<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
lukács zsolt | Adatlap | 528106 | 2013. március 10. 20:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia.kemény lett a műszer!nem tudom tudatos volt-e,hogy el van kormányozva balra!mert ha csak lehet egyenesen szoktunk billenteni.ha viszont csak így fér el a szerelvény betörve-ennél jobban soha!-akkor már a billentés előtt ellen kell kormányozni és leengedni a húzóból a levegőt és ha lehet fel kell húzni a bogit.így amennyire csak lehet rá terhel a húzóra mert az anyag a laza talajon mindenképp el kezdi kitolni a szerelvényt.ha nincs észnél az ember akkor becsukódik mint egy bicska.nagyon életszerű lett,most írigykedek mikre van időd!és persze ügyességed! Előzmény: (528082) rolikacsa 2013. március 10. 16:58 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 528082 | 2013. március 10. 16:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ezt a diórámát késznek tekintem (lesz több is :) )! Felkerült a scaniára az ablaktörlő ami szolnokra lemaradt, plusz a hidraulikatartályra egy beöntősapka.Kapott még az építkezés egy kis szalagot is. További szép napot... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 527662 | 2013. március 5. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsika! Örülök hogy találkoztunk és tudtam segíteni.Az infót köszönöm már beszéltem is az illetővel.A magnum amire gondoltam első széria nem kettes széria.Arról nem nagyon van infóm tefuval kapcsolatban. Norbi! Köszönöm a szavakat de azért remekműtől messze vannak.Maradjunk annyiba nekem is tetszik és jelek szerint másoknak is de még nincs kész. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 527648 | 2013. március 5. 15:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Kusti :) Lementem. Valójában sok változat megfordult a fejembe de még nem döntöttem igazán melyik lenne a legjobb :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 527626 | 2013. március 5. 10:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 527615 | 2013. március 4. 21:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy segítséget kérnék. 6x4-es Scaniaról nincs véletlen valakinek tervrajza felülről és oldalról? szemügyre venném és ha van fantázia akkor lehet hogy elkészítenék egyet vagy is próbálkoznék vele :) Segítséget előre is köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 527592 | 2013. március 4. 18:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 527506 | 2013. március 3. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresek 1/24-es tűzoltó makett felépítményt.Ha valaki megválna tőle kérem jelezze. rupcsik@gmail.com Előre is köszi. Üdv Robi "Irány ár:1ft :)" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 527502 | 2013. március 3. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja így már más :) Habár az se esett volna ki mert jó magam is Szegedi vagyok és úgy gondolom nem nagy táv, na de majd legközelebb :) Látom Rolikacsa is megjelent a remekműveivel :) MamoLaciról már nem is beszélve :DD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 527500 | 2013. március 3. 19:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Bocsi elírtam, csak közbe szegedi képekről beszélgettem ismerősömmel és ezért írtam. Amúgy Szolnokon volt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 527499 | 2013. március 3. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
jó képek :) De hagy legyen már két kérdésem. Hol volt helyileg pontosan és mikor? :) Szegedi vagyok és nem is hallottam efelől :( Elmentem volna szívesen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 527495 | 2013. március 3. 18:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A hétvégén sikerült eljutni Szegedre a kiállításra. Nagyon jól éreztük magunkat sikerült megismerkedni egy pár emberrel, és segítséget is kaptam amit köszönök. Néhány kép a kamionos részről. Rolikacsa! Beszéltem az ismerősömmel a volvo miatt amiről beszéltünk. Ezen a számon tudsz vele beszélni:06306675082. Találtam róla képet és itt van a tefus magnum is amit beszéltünk. Szerintem erre gondoltunk. Még egyszer köszi a segítséget amiket mondtál! üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisati | Adatlap | 527310 | 2013. március 1. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkezdett de hiánytalan kamiont keresek. Ajánlatokat a kereskedes01@t-online.hu címre várom. Üdv. Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 527293 | 2013. március 1. 16:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,ne darázz!mint írtam világbajnok szélvédőt lehet csinálni a kajás dobozok átlátszó tetejéből!nem tudod annyiszor elrontani amennyi ilyen dobozt lehet kapni.annyi kell hogy át kell rajzolni a szélvédő körvonalait egy áttetsző papírra ésa kész a sablonod. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 527276 | 2013. március 1. 13:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat. Remélem nem rontom el a szélvédő és a lámpatestek ragasztását. Ettől a kettőtől nagyon fázok.Ilyenkor annyira koncentrálok, hogy még a kezem is elkezd remegni. Köszönöm mindegyikőtöknek a kedvességét. Üdv:Zabos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 527225 | 2013. február 28. 21:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoj Ahogy Zsolti is írta, mikor már mindent beragasztottál a fülkébe.. a teljes száradás kábé 12 óra, ugyhogy az utolsó pillragacs használata után 12 órával nyugodtan rakhatod be a szélvédőket és az oldalsó ablakokat. De ha steril... ahogy Zsolt is csinálja.. akkor nem kell ennyit várnod, nem fog a gőz semmivel sem reakcióba lépni.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 527195 | 2013. február 28. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,szerintem arra gondolt atis,hogy az üvegezést akkor csináld amikor azok a dolgok már helyükön vannak amiket pillragasztóval rögzítesz!egyébként macerás de ha vékony gumikesztyűvel dolgozol és szappanos vízzel zsírtalanítod az üvegeket akkor nem igen lesz homályos a ragasztó gőztől.a pillanatragasztó gőzét régebben használták ujjlenyomatok vételéhez is mert a gőze a zsíros részeket marja meg.én építek-szokásomhoz híven már 1 éve-egy ausztrál kenworth k124-est és a szélvédőt nem is ragasztom csak a külső szélein.ott a mr hobby japán üveg ragasztóját használom.alul és felül pici síneket készítettem és oldalról betolható,cserélhető a szélvédő.első osztályú szélvédőt lehet készíteni egyébként az elviteles éttermi kajadobozok tetejéből!ráadásul annyi van belőle mint égen a csillag és élethűbb mert lehelet vékony.ráadásul nem is torzít mint a gyári szélvédők.csá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 527184 | 2013. február 28. 17:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Gondolom, vékonyan kell felvinni, illetve vékony ecsettel. De kb, menyi idő múlva lehet berakni az átlátszó részeket? Mert írtad, hogy a gőze károsítja. Ne haragudj amiért ilyen körülményes vagyok, de én csak az amatőr oldalt erősítem csak./sajnos/ Üdv:Zabos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 527082 | 2013. február 27. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zabos Az átlátszó alkatrészekre ezt ajánlom, ez száradás után is átlátszó marad, illetve nem homályosítja a felületet. A többire pillanatragasztót ajánlom, abból is a gél változatot. nem csepeg.. igazgatni is lehet pár mp-ig míg megköt. De az üvegeket csak teljes száradás után rakd be mert a pill. ragacsnak a gőze sajnos megmattíthatja az átlátszó részeket. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 527079 | 2013. február 27. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ti milyen ragasztót használtok, illetve milyet ajánlatok. Mert én revell-t, de ezzel nem vagyok megelégedve. Félek, hogy hibázok a szélvédőknél/és azt nem tudnám helyre hozni/, meg a festett lámpáknál, alkatrészeknél mintha fakulna, vagy vesztene a színéből. Elöre is köszönöm az infót.:Zabos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 526910 | 2013. február 26. 10:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Nagyon disznó lett! Gratula! A pót még elég steril, adj neki még rendesen! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526759 | 2013. február 25. 00:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
nem is vettem úgy!itt még csak segítőkész figurákkal találkoztam.csak leírtam,hogy a típus ezen megoldása ismeretlen volt mert nálunk langendorf,menci meg fliegel van.a langi tényleg kilóg a sorból.azon minden el van találva.a ponyva fel is le is úgy tekeredik mintha valaki tekerné a másik felét is.mindíg mosolyt csal az arcomra mert elejébe még h...nek néztem a főnököt amikor áradozott róla.a legjobb helyen dolgozol,vagy volvo vagy scania a lényeg,hogy svéd legyen!mechanikusváltó mániás vagyok de amit az i shift tud az világbajnok!mostanság meccselek a youtubeon egy-két besült amerikai mack mániással,de nem nagyon akarják megemészteni amiket az európai kamionokról írok nekik!mack mp10=fh 16,mack m drive=i shift.majd beszélünk még sziasztok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
usatika | Adatlap | 526744 | 2013. február 24. 22:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nem rossz indulatúan akartam hozzászólni, ne vedd rossz néven, te vezeted én javítom őket...hungaro,révész, gémes...ezért vagyok ilyen "okos". Meg mostanság volvo hungaria...szegeden Ha küldesz képet vagy típust, megmondom hogy működhet langerdorfon is...mert ez elvileg schmitz-re találták ki de csak opcióként volt... Természetesen szívesen vesszük mindenki hozzászólását!, akiét nem azt meg majd törlik az adminok,vagy nem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526734 | 2013. február 24. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok.szia usatika köszönöm az infót a gumipókról,majd kipróbálom működik-e a langendorfon is!igen kezdő kamionos vagyok,jól látod.35 vagyok 3 éves korom óta vagyok meghalva mindenért ami diesel.nagyapám busz,teherautó szerelő volt ő fertőzött meg.most nyáron lesz 16 éve,hogy kamiont vezetek.7,5-es,18 t hátfalas 6 év,ural 4320 vadászgép cibálás 1 év,rönk szállítás alkalomszerűen,billencs pót nélkül 1 év.utána 3,5 év nemzetközi-horváth rudolf-1 év ferrosped túlméret túlsúly olajfúrótornyok hurcolása stb...ismét fél év nemzetközi,3 éve egy barátomnak hordom heti 2-3 nap a raklapot belföldön.ehhez jött másfél éve a billencs heti 3-4 nap.makett építés az már megvan 10 éve de alig van rá időm!hát ennyi...megint elnézést mindenkitől,hogy nem a makettépítés témához kapcsolódóan írtam itt.lassan kileszek tiltva a monológjaim végett,de hát kell egy hülye minden csapatba!sziasztok | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 526723 | 2013. február 24. 20:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Árpi, Roli! Örülök hogy tetszik Nektek, mert nélkületek nem jött volna így össze egyik sem! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
usatika | Adatlap | 526622 | 2013. február 24. 12:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Látom fiatal kamionos vagy még,:) akkor elárulom mire van az a gumikötél ott hátul. A soför munkáját segíti a ponyvafeltekerésnél hogy egyformán "feszesre" tekeredjen fel, mert ugye hátul nincs aki tekerje...olyan rogóféle. A képen látod hogy honnan hova megy a többi roli dolga hogy jól kösse be ahogy anno mondtam neki... Ja a billentőhenger nem végleges,neki készül egy mindenki által irigylésre való fémből...olyan odaba..ós. ü | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526620 | 2013. február 24. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok,már megint bele dumálok más dolgába.max egyszer elvernek...vagy nem...roli,a billentő ágyú az végleges?mert legalább 4-5 tagos igazából.csupa olaj és zsíros is az alsó csapszegnél.tudom nem egy szerű kivitelezni de meg érné a babrálást mert nagyon szép a te munkád is!a kocsi hátulján a ponyva feszítő zsinór hová megy egyik oldalról a másikra.én 1-5 éve billencsezek de nem hiszem,hogy rá lehetne tekerni így a ponyvát.aztán meglehet,hogy most új trükköt fogok tanulni!sajnos még nem volt keret beszereznem ilyen pótot és nem tudom,hogy nem bogis az első tengely?mert ha igen akkor az ürítés közben amikor lecsúszik az anyag fele akkor kb 3 másodperc alatt felhúzza a pót.eleve ha szerencséd van akkor kitol az anyag de nagy segítség,hogy felhúzza a tengelyt is.nálunk az összes autónak eleve át lett kötözve a bogi vezérlése mert majd én eldöntöm mikor vegye fel,hogy ne akadjak el. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 526487 | 2013. február 22. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Laci nagyon ügyi emberke vagy sok sok xanaxal a fiókban :).Mire a téglát egyenként kicsoszoltad öregem addig mennyi ötös lottót kivittek :).De megérte! Szerelvényed úgy fasza ahogy van meg a konti pót is. Na de én se maradtam tétlenül! Én itt tartok! Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 526419 | 2013. február 21. 22:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hihi CMA! :) Amúgy szia Laci! Na ez tetszik! Marha élethő lettek mind a járgányok, mind a talaj. Szép munka! Különösen az fog meg, amilyen élethűek lettek a kontik! A saját készitésű összecsukható pótról nem is beszélve! Remélem előbb utóbb én is fogom látni őket élőben. Ha ilyen témában fogsz még csinálni valamit, szólj bátran, segitek referencia anyaggal ahogy beszéltük! Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526406 | 2013. február 21. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
félre értés ne essék,nekem nincs ilyen élethű kamionom...hacsak nem az igazi...a térköves buliról meg csak annyit,hogy a szó jó értelmében véve tuti beteg vagy!géppisztollyal nem lehetett volna rávenni a 200 darab kivágására,pedig egy rendes régi konténer kikötőben ilyen burkolat van,pl:antwerpen,rotterdam stb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 526386 | 2013. február 21. 18:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tami! A térkő 2mm-es sztirol lapból készült (csupán ilyen vastag volt itthon), vékonyabb jobb lett volna, mert minden egyes darabot külön-külön vágtam, csiszoltam és ragasztottam az alapra! A méretük 10×5mm! Kb 200 db-ból áll :) ...kicsit ár fájt a kezem a vagdosástól... Zsolt! Hááát öööö (tudom hogy így nagyon csúnya mondatot kezdeni) :D ...a difik olajfolyása, erre legközelebb odafigyelek! A gumipókot már nem tudom pótolni, viszont az igaz, hogy még jobban fel lett volna turbózva ezzel a kis extrával! Köszönöm az észrevételt! Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526289 | 2013. február 20. 18:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
laci mivel egy kukacos k...ög vagyok csak annyi észre vételem van még a billencshez,hogy a difik végeiből 150000km után minden tipusból szivárog az olaj.pláne itt nálunk ahol 50-55 tonnában szaladgálnak ezek a műszerek!a ponyva mind két végén ki kellene lógjanak a ponyva feszítő gumipókok.ezek a menetszél hatására ráadásul még meg is polírozzák finoman a teknő menetirány szerinti baloldalát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 526280 | 2013. február 20. 17:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Jól néz ki mind a kettő projekt. A talapzatok is ott vannak, a konténeres térköve miből van? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526251 | 2013. február 20. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia laci.nagyon élethűek lettek a konténerek meg a billencs is!koszolások tutik.és végre egy igazán élethű billencs.alacsony fülkés.ott koszos ahol igazából is,viseletes gyűrött 1000x feltekert ponyva.a konténer elé egy bogis scania v volvó dukálna...szerintem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 526190 | 2013. február 19. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
kisati | Adatlap | 526175 | 2013. február 19. 18:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526173 | 2013. február 19. 18:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rosszul írtam a nevét:international 9900 transtar eagle. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 526172 | 2013. február 19. 18:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,international eagle legújabb verziója lehet.caterpillar vagy m.a.n. international közös fejlesztésű maxxforce motorral szerelik.nem tudom létezik-e makettben.a képen egy leültett custom változat van.vérzik a szívem amikor sport autót építenek egy kamionból...egyéni véleményem..ettől még szépek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisati | Adatlap | 526154 | 2013. február 19. 16:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
NoExcess | Adatlap | 526130 | 2013. február 19. 13:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jelenleg a képeken látható DAF Xf 105-ös kamionon munkálkodom. Ez az első makett kamion amit eddig összeraktam( próbáltam :) ) ,éreztem magamban egy kis kihívást így döntöttem a kamion mellett,előtte építettem már makettet de mindenről szólt csak a lényegről nem ...:) Próbáltam törekedni,hogy minél jobban sikerüljön összerakni illetve,hogy kis profizmust bele vigyek de itt az oldalon böngészve kiderült,hogy sehol nem tartok :) Első látásra Nekem tetszik,jobban sikerült mint amire gondoltam/vártam,nagyon sok hiba/baki van rajta( kezdő dolgok ) ... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 525992 | 2013. február 17. 22:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 525978 | 2013. február 17. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi az elismerésket! Ezt a tökrözést Rolival hosszasan beszéltük, ő is azt mondta h kellett volna. Viszont tükrözve a bal felső kék alapú csillagok átkerültek volna jobb fentre, az meg nekem szúrta volna a szememet. Szal ezért hagytam meg normál helyzetben. De hát ahogy irtátok is, "izlések és pofonok". :) De ez a tépett stilus elsőre megtetszett. :) Viszont segitsetek inkább légyszi, hogy milyen alap kerüljön alá. Előre valamilyen apró zúzottköves útra gondoltam... Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 525974 | 2013. február 17. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Árpi! Nagyon szépen sikerült, igazi kis vagány gépszörny :) Jók lettek a matricák is rajta, tetszik az a tépett stílus rajta, bár azt sajnálom, hogy a jobb oldalára nem tükrözted a matricád, így olyan, mintha visszafelé lobogna, bár ízlések és pofonok... Szép lett az összkép, gratula! :) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 525965 | 2013. február 17. 18:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Árpi! Baromi jó a szerelvény!De még akkor is tartom magam a matricával kapcsolatban főleg hogy láttam.Amúgy jobb lett volna de így is príma ízlések és pofonok. Csak így tovább! Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 525947 | 2013. február 17. 16:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 525930 | 2013. február 17. 14:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok,disznó a k 100-as.két fehér hátsó sárvédő gumi meg előre a húzó fölé egy-egy hosszú sárvédő egyszer használatos sütő tálcából és kész.vagy az italeri konténer saszé készletből a sárvédő alu színre fújva.több mint egy éve építek én is egy ausztrál k123-ast két póttal.az életben nem lesz kész!le kellett vágnom az aerodyne fülke púpot,rövidíteni rajta meg ilyenek.kivagyok már tőle.ráadásul az egész szerelvény rugózni fog úgyhogy ha berényre kész lenne az maga volna a csoda. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 525911 | 2013. február 17. 11:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Örülök, h tetszik! :) Irtam is h pár műtyűr még hiányzik rá, köztük, igen a végére a sárfogó. Koszolásnál a tengelyek környékét, mind elől a vontató miatt, mind a végén kicsit jobban fogom, a többi részét kevésbé. A rozsgamentes tartályra inkább csak "időjárás okozta foltokat" tennék, más nem kéne rá. És bevallom, h van 1-2 gyári hiba is, amit eddig nem vettem észre, azokat is el kell még rejtenem. :) Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sjoca69 | Adatlap | 525903 | 2013. február 17. 11:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Kék Kobra-ban láttam még pár dobozzal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 525880 | 2013. február 17. 09:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Látványos eddig nagyon a szerelvény, nem vagyok egy amerikás, de tetszik. Én a pót koszolásánál max az alváz részen csinálnék valamit, tartályt nem lenne szívem koszolni. A pót végére raksz még sárfogó gumit? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 525842 | 2013. február 16. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Árpi! Baromira tetszik a szerelvény! A lámpák, a kis matricák, agyon rendben van! Remélem látom majd élőben! Üdv. Laci |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |