<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
fékkulcs | Adatlap | 536167 | 2013. június 22. 18:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 536107 | 2013. június 21. 20:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Trucker! Nekem nagyon tetszik a géped!Kár hogy nem magyar rendszámos! Színeit nagyon jól eltaláltad! Fékkulcs! Élőben láttam a szerelvényedet szépen megvan építve! Ivecoval kapcsolatban nekem se szerencsés választás a Stralisban a fehér inkább valami sötétebb színt választottam volna.Viszont képek alapján szépen van megépítve nekem tetszik csak a matricákat hanyagoltam volna főleg a gumikról! Nekem is épülget a Scaniám!Nem is emlékszem hogy publikáltam e itt de ezt még 2011 ben kezdtem el és azóta kínlódunk egymással :).Egyszer majd kész lesz... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 536086 | 2013. június 21. 11:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia fékkulcs! Művészellátókban, hobbiboltokban lehet kapni olyan tubusban mint a temperát. Ezt egyszer kell megvenni egy életre elég lesz ha csak erre használod. Trilak szintetikus ecsetímélő hígítóval higítod. De ha akrillal fújsz akkor mehet rá a Humbrol is jól felhígítva, saját higítójával, vagy H100-al, vagy lakkbenzinnel. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 536060 | 2013. június 20. 18:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az építő jellegű kritikákat és a dicséreteket.A RÁBA-t koromnál fogva sajnos nem sokat láttam, inkább csak képen, ezért lett kevésbé részletes.Az Iveco-t szerencsére heti szinten látok és ülhetek benne, hála tanácsadómnak Apunak aki a makettezésben is segít, de csak tanácsaival a "fizikai munkát" én végzem. Kusti hozzád lenne egy kérdésem, a befolyatáshoz használt olajat hol lehet venni és hogyan szoktad használni, mert ezt még nem próbáltam. Segítségeteket köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 536016 | 2013. június 19. 19:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek! A furatoknál nagy segítség, hogy a helyük meg van a vázon, "csak" ki kellett fúrni. A tank és a felnik Alclad polírozott alu szín, nekem tetszik. fékkulcs! Abban igaza van Kustinak, hogy attól még nem lesz Rába a Dafból, hogy rákerült egy maratás, nagyon sok mindent át kell még építeni rajta. tényleg nem volt ilyen tetőspoiler a Rábához, érdekes, hogy még a Dafhoz is ritkán, sose értettem, hogy az Italeri miért ezt a verziót csinálta, pláne egybe öntve a tetővel. Ettől függetlenül szép az építés, látszik, hogy van benne munkád rendesen, szóval csak így tovább. Segített benne apukád is, vagy teljesen magad építetted? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 536013 | 2013. június 19. 17:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az Iveco tetszetős lett,bár így teli fehérben elvesznek a részletek, be kellene folyatni a panelvonalakat valami szürke vagy fekete olajjal. A ,,Rába" kamionod megvizslattam Berényben. Szépen van festve, de annak annyi kösze van a Rába S22-höz mint Magdi anyusnak az 51-es körzethez...Bocs ha erős a kritika, de egy ilyen ,,Rába" nekem nagy érvágás, a típushoz való rajongásom miatt. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 535964 | 2013. június 18. 22:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Végig néztem az otthoni újságokat, de nem volt benne semmi 143-as Scaniáról, sajna nem elég régiek... Ha befotózod a tieid, azt nagyon meg fogom köszönni! Ahhoz képest, h dobozból épited az Ivecot az alváz nagyon állat! Én megőrülnék ennyi lyuktól, ha ki kéne kifurnom, de nagyon feldobja. :) Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laco | Adatlap | 535953 | 2013. június 18. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
HELLO!Szerintem a Rábának nem volt ilyen tetőspojlerje,mint ami a készletben volt.Én is átalakítottam lásd 531843 sz.hozzászólást. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535949 | 2013. június 18. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,lehetek szemtelen?a rábához valami agresszívebb gépszállító kellene.ehhez a trélerhez meg valami új hullámos agyon elektronizált megbízhatatlan tűsarkú vontató kellene az utóbbi 5 évből.a rába szélvédője 3 darabos,és a darabokat kemény gumi csík fogja össze.na az maradt le! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535947 | 2013. június 18. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
gabikám ez már betegség!nem a fülke a nagy dolog!az a rengeteg elő furat a vázon.azért van kitartás!én meg csinálom rugósra kusti meg becsövezi.háborodott cucc lenne.nem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535946 | 2013. június 18. 19:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi gabi!nincs más irány a scania kelet pest.ott csak tudnak valamit erről a tipusról. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 535943 | 2013. június 18. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 535913 | 2013. június 18. 13:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Gabi. Nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a készlet :) Szép gép habár a váz színe kicsit világos lett de a belső szín és a fülke színe csillagos ötös :) Gratulálok hozzá ;) Még annyi lenne a kérdés hogy milyen színnel fújtad le a tankot meg a felnit? Trucker: Szép lett nagyon. Grat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 535865 | 2013. június 17. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit félre tettem a Scania darut, és az új Stralist rakom össze. Ezt tényleg csak dobozból, apróbb feljavításokkal. Nagyon jó makett, az egyetlen hibáj a sok kilökőtüske nyom, és elég sok illesztési csiszolás van rajta, de nagyon szépen, és precízen kidolgozott makett. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 535863 | 2013. június 17. 20:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Oké, akkor ha lesz egy kis időm, kifotózok belőle pár tesztet. Zsolti! Az a katalógus sajna nem az enyém, nekem nincs meg. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 535838 | 2013. június 17. 15:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 535564 | 2013. június 12. 23:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Igazából 95-től kb 01-ig megvannak a Camion Truck Magazin részei. Ha otthon járok, majd megkeresem őket, köszi a tippet! Azért, ha van egy ki szabadidőd akár egy-két képet is csinálhatnál ;) Én maradok az unalmas bal kormányos verziónál. :) Köszi, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535481 | 2013. június 11. 21:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok.gabi úr,ha volna jól látható képed arról a scaniáról amit fent láttam a fotkin.valószínűleg az is tőled származik.egy piros alvázas csőrös ausztrál kivitelről van szó.tán 3 tagos laprugó köteges dupla difis,és csak arra felé használták ezt a kivitelt.természetesen a hátsó futóműről van szó.remélem te tőled vannak a képek!köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 535470 | 2013. június 11. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Scaniás katalógusaim egy része fenn van Andrénak a Fotkis oldalán, azokat tudom ajánlani. Ezen kívűl leginkább régi német kamionos újságokból vannak részletfotóim, ahol még tesztelték őket. Ha kell azokat előkereshetem majd. Jobb kormányos lesz a tiéd is? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 535469 | 2013. június 11. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szép lett, gratulálok hozzá! Amire legközelebb figyelj még a lámpafesték mellett, az az illesztések eldolgozása. Eléggé látszik a tanknál, hogy hol van a két fél találkozása, de kabinon is látható az illesztések helye. nem vészes, és mindig jobb lesz, ahogy több és több kamiont összeraksz, de nagyban javítja az összképet. A másik a tetőn a két szín talákozása. Lakkoztad festés után? Mert látszik, hogy hol maszkoltál, és ezt a lakkal elég jól lehet korrigálni, pláne, ha kicsit vastagabban fújod meg. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 535447 | 2013. június 11. 11:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen az elismerő szavakat mindenkinek! Usatika: már régóta tervezem hogy azzal festek, talán most veszek is mert az tényleg szebb, a feliratot nem mertem elvágni hátha nem lesz jó, de most megcsinálom | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
usatika | Adatlap | 535435 | 2013. június 11. 07:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Szép munka,de két dolog amit javítanék...az elején a feliratot vágd meg hogy a panelvonalba belesimuljon,a másk meg tessék használni a tamiya clear lakkjait(sajna csak az a szép) a lámpák festéséhez mert ez így sokat ront az összképen... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 535433 | 2013. június 11. 00:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Trucker! Szép munka, tetszik! Én meg átléptem a következő projektre. Kb úgy érzem, h a Kenit a tanker póttal sikerült befejeznem. Igy nekiláttam egy Scania 143-nak. Alapja a Streamline alváz, de kicsit megvágva, mert túl hosszú, ahhoz, amit én szeretnék. A fülke pedig a kék kamionmentőből fog jönni, pár kiegészitővel (és persze motor átalakitással intercooler-esre). Jelenleg még negyon az alapoknál tartok, de csatolva pár kép, h mi is lesz majd belőle. Nem ezt az adott vontatót akarom megépiteni, de valami hasonlót. Viszont egy kis segitségre is lenne szükségem! A csövezéshez pár jó képre meg vonalas rajzra lenne szükségem, hogy mit hová kössek. Guglit meg a Public.fotkit feltúrtam, de sok használható infót találtam. Esetleg valakinek nincs otthon körbefényképezett eredeti? Gabi, Kusti? Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535430 | 2013. június 10. 22:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,nagyon szép műszer!kivéve a kerékagy lehajtásos hátsó hidat amivel az igazi kamion 2-3 literrel többet kajál.viszont nagyobb terhet finomabban tud megmozdítani károsodás és kuplung túlterhelés nélkül.mondom én nagy okosan akinek egy 4 tengelyes pótján is ilyenek figyelnek.szinte csak a rába pótkocsi tengelyeknek volt ilyen agya.lényeg a lényeg nem volna türelmem ilyen szépen,tisztán dolgozni...vagy csak időm nincs?gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpepe | Adatlap | 535420 | 2013. június 10. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Trucker! Nagyon szép munka! Le a kalappal,gratula hozzá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 535410 | 2013. június 10. 16:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 535379 | 2013. június 9. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy 1/43 heller kamionokat lehet-e még kapni valahol. A kenworth megvan,a peterbilt 359 nyergest keresném. Segítségeteket előre is köszönöm.Elérhetőség az adatlapomon. Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tesztpilota | Adatlap | 535313 | 2013. június 8. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Légyszi írj egy sms-t a számomra (adatlapomon megtalálod) a merci ügyben mert csak most jutottam net közelbe s valamiért a freemail nem működik! Felhívlak ha hazaérek,(talán hétfö?) most még úton vagyok külföldön! Köszi! Tesztpilóta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 535285 | 2013. június 8. 10:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535270 | 2013. június 7. 22:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok.kusti ezt nézd meg!elmebeteg finnek v svédek!mindegy.mit lehet kihozni egy f88-89-ből!youtube-on torvmaskiner címen fut és az előadó művész neve maskinskyddarna.kellemes leskelődést! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nemakárki | Adatlap | 535269 | 2013. június 7. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én is kértem választ, de törölve lett a kérésem..az ok: ismeretlen... Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 535268 | 2013. június 7. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tudnál képet küldeni mikről lenne szó. rupcsik@gmail.com Köszi. Üdv Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 535228 | 2013. június 7. 12:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Evribodri! Lenne eladó vagy cserére 2 darab Tűzoltó darus felépítményem! Az egyik Italeri Renaultról a másik AMT Amerikai Aero Schief! Cserébe érdekelhet bármi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 535159 | 2013. június 6. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresnék, elsősorban MB Atego fülkét vázzal! A tűzoltós felépítmény nélkül! De minden megoldás érdekel! Elérhetőség: memo25@citromail.hu Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 535139 | 2013. június 6. 13:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
hát,mindíg tanulok valamit!azt tudtam hogy volt idő amikor fiat néven is futott de azt hitem csak léghűtéses deutz motorral.ezek szerint nem pont így volt.bocs.akkor is jó lenne egy sor motoros változat.lehetne építeni belőle ausztrál változatot.ott international turbostar vagy international 4470 néven futott.soros és v8-assal is.kösz az infót! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 535125 | 2013. június 6. 11:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Én két pisztolyt használok az eltérő felületnagyságok miatt. az egyik, nagy felületekhez és lakkozáshoz: www.paplaszlo.com/airbrush_ad318.html és a finomabb munkákhoz: www.modellbolt.hu/index.php Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
passat14 | Adatlap | 535084 | 2013. június 5. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 535004 | 2013. június 4. 21:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsolti! Nem jól tudod, mert ez még a régi T széria, nem pedig a Turbostar. Ebben a 190.38-as sorozatban bizony a V8-as Iveco-Fiat motor volt még. Ennek a kicsit átfesült változata volt késöbb a Turbostarban is, de ott már 420 lóerőtől indult. public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/iveco/iveco-cowboy/ Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 534999 | 2013. június 4. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok,az italeri ujdonságok közti iveco 190.38-ashoz igazán adhatták volna a saját motorját!13800 ccm es 6 hengeres soros motort.ebben megint v8-as van ha jól láttam.teljesen véletlenül másfél éve billencsezek egy ilyen szörnyeteggel.hát több előnye van mint hátránya.szerszám készlet:2 méter drót,kalapács,csavarhúzó...ennyi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
passat14 | Adatlap | 534994 | 2013. június 4. 17:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Mik vannak neked? Érdekelhetne engemet is 1-2 dolog. Üdv.:Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 534991 | 2013. június 4. 17:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GZoli! Mik érdekelnek? Lécci írj erre a mailre truckerist@gmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tesztpilota | Adatlap | 534977 | 2013. június 4. 10:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Adatlapomon találod az e-mail címem,légyszi írj magánba a részletekről! Köszi! Tesztpilóta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 534971 | 2013. június 4. 09:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Elkezdetlen! Ebből a készletből való: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 534956 | 2013. június 3. 22:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 534955 | 2013. június 3. 22:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány újdonság az italeritől... www.italeri.com/scheda.asp www.italeri.com/scheda.asp Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tesztpilota | Adatlap | 534953 | 2013. június 3. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello GZoli! Az Actros milyen állpotban van s melyik széria? Tesztpilóta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 534942 | 2013. június 3. 19:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli! Lehet hogy érdekel a dolog, de még van függőben egy összerakatlan, Inkább az érdekelne első sorban mivel azzal könnyebb dolgozni. De még beszéljünk róla, mindenképp. Köszi! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 534935 | 2013. június 3. 18:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Lenne egy Baywatch trailer-em összerakás után félig szétszedve ha érdekel, elméletileg ugyan az a pót csak nincs hozzá hűtőagregát.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 534932 | 2013. június 3. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Evribodri! Keresek Kamiont ,pótkocsit vagy alkatrészeket. Illetve hátha érdekelne egy Mercedes Actros valakit? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyemec | Adatlap | 534782 | 2013. június 1. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm szépen a válaszod! Mindenképpen kipróbálom a technikád! A kesztyűn utána már gondolkodtam, de hát késő bánat! Remélem a szarvasbőr technika segíteni fog! Köszönöm még egyszer! Üdv: Nyemec |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszi a választ, még azt kérdezném hogy makettra hogy kell felvinni?