<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szamuráj | Adatlap | 547063 | 2013. december 1. 15:33 | ![]() | |||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 547049 | 2013. december 1. 13:01 | ![]() | |||||||||||||||||
Köszönöm ismét a segítséget.Találtam egy képet,ami a kiírás szerint '42 nyarán készült,nekem úgy tűnik mintha itt még csak az orr és a tat lenne sötétszürke,legalábbis én nem látom a csíkozást rajta (talán épp akkor festhették?) a második tornyon viszont már ott a légvédelmi ágyú,szóval lehet hogy mégis használhatom az álcafestést a makett átalakítása nélkül? satrum.net/family_history/images/Svee/Saltoy/BIG/tirpitz_fattenfjord_early_summer_1942.jpg | |||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 547044 | 2013. december 1. 12:23 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok. Nem éppen csatahajó,de nem találtam jobb topikot a kérdésemre. A mellékelt két képen lévő makett közül melyiket érdemesebb megvenni? Én még egyiket sem láttam élőben,hátha van aki igen, és akkor meg tudná mondani,melyik a "szebb" készlet. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv. Zsolt | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547006 | 2013. november 30. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia! 1. Erre azt a választ adnám, hogy nem tudom. A Warship Pictorial Tirpitzről szóló részében van két homályos fotó '43-ból, amin esetleg ezek a csónakok láthatók. De mivel a többin valóban nem látszanak, így én azt javaslom, hogy hagyd ki őket. 2. Én azt mondanám, hogy megfelelhet. Ez ugyanis leginkább ízlés kérdése. Nekem a Humbrol 27-es jobban bejött erre a célra. De hangsúlyoznám, hogy ettől függetlenül jó lehet egy világosabb szín is. | |||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546955 | 2013. november 30. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||
Még két apró kérdésem lenne: 1.A képen bekarikázott mentőcsónakok a hajó elsüllyedéséig a fedélzeten voltak vagy nem?Mivel több képen '41 vége után ezek nem láthatóak a hajón 2.A vízszintes felületekhez megfelel a dark sea grey?Itt főleg a repülő katapultok körüli részre gondolok Üdv Syb | |||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546937 | 2013. november 30. 09:30 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi Köszönöm,akkor marad az átalakítás.A fjordokban használt bonyolult álcafestést azért nem akarom használni,mert egy az hogy mindenki arra festi a makettjét,a másik az hogy nem érzem magam elég elvetemültnek hogy sikerüljön jól megcsinálni (főleg a felépítményeken) | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546919 | 2013. november 29. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||
Egyébként amennyire tudom, '42 nyarán a légvédelmi fegyverzettel variáltak: bismarck-class.dk/technicallayout/armament/tirpitz/armament_tirpitz.html Más változás nem volt. | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546918 | 2013. november 29. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Syb! Sajnos nem. Alig három hónapon múlik ugyan a dolog, de nem. Ezt a mintát a Tirpitz '42 február-márciusban viselte. Az ágyú pedig júniusban került fel a toronyra. | |||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546895 | 2013. november 29. 14:13 | ![]() | |||||||||||||||||
Bocsánat,inkább egyszerűsitem a kérdésem, ezt az álcafestést: www.bismarck-class.dk/tirpitz/paint_schemes/pictures/1942/04_tp_january_42_camo_D_port_big.gif használhatom akkor ha a Tamiya makettjén már ott van a második lövegtorony tetején a légvédelmi ágyú? | |||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546893 | 2013. november 29. 14:07 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Folytatódó csatahajó építő tervem miatt érdeklődöm.Tudtok segíteni abban, hogy milyen nagyobb látható különbségek keletkeztek a Tirpitzen az átalakítás előtt és után (amikor felkerült pl a légvédelmi ágyú a második lövegtorony tetejére) ? Üdv Syb | |||||||||||||||||||||
badgo | Adatlap | 546892 | 2013. november 29. 14:06 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Két éve volt szerencsém eljutni a Krímben. Voltam Szevasztopolban a Fekete tengeri flotta múzeumában is. Rengeteg képet csináltam, ha valakit érdekelnek, az orosz, szovjet hajók akkor szívesen elküldöm a képeket. Persze ne várjatok csodát, elég sok a rossz minőségű kép is. De sok használható is van. Illetve van pár kép a flottáról is. Üdv, robi | |||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546848 | 2013. november 28. 18:44 | ![]() | |||||||||||||||||
Nem vagy az, csak más témában vagy érdekelt:-) Az már a háború végi verzió | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546847 | 2013. november 28. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||
Nos, ebből is nyilvánvaló, mennyire hülye vagyok a japán csatahajókhoz... Mikori állapotot ábrázol? | |||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546845 | 2013. november 28. 18:19 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia! a kép elég rossz, de ez egy IJN Nagato 1/700-ban az Aoshima-tól Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546844 | 2013. november 28. 18:13 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia! Kongo-osztály? | |||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546833 | 2013. november 28. 12:35 | ![]() | |||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546832 | 2013. november 28. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon lassan, de legalább biztosan haladok vele... | |||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 546720 | 2013. november 26. 13:24 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi, Igen, ugyanezt mondom en is. Csak nem ezt varja az ember a szep kepek alapjan. Udv | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546679 | 2013. november 25. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Tyimosenko! Hát durva munka vagy sem, az osztály többi hajóján is ebből van a helipad. Ha tényleg voltál személyesen is az NJ-n, akkor valami drénaszfalt nevű anyagot kellett látnod (és megfognod). Amennyire tudom, ez a fajta aszfalt porózus, így gyorsan elnyeli a rákerülő vizet. Ezért én azt mondanám, hogy lehet, hogy durva munka, de célszerű. | |||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 546676 | 2013. november 25. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi, Konkretan az aszfaltontesre irtam, hogy durva munka, kozelrol vizsgalgatva, megfogva. A sarkokba, szelekhez nem is jutott anyag, nem folyt ki. Persze ettol meg biztonsaggal leszall egy heli, csak bantja az ember szemet. Ez csak a NJ, a tobbi lehet jobb lett. Udv | |||||||||||||||||||||
brumi_na | Adatlap | 546648 | 2013. november 25. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, azt hiszem egységes a vélemény arra nézve, hogy javasolt a technológiai oldalról és látvány tekintetében is meghagyni a barázdákat. Akkor visszakarcolom, nem vitás. Szerencsére nem egy izzasztó feladat, bár az is lehet, hogy ezen a hajón próbálom ki először (és lehet hogy utoljára) a fa fedélzetet. Mondjuk a bibi, hogy majdnem annyiba kerül mint maga a makett... :) hergert! Köszönöm a képeket a Wisconsinról, megnéztem. Gratulálok, szép hajó! Ha már az enyém is ilyen lesz, meg leszek elégedve! brumi_na | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546636 | 2013. november 24. 22:38 | ![]() | |||||||||||||||||
Nagyon jó! Csak így tovább! | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546635 | 2013. november 24. 22:35 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Attila! Szerintem 700-ban igazából nem látszanak a fedélzeti barázdák. Annyira kicsik, hogy tulajdonképp „hiba”, hogy a gyártók otthagyják. Hogy mégis miért jó, hogy ottvannak? Ahogy a többiek is írták, élethűbb lesz tőle a makett. Noha ezek tényleg szintbeni tömítések a valóságban, a maketten ezeknek a barázdáknak a befolyatása adja meg a szükséges mélységet és azt a fajta tagolást, ahogy a valóságban is kinéz egy fafedélzet. Abban igazad van, hogy megfelelő maszkolással és festéssel egyfajta mozaikosság, struktúra bemutatható (bár egy 700-as maketten nem kis feladat lehet ennek a kimaszkolása). Viszont mélység és tagolás nélkül nem lesz élethű | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546632 | 2013. november 24. 22:04 | ![]() | |||||||||||||||||
Nagy kedvencem ez az osztály, nagyon jó! | |||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 546630 | 2013. november 24. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! A Thüringen jelenleg ilyen állapotban van. Elkészültek a fő lövegtornyok és le vannak festve. A torpedóvédő háló tartói is felkerültek, mind a 26 darab. Továbbá a far fedélzet felülvilágítóit építgetem be. Tyimosenko, Sebi! köszönöm a válaszotokat. Most már nyugodtan fogok aludni. :-) | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546626 | 2013. november 24. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||
Bocs Tomi, de most láttam, hogy te tulajdonképp a Wisconsint építetted meg. Szóval mielőtt még a kardodba dőlsz az általam felrakott kép láttán (mert azon kissé más a hátsó rész), továbbra is áll az, hogy hajónként eltérő volt a fedélzetük. Ráadásul a modernizáció után is, ahogy szerelték fel a különféle fedélzeti berendezéseket, úgy szedték fel a faborítást. Így még abban a pár évben is, amit szolgálatban töltöttek, volt eltérés. | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546625 | 2013. november 24. 21:20 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Tamás! Ne aggódj! Jól csináltad. Mindegyiknek más volt a fedélzete. Például itt egy kép a Wisconsinról. Bár, ahogy Tyimosenko írta, ez nem új borítás volt, hanem egyszerűen felszedték a faborítást és csak az acélfedélzet látszik. A képek alapján én nem mondanám, hogy durva munka. Ahogy láttam a képeken, a helipad egy fémváz, amit az acélfedélzethez rögzítettek és kiöntöttek aszfalttal. | |||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 546612 | 2013. november 24. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia, én is hozzászólnék a fafedélzet-témához... Valóban igaz, hogy a vésett fedélzet szigorúan véve nem élethű, hiszen a valódi hajón a deszkák között sokkla keskenyebb, szintben tömített iellesztések voltak. A maketteknek megfeleő hézagokba beszorulhatott volna a matrózok lábfeje, de tényleg igaz, hogy az ily módon kialakított fedélzet réseibe lehet könnyen befolyatni a festéket, ami után az sokkal jobban mutat, mint ha ezt nem tesszük meg. Szerintem ez talán még fontosabb, mint a "parkettázás". P.Gy. | |||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 546550 | 2013. november 23. 21:51 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia, Elnézést, hogy beleszólok. Említetted az Iowák modernizálás utáni fedélzetborítása kérdését. Ahogy a New Jersey-n láttam, és feltételezem a többin is hasonlóan járhattak el, nem volt új fedélzetborítás a tatnál, hanem csak felszedték a deszkázatot és az alatta lévő acélfedélzet látszik. A helikopterleszállónál pedig a felszedett deszka helyén kiöntötték aszfalttal az acélfedélzetet. Elég ronda, durva munka szerintem ez a Big J-n. Üdv | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546547 | 2013. november 23. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||
Bár ez már most egész jól mutat (most botlottam bele véletlenül), de azért egy nagyon szolid befolyatás nekem még hiányzik. | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546516 | 2013. november 23. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Tomi! Én is szoktam néha rendelni Balázstól, de inkább csak azt, ami készleten van. Ami nem volt, az nagyon sokára jött meg. | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546515 | 2013. november 23. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Attila! Asszem, beletartozom a világmindenségbe, úgyhogy leírom a véleményem. 1/700-ban az igazi fedélzet osztásvonalait pontosan lekicsinyíteni szerintem lehetetlen. Mondjuk, egy 15 centi széles léc ebben a méretarányban kb. 0,2 mm lenne, a kettő közti, tegyük fel 1-2 centis hézag pedig 0,014-0,028 mm. Ha jól számoltam. Viszont, már sokan leírták előttem, hogy a makettnek nem élethűnek kell lennie, hanem annak kell látszania. Én a különböző fórumokat nézegetve úgy tapasztaltam, hogy a konkrét osztásvonalak elhagyása, vagy a kiemelésük elhanyagolása csökkenti az életszagúságot. Szóval kellenek azok a vonalak, feltéve, hogy sikerül elég sűrűre, vékonyra és szabályosra készíteni, akár a gyártónak, akár a makettezőnek. Erre szerintem ebben a léptékben nem is a karcoló, hanem egyszerűen a sniccer a jó eszköz, bár nem próbáltam még 700-ban karcolni. De ez csak egy szubjektív vélemény, az alapszabály szerintem az, hogy úgy csináljuk, ahogy nekünk tetszik. (Más eset, ha az ember egy zsűrinek akar tetszeni.) Tamás | |||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 546501 | 2013. november 23. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia brumi_na! Itt van pár kép az én Wisconsinomról. Feljavítónak a Gold Medal Models 1/700 Modern Iowa/New Jersey feljavítóját használtam + a mentőgyűrűk, tűzoltó tömlők rézdrótból vannak készítve. A feljavítóból egyedül a parancsnoki híd ablaksorát nem kellett volna felhasználni szerintem. A fedélzet festésénél szerintem azt kell figyelembe venni, hogy az adott méretarányban mekkora lenne a deszkák közötti hézagok és a deszkák szélessége. A mozaikosságra a legjobb példa pedig Pék Gyuri Derfflingerje. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||
brumi_na | Adatlap | 546489 | 2013. november 23. 09:30 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! hengert! De szép ez a hajócska... Lehetne kérni pár többirányú képet róla, tanulmányozás céljából? Milyen feljavító készletet használtál hozzá? Mindenki (a Világuniverzum összes lakója...) :) A vélemyénetekre vagyok kíváncs abban a témában, hogy 700-ban látszik-e a fa hajófedélzeten a lécek közötti barázda. Persze a befolyatás és egyéb festési technikákat megkönnyítik, kétségtelen. Az aktualitása a dolognak, hogy egy ilyen Wisconsin várja a beteljesülését nálam is, mint amit hergert bemutatott (erről korábban írtam). A makett alkatrészbontása szerencsétlenül jött ki, mert van ahol az illesztés eltűntetése a padlózati struktúra elvesztését jelenti. Nem gondolnám, hogy lehetetlen visszavarázsolni az osztásvonalakat, hanem a fő kérdés, hogy kell-e? Szerintetek hiba - és ez most általános kérdés, egy általános 700-as hajó esetében -, ha mondjuk megfelelő maszkolással és festéssel egyfajta mozaikosság, struktúra be van mutatva, viszont nincs hézag a lécek között? (Az igaz, hogy az "egyszínű" fa fedélzetek megfestése, úgy hogy nincsenek barázdák, meglehetősen nehéznek tűnnének e hiányában, ha belegondolok. Azaz nincs pl. befolyatáshoz szükséges csatorna.) Én például 700-ban minden repülőnek eltűntetem a panelosztásait, mert nem gondolom, hogy látszania kellene ilyen kis méretarányban. Ha felnagyítanánk valós méretre azt amit pl. a Trumpi csinál a repülőgépeire, a gépek szétesnének, akkora rések lennének a panelei között. brumi_na | |||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 546472 | 2013. november 22. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Sebi! Köszönöm a válaszod! Még azt szeretném kérdezni, hogy a Missouri-nál a far fedélzet és a hátsó lövegtorony környéke ilyen egybe szürke? Vagy a képen látható Wisconsin csináltam én másképp, a modernizálás után nem egyforma fedélzet borítást kaptak? TAMÁS78! Én a löveg csöveket a papirmakett.hun rendeltem Pászti Balázstól, 2000 HUF volt az ára. ( nem a webáruházban, hanem e-mailben kerestem őt és kértem meg) Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546451 | 2013. november 22. 15:23 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Lucky, nem ígérem biztosra, de akkor lehetséges, hogy csatlakoznék, előre is köszi! Írj, ha aktuális lesz! Tamás | |||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 546439 | 2013. november 22. 07:30 | ![]() | |||||||||||||||||
TAMÁS78! December elején tervezek egy rendelést a GPM-től. Ha ráér kb dec 10-ig akkor beszállhatsz . | |||||||||||||||||||||
TMS | Adatlap | 546430 | 2013. november 21. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi! Szép a készülő hajód, gratulálok! Így van, a white spirit annyit jelent, hogy lakkbenzin. A terpentin ettől eltér (ez is van az AK-nak), de mind a kettő alkalmas enamel festékek (az általad használt AK wash is az) hígítására. Azért persze a lakkbenzin vagy a terpentin minősége gyártónként nagyon különböző lehet. Üdv: Robi Tank Model Shop | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546428 | 2013. november 21. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az észrevételeket. Szeretnék reagálni egy-két dologra. Attila (Brumi_na)! Ha nem jön semmi közbe, akkor most a télen befejezem és remélem Móvárra már el tudom vinni. Egyébként ez egy 700-as hajó. Tamás78! Azt sajnos nem tudom, hogy melyik fának milyen a nedvszívó képessége, de nekem ez az anyag igazából azért tetszik, mert kiadja azokat a hatásokat, melyeket a mellékelt képeken láthatsz. Ezek a képek különböző távolságból és fényviszonyok között készültek az igazi hajóról. Gyakorlatilag a maketten is ugyanilyen hatást ad ki ez a festék. Abban mondjuk igazad van, hogy a mennyiséget még el kell találni. Tomi! Látom te is szépen haladsz a Thüringennel. Remélem majd lesz alkalmam élőben is megnézni. Nos, az AK alapban a saját hígítóját ajánlja ezekhez a festékekhez. Ez az anyag white spririt néven fut náluk. A netet böngészve rá kellett jönnöm, hogy ezen szépen hangzó név mögött az a hígító van, amit lényegében az olajalapú festékekhez használok. Lehet lakkbenzin, terpentin stb. Így lényegében az a hígító is jó lehet, amit te használsz. Másrészt viszont ez az anyag eléggé el van hígítva, így tulajdonképp nem kellett mást tennem, mint ecsettel felvinni a felületre, majd "terelni", hogy ne folyjon szét. Hígító talán 1-2 csepp kellett. A visszamosás lényegében abból állt, hogy az ecsetet benedvesítettem hígítóval és egy-két helyről leszedtem a festéket. | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546423 | 2013. november 21. 20:40 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Tomi! Igazad van, nem néztem meg a GPM-nél, csak az RB honlapján, ők meg már nem gyártják. Köszi! Tamás | |||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 546421 | 2013. november 21. 20:27 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia TAMÁS78! Láttam, hogy keresel löveg csövet a Deutschland osztályhoz. Én a GPM-től szereztem be az 1/400 Heller Graf Spee-hez. (mert amit te is keresel azt én se tudtam megszerezni) Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 546420 | 2013. november 21. 20:23 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi! Szép lesz a hajód! Tamással egyet értek a mennyiséggel kapcsolatban. Légyszíves áruld el milyen hígítóval mostad vissza a festéket? Nekem a víz is tetszik. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546384 | 2013. november 21. 10:39 | ![]() | |||||||||||||||||
Valóban jól néz ki, de talán óvatosabban kellene bánni a mennyiséggel. Hacsak nem valami speciális fából készül a fedélzetdeszkázat, akkor a szokásos teak vagy fenyő nem nagyon sötétedik be ennyire. Nem mondom, hogy nincs kivétel, csak nem ez a jellemző - szerintem. | |||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 546377 | 2013. november 21. 09:43 | ![]() | |||||||||||||||||
Egy kis kedvcsináló még... Gödöllőn láttam élőben is, tényleg zsír az anyag! www.facebook.com/media/set/ | |||||||||||||||||||||
brumi_na | Adatlap | 546374 | 2013. november 21. 09:26 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Sebi! Nekem is úgy tűnik, hogy lassan befejeződik ez a hajó. Remélem egyszer láthatjuk élőben valamelyik versenyen. Ha jól veszem ki a fotón a környezeti tárgyak méreteiből, akkor ez a hajó 350-es? Én az enyémmel jelenleg nem haladok(700-as Wisconsin), mert szükséges hozzá még pár dolog. Annak a beszerzése folymatban. Most már mindenképpen szeretnék én is ilyen "valóságközelítő fapadlózat vegyszert" beszerezni. Tetszik a hatás. brumi_na | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546361 | 2013. november 20. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia Gyuri! Köszi szépen. Nos, igen, jó anyag. Nekem is bejön. Bár a következő hajónál lehet, hogy kissé kevesebbet kellene felvinnem. Nem tudom, majd kitapasztalom. | |||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 546333 | 2013. november 20. 14:43 | ![]() | |||||||||||||||||
Sebi, ugye nagyon jó kis anyag ez! Én is örömmel használtam a Derfflingernél. Látom, már csaknem kész a hajód, gratula! P.Gy. | |||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 546286 | 2013. november 19. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||
Szia! www.jadarhobby.pl/1350-begemot-350006-us-navy-wwii-p-31910.html Giruna rendel most innét.Nem tudom beleférsz-e még.. | |||||||||||||||||||||
Gonzo | Adatlap | 546219 | 2013. november 18. 21:48 | ![]() | |||||||||||||||||
Sziasztok HajósUrak! Elnézést az off témáért, de szerintem ide kívánkozik a problémám, és hátha tudtok segíteni. Keresek 1/700 USA lobogót, tengeralattjáróhoz szeretném használni 350-es méretarányban.A gyártók rendszeresen lefelejtik a matricaívről az eddig álltalam készített variációk meg eléggé illúzió rombolók voltak. A csillagok száma szerintem elhanyagolható... Természetesen anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. Elérhetőség az adatlapomon. Köszönöm szépen! | |||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546156 | 2013. november 17. 23:12 | ![]() | |||||||||||||||||
Tiszteletem Uraim! Szeretném megosztani veletek ma délutáni ténykedésem eredményét. Az AK Interactive, dark wash for wood decks nevű festékét próbáltam ki. A használata elég egyszerű volt. Jó alaposan fel kellett rázni a tégelyben lévő festéket, majd az alapszínre egy rétegben felvinni. Aztán egy kevés hígító segítségével szétteríteni és kissé visszamosni. Az eredmény egy szép sötét és koptatott fedélzet lett. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nem írtál rossz helyre, az Akagi egyébként is csatacirkálóként kezdte. Én a Zuikaku-t választanám. Kevésbé zegzugos, mint az Akagi. A Zuikaku már eleve hordozónak épült, így felépítése és kialakítása jóval letisztultabb, mint az Akagié. Másrészt a festési variációk közül a Leyte-öböl akcióban használt zöld kamó igencsak látványos.