<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Roland_89 | Adatlap | 541072 | 2013. szeptember 3. 15:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 540918 | 2013. szeptember 1. 14:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 540779 | 2013. augusztus 29. 18:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Köszönöm az észrevételeket, igyekszem a közeljövőben a sorjás dolgokra odafigyelni. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
passat14 | Adatlap | 540727 | 2013. augusztus 28. 15:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresek Scania-s Maratásokat. Honnan tudnák szerezni? 144L-hez kellene. Illetve egyéb scanias kiegészítők is érdekelnek. Keresek hozzá még egy teljes első tengelyt is. Köszönöm előre is a segítségeteket. Üdv.: Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 540656 | 2013. augusztus 27. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szépen köszönöm a tippet. Remélem sikerrel járok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 540620 | 2013. augusztus 26. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A sorják elég látványosan ott maradtak pár helyen, erre tényleg figyelj, sajna az Italeri ad munkát ilyen téren. A matricát és a típusjelzést kár volt felrakni, mert köze sincs ehhez a verzióhoz, az egy sima két tengelyes alvázhoz passzol. A fekete elemeket direkt lettek fényesek, és nem mattak? Ettől függetlenűl szépen összeraktad, csak így tovább! Jabel! A versenyváltozat motorját is ebből az alapmotorból építették, csak az asszem 10 hengeres volt, szóval itt még életszerű is az egyezés. Érdemi változás a motorokban az Actros sorozat megjelenésével volt. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 540616 | 2013. augusztus 26. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De jó látni, hogy már akkoriban is spóroltak a makettgyártók, mikor ez a készlet létrejött. A motor kb 90%ban megegyezik a versenyváltozatéval... Az építés szép, a gép is jól néz ki, viszont a sorjákra legközelebb (főleg a kipufogóknál látványos) figyelj jobban ;-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 540607 | 2013. augusztus 26. 18:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 540606 | 2013. augusztus 26. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. A közelmúltban elkészült öreg Mercim, néhány fotó róla.Várom az építőjellegű kritikákat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mad_Nick | Adatlap | 540600 | 2013. augusztus 26. 17:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mondjuk próbáld meg itt: www.hotdog.hu/kamion_1/modell-makett-jatek/makettek ,hátha szerencséd lesz. Itt még azt írja készleten 1db: www.towerhobby.eu/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 540582 | 2013. augusztus 26. 13:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Volvo VN670 Italeri 3827 vagy 3837- van szükségem. Hol tudnám én ezt beszerezni? Előre is köszönöm a segítségeteket. Üdv:Zabos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 540449 | 2013. augusztus 25. 08:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egyértelműen photoshop, az Italeri nem ad ki régi kamiont csak újrakiadásban, újradobozolva, semmi új hozzáadott értékkel. A másik dolog, hogy a kudarcba fulladt Wabereses próbálkozás után hanyagolják a magyar témákat, és pláne, hogy a Hungarocamion név is a Waberers tulajdona, így ahhoz is az ő engedélyük kellene. Na meg ők is ismerik Janék Rába maratását, így tudják, hogy akik Rábát akartak, azok nagyrészt már megépítették, vagy megvették a maratást hozzá. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alexkidd | Adatlap | 540445 | 2013. augusztus 25. 08:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Photoshop, látszik a képen. Tudomásom szerint ilyen nem létezik. Alex | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 540440 | 2013. augusztus 25. 07:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Árpi! Képet elnézegetve, nekem ez több sebből is vérzik.Kamion első ránézésre nagyon photoshop gyanús, szín, árnyék stb.A másik, google a szériaszámra egy tankot dob ki. Másrészről kétlem, hogy az italeri venne erőt magán, és csinálna egy tetőt pluszba, ami ugye a legszembetűnőbb.A többi apróságról nem is beszélve.Én így látom... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 540435 | 2013. augusztus 25. 01:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 540177 | 2013. augusztus 21. 19:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Trucker! Szép lett szerelvényben.Büszke lehetsz rá. Gratula. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 540118 | 2013. augusztus 20. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lencsi97 | Adatlap | 540092 | 2013. augusztus 20. 16:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Trucker! nagyon jó lett a MAN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 540055 | 2013. augusztus 20. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 540048 | 2013. augusztus 19. 23:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 539989 | 2013. augusztus 19. 14:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alexkidd | Adatlap | 539722 | 2013. augusztus 15. 16:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érkezett néhány Italeri kamionos készlet a webáruházunkba. Olcsó árakkal várunk mindenkit! Üdvözlettel, makettshop.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 539108 | 2013. augusztus 6. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 538934 | 2013. augusztus 4. 12:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halló Urak. Ismét újra itt :) Tegnap elött megérkezett az új szerzeményem egy Iveco Stralis személyében. :) Hamarosan ha időm engedi neki is látok majd :) A project egy Trans-O-Flex kamion akar majd lenni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 538860 | 2013. augusztus 3. 11:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
passat14 | Adatlap | 538669 | 2013. július 31. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Erről a Scanias készletről összeépítve tudtok képet linkelgetni? i.ebayimg.com/00/s/MTA3MVgxNjAw/z/0IwAAOxyn9BRZ1g6/$T2eC16FHJFwFFZ3uQ(3hBRZ1g6iRT!~~60_1.JPG Ebbe a régi fajta összeállításba érdekelne. Ezekkel a színekkel. Nekem az új van meg de ezt szeretném összehozni. Üdv.:Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 538612 | 2013. július 30. 21:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ok,vidám vagyok!amúgy is végig gondoltam,hogy inkább a komplett készletre vadászok később!nekem úgy is az idétlen magas tetős van és megint fúrni faragni gittelni kellene!köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 538563 | 2013. július 30. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 538542 | 2013. július 29. 22:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon nagy a csend errefelé, csak nem mindenki elment nyaralni? :) Lenne egy olyan kérdésem, hogy a amcsi tartály póton a kerekeket még anno gyurmával tömtem tele, hogy legyen valami tartása meg alakja. A végén pedig amikor koszoltam, használtam H100-as higitót. Namost ez a tömitetlenségeken befolyt a gumiban lévő kis résekbe is. Próbáltam letörölni amit tudtam, de azóta (3-4 hónapja) egy ilyen barna lötty folyik a kerekekből és csak nem akar abba maradni. Én azt hittem, hogy a felesleg elpárolog aztán cső, el lehet felejteni. De nem igy van... Valaki talákozott már ilyen problémával? Vagy most a higitó reagál a gyurmával és szépen lassan el fog fogyni az egész? Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 538507 | 2013. július 29. 17:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia! Van egy jelentkező az MAN alkatrészekre , de nem tudom hogy ez is kell-e neki. Az a gond hogy a héten nyaral és csak utána tudom megkérdezni, ha nem gond akkor utána beszélhetünk róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 538454 | 2013. július 28. 18:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia!a dsc03554-es man f2000 légterelőnek mi az ára?mert érdekelne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 538212 | 2013. július 25. 12:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 537911 | 2013. július 21. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 537754 | 2013. július 18. 14:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ezen az áron mozognak sajnos, ezért szerettem volna ha valakinek meglenne elfekvőben, vagy valami más készlet. Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpepe | Adatlap | 537678 | 2013. július 16. 19:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
https://modellzona.com/makett/bolt/auto-kamion Szia! Itt van de nem tudom,hogy itt e legolcsóbb (9500 Ft) Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GZoli | Adatlap | 537674 | 2013. július 16. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 537628 | 2013. július 16. 00:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Robi: Először nekem is ez az oldal jutott eszembe, de itt most jelenleg nem elérhető. Pityu: Írj nekem email-t, tudok neked segíteni: bereczki9502@gmail.com Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 537607 | 2013. július 15. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pityu 76 | Adatlap | 537565 | 2013. július 15. 10:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Blasiie! Köszönöm szépen,megpróbálok kapcsolatba lépni velük,hát ha szerencsém lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 537561 | 2013. július 15. 08:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pityu! Itt elérhető: www.super-hobby.hu/products/Iveco-190.38-Special.html www.modelmakershop.com/modelmakershop/product_info.php Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pityu 76 | Adatlap | 537538 | 2013. július 14. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem az uraknak! Új belépőként,gratulálok mindenkinek a munkájához,esz a penész miattatok,még rengeteget kell tanulnom,bár engem a realisztikus vezetékezés annyira nem vonz még,örülök,ha egyáltalán karc,és ujj lenyomat nélkül össze bírom pakolni a gépeimet,a festés pedig még,más szint egyenlőre. A lényeg,hogy Valaki tudna szerezni egy Italeri Iveco Cowboy-t? A válaszokat előre is köszönöm szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 537366 | 2013. július 12. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 537364 | 2013. július 12. 11:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Sajnos még nem találtam meg, most pedig festetünk a szobákban, így kb két hétig még nem is tudom elővenni a régi újságokat. Bocsi! Most jut eszembe, hogy olyan hülye vagyok, mert kinn voltam Interlakenben a kamionos találkozón, ahol volt egy csomó 3-as Scania, és ott is elflejtettem a vázat, vezetékelést fotózni. Cserébe rakok fel néhány képet onnan. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 537358 | 2013. július 11. 23:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! sikerült felkutatni a Scania képeket? Előre is köszi, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 537210 | 2013. július 9. 23:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 537039 | 2013. július 7. 12:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 536692 | 2013. június 30. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyszerű munka,tökéletes szín harmónia gratulálok! De gonosz vagyok,én az első lámpa burák éleit vagy a karosszéria színével vagy feketével megfesteném. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 536670 | 2013. június 30. 17:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Az szeretném megkérdezni hogy 1/24-es Hungarocamionos matrica beszerzésében ki tudna segíteni?Természetesen fizetés ellenében. Email címem: fekete.janos72@upcmail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laco | Adatlap | 536298 | 2013. június 24. 14:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello!A feljavítókészletet külön nem adod? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 536230 | 2013. június 23. 15:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szétbontottam egy 4. szériás Scania-t. Olajfürdőt kapott és hasonló dolgok...
Azonban most a nagy építés közepette észrevettem, eltűnt a bal oldali sárvédő hátsó tartó része, melyen a hátsó lámpa is rajta van. Továbbá a oldalt a tank előtt van egy úgynevezett fellépő melyhez tartozik kettő kicsi rács. Ebből is sikerült eltűntetnem egyet.
Így a kérdés, esetleg ha valaki bontott egy ilyet, maradt meg alkatrésze, vagy valamiféle megoldást tud a bánatomra, örömmel venném!
Köszönöm!
Roland