<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
hatvanilaci | Adatlap | 532285 | 2013. április 28. 20:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 532283 | 2013. április 28. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laci,igen már csaknem készen állok a festésre, hamarosan teszek fel képeket az összes elkészített alkatrészről - tényleg jó érzés. A festés során néhány új fogást és anyagot szeretnék kipróbálni, remélem úgy alakul, ahogy elterveztem; akkor nagyon ütős lehet... Tomi, ennél is jobb talán igazából belefogni valami új, grandiózus projektbe. Kíváncsian várom a folytatást mindkettőtöknél! P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 532269 | 2013. április 28. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkezdem a Thüringen bordaszerkezetét. Először szürke 1 mm kartonra ragasztó spray-vel ráragasztottam a borda rajzokat. Utána pedig kivágtam, ill. szétvágtam ahogy kell. Az utolsó képen láthatjátok a víz feletti hajótest szerkezetet, még nincs össze ragasztva. Gyuri! Klassz lesz ez a csónak is, külön tetszik a hajócsavar és a korm.lapát. Laci! Örülök, hogy te is észre vetted, hogy fordul a hajó és köszönöm a válaszod! Ennek a réz felépítménynek van valami belső szerkezete és ha van miből? Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hatvanilaci | Adatlap | 532226 | 2013. április 28. 11:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Elkészült a "B" torony bal oldali másik szellőzője.Ez a két szellőző 4 napomba került. Zs180! Milyen jó is az,mikor minden apróság kész van és csak össze kell rakni.Én is így vagyok a Bismarckkal,lényegében a "B" toronyig kész van a fedélzet az összes apró kacattal,le is vannak festve,csak a felrakásra várnak. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 532195 | 2013. április 27. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon lelassultam az építéssel mostanában, egyáltalán nincs időm, de azért felteszek egy képet a nagy gőzcsónakról (kettő lesz belőle a hajón). Most, hogy már tengernyi apróság elkészült, csak a fő lövegtornyok és a 88 mm-es légvédelmi ágyúk elkészítése van hátra, aztán jöhet végre a festés. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hatvanilaci | Adatlap | 532171 | 2013. április 27. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó.Szépen megcsináltad a kötélzetet is,meg a nyomdokvonalon is látszik,hogy fordul a hajó.Ha zöldre csináltad volna a vizet,akkor az asztalon beleolvadt volna. Legközelebb csináld csak az asztalt diorámának! :) Jó dvd-zést az elkövetkező hétre! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 532165 | 2013. április 27. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Köszönöm, hogy nem felejtetted el, már várom, hogy megnézzem.Szép a felépítmény alap. Neked mi a véleményed a Greifrol? Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hatvanilaci | Adatlap | 532136 | 2013. április 27. 11:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hergert! Ma végre el tudtam küldeni a dvd lemezeket,úgyhogy jövőhéten oda is érnek. (Ez a posta egyenlő a sz@rral.Nem elég,hogy sorszámos,de még a borítékért is külön sorszámot kell húzni,duplán sorba állva,így több idő feladni,mint simán elsétálni vele hozzátok.)Egyenlőre csak kettőt küldtem,de a többit majd később,ha helyre jön a gép.ha bele lesz pakolva a régi vinyó,dvd író stb. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hatvanilaci | Adatlap | 532033 | 2013. április 25. 23:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 531942 | 2013. április 24. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja az utolsó képen a Greif csatlakozott ideglenesen az "Érdi" flottához. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 531941 | 2013. április 24. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Készítettem pár képet a Greifrol. Imi, Gyuri! Köszönöm a válaszotokat, biztatásotokat! A nylon szálat a Thüringenen ki is fogom próbálni. ( már csak be kell szereznem valahonnan) Egyébként én is sajnálom, hogy hátul volt a Greif, a Tüzér meg elbujt egy másik mögé. Azt gondoltam, hogy a hajókat a szervezők fogják elrendezni, ezért nem tudtam, hogy hova tegyem le a hajókat. Viszont ha jól emlékszem a Tüzér volt az egyetlen magyar lobogójú hajó. Remélem a jövőben majd tudok találkozni veletek. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gonzo | Adatlap | 531803 | 2013. április 23. 08:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Urak! Lehet hogy nem a legjobb helyen próbálkozom, de hátha... Megkérhetlek Benneteket szerencséseket akik jelen voltak, hogy a Mosoni versenyről néhány hajós közeli fényképet megosszatok a széles publikummal? Az egyik hajóm is jelen volt, de sajnos nem láttam a teljes felhozatalt, pedig az elmodottak alapján sok szép munka lehetett ott egyrakáson. Köszönöm előre is! Üdv: Gonzo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 531797 | 2013. április 22. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Hát igen, a mezőny ebben a kategóriában összesen 3 db hajó volt... a másik hajós kategória viszont elég zsúfolt volt. Kár, hogy a tengókat nem külön kategóriába teszik. Ott viszont szerintem Kálmán bátyám hajója volt a legjobb. Én most az utómunkálatokat végzem. Ha elkészülök, teszek fel néhány képet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 531796 | 2013. április 22. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Imi, Gratulálok a díjadhoz, ennél népesebb mezőnyben sem lett volna más az eredmény! Kálmán barátom ezüstérmének is nagyon tudok örülni, mivel "munkafelügyelőként", illetve "hajcsárként" kicsit magaménak is érzem ezt a szép helyezést. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 531795 | 2013. április 22. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi! Először is sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen találkozni. Láttam a hajóidat, bár én a Greif-ot ismertem, és bevallom, nem néztem meg tüzetesebben a Tüzért, nem is vettem észre, hogy a tiéd. Élőben még jobb a Greif , mint képeken és egyéb szempontból is csak Imi észrevételeit tudom visszhangozni - valóban lehetne finomítani a kötélzeten. Az alap általam korábban kifogásolt rövid volta érdekes módon nem igazán volt feltűnő élőben, úgyhogy nincs is más kritizálni való - igazán jól sikerült hajó, nem látszik, hogy papír. Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 531740 | 2013. április 22. 07:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebikém! Köszönöm! Most láttam az eredmények listáját... Szerencsére talán ők is belátták, nem volna túl okos dolog kizárni azokat, akik nem tudnak ottmaradni vasárnapra. Az viszont bennem kicsit visszás érzéseket kelt, hogy a Greif nem kapott elismerést. Talán nem vette észre a t. zsűri, hogy az nem kitből készült? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 531734 | 2013. április 21. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Barátom! Majd küldök neked egy papírlapot. Arra rá van írva, hogy mire értékelték a "semmit" :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 531728 | 2013. április 21. 22:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi! Örömmel láttam a Greifet a kiállításon! Sajnos elég sok hajó volt eléje pakolva és a te hajód így eléggé hátra került az asztalon. És ugye elméletileg még a saját hajónkhoz is csak engedéllyel lehetett volna hozzányúlni, nemhogy a máséhoz. Így viszont csak kicsit messziről tudtam szemügyre vennni Sebi barátommal együtt. Sajnos ezért csak általánosságban tudok írni róla. Nekem jobban tetszett így élőben, mint a fotókon. Egy dolog azonban kicsit "zavart": véleményem szerint kicsit vastag a kötélzet. Én korábban rézdrótból készítettem a köteleket. A Repulse-n próbáltam ki a nylon szálat. Nem bántam meg. Még festenem se kellett, a vékonysága pedig kb 0.05 mm. (persze van belőle többféle átmérőjű.) A felrakása is pofon egyszerű. Szerintem az összhatást nagyban javítja a vékony kötélzet, a vastag pedig rontja. Összességében tehát szerintem elég jól sikerült a Greif. Gratulálok! Én sajnos nem tudtam vasárnapra ott maradni, a hajómat se tudtam otthagyni. Így viszon valószínűleg nem is értékelték semmire... ez van. És ha ez a szabály marad, akkor mostanában nem is viszek hajót Mosonmagyaróvárra. Belegondolok abba, hogy az utolsó 2-3 hónapot kőkeményen nyomtam, hogy elkészüljön a makettshowra a Repulse... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 531715 | 2013. április 21. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 531714 | 2013. április 21. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri, Simi! Ha jól gondolom ők a ti hajóitok. Örülök, hogy személyesen is láthattam őket. Kéréseteknek engedve elvittem Móvára a Greif-et és a Tüzér páncélmotorcsónakot. Sajnos a nevezésnél nem tüntettem fel az általam készített részeket, ill. nem írták be, hogy a Tüzér saját építés.(legközelebb erre jobban figyelek) Ha ott voltatok és láttátok a hajóimat, kérlek benneteket, hogy mondjatok róla véleményt, akár itt, akár privátban. Neo954! Köszönöm! Hajóidhoz jó szorakozást! Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 531653 | 2013. április 21. 12:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 531325 | 2013. április 15. 17:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tomi! Csatlakozom Imihez, mindenképpen szeretném látni ezt a szép kis hajót, ha lehet, hozd el! Én sajnos nagyon elakadtam időhiány miatt, de már majdnem kész vannak a motorcsónakok - majd teszek fel képet. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 531273 | 2013. április 14. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gratulálok, szép munkát végeztél. Jó volna, ha el tudnál jönni és elhoznád ezt a szép alkotást is, hogy élőben is megnézhessük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 531169 | 2013. április 13. 18:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Azt hiszem elkészült a Greif. Talán még 4-5 embert teszek rá. Amint több időm lesz rendesen is lefotózom. Gyuri! Hát akkor is az a csónak trepni sehr gut!(meg a csónak is) Legközelebb ha "vízre" teszek egy hajót majd nagyobb teret hagyok elöl hátul, de az átlós elhelyezés maradni fog. Móvárra ha minden igaz nézőnek megyek, ha meg tudom oldani a szállítást akkor megy a hajó is. ( Debrecen-Mosonmagyaróvár kb 350 km ) Szép estét mindenkinek! Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Planes | Adatlap | 531067 | 2013. április 12. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Eladó 1:350-es REVELL TIRPITZ,és a hozzá való EDUARD 53042 korlát,és 53043 részlet maratás ,érintetlenek.Ár:27500.- érd.: sandorss59@gmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 530851 | 2013. április 10. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Volt-e már valakinek dolga ezzel a két1/700-as WEM Harrier készlettel? Ha igen mik a tapasztalatok? https://www.whiteensignmodels.com/p/WEM+1700+BAe+Sea+Harrier+FRS1AV8A+AS+7005/893/ https://www.whiteensignmodels.com/p/WEM+1700+BAe+Harrier+GR5AV8B+AS+7141/994/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 530821 | 2013. április 9. 23:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nemrég megérkezett hozzám egy új kínai cég, az Artist Hobby 1:700-as, H.M.S. Tiger-hez való feljavító szettje. Nem tartom magam kifejezetten fakezűnek, gyakorlatom is van bőven a maratások használatában, de ezt a készletet látván vakartam a fejem. Ezek a kínaiak nem normálisak! A WEM maratás max. 3 éves korig javasolt játéknak tűnik mellette... Jó kis kihívás lesz, de nagyon szép és részletgazdag pompás macska születhet általa. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 530820 | 2013. április 9. 23:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szerintem nem választottál rosszul, erre Kálmán barátom Bismarckjáról készült, kissé lejjebb megtekinthető képeim is bizonyítékul szolgálhatnak, ráadásul a szuper feljavítóval még látványosabb lehet az eredmény. A Trumpeter Bismarckhoz már igen komoly tároló kapacitás kell. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 530819 | 2013. április 9. 23:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tomi, a trepni 0,3 mm-es osztású maratott hálóból készült. Egyébként nagyon tetszik maga a víz, amit a Greif alá gyártottál, csak, mivel átlósan épp, hogy elfér rajta a hajó, kicsit nekem szűkös hatást kelt - erre utaltam a múltkor. De ez ízlés dolga. Remélem, elhozod Móvárra. Kíváncsian várom az újabb szépséget! P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 530765 | 2013. április 9. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Természetesen feljavító készlet (lövegcsövek, maratások) mindegyikhez jól jön, de a Revellhez azért olcsóbb lesz, mint a Trumpeterhez. A Hasegawa és a Fujimi legutóbbi (350-es) kitjeit nagyon dicsérik, a minőségük kiváló, sajnos az áruk is... nemrég néztem a Hasegawa Akagiját, kb 300 USD+vám (+esetleges feljavítók, +repülők stb stb) Szóval kb egy 80-as csak az alapkészlet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 530761 | 2013. április 9. 15:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Tervezem hozzá többek között a lövegcsövek beszerzését,de inkább a Lion Roar LS350009 készletét szeretném megvenni hozzá,az tartalmazza a lövegcsöveket is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 530760 | 2013. április 9. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszönöm a véleményezést. Arra jutottam,hogy akkor a Revell lesz a kiválasztott készlet. Nem a méret a lényeg,hanem a pontosság,és a könnyebb építhetőség. Esetleg volt már szerencséd A Hasegawa Akagi anyahajóhoz(1/350) vagy valamelyik Fujimi japán anyahajóhoz ugyanebben a méretarányban? Melyik gyártó készletére lenne érdemesebb beruházni?(feltéve,hogy találok elfogadható áron) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 530754 | 2013. április 9. 14:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért a Revell is igényli az esztergált ágyúcsöveket, nagyot dob rajta a maratott korlát, lépcső, a platformok stb. Ez viszont megdobja az árat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 530750 | 2013. április 9. 13:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az 1/200-as Bismarck a méretarányból eredően impozánsabb és részletgazdagabb. Közelről nem ismerem a kitet, de a Trumpeterről tudni kell, hogy kínai "verdzsa" minőség... Én most építem a második Trumpeter 1/350-es hajómat. A méretarányokkal, részletekkel nincs gond, DE az illeszkedések csapnivalóak; talán nincs is olyan fedélzeti elem, ami ne lenne deformált, vetemedett az illeszkedési vonalaknál. Ezek eltüntetése nem kis türelmet és felkészültséget kíván. A Revell 1/350 Bismarck-ot sem ismerem közelről, viszont a közvélemény szerint a legjobb mindenféle szempontból a méretarányában; és terésztesen jóval olcsóbb is. Tehát a Trumpeter 200-as Bismarckot sok szívással, sok pénzből, de szépen meg lehet építeni. A Revell 1/350-esét jóval szerényebb összegből és kevesebb szívással, de nem olyan monumentális nagyságban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 530726 | 2013. április 9. 07:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Abban kérném a hozzáértők segítségét,hogy melyik készlet a jobb kidolgozású a Revell Bismarck 1/350 vagy a Trumpeter Bismarck 1/200 készlet. Előre is köszönöm. Üdv. Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 530702 | 2013. április 8. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szívesen. Tomi! Láttam a korábbi képeket is az építésről. Szép lett a végeredmény. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 530690 | 2013. április 8. 18:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Készül a személyzet a Greifre és a víz felület is kész. Továbbá a Thüringenhez megkezdtem az előkészületeket. Gyuri! A csónak tetszik, különösen a trepni. (kíváncsi lennék mekkora a rács osztása...) A vízfelület szerintem nem "túlméretes" ,mert így jobban tetszik és korábbi hajóimnál is ilyen arányban készítettem. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kkk | Adatlap | 530660 | 2013. április 8. 14:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a gyors választ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 530628 | 2013. április 8. 00:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Legközelebb a 306-os áll hozzá. Ha minden igaz Haze Grey a szín neve. Ha szükség van még segítségre, szólj nyugodtan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kkk | Adatlap | 530588 | 2013. április 7. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. A Trumpeter 1:700-as New Jersey-t akarom megépíteni, és az lenne a kérdésem, hogy a hajótest szürkéjéhez melyik Gunze hobby color szín áll a legközelebb, ha a 1983-as állapotában szeretném ábrázolni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 530178 | 2013. április 2. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tamás! A Derfflingert 1919 elejei, Scapa Flow-ba internált állapotában készítem el. 1916-ban cserélték ki az eredeti pózna-előárbocot tripodra, ez a legfőbb jellemzője ennek az állapotnak, illetve az, hogy a parancsnoki hídba épített kazematalövegeket, valamint a négy hátsó 88 mm-es légvédelmi ágyút eltávolították. Az eredeti fényképek alapján nekem úgy tűnik, hogy az eredeti tízből nyolc csónak fent volt a hajón ekkor. A német csatacirkálókat nagyra értékelem - kétségtelen, hogy az erősebb páncélzat és a hajótest vízzáró rekeszekre való alaposabb felosztása a briteknél nagyobb harcértékű, az ellenséges tűznek jobban ellenálló hajókat eredményezett, melyek viszont kissé lassabbak és gyengébb tűzerejűek voltak a briteknél. Ugyanakkor szerintem ha csak annyi különbség van, hogy a briteknek már 1916-ban rendelkezésére áll a háború végére kifejlesztett páncéltörő gránát, egész máshogy alakult volna a csata kimenetele: a Seydlitz és a Derfflinger szinte biztosan elsüllyedt volna és a csatahajók közül is lett volna veszteség. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wakama | Adatlap | 530132 | 2013. április 2. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi mindenre jó, hogy annó tanultam oroszul: Cirill betűkkel rá van írva a fényképre a hajó neve: Navarin en.wikipedia.org/wiki/Russian_battleship_Navarin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 530131 | 2013. április 2. 15:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv ! Szakemberek segítségét kérném a képen látható hadihajó beazonosításához ! www.fortepan.hu/_photo/download/fortepan_32610.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 530095 | 2013. április 1. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Gyuri! Igen, nagyítóval látszik a lényeg. :) A csónakról jut eszembe: mely állapotában készíted a Derfflingert? Nem néztem utána, így bevallom, nem tudom, lényegi átalakítás történt-e rajta pályafutása során, gondolok itt pl. a légvédelmi lövegekre, vagy hasonlóra, de pl. mennyire általánsítható az a közhely, hogy ütközetbe menet leszerelték a csónakokat, vagy legalábbis java részüket? A Derfflinger esetében nyomon követhető ez a dolog? Továbbá nagyon kíváncsi lennék a német csatacirkálókkal kapcsolatos véleményedre. Tamás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 530064 | 2013. április 1. 16:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 529760 | 2013. március 29. 10:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ace Hunter! Ez nagyon durva! Ha nem sikerül zöld ágra vergődni velük, és magyar kereskedőt választanál a pótláshoz, akkor őket tudom ajánlani: www.modellbolt.hu/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kissis54 | Adatlap | 529747 | 2013. március 29. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia azt szeretném kérdezni, hogy elkészítettem a hajóm árbocát rézből. A kötélzetét miből célszerű elkészíteni milyen átmérőjű legyen, és mivel tudom rögzíteni, illetve hogyan? köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 529683 | 2013. március 28. 00:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi! Ez a végleges alap? Nincs túlméretezve... A Thüringen izgalmasnak ígérkezik! Ami engem illet, sok apróságot elkészítettem, de kis méretük miatt nehéz jó képet csinálni róluk. Most a csónakoknál tartok, utána a fegyverzet következik, majd jöhet a festés. P.Gy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 529647 | 2013. március 27. 17:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megint haladtam a Greiffel. SIMI kérdésére a válaszom, hogy "vízre" tettem a hajót. (persze még nincs kész a "víz" és még emberkék is kellenek) Gyuri! Köszönöm a választ! A Derfflingerrel, hogy haladsz, van róla új képed? Az utolsó képen látható a Greif és a Thüringen "vízvonala" bár nem egy méret a két hajó (Greif 1/250 , Thüringen 1/215 ) a méretek látványosak. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 529572 | 2013. március 26. 21:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, hogy neked a radaros verzió kell. Bocs, de azt tényleg nem tudom, hogy van-e 350-ben. 700-ban már láttam valahol. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A belső szerkezetben nincs semmi szerepe,kivéve a merevítés illetve a világítás és a különböző elektronika elrejtése.
Miféle hajó lesz ez?
P.Gy.!
Kíváncsian várom az új technológiát és remélem,hogy minden az eltervezett szerint alakul.
Üdv!