<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Atha | Adatlap | 540224 | 2013. augusztus 22. 13:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jah, már lényegtelen, e-mail en keresztül működik a link. :) Előzmény: (540211) sziklakks 2013. augusztus 22. 10:06 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 540211 | 2013. augusztus 22. 10:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy akár másodikra... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 540210 | 2013. augusztus 22. 09:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a hír biztosan sokatokat érdekelni fog. Újra kiadásra kerül az MP4/4! Már előrendelhető ! automakett.hu/termek/tamiya_89719_mclaren_honda_mp44.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atha | Adatlap | 539776 | 2013. augusztus 16. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miért is sikerülne elsőre... https://plus.google.com/photos/113465922100771368236/albums/5912671508499325729 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atha | Adatlap | 539770 | 2013. augusztus 16. 13:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tegnap és ma voltam a kiállításon, 60 képből ennyi ami használható, többi homály vagy sötét. Használd egészséggel! plus.google.com/photos/113465922100771368236/albums/5912671508499325729 (remélem működik ez a link így) Ákos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atha | Adatlap | 539432 | 2013. augusztus 10. 21:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jelenleg a kiállítás itt van győrben, igaz még nem jutottam el megnézni de majd én is fényképezek párat! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 539326 | 2013. augusztus 9. 14:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos ez az összes kép, nincs több :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 539297 | 2013. augusztus 9. 08:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az fw-11 ről megköszönném ha raknál fel minél több részletfotót. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 539248 | 2013. augusztus 8. 17:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:) Egyébként most néztem, hogy egy külön mappában van egy rakás kép a 2006-os BMW-Sauber-ről ugyaninnen. Nekem az volt a fontos. Ha van rá igény, azt is felpakolom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 539236 | 2013. augusztus 8. 15:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jók ezek! Kár, hogy nem jutottam el oda, megnézni őket...! A Jordan 191et hazatoltam volna szívesen :) Ha jól emlékszem úgy hirdették, hogy Schumacher első autója, de ez azért messze áll attól, ha a design-t nézzük..! JZ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sumaci65 | Adatlap | 539234 | 2013. augusztus 8. 15:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Előre is nagyon megköszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 539232 | 2013. augusztus 8. 15:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Utólag átnézve sajnos van köztük használhatatlan is, és anomáliát is felfedeztem benne, sajnálom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 539230 | 2013. augusztus 8. 15:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Még júniusban volt a Szeged Árkádban F-1-es kiállítás ott készültek a képek, aki tudja használja (ha érdemes) egészséggel! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 539228 | 2013. augusztus 8. 15:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha minden igaz egy példány még leledzik a szekrényemben. Bár ebben nem vagyok biztos. De megnézem neked. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sumaci65 | Adatlap | 539224 | 2013. augusztus 8. 14:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mint új tag, szeretnék először is mindenkit üdvözölni. Én is F1-es makettek készítésével, gyűjtésével foglalkozom, ezért már így az elején a segítségeteket szeretném kérni. Gyűjtöm az F1-es VB-t nyert kocsikat 1950-től és most keresek egyet. A Heller kiadásában, 1/43-as Williams F1-et. Valaki tudna tanácsot adni, hol keressem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MICHELIN | Adatlap | 538835 | 2013. augusztus 2. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello nektek érdekes lehet! gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/51_db_formula1_f1_makett_tamiya_fujimi_stb_1_20_1780382633.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 537346 | 2013. július 11. 17:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyuri baba! Érthetően: nagyon baba Gyuri! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Klemi | Adatlap | 537330 | 2013. július 11. 12:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem Keresem a i46.servimg.com/u/f46/11/86/26/98/f2005_11.jpg képen látható matricalapot megvételre illetve szintén ehhez a maketthez (Revell Ferrari F2005 1/24 #07244)tartózó gumi garnitúrát. Elérhetőségem: klemi85@gmail.com Üdv: Klemi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 535002 | 2013. június 4. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Jozsi! Elképzelés: boxutca jelenet a ferrarin cserélik a kereket a mclaren gurul keresztűl a boxutcán. A pitwall és a ferrari box között. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 534992 | 2013. június 4. 17:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali ! Mostanában nagyon begyorsultál :) Szép dioráma lesz az biztos, ha ez az autó rajta lesz :) . Kik lesznek még a szereplők ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 534929 | 2013. június 3. 17:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 533073 | 2013. május 9. 08:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Schumi! Berénybe elviszem klubbasztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 533046 | 2013. május 8. 17:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szupi lett ez is,részletesebb képek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 533045 | 2013. május 8. 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szupi lett,Jászberényben meglesem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 532997 | 2013. május 7. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Köszi mindenkinek, remélem már nem randítok bele :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532974 | 2013. május 7. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm mindenkinek! Nagyon örülök,hogy tetszik nektek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 532951 | 2013. május 7. 17:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gyuri, Józsi nagyon szép lett mindkét járgány, és jó a két alap is! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 532937 | 2013. május 7. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Zoli! Én nem ragaszkodom a 98T-hez,vagy annak a 100%-ig valósághűsűgéhez.Nekem a 97T Fujimi belga GP-s kiadványa is megfelelne,de még az ötleted is megvalósulhat,MFH meg kizárva...!:) Egy biztos várok még a döntéssel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 532936 | 2013. május 7. 13:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyuri,jó lett a Sauber!Kedvet is csináltál hozzá,hogy folytassam az enyémet...!:) Nezelod,nem is gondoltam volna,hogy ilyen jól néz ki ez a régi Mclaren makettben. Nagyon szép,gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 532933 | 2013. május 7. 10:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lassan már unalmas leírni,hogy ilyen jó,meg olyan jó!De ha egyszer jó ! Gyuri,Józsi nagyon jók a gépek (már most) és természetesen a pálya szakaszok is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532924 | 2013. május 7. 08:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meg ne próbáld! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 532921 | 2013. május 7. 07:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Gyuri, igyekeztem :) Azért sajnos nem tökéletes, és még tudok rontani rajta :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532914 | 2013. május 6. 22:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsikám! Azért ez a vas sem gyenge! Gratula! Egyszerűen gyönyörű! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 532887 | 2013. május 6. 18:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha a szalagkorlátra gondolsz az alumínium lemezből lett hajlítva. És egy kis ízelítő a készülő autóból. Még néhány apróság hátra van, valószínű most fogom el...ni :) Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 532847 | 2013. május 6. 09:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, EF4 és EF 15... de legalább egy kicsit hasonlít :) Egy ilyen korlát miből készül? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532845 | 2013. május 6. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó lett az alapod Józsi! Egyébként az első gondolatom nekem is hasonló volt, de inkább a korabeli boxutcánál maradtam. Zoli! Sajna a motor sem kompatibilis. Rengeteg különbség van a két renault motor közt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 532844 | 2013. május 6. 09:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyuri, nezelodo wow, mik készülnek/tek itt ! ! Még a végén kedvet kapok a makettezéshez :D Sztanyi: szerintem 98at két készletből lehet kb-ra összehozni, fujimi 97ből a renós cuccok miatt, tamiya 99ből pedig a kasztni miatt (bár itt is van sok különbség!). Gyuri megerősíti ezt szerintem. Vagy cáfolja :) Ha meg milliomos leszel közben, akkor nyilván MFH ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 532830 | 2013. május 6. 00:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hihetetlen tempóval készülnek nálad az autók ! Ráadásul még szépek is ! :) Én még mindig az M23-al vagyok elfoglalva, hamarosan lesz pár kép is róla. Addig a hozzá készülő alapról némi képanyag. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532811 | 2013. május 5. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 532678 | 2013. május 3. 23:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyuri,köszi a tanácsot,én nem is néztem,hogy milyen képeket tettem be,csak a Lotus képeim közül beraktam 2db-ot.De ezek szerint 86-ban a 98T is ment ezekkel a csicsás felnikkel?Amúgy közel sem biztos,hogy megveszem még.Az MP4/4 a pioritás,de ha nem találok normál áron,akkor nem döl össze a világ ha nem lesz meg.Én a Lotusból még a Tamiya 99T-ből átmatricázottal is kiegyeznék,mert szép autó és Senna,de nekem a 97T is megfelelne,a Fujimi verziója dobozból építve,ennek legalább a motorterét is megcsinálnám,viszont ez a makett+ a JPSmatrica kb 20.000ft,annyit meg nekem nem ér meg.A Tamiya 99T+JPSmatrica meg lehet a feléből meglehetne.Majd meglátom,valószínűleg előbb veszek még egy Yamaha mocit,mint F1 autót...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 532677 | 2013. május 3. 23:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laci ez jó hír!Biztos lesz egy-két db közöttük amit érdemes megvenni,megépíteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 532670 | 2013. május 3. 22:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kicsit pontosítanék, a legújabb hírek szerint júliusi a megjelenés és egyből kapható lesz itthon is. Gyűjtögetni egyébként érdemes mert a Fujimi legközelebbi megjelentetése a Ferrari F150 lesz! Ami még jó hír, hogy a Ferrari, Sauber, Mclaren és BMW gyártókkal hosszútávú szerződést kötöttek, így várható az összes új F1-s és pálya autók kiadása ezektől a "gyártóktól" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 532634 | 2013. május 3. 13:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bizony, ez 98T ! Laci! Más is megveheti egy helyről a revell redbullt? :D Azért a revell szíve hazahúz vettel-el ! ! A B194ből sem volt verstappen vagy j.j.lehto változat! ! Csak viccelek...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 532633 | 2013. május 3. 13:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vedd meg egy helyről, egy postával, olcsóbban! automakett.hu/termek/revell_07074_red_bull_racing_rb8_svettel.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532631 | 2013. május 3. 12:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532630 | 2013. május 3. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 532625 | 2013. május 3. 11:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli,Gyuri! nem titok egy MP4/4-et megépítenék,de ha nem jön össze,akkor egy Lotus 97T-t veszek.A lényeg,hogy Senna autó legyen! Az 1985-ös belga GP-s verzió,ami szinte ugyan az,mint a 98T.Ahogy néztem csak a felni más és a belga GP-s verzióhoz a Fujimi esőgumit ad.De van slick gumim is tarcsiban,ha meggondolnám magam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 532620 | 2013. május 3. 10:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kérjük az F1-es nevét :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 532609 | 2013. május 3. 08:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is a Webber félét fogom építeni. Én is roppant kíváncsi vagyok melyik 80-as évekbeli autó mozgatott meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 532607 | 2013. május 3. 08:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Peti, áruld el mi lenne a 80as évekbeli autó! :) (Én Vettel rajongó vagyok, még németül kezdtem el olvasni a híreket róla a BMW szériás korából, 2005 körül :) ) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |