<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Rommel93 | Adatlap | 423667 | 2012. szeptember 9. 13:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Frankó! Egy az egyben a CoD:UO Ponyri nevű pályája jutott eszembe :) A fa felületekre viszont még ráférne némi antikolás :) Előzmény: (423666) Cosworth1981 2012. szeptember 9. 11:05 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423666 | 2012. szeptember 9. 11:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423665 | 2012. szeptember 9. 10:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Piros és sárga üvegfestékkel.. Elég erős a színük, és fényes is. Áttetsző ffesték, önmagukban nem fednek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423664 | 2012. szeptember 9. 09:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Én eddig cigifüsttel próbálkoztam, az vattaszálakból elég hiteles tud lenni...talán egy kis megfelelően formázott vattacsomót finoman lefújni tűz-színűre, de nagyon óvatosan, távolról? Ha csak permetszerűen éri, talán nem tapad össze...ez csak egy kósza elmélet...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423663 | 2012. szeptember 9. 08:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
itt a kép volt még egy hátulról is de azt még keresem | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423662 | 2012. szeptember 9. 08:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello Kamovos!én is meglepődtem de ez van a képen elő kell kutassam hogy te is lásd.(lehet hogy sör volt benne) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423661 | 2012. szeptember 8. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ANT! Jobban belegondolva semmi képen nem tennék fel rá 200 literes teli hordót benzinnel, ha támadásban, vagy menetben van! Ne keverjük a Dolgokat! Az üzemanyag szállítására ott voltak az Opel Blitzek! Ez a hadtáp dolga! Egy menetben vagy támadásban lévő harckocsi motortere fölé elhelyezett benzines hordó egyetlen lövéssel, egyetlen egy forró repessze szanaszét repítiheti a Tigrist! Lehet, hogy voltak akik feltették, de ők nem voltak százasok, az tuti. Harcszerű körülmények között, én az ilyen tankra nem RPG-ve, hanem AK világító lövedékkel lőnék. A többit úgyis elintézi a benzin. Egy 200 literes, meggyújtásra váró Molotov koktéllal a motor felet, harcba indulni nem túl logikus dolog. Még ha volt aki meg is tette. Üres vödör a kipufogó környékére felakasztva viszont klasszikus megjelenésnek mondható. Hát én így gondolom. Döntés a tiéd! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423660 | 2012. szeptember 8. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Jobban belegondolva igazad van. A z üzemanyaghiányt mint motívumot tényleg meg kell jeleníteni, úgyhogy lesz benzineskanna. Meg lesznek még képek is, ahogy haladok, de a többi figura arca még nincs kész. Apropó, egy kérdés (mindenkihez): a pipára gyújtó katona keze ügyébe szeretnék lángot varázsolni. Ezt hogyan-miből lehetne? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423659 | 2012. szeptember 8. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello!nem azt írtam hogy rakd tele csak néhány cuccot.én eredeti képen láttam ezt gondoltam ötletnek elmegy.meg tudván a németek örökös benzin hiányát abban az időben ...egyébbként MÉG KÉPET!kíváncsi vok milyen lessz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423658 | 2012. szeptember 8. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Köszi az észrevételeket. Koszolás, porozás már megvolt, de ezexerint még kevés, tehát kap még egy kis homok színű pigmentet. tank: benzines hordóm nincs, kannák dögivel. De ha telerakom mindenfélével a Tigert, szerintem úgy fog kinézni, mint az ószeres talicskája...vagy nem? romsitsa: valóban, a virágok szárai 1,5-2 cm hosszúságúak, ami egy kicsit sok. Felezem a szárakat és visszaültetem őket. A bokrok színét majd megpróbálom árnyalni egy kicsit. Laac: az út menti növényzet porolása tervbe volt véve. Valószínűleg a talajt is kezelni fogom pigmentekkel. jerry82:teljesen érthető voltál. De így nem lesz már túl sok az amúgy sem kevés zöld? Közben az első figurával is haladtam. Matt lakkozás és a ruha koszolása még hátra van. Ezt leszámítva van valami hiányosság rajta? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jerry82 | Adatlap | 423657 | 2012. szeptember 8. 09:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Nekem a föld út jellegzetességei hányóznak a az előző járművek által hagyott nyomok (mélyedés) és a középen hagyott zöld sáv. Remélem valamennyire érhető voltam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423656 | 2012. szeptember 8. 08:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Talán a természet egyhangú zöld színét sárga és kék színű festékkel lehetne megtörni. Továbbá ahol ezek a vasak dübörögtek ott nagy port vertek fel így az út felől egy kis por sem ártana a zöldnek, de még a tanknak sem. A talaj is egyszínű én azt is foltszerűen viszem fel nem festékszóróval és legalább három árnyalatot használok. Úgy a makettet én is sajnálom összekoszolni, de ha már dióra teszed akkor egyszerűen muszáj! Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423655 | 2012. szeptember 7. 23:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hm. Az élet egyik tipikus esetével állunk szemben! Mikor is a jármű álcafestésével kirí a környezetéből. De ezért nem a dioráma készítője a felelős! Hanem a természet! Mert az ugye mindig változatos színű környezetet ad háttérnek. Márpedig a harckocsi nem kaméleon! :D Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 423654 | 2012. szeptember 7. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello, innen nézve a virágok a tigris meghajtókerekéig érnek az azért elég magas szerintem. De lehet kép csal. Szintén kép alapján nekem monoton a zöld, a fűnek és minden bokornak ugyan az a színe. ad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423653 | 2012. szeptember 7. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia ANT!nagyon atom.de egy kis koszolás ráférne.Meg esetleg a hátuljára egy benzines hordó meg pót láncszemek(egy archiv képen láttam és ha emlékeim nem csalnak az a gép is pont az ss502es ből való)egyébbként gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423652 | 2012. szeptember 7. 19:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Az álcanövényzet korábban nekem is megfordult a fejemben, de akkor még nem volt mindkét oldalon sövény. Ha most lomboznám a Tigert, a végén nem látszana belőle semmi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423651 | 2012. szeptember 7. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A fene tudja... Nekem így is tetszik...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423650 | 2012. szeptember 7. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha nem is koszolni, de némi álcagally elférne a tankon. Bár lehet hogy akkor meg nem lesz mutatós a Tiger... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423649 | 2012. szeptember 7. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Milyen változatosságra gondoltál a bokrokkal kapcsolatban? Bocage képeket nézegetve mindenhol végeláthatatlan levélrengeteget láttam. Másrészt a virágok milyen értelemben nagyok? Hosszú a száruk? üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423648 | 2012. szeptember 7. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! Köszi. Ezek így sikerültek, majd a következő jobb lesz. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 423647 | 2012. szeptember 7. 18:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, szépen alakul, még össze kéne lőni a harckocsi színét a tereppel (koszolni) és a bokrokba egy változatosságot vinni. A virágok a sarokban nekem gyanúsan nagyok. ad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423646 | 2012. szeptember 7. 17:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vallottál szégyent ezzel a dioráma próbálkozással,bár fából láttam már szebbet is(meg sokkal csúnyábbat is) de nekem tetszik,így egyben elég meg győző. üdv Tibi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423645 | 2012. szeptember 6. 08:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 423644 | 2012. szeptember 5. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igaz HűBérÚr!Köszi az észrevételt már le is fújtam. Köszi Cosworth1981! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HûBérÚr | Adatlap | 423643 | 2012. szeptember 5. 12:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sennás! Nem rossz, tetszik a camo. Viszont a figurát még egy kis matt lakkal kínáld meg, mert igen csillog még. üdv, Peti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423642 | 2012. szeptember 5. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, nagyon elégedett vagyok vele, amatőr kategória felső határ, sok automata funkcióval, a hozzám hasonló műkedvelőknek...:)) mivel kifutó termék, az ára sem volt túl vészes, még kísérletezgetek vele... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cosworth1981 | Adatlap | 423641 | 2012. szeptember 5. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép darab!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 423640 | 2012. szeptember 5. 08:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Egy pár fotó a most elkészült Orosz T-90AK parancsnoki felszereltségű tankról.A legfontosabb köszönetet mondanék annak a pár embernek akik(Tóth Péter,Kamovos,Leszko Zoli)a matricák és egyéb +kiegészítők beszerzésében segítettek. És persze itt a fórumon azoknak az Uraknak akik segítettek. Köszönettel:SENNÁS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 423639 | 2012. szeptember 5. 07:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! szapi: fejvesztett lett a sereg, és a háborút is elvesztették... ponty: sima tejes doboz kupak, amit érdesre csiszoltam, és pillanatragasztóval rögzítettem a figurákat. Elég könnyen lejön róla, de a festést kibírja. Elliot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ponty | Adatlap | 423638 | 2012. szeptember 4. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hogy rögzítetted azokat a kupakra? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szapi | Adatlap | 423637 | 2012. szeptember 4. 19:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 423635 | 2012. szeptember 4. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423634 | 2012. szeptember 4. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Endre! Jót tett az asztalnak az új fényképező gép! Laac! Koszolást neki! Tibi! Él a fű! Gratu mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423633 | 2012. szeptember 4. 07:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423632 | 2012. szeptember 4. 07:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt nem tudom miért van a kép alatt, hogy Budapest a kép ugyanis Debrecenben készült. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423631 | 2012. szeptember 4. 07:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423630 | 2012. szeptember 4. 06:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia atyitibi! Én kint voltam 20-n a virágkarneválon, de ezeket a virágos masinákat nem láttam! Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Paul | Adatlap | 423629 | 2012. szeptember 3. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423628 | 2012. szeptember 3. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most látom hogy te is debreceni vagy,ezért szeretném ezt a két virágkarneváli felvonulót megosztani veled:) (azoknak akik nem Debreceniek,ez a Piac utca ahol augusztus 20-adikán a karneváli felvonulást rendezik,háttérben a csonka templom) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423627 | 2012. szeptember 3. 18:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1Sz12 Szoc (2K11 Krug rendszer) felderítő lokátora és parancsnoki álláspontja, Keszthelyi Rakétaezred jelzéseivel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 423626 | 2012. szeptember 3. 17:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423625 | 2012. szeptember 3. 17:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Juge75! Bár nem tudom ez milyen masina de nagyon tetszik nekem.Szép darab,gratulálok hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423624 | 2012. szeptember 3. 16:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen rozsdaszín, visszakoptatni, kis csiszolóvászonnal fémig dörzsölni stb, csak kíváncsi lettem volna erre a rozsdásító folyadékra, főleg arra, kinek van vele tapasztalata. kösz a segítséget. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 423623 | 2012. szeptember 3. 16:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már van az AK-Interactivenek is meg Z63 zolinak is :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423622 | 2012. szeptember 3. 16:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Denk! Amikor Móváron megláttam ezt az \"apáca-készletet\", nekem is azonnal ez ugrott be!... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 423621 | 2012. szeptember 3. 15:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blacken-It-a folyadék neve, a Svájci Euromodelshop-nál lehet venni ( euromodelshop.ch/advanced_search_result.php ) Én egyszerűen én lefújom rozsdaszínnel, és vissza koptatom, ahol kell. Ilyen megoldással készült ez a makettem is (ez nem panzershop, saját építés). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423620 | 2012. szeptember 3. 14:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lájfkolort kellene vennem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423619 | 2012. szeptember 3. 11:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Lifecolornak van egy keszlete kimondottana rozsda megjelenitesehez,a Dust and Rust,nagyon jo. Vagy pedig Mig porok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 423618 | 2012. szeptember 3. 11:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.makett.org/index.php/topic,4766.30.html Ezen az oldalon némiképp kivesézik. Nem rozsdát, csak egy valósághűbb acélöntvény-színt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423617 | 2012. szeptember 3. 11:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A porozással addig várok, amíg ki nem találom a talaj színét. Ha az megvan és hozzá a megfelelő pigment már koszolom is. Egyébként benézve a kerekek mögé, durván tiszta! Az alap még szárad, de így is jobb, mintha üres asztalon állna. Apropó, Fruil lánctalp van rajta és régen olvastam olyan folyadékról amitől természetes rozsdát kap. Én nem, valaki nem tudja-e mi az? Üdv: Laac |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |