<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
atu71 | Adatlap | 423941 | 2012. október 23. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423940 | 2012. október 23. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423939 | 2012. október 23. 10:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen Lorco és Glitter,nagyon kedvesek vagytok. ANT ,nagyon klassz ,különösen az őszi álca tetszik. Üdv,Tibi.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 423938 | 2012. október 22. 18:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De nem mi raktuk rá és festettük ki, így az érdem a Tiéd! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423937 | 2012. október 22. 18:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibi:zsírprofi, mint mindíg! ANT: szépen összeállt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423936 | 2012. október 22. 17:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423935 | 2012. október 22. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A növényzet szára izlandi moha, a levelek pedig morzsolt majorannából vannak. üdv. atu71: köszi, bár az hogy egyáltalán ott ül az a figura, nagyrészt McFrost és a te érdemed. Végül is ti javasoltátok a dolgot.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423934 | 2012. október 22. 16:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Szepen sikerult,ez a figura nagyon kellett sokkal jobban feldobja es eletet visz bele,gratu.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ggwarm | Adatlap | 423933 | 2012. október 22. 14:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a gyors választ. Nem volt felesleges amit írtál, de a levélzet maga, hogy készült. Miből van? Aber vagy valami saját dolog? GG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 423932 | 2012. október 22. 14:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423931 | 2012. október 22. 13:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszi. Majd még alakítok a füvön. ggwarm: a levelek alapszíne Revell SM 360 páfrányzöld, kicsit megbolondítva feketével és barnával. Az őszi színekhez ezeket a festékeket használtam: Tamiya XF-60 dark yellow, XF-64 red brown, Model Master 1533 light brown és Gunze H91 clear yellow. A leveleket egyenként pingáltam egy 3/0-s ecsettel. Mivel az utolsó két festék fényes, ezért matt lakkozás kellett a végén. Ahol a barna vörösesbe fordul, ott a festék száradása előtt tunkoltam hozzá egy kis rozsda színű pigmentet. A Gunze átlátszó sárgával érdekes színátmeneteket lehet csinálni, ha egy másik színre fested rá. Nagyjából ennyi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ggwarm | Adatlap | 423930 | 2012. október 22. 13:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Antal! Nagyon jó, így rögtön kérdezek is. Az őszi levélzet, hogy készült? Üdv:GG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lorco | Adatlap | 423929 | 2012. október 22. 12:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! Fantasztikus, ahogy ezeket az orosz figurákat megalkotod, sugárzik róluk a szláv fájdalom... Nagyon tetszik! Üdv: Lorco | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423928 | 2012. október 22. 11:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423927 | 2012. október 22. 11:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jól néz ki, de én a füvet mindenképp felszedném a lánctalp mögött, egy ilyen nehéz dög a tömörebb talajt is felszántja. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 423926 | 2012. október 22. 11:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423925 | 2012. október 21. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Koszi,nem kotekedes keppen de,a lanctapl ontveny es nem fakul ki gyorsan,szerintem lehet fenyes,de te dontsd el:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423924 | 2012. október 21. 19:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Rommel93,nagyon jól esik amit írtál .Atu ,neked is köszönöm.Láttam a most készülődő diódatt és azt kel mondjam hogy tetszik ,a PZ-t nagyon szépen megcsináltad.Az enyémnél az az élképzelés hogy ez egy hetekkel korában kilőtt tank amely azóta itt vesztegel ebben a sáros esős időben ezért nincs fényes fémes kopás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rommel93 | Adatlap | 423923 | 2012. október 21. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Állati! Nagyon szép a kivitelezés, de az ötleteid tetszenek a legjobban! A munkáidban azt szeretem a legjobban, hogy van bennük fantázia, az ember tényleg a helyszínen érzi magát. A Lánctalppal kapcsolatban igaza van atu-nak, bár ez könnyen orvosolható apróság. További sok sikert! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 423922 | 2012. október 21. 18:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! A lanctalpak kulso feluletet amik erintkeznek a talajjal koptasd fenyesre,es a belso reszen ahol gorgok koptatja a lanctalpat szinten koptatsd de csak finoman,mert surlodo felulet es ezaltal fenyesedik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423921 | 2012. október 21. 18:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mookush | Adatlap | 423920 | 2012. október 21. 09:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423919 | 2012. október 21. 09:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mookush | Adatlap | 423918 | 2012. október 21. 08:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem akarlak lelombozni, de ezen még van tömíteni való... nem kevés. A másik toyikban levő T-80(?)-ra is ráfért volna egy kiadós tömítőpaszta kúra. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423917 | 2012. október 21. 07:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423916 | 2012. október 20. 16:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Közben a hosszú hétvégén nálam Szergej készülget, aki eredetileg Mi-24-es pilóta volt a Zvezda készletében, de átképeztem Szuhojra. Eredetileg szép, részletes volt, de mire beműtöttem az ülésbe a megfelelő pozícióban, a melegítés-hajlítás során sajnos romlott a minősége, de 1:72-ben talán még elmegy. Az ülés Pavla meg némi drót és vékony alumínium, no meg két liter pillanatragasztó. A kép alapján majd eltávolítom a nem kevés melléfolyt fölösleget, ami nekem szabad szemmel fel se tűnt, de nagy felbontásban elég ocsmány. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423915 | 2012. október 20. 15:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gyönyörű lett mindkettő. Gratulálok! Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bikedoki | Adatlap | 423914 | 2012. október 19. 20:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423913 | 2012. október 19. 00:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibi, Snowman: köszönöm szépen, srácok! Snowman: olyan lencse-állást használok, ami egy bizonyos részre fókuszál, a hátteret életlenül hagyja, szegény baka biztos, hogy nem szürke, hanem csak beleesett ebbe az életlen sávba...:))) üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423912 | 2012. október 18. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Szuhojom hajtóművei megkapták az öt különböző fémszínből álló festést. Lakkozás, átmosás, kormozás és koszolás után már nem fognak ilyen hülyén csillogni. Sajnos a maszk eltávolításakor kellemetlen meglepetés is ért: ahol szalag volt, ott gyönyörűen levált, a maszkoló folyadék alatt viszont több helyen megrongálta a szürke (olaj bázisú) alapszínt. Érdekes, a víz bázisú zöld festéket nem bántotta. Ennek mi lehet az oka? A Revell termékét használom, most körülbelül egy éves, és erősen kifogyóban van. Felhordás előtt felkevertem, de lehet, hogy nem eléggé, és a benne lévő oldószer adott a festéknek? Nem is tudom mi az oldószere ennek a szutyoknak, eddig se higítóval, se vízzel nem sikerült higítani (persze csak kísérleteztem, nem maketten barmoltam össze :P). Eddig nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát, esetleg valaki tudja, hogy mi volt a baj? Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 423911 | 2012. október 18. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Még mindig tetszik! :D Lehet, hogy rosszul látom, de a főtér(13) képen mintha az egyik fickó feje szürke lenne az idegtől ... Bocs ha nem így van! További jó munkát és kitartást kívánok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 423910 | 2012. október 18. 17:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! Azt kel mondjam hogy nálam a ww2 terepasztal kategóriában okleveles makett bűvölő vagy,a kitartásod pedig dicséretes ... Üdv,Tibi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 423909 | 2012. október 18. 10:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423908 | 2012. október 17. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,a "városkám" egyenlőre csak ebből a térből áll és még igazából nem épült össze az asztal többi részéhez, csak úgy hozzá van tolva ideiglenes jelleggel...)) Én is sajnálom, hogy senkivel sem sikerült összefutnom,reméljük legközelebb összejön,üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monty | Adatlap | 423907 | 2012. október 17. 17:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Endre! Köszönöm! Örülök, hogy tetszettek a munkáim! üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 423906 | 2012. október 17. 17:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Még mindig bejövős amit csinálsz! :D Kíváncsi lennék a városról egy-két teljesebb képre, nagy totálban...lehet? :D Ui: Kár, hogy elkerültük egymást a hétvégén... :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mifi001 | Adatlap | 423904 | 2012. október 17. 10:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már vattás megoldás,akkor itt van pár kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vik30 | Adatlap | 423903 | 2012. október 17. 07:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423902 | 2012. október 17. 01:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vini,tank: köszönöm szépen srácok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 423901 | 2012. október 16. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ted978 | Adatlap | 423900 | 2012. október 16. 17:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kíváncsian várom a folytatást. ez már így is nagyon tetszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 423899 | 2012. október 16. 16:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm, megkaptam, de valamiért nem tudok e-mail-ben válszolni :/ Látványos megoldás, de szerintem akkora lángokat és füstöt, mint ami egy ilyen sérülés miatt keletkezik, jobban utánoz a vattás módszer. De majd kísérletezek mielőtt élesben is megcsinálom, valami ilyesmi a cél, ami a képen van. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cofi73 | Adatlap | 423898 | 2012. október 16. 16:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kojak75 | Adatlap | 423897 | 2012. október 16. 09:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést! Túl nagy. Küldtem magánba! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kojak75 | Adatlap | 423896 | 2012. október 16. 09:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kuolema! Egy kis tűz 1/72-ben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 423895 | 2012. október 16. 09:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello glitter!Gyönyörű!nagyon faja! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vini | Adatlap | 423894 | 2012. október 16. 07:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! Ismételten csak gratulálni tudok az elkészült műhöz! Nagyon jól nyomod! Csak így tovább! Üdv:Vini | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 423893 | 2012. október 15. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Voltam szombaton a Bólyain, kellemes volt, több itteni munkát - például Monty, Snowman - volt szerencsém látni, élőben még szebbek voltak,gratula! A börzén 72-ben találtam csatornafedeleket, pottyantós budit, jófajta növényzeteket, úgyhogy ügyködök tovább...:))) a sok komolykodás mellé csináltam a térre egy kis nyilvános illemhelyet, amire vicces kedvű bakák felaggattak egy \"Gázriadó\" táblát...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyo | Adatlap | 423891 | 2012. október 15. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ddk466 | Adatlap | 423890 | 2012. október 15. 11:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nagyon brutalis:-)))