lesz kiterítve majd koszosan olajosan. A szerelő és a parancsnok elé vagy mellé tervezek újságokat is. A mellékelt képen látható nyomtatvány mérete megfelel az 1:35-ös méretnek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423672 | 2012. szeptember 9. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rommel93 | Adatlap | 423671 | 2012. szeptember 9. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyrészt igen, másrészt biztos ismered azt a jelenséget, amikor kissé bezöldül, öreg pajtákon és deszkakerítéseken lehet megfigyelni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 423670 | 2012. szeptember 9. 14:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ANT! Ha van Humbrol ClearFix (28ml) az még jobb,átlátszó,fényes,sűrűbb,minta Tamiya clear. Vékony damilt bele mártasz az megadja a csepp formát.Legalább 2 napig száradni hagyod,vagy mig kellően ki nem keményedik, és az átlátszó piros clearral megfested.Én igy csinálnám,de Te döntsd el.De,ha a cigit átlátszó öntő keretből húzod,vagy damilból csinálod,akkor egyben tudod ki alakitani a cigit a lánggal. Üdv,Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423669 | 2012. szeptember 9. 13:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Arra gondolsz, amikor kissé szürkévé korhad a fa? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423668 | 2012. szeptember 9. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kamovos. Nagy hordót semmiképpen nem pakolnék rá, mint korábban írtam, olyanom nincs is. Egy-két 20 literes kannára gondoltam, azok azért gyakrabban előfordultak a német járműveken. A helyüket is még átgondolom. glitter: a \"vattából füstöt\" trükköt már ismertem, a másik cigiző katonánál fogom is alkalmazni. A láng anyagával kapcsolatban viszont faragasztóra gondoltam. Átlátszóra szárad, csak valami elnyújtott csepp alakot kellene alkotni egy vékony drót végére, ami a gyufa lenne. Cosworth1981: gondolom, üvegfesték helyett jó lesz az átlátszó (clear) makettfesték is. Abból van is sárga, piros. Jó lesz a tanya.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rommel93 | Adatlap | 423667 | 2012. szeptember 9. 13:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Frankó! Egy az egyben a CoD:UO Ponyri nevű pályája jutott eszembe :) A fa felületekre viszont még ráférne némi antikolás :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423666 | 2012. szeptember 9. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423665 | 2012. szeptember 9. 10:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Piros és sárga üvegfestékkel.. Elég erős a színük, és fényes is. Áttetsző ffesték, önmagukban nem fednek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423664 | 2012. szeptember 9. 09:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Én eddig cigifüsttel próbálkoztam, az vattaszálakból elég hiteles tud lenni...talán egy kis megfelelően formázott vattacsomót finoman lefújni tűz-színűre, de nagyon óvatosan, távolról? Ha csak permetszerűen éri, talán nem tapad össze...ez csak egy kósza elmélet...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423663 | 2012. szeptember 9. 08:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
itt a kép volt még egy hátulról is de azt még keresem | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423662 | 2012. szeptember 9. 08:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello Kamovos!én is meglepődtem de ez van a képen elő kell kutassam hogy te is lásd.(lehet hogy sör volt benne) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423661 | 2012. szeptember 8. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ANT! Jobban belegondolva semmi képen nem tennék fel rá 200 literes teli hordót benzinnel, ha támadásban, vagy menetben van! Ne keverjük a Dolgokat! Az üzemanyag szállítására ott voltak az Opel Blitzek! Ez a hadtáp dolga! Egy menetben vagy támadásban lévő harckocsi motortere fölé elhelyezett benzines hordó egyetlen lövéssel, egyetlen egy forró repessze szanaszét repítiheti a Tigrist! Lehet, hogy voltak akik feltették, de ők nem voltak százasok, az tuti. Harcszerű körülmények között, én az ilyen tankra nem RPG-ve, hanem AK világító lövedékkel lőnék. A többit úgyis elintézi a benzin. Egy 200 literes, meggyújtásra váró Molotov koktéllal a motor felet, harcba indulni nem túl logikus dolog. Még ha volt aki meg is tette. Üres vödör a kipufogó környékére felakasztva viszont klasszikus megjelenésnek mondható. Hát én így gondolom. Döntés a tiéd! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423660 | 2012. szeptember 8. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Jobban belegondolva igazad van. A z üzemanyaghiányt mint motívumot tényleg meg kell jeleníteni, úgyhogy lesz benzineskanna. Meg lesznek még képek is, ahogy haladok, de a többi figura arca még nincs kész. Apropó, egy kérdés (mindenkihez): a pipára gyújtó katona keze ügyébe szeretnék lángot varázsolni. Ezt hogyan-miből lehetne? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423659 | 2012. szeptember 8. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello!nem azt írtam hogy rakd tele csak néhány cuccot.én eredeti képen láttam ezt gondoltam ötletnek elmegy.meg tudván a németek örökös benzin hiányát abban az időben ...egyébbként MÉG KÉPET!kíváncsi vok milyen lessz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423658 | 2012. szeptember 8. 17:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Köszi az észrevételeket. Koszolás, porozás már megvolt, de ezexerint még kevés, tehát kap még egy kis homok színű pigmentet. tank: benzines hordóm nincs, kannák dögivel. De ha telerakom mindenfélével a Tigert, szerintem úgy fog kinézni, mint az ószeres talicskája...vagy nem? romsitsa: valóban, a virágok szárai 1,5-2 cm hosszúságúak, ami egy kicsit sok. Felezem a szárakat és visszaültetem őket. A bokrok színét majd megpróbálom árnyalni egy kicsit. Laac: az út menti növényzet porolása tervbe volt véve. Valószínűleg a talajt is kezelni fogom pigmentekkel. jerry82:teljesen érthető voltál. De így nem lesz már túl sok az amúgy sem kevés zöld? Közben az első figurával is haladtam. Matt lakkozás és a ruha koszolása még hátra van. Ezt leszámítva van valami hiányosság rajta? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jerry82 | Adatlap | 423657 | 2012. szeptember 8. 09:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Nekem a föld út jellegzetességei hányóznak a az előző járművek által hagyott nyomok (mélyedés) és a középen hagyott zöld sáv. Remélem valamennyire érhető voltam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423656 | 2012. szeptember 8. 08:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Talán a természet egyhangú zöld színét sárga és kék színű festékkel lehetne megtörni. Továbbá ahol ezek a vasak dübörögtek ott nagy port vertek fel így az út felől egy kis por sem ártana a zöldnek, de még a tanknak sem. A talaj is egyszínű én azt is foltszerűen viszem fel nem festékszóróval és legalább három árnyalatot használok. Úgy a makettet én is sajnálom összekoszolni, de ha már dióra teszed akkor egyszerűen muszáj! Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423655 | 2012. szeptember 7. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hm. Az élet egyik tipikus esetével állunk szemben! Mikor is a jármű álcafestésével kirí a környezetéből. De ezért nem a dioráma készítője a felelős! Hanem a természet! Mert az ugye mindig változatos színű környezetet ad háttérnek. Márpedig a harckocsi nem kaméleon! :D Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 423654 | 2012. szeptember 7. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello, innen nézve a virágok a tigris meghajtókerekéig érnek az azért elég magas szerintem. De lehet kép csal. Szintén kép alapján nekem monoton a zöld, a fűnek és minden bokornak ugyan az a színe. ad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423653 | 2012. szeptember 7. 20:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia ANT!nagyon atom.de egy kis koszolás ráférne.Meg esetleg a hátuljára egy benzines hordó meg pót láncszemek(egy archiv képen láttam és ha emlékeim nem csalnak az a gép is pont az ss502es ből való)egyébbként gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423652 | 2012. szeptember 7. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Az álcanövényzet korábban nekem is megfordult a fejemben, de akkor még nem volt mindkét oldalon sövény. Ha most lomboznám a Tigert, a végén nem látszana belőle semmi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423651 | 2012. szeptember 7. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A fene tudja... Nekem így is tetszik...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423650 | 2012. szeptember 7. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha nem is koszolni, de némi álcagally elférne a tankon. Bár lehet hogy akkor meg nem lesz mutatós a Tiger... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423649 | 2012. szeptember 7. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Milyen változatosságra gondoltál a bokrokkal kapcsolatban? Bocage képeket nézegetve mindenhol végeláthatatlan levélrengeteget láttam. Másrészt a virágok milyen értelemben nagyok? Hosszú a száruk? üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423648 | 2012. szeptember 7. 19:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! Köszi. Ezek így sikerültek, majd a következő jobb lesz. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 423647 | 2012. szeptember 7. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, szépen alakul, még össze kéne lőni a harckocsi színét a tereppel (koszolni) és a bokrokba egy változatosságot vinni. A virágok a sarokban nekem gyanúsan nagyok. ad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423646 | 2012. szeptember 7. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vallottál szégyent ezzel a dioráma próbálkozással,bár fából láttam már szebbet is(meg sokkal csúnyábbat is) de nekem tetszik,így egyben elég meg győző. üdv Tibi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423645 | 2012. szeptember 6. 08:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 423644 | 2012. szeptember 5. 12:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igaz HűBérÚr!Köszi az észrevételt már le is fújtam. Köszi Cosworth1981! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HûBérÚr | Adatlap | 423643 | 2012. szeptember 5. 12:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sennás! Nem rossz, tetszik a camo. Viszont a figurát még egy kis matt lakkal kínáld meg, mert igen csillog még. üdv, Peti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423642 | 2012. szeptember 5. 11:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, nagyon elégedett vagyok vele, amatőr kategória felső határ, sok automata funkcióval, a hozzám hasonló műkedvelőknek...:)) mivel kifutó termék, az ára sem volt túl vészes, még kísérletezgetek vele... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423641 | 2012. szeptember 5. 09:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép darab!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 423640 | 2012. szeptember 5. 08:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Egy pár fotó a most elkészült Orosz T-90AK parancsnoki felszereltségű tankról.A legfontosabb köszönetet mondanék annak a pár embernek akik(Tóth Péter,Kamovos,Leszko Zoli)a matricák és egyéb +kiegészítők beszerzésében segítettek. És persze itt a fórumon azoknak az Uraknak akik segítettek. Köszönettel:SENNÁS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 423639 | 2012. szeptember 5. 07:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! szapi: fejvesztett lett a sereg, és a háborút is elvesztették... ponty: sima tejes doboz kupak, amit érdesre csiszoltam, és pillanatragasztóval rögzítettem a figurákat. Elég könnyen lejön róla, de a festést kibírja. Elliot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ponty | Adatlap | 423638 | 2012. szeptember 4. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hogy rögzítetted azokat a kupakra? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szapi | Adatlap | 423637 | 2012. szeptember 4. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 423635 | 2012. szeptember 4. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423634 | 2012. szeptember 4. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Endre! Jót tett az asztalnak az új fényképező gép! Laac! Koszolást neki! Tibi! Él a fű! Gratu mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423633 | 2012. szeptember 4. 07:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423632 | 2012. szeptember 4. 07:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt nem tudom miért van a kép alatt, hogy Budapest a kép ugyanis Debrecenben készült. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423631 | 2012. szeptember 4. 07:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423630 | 2012. szeptember 4. 06:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia atyitibi! Én kint voltam 20-n a virágkarneválon, de ezeket a virágos masinákat nem láttam! Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Paul | Adatlap | 423629 | 2012. szeptember 3. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423628 | 2012. szeptember 3. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most látom hogy te is debreceni vagy,ezért szeretném ezt a két virágkarneváli felvonulót megosztani veled:) (azoknak akik nem Debreceniek,ez a Piac utca ahol augusztus 20-adikán a karneváli felvonulást rendezik,háttérben a csonka templom) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423627 | 2012. szeptember 3. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1Sz12 Szoc (2K11 Krug rendszer) felderítő lokátora és parancsnoki álláspontja, Keszthelyi Rakétaezred jelzéseivel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 423626 | 2012. szeptember 3. 17:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423625 | 2012. szeptember 3. 17:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Juge75! Bár nem tudom ez milyen masina de nagyon tetszik nekem.Szép darab,gratulálok hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423624 | 2012. szeptember 3. 16:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen rozsdaszín, visszakoptatni, kis csiszolóvászonnal fémig dörzsölni stb, csak kíváncsi lettem volna erre a rozsdásító folyadékra, főleg arra, kinek van vele tapasztalata. kösz a segítséget. Üdv: Laac |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |