<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ANT | Adatlap | 423854 | 2012. október 9. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423853 | 2012. október 9. 18:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423852 | 2012. október 9. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha lenne benne 1 figura, akkor 125%-os lenne! Sok sikert! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423851 | 2012. október 9. 17:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423850 | 2012. október 9. 17:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ENDY | Adatlap | 423849 | 2012. október 9. 16:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter! Hát ez nagyon ott van! :) Gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423848 | 2012. október 9. 15:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...hát igen, a színek sajnos a digitális képeknél gyakran csalnak, a régi gépem is eléggé harsogó, vásári színeket produkált... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423847 | 2012. október 9. 15:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Egy CANON EOS 550 D-t használok, jó kis gép és mivel kifutó-széria, relatíve olcsó ahhoz képest, amit tud. Nem használok szűrőt, azok a filmes-hatású képek megfelelő bevilágításnál a gép produkálja, csak kísérletezgetni kell, nem mindíg jön össze...a végén levágom a felesleges részeket, adok rájuk némi kontrasztot, vagy fényerőt, ha kell, üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423845 | 2012. október 9. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter! Megyek a versenyre, épp most adtam le a nevezéseimet. A lentebb mutatott diorámám is ott lesz. Nem akarok más nevében nyilatkozni, de leszünk még :) Ja áruld már el a fotóapparátodat. Használsz szűrőket, vagy utómunkálatokat a képeken, mert nekem nagyon bejön a stílus. Sőt még az FF fotóid is sokkal inkább néznek ki valódinak, mint egy sima színes kép egyszerű átkonvertálásának fekete-fehérré. A lentebbi Tiger fotómon látszik, hogy (ismét) elment a színegyensúly zöldes irányba. Inkább néz ki szegény Tiger zöldes alapúnak, mint dark yellownak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423844 | 2012. október 9. 11:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok srácok, köszi szépen! Denk: a nő mellett áll egy páncélgránátos, aki látványosan utasítja erre...:)) tulképp csak egy kisrác örül igazán, de bizonyára voltak más szimpatizánsok is, ne feledkezzünk meg például a Charlemange katonáiról...McFrost: \"dolgos magyar kezem\"...értem a célzást!...:)) igen, a falat én is a fotón vettem észre, valszeg a ház kettéfűrészelésekor sérülhetett meg, majd valahogy gyógyítom...:))) Snowman: igyekszem!...:)) Monty: 18-as karika, nagyon nagy!...:)) de amondó vagyok, inkább ezt nézzék a fiatalok, mint a \"valóságshowk\"-ban a semmihez nem értő striciket és ribancokat...:))) a fotók tényleg vágottak, mert nincs még megfelelő hátterem és a csipkefüggönyös ablak, a lakótelepi panorámával elég hervasztó látvány...))) Üdv mindenkinek, jön valaki esetleg szombaton a Bólyaira? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
denkmeyer | Adatlap | 423843 | 2012. október 9. 08:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Glitter! Nagyon jó lett ez a rész is. Igaz, kicsit fura nekem, hogy a franciák így örülnek a városrész visszafoglalásának. (angolszász plakátot letépő nő) d | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423842 | 2012. október 8. 23:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Pedig nem! :) Nagy divat az agyonkoszolás, de tudnék nem egy, nem két archív fotót mutatni fronton álló harckocsiról, ahol meglehetősen \"steril\" állapotban néznek ki. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423841 | 2012. október 8. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423840 | 2012. október 8. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia!a kábel hajszál vékony rézdrótból készült.egy kiszuperált tekercsből van nem tudom sajnos a pontos méretét.és természetesen megfelelő színűre festve | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423839 | 2012. október 8. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello!hát igen de majd lassan alakul ahogy az időm engedi.még járdát, kaput, udvart, meg még egy rom falat kell az épület mellé készítenem.Tekintve hogy azok is hungarocell,gyurma,rézdrót stb..-ből készülnek majd,időigényesek.kösz a biztatást | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423838 | 2012. október 8. 20:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez a tank túl tiszta & steril. Szép, de furcsa. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423837 | 2012. október 8. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Endre! Jók a képek, az 1/c, 2, 18. sz. képek különösen tetszenek, gratulálok! Összecsaptam dolgos magyar kezem tőlük! ;-) Viszont a 10-es képen a téglafal furcsán hullámos, mint amikor a tapéta elválik a faltól :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 423835 | 2012. október 8. 17:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A klasszikust idézve: \"Kéjmámor! Dupla kéjmámor!\" Meddig tudod még fokozni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423834 | 2012. október 8. 16:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Szerintem meg sotot befolyatast meg (ovatosa) elbirna,fokeppen az also felen,de lehet hogy csak a foto nem adja vissza.Ettol fugg.szep. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423833 | 2012. október 8. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még valami... Szépen fotózol! De úgy látom ezek vágott képek és nem igazi panoráma. Érdemes lenne panorámaképeket (is) készítened, ha tudja a masina. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423832 | 2012. október 8. 13:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter! Nagyon tetszik és nagyon hangulatos, mint mindig! :) 18-as karika az amerikai zászlót le***ő képeknél...? :D :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423831 | 2012. október 8. 13:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ez most már tényleg 99,99%-os állapot! :) De nem tudom ti hogy vagytok vele, én mindig észreveszek valami apróságot, amin még lehet javítani. :) Hétvégén megtörtént a rendfokozatok kiosztása a figuráknál. És kisebb-nagyobb változtatások még a nagymacskán valamint a növényzetben... Elég nagy méretben hagytam meg a képet... - hibaelemzés céljából. :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423830 | 2012. október 8. 12:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Mivel képességeim és energiáim végesek, de szeretem a mozgalmas dolgokat, \"szövetkeztem\" Szamuráj kollégával, aki kiváló alapot és épületeket készített nekem! Az egyiket szétfűrészeltem, így még látványosabb épületsor kerekedett...:))) + díszítgettem, erkélyt csináltam egyikhez és lesz egy-két bútoros belső tér is... egy a szövetségesektől ideiglenesen visszafoglalt városka-részlet lesz, még dolgozom rajta...ATTIS kollégának meg elkérem a nézését, annyira tetszett a pössentős megoldásod, hogy kénytelen voltam a saját sárgadobós fickómat megcsinálni...:)) ő ideges a harcok miatt és erősen neheztel az amikra...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423829 | 2012. október 8. 08:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! Jó lesz, de talán egy figura fent is \"guberálhatna\" a járgány tetején. Már csak a kíváncsiság okán is. tank: a fejhallgató vezetékét miből csináltad? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423828 | 2012. október 8. 06:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi szépen fiuk.Tank,nem kis munkába vágtad a fejszédet,ígéretes,kíváncsi vagyok a folytatásra :).Laac van logika abban amit mondasz,majd megnézem hogy mutatna úgy. üdv, Tibi.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423827 | 2012. október 7. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem nagyon tetszik.gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 423826 | 2012. október 7. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia atyitibi! Na ez nem az a \"csakhogy legyen itt valami\" kategória, mert nagyon jó! Ha én csináltam volna csak annyit változtatnék, hogy egy hátrahagyott megsemmisített német tank mellett masírozó orosz katonákat a tankkal szembe mennének. \"Na ezek jól itt hagyták és elmenekültek!\" Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rommel93 | Adatlap | 423825 | 2012. október 7. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423824 | 2012. október 7. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423823 | 2012. október 7. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Volt egy kis időm így befejeztem a jagdpanthert,meg egy kicsit haladtam a lassan már 1 éve elkezdett diommal.Gerendákkat,léceket felraktam,még lessz rá kakasülő,na meg a cserepek(amiket gyurmából már megcsináltam). Még van vele meló bőven... Csak gondoltam megosztom veletek.További szép estét mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423822 | 2012. október 7. 19:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423821 | 2012. október 5. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elméletileg igen, kivéve ha van otthon 5 egyforma és semmire nem kell :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 423820 | 2012. október 5. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bocs BaTTka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 423819 | 2012. október 5. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teddy Maci életének védelmére: Batka perlon vattát használ. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423818 | 2012. október 5. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia McFrost Akkor most lehet megmentettük Teddy Maci életét? :D Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423817 | 2012. október 5. 14:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 423816 | 2012. október 5. 14:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az akvárium szűrőben lévő perlon vatta nem alkalmas erre a célra? Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Anglerr74 | Adatlap | 423814 | 2012. október 5. 13:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És más állat is jó? :-))) (bocs nem bírtam kihagyni:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423813 | 2012. október 5. 07:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tökéletesen megfelel erre a célra az \"eldobható\" plüssállat. Pl. McDonalds Happy Meal menühöz osztogatott kis vackok. Ez talán a gyereknek se okoz akkora traumát. Én is egy innen származó Malackát boncoltam fel, amiből volt rögtön három darab.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Anglerr74 | Adatlap | 423812 | 2012. október 5. 04:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szegény Teddy :-) Köszi, megnézem a gyereknél mit lehet tenni az ügy érdekében :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423811 | 2012. október 4. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. A bokrok levelét csináltam majorannából, ezt faragasztóval rögzítettem izlandi moha alapra. A fák lombja Noch szórható lombanyag, amit vatelinre ragasztottam hajlakkal. A vatelin pl. kabátok bélésanyaga, de én konkrétan a gyerek egyik plüssállatát trancsíroztam fel érte.:-) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Anglerr74 | Adatlap | 423810 | 2012. október 4. 16:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves ANT! Ha jól dereng azt írtad korábban, hogy a lomb majoranna. (nem olvastam vissza, remélem jól emlékszem). Mivel ragasztottad a vattára? (apropó: vattára ragasztottad?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 423809 | 2012. október 4. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ddk466! Nekem úgy tűnik mintha a heli oldalfekvésben egyszerűen lesett volna... De akkor a farokrotor mitől hajlott be? Ha lenne valahol csúszásnyom, az utalna rá, h kényszerleszállás közben a gép lefeküdt és így állt meg.Persze lehet , h \"pattogott\". :) Az ötlet tetszik, az elrendezés is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cofi73 | Adatlap | 423808 | 2012. október 3. 15:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423807 | 2012. október 1. 09:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Nagyon jó lett, de a pisztolytáskának, derékszíjnak nem feketének kéne lenni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423806 | 2012. szeptember 30. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia Gyuri!ez komoly lessz!szép! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyuri | Adatlap | 423805 | 2012. szeptember 30. 11:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423804 | 2012. szeptember 30. 10:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello ddk!jó lesz ez csak a figurákkal kezdj valamit.azok most fekszenek vagy eldőltek meredten? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cofi73 | Adatlap | 423803 | 2012. szeptember 30. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cofi73 | Adatlap | 423802 | 2012. szeptember 30. 08:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia DDK! Nekem nagyon tetszik!Csak így tovább... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszi.
Alapjában véve igazatok van. Sőt, gondolkodtam is figurás változatban, csak az a baj, hogy az Elefant úgy lett megépítve, hogy egyik búvónyílásba se tudok embert rakni (elb@szt@m?). Mellette/akárhol meg egy kicsit szerencsétlenül nézne ki. Meg az alapot se akartam túlbonyolítani, hogy kész legyen a versenyre. Szóval ez (egyelőre) így marad.
üdv.