<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Monty | Adatlap | 423907 | 2012. október 17. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 423906 | 2012. október 17. 17:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Még mindig bejövős amit csinálsz! :D Kíváncsi lennék a városról egy-két teljesebb képre, nagy totálban...lehet? :D Ui: Kár, hogy elkerültük egymást a hétvégén... :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mifi001 | Adatlap | 423904 | 2012. október 17. 10:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már vattás megoldás,akkor itt van pár kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423903 | 2012. október 17. 07:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423902 | 2012. október 17. 01:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vini,tank: köszönöm szépen srácok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423901 | 2012. október 16. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ted978 | Adatlap | 423900 | 2012. október 16. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kíváncsian várom a folytatást. ez már így is nagyon tetszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423899 | 2012. október 16. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm, megkaptam, de valamiért nem tudok e-mail-ben válszolni :/ Látványos megoldás, de szerintem akkora lángokat és füstöt, mint ami egy ilyen sérülés miatt keletkezik, jobban utánoz a vattás módszer. De majd kísérletezek mielőtt élesben is megcsinálom, valami ilyesmi a cél, ami a képen van. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cofi73 | Adatlap | 423898 | 2012. október 16. 16:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kojak75 | Adatlap | 423897 | 2012. október 16. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést! Túl nagy. Küldtem magánba! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kojak75 | Adatlap | 423896 | 2012. október 16. 09:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kuolema! Egy kis tűz 1/72-ben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423895 | 2012. október 16. 09:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello glitter!Gyönyörű!nagyon faja! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vini | Adatlap | 423894 | 2012. október 16. 07:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! Ismételten csak gratulálni tudok az elkészült műhöz! Nagyon jól nyomod! Csak így tovább! Üdv:Vini | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423893 | 2012. október 15. 22:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Voltam szombaton a Bólyain, kellemes volt, több itteni munkát - például Monty, Snowman - volt szerencsém látni, élőben még szebbek voltak,gratula! A börzén 72-ben találtam csatornafedeleket, pottyantós budit, jófajta növényzeteket, úgyhogy ügyködök tovább...:))) a sok komolykodás mellé csináltam a térre egy kis nyilvános illemhelyet, amire vicces kedvű bakák felaggattak egy \"Gázriadó\" táblát...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyo | Adatlap | 423891 | 2012. október 15. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ddk466 | Adatlap | 423890 | 2012. október 15. 11:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423889 | 2012. október 15. 08:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi igen felragasztottam:( (Majd kiötlök valamit) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szállító | Adatlap | 423888 | 2012. október 15. 08:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 Nem kis munka lesz ezt megcsinálni, látva mennyit kell majd tömíteni. A légi utántöltő csonkot fixen fel is ragasztottad már? Ha igen, akkor eléggé megnehezítetted a munkád a tömítések csiszolásánál, és félő, hogy az a vékony gyanta eltörik a építés közben... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423887 | 2012. október 15. 07:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423886 | 2012. október 14. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is csatlakozom egy repülővel, ami az Italeri 1:72-es Szu-27D \"Sea Flanker\" készlete. Már egy jó ideje küzdök vele, sokáig állt a fiókban, de nemrég megint kedvet kaptam az építéshez. Az eredeti kit pozitív paneles, úgyhogy ezt lecsiszoltam és újrakarcoltam/szegecseltem, ami tekintve, hogy az első ilyen nagyszabású munkám, csak másodjára sikerült, és így sem vagyok teljesen elégedett vele. Az elején bosszantó volt, hogy Italeriéknél úgy működik a tengerészeti Szuhoj gyártása, hogy a sima B verzió mellé fröccsöntenek egy fékhorgot meg egy pár ronda kacsaszárnyat, aminek semmi köze a valósághoz, de ezen hamar túlléptem, és úgy döntöttem, hogy megépítem a B verziót. De hogy kevésbé legyen unalmas a dolog, gondoltam egy rakéta becsapódása utáni pillanatokat örökítem meg, ezért hiányzik a bal szárny. A festésen sokat gondolkodtam, végül rátaláltam egy grafikára, ami több, mint valószínű, hogy a valóságban nem létezik (fotókat nem találtam ilyen festésű gépekről, sőt belarusz Szuhoj lelövésről sem tudok), de nagyon jól mutat és ennél a munkánál fontosabb az új technikák kipróbálása, mint a történelmi hűség. Az előző makettjeimhez képest finomodott a festés, tapasztaltabb kollégák tanácsait követve nem \"fújtam telibe\", hanem leheletvékony rétegeket ködöltem, így még a harmadik szín alatt is látható a pre-shading, ami ugyan a képen nem látszik túl jól, de szép kontrasztos felületet eredményez. Még sok meló van vele, készül a katapultáló pilóta, de a legnagyobb kihívás majd a lángok és a füst élethű megjelenítése lesz. Nézelődtem a neten különböző technikák után, de ha esetleg valakinek van ilyen téren tapasztalata (azon kívül persze, hogy k**va nehéz élethűen megcsinálni :)), örömmel venném, ha megosztaná velem. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi77 | Adatlap | 423885 | 2012. október 13. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423884 | 2012. október 13. 09:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423883 | 2012. október 12. 12:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423882 | 2012. október 12. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
semmi nincs veszve, mert ha minden kötél szakad, uborkának és paradicsomnak még pont jó. :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423881 | 2012. október 12. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...bocsánat: impossible... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423880 | 2012. október 12. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
semmi gond...:))) az a baj, hogy az asztal egy olyan beépített részében van a terület, amihez csak iszonyúan behajolva lehet hozzáférni az utómunkákhoz, ezért annyira nem akarom túlbonyolítani a dolgot...:))) bár egy barátom javasolta a felfüggesztési technikát, amúgy Tom Cruise módra, a Mission Impossibil-ből...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423879 | 2012. október 12. 11:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...börzék,hirdetések,ebay,Vatera,Jadar,Milicast,saját átalakítások,mint pl. a sárgadobós...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423878 | 2012. október 12. 08:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon szívesen, bár a válaszokból számomra az derük ki, hogy Rád van bízva. :))) ha tényleg élethűen akarod elkészíteni, érdemes kiguliznod a művelésmódokat és azt, hogy abban az időben azon a területen melyiket alkalmazták leginkább, illetve, hogy az évnek abban a szakában hogyan nézhetett ki, belekalkulálva azt, hogy esetleg már hónapok, vagy évek óta nem nyúlt hozzá senki (mivel a férfiak éppen katonáskodtak, vagy vasúti síneket robbantgattak). a támrendszert is alkalmazhatod, mert abban az időben is volt már traktor és gépi művelés, de ne a nagyüzemit, hanem az alacsony, vagy középmagas műveléseket. bocs, előjött belőlem a kertészmérnök. :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám911 | Adatlap | 423877 | 2012. október 12. 00:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Glitter! A figurákat honnan szerzed be? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423876 | 2012. október 11. 23:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI,Kojak75: köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hubcsi | Adatlap | 423875 | 2012. október 11. 22:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kojak75 | Adatlap | 423874 | 2012. október 11. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! A fejművelés vagy hagyományos művelés szerintem sokkal elterjedtebb volt annak idején. Mi már csak sorműveléses szőlőt telepítettünk.A sorok távolsága kb 2,5 méter a tőkék egymástól kb 1 méter. A karó kb 1,5 métert áll ki a földből. Manapság az egyik sorköz füves, hogy az eső ne vigye el a földet,a másik földes hogy könnyebben lejusson az eső a mélyebb rétegekbe.Persze ha elhanyagolt akkor gazos az egész.Régen a tőkék közötti részt kapálták 30-40 cm szélesen ma gyomirtózzuk. További jó munkát! Üdv kojak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423873 | 2012. október 11. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hacsak nem fejművelést akarsz bemutatni, akkor mindenképpen kell támrendszer, de a szőlőt ne a karóra futtasd fel. előbb törzset, majd karokat kell nevelni. valahogy így nézzen ki: www.jungleboffin.com/image.php ha elhagyatott, természetesen lehetnek kidőlt karók, szőlőtőkék és szakadt huzalok, meg vadhajtások mindenütt. meg gaz, sok-sok gaz, mivel a sorközöket általában füvesíteni szokták. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423872 | 2012. október 11. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hol játszódik a jelenet? jól emlékszem, hogy Franciaországban? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423871 | 2012. október 11. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423870 | 2012. október 11. 17:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uraim, szaksegítséget kérnék szőlészetben jártas egyénektől...:))) megint művelgetem a szőlőmet, mert nem vagyok vele abszolút elégedett...kérdésem: mindenképpen húzzak ki drótokat a tőkék közé és oda is legyen futtatva szőlő? Mert a neten találtam ilyen simán felfelé futtatott, lugas-szerű megoldásokat is...gondolom a drótozás az általános verzió, de gondoltam megkérdezem,hogy mindenképpen kell-e? üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423869 | 2012. október 11. 17:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423868 | 2012. október 11. 08:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Természetesen a hidegtől :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423867 | 2012. október 10. 22:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Klassz lett, jók a koszfoltok a ruhán és szerintem ez a piros orr nagyon jó ötlet, akár a hidegtől, akár valami fogyasztásától lett ilyen!...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423866 | 2012. október 10. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423865 | 2012. október 10. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Értem, értem.:-) McFrost: igen jó lett, bár egy kicsit náthásnak tűnik.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423864 | 2012. október 10. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Szerintem jo lett,nagyon el van gondolkodva:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423863 | 2012. október 10. 16:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423862 | 2012. október 10. 16:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Szerentem ne teljesen feketere,egy arnyalattal vilagosabbra mint a fekete,remelem ertesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423861 | 2012. október 9. 21:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423860 | 2012. október 9. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Pont jo,ennel nem is kell jobb, a celnak tokeletesen megfelel:-) Hajra:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423859 | 2012. október 9. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na! Ezt a pacákot ültesd oda a sofőr kibúvóhoz, lábai között legyen a fedél, ha lehet úgy hogy a hasa és a bal keze közé essen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423858 | 2012. október 9. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajna nem megy! Kb. 60 fokban van nyitva a nyílás fedele, de lefelé belógnak a periszkóptestek. Oda legfeljebb egy nyársra tűzött fejet tudnék berakni, de az meg milyen már...! Viszont feltúrtam a figurákat, és ezt találtam. Csak úgy csendélet jelleggel.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423856 | 2012. október 9. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért oda egy felsőtestet be lehetne ültetni a pilóta helyére! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423855 | 2012. október 9. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Az nem baj hogy nincsenek nyitva a buvonyilasok,az en Pz II sincs nyitva es megis lesz ketto figura.de hogy ne menjek tovabb Miguel Jimenez is epitett olyan tankot ahol nincs nyitva a buvonyilas es meg is van rajta figura. Gondold meg:-))) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszönöm! Örülök, hogy tetszettek a munkáim!
üdv.