<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sebi | Adatlap | 548607 | 2013. december 21. 23:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 548606 | 2013. december 21. 23:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Imi! Megnéztem. Még nem teljesen jó. A fedélzeten nem mozognak az emberek :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ehud | Adatlap | 548561 | 2013. december 21. 15:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Yokosuka varosban jarva ezeket latni (Mikasa csatahajo, USS George Washington, Arleigh Burke osztalyu rombolok es Ticonderoga osztalyu cirkalok, meg japan tengeralattjarok, rombolok stb). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 548533 | 2013. december 21. 08:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A modelwarships,com -on ma Pék Gyuri Derfflingerét mutatják be! Nézzétek meg! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
george109 | Adatlap | 548363 | 2013. december 19. 07:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Utánanéztem és az Enterprise valóban lehetetlen vállalkozás. A fedélzetet leszámítva szinte mindent lecseréltek rajta, így marad a vietnámi háborús időszek, hiszen az első nagyobb felújítása 1972-ben volt. Itt csak egy probléma van, hogy viszonylag nagyobb számú A-4 Skyhawk gépre lenne szükségem, hiszen akkor ez a géptípus volt a domináns. Erre még nincs ötletem honnét szerezzem be, mert az Ebey-en is pár darabot találtam és azt is horror áron. Találtam viszont hozzá matrricát (Starfighter Decal 1968) és egy kis rezet is, azokat majd jövőre beszerzem. Megnéztem a Saratoga és a Forrestal közti különbségeket is, de azok között szinte elhanyagolható a differencia. Szerintem a Nimitzet követően ez lesz a következő projekt:) Amit ajánlottál matricák azok megvannak és már festegetem a repülőket és építem a tornyot, bár nagyon lassan haladok vele. De úgye jó munkához idő kell :) Két ünnep között majd teszek fel pár képet hogy haladok az építéssel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 548354 | 2013. december 18. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez jól hangzik. Akkor még nem volt jelentős eltérés az eredeti állapothoz képest. Igazából a gépek festésére kell figyelned. Ezt a két matricakészletet ajánlom figyelmedbe: www.modelingmadness.com/scott/decals/starfighter/sfd700100.htm www.starfighter-decals.com/70029-carrier-air-wing-8-uss-n.html Az elsőt a hajóhoz, a másodikat a gépekhez. Ha szeretnél "túlmenni" 1980-on, akkor vedd figyelembe, hogy a Nimitzet 1983-ban felújították és ekkor már voltak jelentős eltérések is az eredeti állapothoz képest. Ráadásul az amerikaiak a '80-as évek elején álltak át a low-vis festésre, így a gépek színe is megváltozott. Az Enterprise átalakításához pedig a sztirolt ajánlom. Bár lehetek őszinte? Szerintem ne táplálj túl nagy reményeket. Nehéz projekt lesz. A hajó 4-5 felújításon esett át és szerintem nincs olyan összefüggő háttéranyag amin le lehetne követni mit hova építettek be vagy ki. A 720-as hajókra fel lehet tenni a 700-as gépeket, de a különbség látható lesz. Nekem van egy Italeri Nimitzem és közelről látszik, hogy a felépítményhez viszonyítva a gépek nagyok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
george109 | Adatlap | 548285 | 2013. december 18. 08:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a segítséget:) Sebi a makett az 1975-ös makettről készült, de kicsit feltuningoltam, így az 1980-as állapotában szeretném bemutatni, mikor már Tomcat-ak voltak az urak a fedélzeten. Kaptam még egy 1/720 Revell Enterprise-t és egy 1/720 Italeri USS Saratoga-t amit majd terveim szerint átépítek Forrestalnak, mert azon voltak VF-31 es Tomcat-ek az első Öbölháború idején, még ha közvetlenül a harcokban nem is vettek részt. Ezen két maketthez nézelődtem különböző kiegészítőket, matricákat de az áruk miatt apránként szerzem majd be őket. Az Enterprise-l vagyok gondba, mert a revell makett az 1968-as állapotott mutatja, de én 2001-ben szeretném bemutattni a hajót. Ha valakinek van ötlete, hogyan lehetne átalakítani a hajót, azt örömmel veszem:):) Véleményem szerint az 1/720 as makettekre még "beleférnek" az 1/700-as repülők, így azokat fogok majd ezen hajókra is telepiteni. Egyetértetek vele? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 548284 | 2013. december 18. 08:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jónéhány hajót építettem már, használtam többféle ragasztót. Nekem messze a legjobban a Loctite Power Flex Gel jött be. Hihetetlenűl erős ragasztást biztosít kis felületeknél is. Az ára se vészes: kb 400 Ft. Persze ne totálba nyomd a ragasztási helyekre, hanem egy kis papírdarabra pöttyints belőle, aztán pl egy vékony (0.2-0.3 mm) drótszállal "ecseteld" be a kívánt részeket. Kisebb rések eltömítésére is kiváló. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 548278 | 2013. december 18. 00:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia George! Üdv a fedélzeten! Nekem eddig ez jött be a legjobban: www.kreativhobby.hu/pattex_repair_special_modell_30g_he2010 Az építéssel valószínűleg nem lesz bajod. A Trumpeter nagyon jó minőségben adta ki a makettet. A részletek kidolgozásához javaslom nézd meg ezt a fórumot: www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php Bár a srác 350-ben dolgozik, de hátha látsz valami hasznosíthatót. Ha szeretnél, akkor írj emailt neki nyugodtan. Magyar srác, csak kinn él Kanadában. Illetve gyere nyugodtan ide is. Leszünk páran, hogy összedobjuk a választ. Így hirtelen, nekem annyi ötletem lenne, hogy a leszállópálya középvonalát és a keretét, valamint a piros-fehér figyelmeztető csíkokat ne matricával csináld majd meg, hanem fesd ki. Egyébként melyik Nimitz van meg? A '75-ös vagy a modernizált? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 548262 | 2013. december 17. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én vegyesen használok pillanatragasztót és papírírószerből szerzett ragasztólakkot.A korlátokhoz nekem jól bevált ez a ragasztó lakk,nem hagy nyomot,felrakás után még poziciónálható a korlát,igaz tovább szárad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
george109 | Adatlap | 548245 | 2013. december 17. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok. Bár nem csatahajó, de gondoltam nem haragudtok meg, ha ide irok segítség ügyben. A mai napon elkezdtem egy 1/700 USS Nimitz építését (Trumpeter). A készlethez sikerült beszereznem egy Eduard maratást is. A kérdésem a következő lenne: A korlátokat illetve más réz alkatrészeket mivel rögzítitek a műanyag alkatrészekhez? Pillanatragasztóval csinálom jelenleg, de valahogy nem fogja oda az alkatrészeket. Illetve az építéshez hasznos tanácsokat tudnátok adni lévén ez az első komolyabb hajós projektem. segítségeteket előre is köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Phoenix89 | Adatlap | 548078 | 2013. december 16. 00:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép amúgy ez a Yorktown készlet, ha nem vettem volna meg Gödöllőn, akkor most csapnék le rá, de másnak csak ajánlani tudom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 548067 | 2013. december 15. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 548066 | 2013. december 15. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Hajósok. Érdekelne valakit ez a gyöngyszem? Bontott, 2%-ban picit elkezdett( öntőkeretről leválasztva 6 alkatrész, a hajócsavarok és a gardánjuk), Mivel Ebayen 24 ezerért láttam.. plusz postabácsi, én egy 20-ra gondoltam. Megtekinthető Budapesten a Szentendrei út 107 alatt 8 és 16 óra között, más időpontokban egyeztetett helyszínen. Kérésre küldök pikcsört az elkezdésről mélbe. Postát így az ünnepek elött(s után is) kihagynám, ekkora doboz elég macera.(meg egy vagyon) Elérhetőségeim az adatlapomon. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CsAndris | Adatlap | 547679 | 2013. december 10. 20:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! remélem nem baj, hogy megosztanám itt is. Hátha valaki itt szúrja csak ki :) Lenne egy eladó hajó a szekrényemben, méghozzá eme kit lenne az: www.cybermodeler.com/hobby/kits/icm/kit_icm_s005.shtml irányár: 9000Ft Pesten személyesen átvehető vagy plusz postadíj. Ha esetleg valakit érdekel, az ultorcsii@gmail.com cimen elér :) Üdv, Andris | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547664 | 2013. december 10. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen. Közben az jutott az eszembe, hogy egy dologra figyelj, ha az öntapadósból szeretnéd megcsinálni a padlót. Méghozzá arra, hogy a mintázata olyan legyen, mint a maratásé. Mert ha megnézed, akkor az igazi padló is olyan "virágmintás", mint a maratás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 547662 | 2013. december 10. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a segítséget,megpróbálom a kivágást,ha az nem jön össze marad a maratás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547614 | 2013. december 9. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha van annyi plusz az öntapadós fedélzetben, hogy kivágj belőle ilyen darabokat, akkor természetesen megteheted. De elnézve a festésmintákat, megteheted azt is, hogy berakod a maratást és nem natúrszínűre, hanem az acélfedélzetek színére fested le. Sőt! A harmadik opció az, hogy berakod a maratást és a felépítmény színére fested le. Az az igazság, hogy ezeknek a kis felületeknek a színe többnyire az álcafestéshez igazodott. Ezért a fentebb leírt három módszer bármelyike jó lehet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 547585 | 2013. december 9. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Múlthét elején elkezdtem építeni a Tamiya Tirpitzet,megvan hozzá a Pontos Models fedélzet,amiben azonban nincs fedélzetrész ami a második lövegtorony tetején és a mögötte a felépítményen lévő légvédelmi ágyú alapzatának fa részét lenne hivatott pótolni.Ma kaptam kézhez az Eduard maratást a hajóhoz amiben viszont van maratás ehhez a részhez.Szóval a kérdésem az lenne,mivel nem akarom hogy a fedélzet többi része árnyalatban elüssön a légvédelmi ágyúk alattitól,szerintetek megoldható hogy a maratást sablonként használva kivágjak egy-egy darabot az öntapadós fedélzetből? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 547480 | 2013. december 7. 07:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek a gyurmás megoldást kipróbálom, mert talán az tűnik a legegyszerűbbnek. Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 547456 | 2013. december 6. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A gyurmára én is gondoltam, de ezeket annyira nem ismerem. A 0,8-as sztirol hurkákat esetleg gyertyalángban lehet gömbölyíteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 547443 | 2013. december 6. 16:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Levegőn száradó gyurmából a legegyszerűbb. A fehérből. Sodorsz vékony csíkot, majd leszeleteled a megfelelő mennyiséget. A zsákok több helyen meg voltak kötözve, ezt imitálni úgy tudod, hogy pengével vékonyabb bekarcolod, majd száradás után befolyatod feketés-barnával. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547442 | 2013. december 6. 16:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Igen, jól gondolod. De szerintem nem csak a végeit kell alakítani. Nekem ezek a zsákok olyan kolbászformájúnak tűnnek. Lehet, hogy kicsit csiszolni kell a levágott darabot is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 547425 | 2013. december 6. 08:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van 0,8as sztirol "drótóm", abból esetleg le lehetne vagdalni a megfelelő méretet, de a végeit le kellene kerekíteni. jól gondolom? Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547402 | 2013. december 5. 20:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Batka! Én a sztirolt javasolnám, a könnyebb alakíthatóság miatt. Vagy "elkészítheted" egyszerűbben is :) www.1999.co.jp/eng/10067582 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 547399 | 2013. december 5. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0,8-as rézdrótból vagdalni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 547385 | 2013. december 5. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tippet kérnék: miből tudnám elkészíteni a japán hajók felépítményein megtalálható homokzsákokat? Jól tudom, hogy azok homokzsákok voltak? 1/700 persze, mert még nem folyik eléggé a szemem:-) Előre is köszi, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 547231 | 2013. december 3. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Igérem,ha eljutok odáig,hogy elkezdem építeni a Zuikakut akkor folyamatosan tájékoztatom itt a nagyérdeműt a haladásrol. Szia Szamuráj. Köszönöm az infót,el fogom olvasni a cikkeidet. Üdv. Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EDE | Adatlap | 547175 | 2013. december 2. 22:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv! Ha elkészült a Zuikaku remélem nem fogod rejtegetni! :) Itt a hordozókat is komáljuk! És ha tudunk, segítünk. Addig is fohászkodok a Vámosok Istenéhez éretted. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 547150 | 2013. december 2. 20:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszönöm a válaszod,meg is rendeltem a makettet egy Yamato táraságában. Már csak türelmesen várnom kell,hogy megérkezzen a boltba és,hogy elküldjék. Valamint,hogy a kedves Vámhivatali dolgozóknak ne tetsszen meg a csomagom,így sem lessz olcsó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547101 | 2013. december 1. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha esetleg javasolhatok valamit, próbáld meg a J mintát: www.bismarck-class.dk/tirpitz/paint_schemes/paint_tirpitz_1943.html Viszonylag nagy csíkokból áll, úgyhogy szerintem nem lehet túl bonyolult megfesteni. A maszkolószalaggal szépen meg lehet húzni a határokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 547095 | 2013. december 1. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Huhh ez még durvább a többinél :-) Azt hiszem marad az átalakítás (bár nem igazán szeretném) vagy megpróbálom valahogy összehozni az egyik egyszerűbb sávos álcafestést,talán könyebb úgy hogy öntapadós fa fedélzet lesz rajta így talán nem kell a fedélzetek miatt aggódnom | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547094 | 2013. december 1. 20:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen. Mivel azt írtad, hogy nem szeretnéd a fjordokban használt mintákat alkalmazni, így sajnos el kell keserítselek. Ha az általad mutatott kép tényleg '42 nyarán készült, akkor a teljes minta úgy néz ki, ahogy a mellékelt két képen látod. Ez az ún. G minta volt, amit '42 június-júliusban viselt a Tirpitz. Nem tudom mennyire érzed bonyolultnak, de ezt kellene kifestened. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 547063 | 2013. december 1. 15:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem írtál rossz helyre, az Akagi egyébként is csatacirkálóként kezdte. Én a Zuikaku-t választanám. Kevésbé zegzugos, mint az Akagi. A Zuikaku már eleve hordozónak épült, így felépítése és kialakítása jóval letisztultabb, mint az Akagié. Másrészt a festési variációk közül a Leyte-öböl akcióban használt zöld kamó igencsak látványos. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 547049 | 2013. december 1. 13:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm ismét a segítséget.Találtam egy képet,ami a kiírás szerint '42 nyarán készült,nekem úgy tűnik mintha itt még csak az orr és a tat lenne sötétszürke,legalábbis én nem látom a csíkozást rajta (talán épp akkor festhették?) a második tornyon viszont már ott a légvédelmi ágyú,szóval lehet hogy mégis használhatom az álcafestést a makett átalakítása nélkül? satrum.net/family_history/images/Svee/Saltoy/BIG/tirpitz_fattenfjord_early_summer_1942.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
regv | Adatlap | 547044 | 2013. december 1. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Nem éppen csatahajó,de nem találtam jobb topikot a kérdésemre. A mellékelt két képen lévő makett közül melyiket érdemesebb megvenni? Én még egyiket sem láttam élőben,hátha van aki igen, és akkor meg tudná mondani,melyik a "szebb" készlet. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv. Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 547006 | 2013. november 30. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! 1. Erre azt a választ adnám, hogy nem tudom. A Warship Pictorial Tirpitzről szóló részében van két homályos fotó '43-ból, amin esetleg ezek a csónakok láthatók. De mivel a többin valóban nem látszanak, így én azt javaslom, hogy hagyd ki őket. 2. Én azt mondanám, hogy megfelelhet. Ez ugyanis leginkább ízlés kérdése. Nekem a Humbrol 27-es jobban bejött erre a célra. De hangsúlyoznám, hogy ettől függetlenül jó lehet egy világosabb szín is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546955 | 2013. november 30. 12:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még két apró kérdésem lenne: 1.A képen bekarikázott mentőcsónakok a hajó elsüllyedéséig a fedélzeten voltak vagy nem?Mivel több képen '41 vége után ezek nem láthatóak a hajón 2.A vízszintes felületekhez megfelel a dark sea grey?Itt főleg a repülő katapultok körüli részre gondolok Üdv Syb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546937 | 2013. november 30. 09:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sebi Köszönöm,akkor marad az átalakítás.A fjordokban használt bonyolult álcafestést azért nem akarom használni,mert egy az hogy mindenki arra festi a makettjét,a másik az hogy nem érzem magam elég elvetemültnek hogy sikerüljön jól megcsinálni (főleg a felépítményeken) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546919 | 2013. november 29. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyébként amennyire tudom, '42 nyarán a légvédelmi fegyverzettel variáltak: bismarck-class.dk/technicallayout/armament/tirpitz/armament_tirpitz.html Más változás nem volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 546918 | 2013. november 29. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Syb! Sajnos nem. Alig három hónapon múlik ugyan a dolog, de nem. Ezt a mintát a Tirpitz '42 február-márciusban viselte. Az ágyú pedig júniusban került fel a toronyra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546895 | 2013. november 29. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsánat,inkább egyszerűsitem a kérdésem, ezt az álcafestést: www.bismarck-class.dk/tirpitz/paint_schemes/pictures/1942/04_tp_january_42_camo_D_port_big.gif használhatom akkor ha a Tamiya makettjén már ott van a második lövegtorony tetején a légvédelmi ágyú? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 546893 | 2013. november 29. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Folytatódó csatahajó építő tervem miatt érdeklődöm.Tudtok segíteni abban, hogy milyen nagyobb látható különbségek keletkeztek a Tirpitzen az átalakítás előtt és után (amikor felkerült pl a légvédelmi ágyú a második lövegtorony tetejére) ? Üdv Syb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badgo | Adatlap | 546892 | 2013. november 29. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Két éve volt szerencsém eljutni a Krímben. Voltam Szevasztopolban a Fekete tengeri flotta múzeumában is. Rengeteg képet csináltam, ha valakit érdekelnek, az orosz, szovjet hajók akkor szívesen elküldöm a képeket. Persze ne várjatok csodát, elég sok a rossz minőségű kép is. De sok használható is van. Illetve van pár kép a flottáról is. Üdv, robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546848 | 2013. november 28. 18:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vagy az, csak más témában vagy érdekelt:-) Az már a háború végi verzió | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546847 | 2013. november 28. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nos, ebből is nyilvánvaló, mennyire hülye vagyok a japán csatahajókhoz... Mikori állapotot ábrázol? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546845 | 2013. november 28. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! a kép elég rossz, de ez egy IJN Nagato 1/700-ban az Aoshima-tól Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 546844 | 2013. november 28. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Kongo-osztály? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546833 | 2013. november 28. 12:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 546832 | 2013. november 28. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon lassan, de legalább biztosan haladok vele... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ez igen! Érdekes kirándulás lehetett. Ahogy látom igazi nemzetközi összejövetel volt. Legalábbis, ha jól láttam, az egyik képen ausztrál és dél-koreai hajók is vannak.