<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
sysqo | Adatlap | 550934 | 2014. január 16. 10:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Te csak menj és áztass! Ez egy építős topik! :))) Előzmény: (550927) faber77 2014. január 16. 10:19 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 550927 | 2014. január 16. 10:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
De finnyás lettél Laci! Mi az hogy nincs ilyen szó?Ott van leírva! És különben is te is szoktál otthon makettolni nem? :D :D :D Megint csak a kötekedés! :D :D :D Olyanok vagytok na! :D :D :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 550900 | 2014. január 15. 21:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Emberek! Előre is elnézést kérek mindenkitől akit megbántok de olyan szó, hogy "makettot" NINCS ! Makettet. Magyarul így mondják. Biztosan csak én vagyok erre allergiás de én az vagyok. Bocs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
zuito | Adatlap | 550867 | 2014. január 15. 17:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Tomi! Vigyázzá...mert Tyuki nem szól hozzád többet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
zuito | Adatlap | 550866 | 2014. január 15. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti! Jó lesz ez első "full dekoros" verdának!Gratula! A hibákon meg lehet még javítani! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 550864 | 2014. január 15. 17:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Miért kell mindig csak a hibákat keresni? :D :D :D Killer jó lessz ez! Fékolajat neki! :D :D :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Killer_custom | Adatlap | 550820 | 2014. január 14. 22:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
sysqo | Adatlap | 550818 | 2014. január 14. 22:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Killer! Remek lett a gép, szépen összehoztad! Megérte a sok kínlódás :) A panelezés az én szememnek is erős picit, én szürke Markerral húztam ki a vonalait. Bebá: jól csinálta Zsolti, az első felnik erősebben koszolódnak. Nem a füstgáz, hanem a fékpor rakódik le, ezt sok fotón észrevettem, mikor építettem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyuki | Adatlap | 550805 | 2014. január 14. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Először is ügyesen összehoztad az első matricás autódat gratulálok hozzá!-én is.Nagyon jó kis cikket linkeltél be,nagyon hasznos és praktikus ötleteket ad.A hiba amit te nem látsz az nem azon a traktuson van,hanem a 6. képen a lökösnél,a két oldal nem szimmetrikus,ha gyárilag nem így van,akkor az sajnos nagyon elcsúszott (kb 2 mm-rel)Némi élt fedeztem fel a hangodban amihez csak annyit fűznék hozzá,érdemes meghallgatni és esetleg megfontolni a tanácsukat mert nem ma kezdték,öreg rókák a szakmában-és ezt a legjobb értelemben mondom!-de ha tévednék?előre is bocs,nem a vita kedvéért szóltam... Grat még egyszer csak így tovább! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Killer_custom | Adatlap | 550785 | 2014. január 14. 18:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm szépen a kritikákat. :) Matton köszönöm hogy szóltál már javítva van. Automakett.hu: Úgy tudom hogy egy verseny autón nincs úgy lakkozva mint egy custom show gép. Másik hogy egy fotósátras módszerben fotóztam a makettot azért nem adja vissza szépen a lakkozást. De itt olvashatsz róla. www.csik.net/node/688 Kipufogó oké akkor lesz koszolva nem néztem meg rendesen a képeket. Műszerfal miért ilyen amilyen azért mikor egy fél éve elkezdtem csak simán dobozból akartam meg építeni utána el kapott a gépszíj és sajnáltam volna le áztatni hogy jóval komolyabbra faragjam. Szegecselés hol ment el légyszíves azon a képen karikázd már be mert én nézzem a makettot de nem látom. Bebá: Oké panel vonalra rá fekszek még egy kicsit és jobban vissza fogom mosni. Oké akkor a hátsó gumik is kapnak egy minimális koszolást ha már már szúrja a szemet. Jó akkor majd a következő versenyautónál lefele fog lógni a spirál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 550688 | 2014. január 14. 00:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 550662 | 2014. január 13. 20:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van elfekvőben egy revell Ferrari F2005-ösöm, 1/24-ben. Lehet hozzá új kerekeket és Carbon matricát kapni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 550574 | 2014. január 13. 00:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Ahhoz képest,hogy első komolyabb maketted -mint írod- nagyon jól sikerült.Látszik, hogy próbálsz a részletességre törekedni ami dicséretes. Én is megjegyeznék egy-két dolgot nem bántó szándékkal. Igen azok a fránya panelvonak mint ahogy Laci is írta de megtoldom a szélvédők,ablakok hasonló gondjával. Egy képen - kilencedik- úgy tűnik,hogy fényes fekete a kipufogó belseje vagy csak festék hiányos? Nagyon jó lenne ha a hátsó köpenyek is olyanok lennének mint elöl. Sőt erősebb is lehetne a koszolás hiszen ott még a kipufogó is rásegít. Még valami.A belső képek eléggé rosszak de az jól látható,hogy kormányt a szerelvény fallal összekötő elektronikai spirál rossz pozicióban áll,az mindig lefele lóg. Remélhetően ilyen alapossággal készíted a verseny munkádat is+ | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 550569 | 2014. január 12. 22:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok, sok munka van benne az egyértelmű de azért pár megjegyzésem lenne ha meg is köveztek érte. -A lakkozás kicsit hiányzik nekem, mintha nem is lenne rajta. -A panelvonalak elég sok helyen elhagyják a paneleket és ez rontja az összhatást. -Ha a kipufogó mögötti terület kormozás, akkor a kipufogó vége miért tiszta? -A műszerfalat kicsit plasztikusabbá lehetett volna tenni, mert ez a matrica elég ... -Jó a szegecselés de hatul sajna kicsit elment a szimmetria. Csak így tovább! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 550568 | 2014. január 12. 21:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti! Nagyon szép munka! Gratulálok! Az látszik, hogy óriási melót fektettél bele! Egy apróság. A hátsó szárnytartó konzolról kicsit lepattogzott a festék, azt javítsd be. A szárny végeinek "szárnyvéglap" a neve. Még egyszer gratula! Csak így tovább! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Killer_custom | Adatlap | 550567 | 2014. január 12. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kész van az első komolyabb verseny autóm. Röviden a makettról a Tamiya elég gyenge készlete kidolgozásilag ezért vettem hozzá egy Studio27 maratást meg egy ív karbon matricát de így is több ment rá de jó hogy volt maradék még itthon. Maratásból a fékek, ablak törlök a hátszószárny tartó elemei akkor a szárny oldalán a két nem tudom pontos nevét de majd a verseny autósok kisegítenek az is maratás. Karbonozva az egész utastér a hátsó szárny meg az elől a padló lemez. Home made feljavítás a levegő csatlakozó ami egy 0.6mm-es injekciós tű levágva és beragasztva és még ezen kívül 40db scale hardware 0,4 szegecsek lettek felhasználva. Köszönöm a segítséget Jabelnek meg Trikkonak az öv maratásért. :) Véleményeket és észre vételeket várok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
option | Adatlap | 548767 | 2013. december 24. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 548595 | 2013. december 21. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 548265 | 2013. december 17. 21:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Köszi srácok! Majd még dobok róla képet a dolgok előrehaladtával. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 548242 | 2013. december 17. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsi! Mézeskalácsokkal te is jól haladtál. :D Gyuri! Ez sokkal jobban mutat már eddig is mint gondoltam, mikor mondtad, hogy mit építesz majd, nem tudtam így elképzelni, de nagyon jó eddig. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 548224 | 2013. december 17. 15:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
A 3.as képen lévő két fickó kezéből még a géppisztolyok hiányoznak? :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 548165 | 2013. december 16. 21:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri ! Jó kis jelenet lesz. Meg jó látni, hogy valaki halad is valamivel. :) Üdv.: Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 548134 | 2013. december 16. 17:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 548073 | 2013. december 15. 22:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 547421 | 2013. december 6. 07:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 545253 | 2013. november 5. 23:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sumi, itt van a dobozbontás, de a fém alkatrészeket nem csomagoltam ki a fotó kedvéért.Nagyon sok van belőlük.Még csak egyszer csomagoltam ki,amikor leellenőriztem, hogy minden meg van-e.Gyantából csak a képen látható fő elemek vannak a többi mind fém alkatrész. Egyébként szépek a gumik és nagyon durva a kasztni meg az alváz.Lemértem elvileg 25,5cm lesz a kész autó teljes hossza és kb olyan lesz, mint egy űrhajó!:) Az összerakási papírja egy vicc...,mindössze 1 db lap.Érdekes lesz ez alapján az építés... | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 545250 | 2013. november 5. 22:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
OK Laci! :) Itt a bizonyíték, hogy elkezdtem a Mclarent...!:) Klassz a piros, jó hogy rábeszéltél...Nem is gondoltam volna, hogy simán rá lehet fújni a Zero festéket a Mr.Color fehérre...!Már egy rétegben le is lakkoztam az összes színes elemet.Csiszolgatás és egy két helyen javítgatás következik,majd a matricázás. A felniket is lefestettem már. A Lotus ugyan ebben az állapotban van, de az még kint szárad a laborban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 545219 | 2013. november 5. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Azért látom Gyurin kívül még mindig mindenki csak szájmakettezik. Én is :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 545203 | 2013. november 5. 15:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Mostanában nincsen olyan utcai autó amit megvennék, a MotoGP mocikat meg már megvettem és az egyik már majdnem kész is. Így most az F1 autók kerültek előtérbe. A Lotusból igazság szerint a 85-ös Olasz GP-s verziót szerettem volna megépíteni, de akkor az első szárnyat át kellene építenem és nem használhatnám fel az eső gumikat, így maradok a dobozból építhető belga GP-s verziónál. Az MP4/4-et pedig szerencsére újra kiadják, addig meg kölcsön kértem egy régi kiadásút. Egyébként már be is kezdtem mindkettőbe. A mercit még tanulmányozom, mert csak a múlt héten érkezett meg. Bobafett rakott be róla képet, de csinálok róla egy részletesebb dobozbontásos fotót. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Bobafett | Adatlap | 545201 | 2013. november 5. 14:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 545200 | 2013. november 5. 14:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Végre turbósat is csinálsz :D A merciről rakhatnál fel dobozbontást :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 545173 | 2013. november 5. 08:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Petya! Örömmel látom, hogy beerősítesz F1 vonalon. De érdekes, hogy a 80-as évekből ugyanazok a kedvenc autóid mint nekem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 545166 | 2013. november 4. 23:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! az elmúlt pár hétben sikerült bővíteni az F1-es maketteket. Az Redbull RB6,Sauber C30 és a Ferrari F2012 után megérkezett az AMG W04.Így a jelenlegi érából sikerült minden évből legalább egy-egy autót beszerezni.Kivéve 2012 amiből megvan az F2012 Ferrari és már készen van a MP4/27 Mclaren. Így a következő kb 2 évre megvan a lehetőség az F1 autók építésére. Bár nekem a jelenlegi éra autói nagyon tetszenek, szerencsére lett két autóm a 80-as évekből is.Ráadásul a 2 kedvencem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 543310 | 2013. október 8. 22:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia,még várjál egy kicsit,hátha kiadják. Nem régóta hirdetik az idei Ferrarit,az idei Mclaren-ről sincsen még semmi infó,hogy kiadnák.Sőt gyanta/fém verzióban is csak az idei Lotust és Mercit lehet kapni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 543258 | 2013. október 8. 10:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Jól gondolom, hogy a Fujimi nem fogja kiadni a Sauber C32-t, mert nincs már japán pilótájuk.. ? Pedig nagyon szép kocsi, és Hülkenberg teljesítménye is elismerésre méltó szerintem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 542904 | 2013. október 2. 14:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm még egyszer az elismerést! Nagyon örülök, hogy tetszik nektek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 542801 | 2013. szeptember 30. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri! Jó lett ez a verdád is, tetszik! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 542775 | 2013. szeptember 30. 17:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szupi lett! :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 542760 | 2013. szeptember 30. 13:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Háát, nem is tudom. A múltkor még jobb volt! :D:D:D Én már akkor is mondtam neked Gyuri bá, amikor élőben láttam, hogy nagyon ott van. Nem véletlenül ültem előtte minimum egy órát tátott szájjal! :D Nagyon szép lett. Akkor az enyémet már el sem készítem. :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 542751 | 2013. szeptember 30. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 542748 | 2013. szeptember 30. 11:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Egyébként milyen célból ment ezzel a kocsival Nannini? Tesztelt? Vagy a kezét próbálgatta? Futamon nem ment, azt tudom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 542743 | 2013. szeptember 30. 10:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm srácok örülök,hogy tetszik! Zolika! Nannini a 28-as rajtszámmal ment. Capelli és Larini autóját használta mert Alesi ragaszkodott a 27-es rajtszámhoz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 542740 | 2013. szeptember 30. 09:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Ferrari szakértőktől kérdezem! 1992-ben Nannini ment pár kört a F92A-val. Már sérült kézzel, speciális kormánnyal. Esetleg tudható, hogy hányas rajtszámú autóval ment ? Köszönöm! JZ | |||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 542739 | 2013. szeptember 30. 09:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
"Kicsit" jobb lett, mint az enyém! És még az első panelt sem fordítva festetted le :) :) Nagyon széééép! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 542731 | 2013. szeptember 29. 23:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri ! "Csak" a szokásos szép munka, gratulálok ! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 542729 | 2013. szeptember 29. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Tákolmányként egészen jó!Gratu. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 542724 | 2013. szeptember 29. 21:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Kösz Petya! A nagyvas megvan! mégegyszer köszi a segítséget! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 542720 | 2013. szeptember 29. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri! Jó lett ez a kocsid is,gratulálok.Sajnos a levetkőztetett képeket nem tölti be a gépem.De a kasztni festése/matricázása klassz. Megvan a nagy paripád? üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 542713 | 2013. szeptember 29. 20:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
sumaci65 | Adatlap | 541519 | 2013. szeptember 10. 15:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos még mindig keresem a Heller 1/43-as kiadású Williams F1-es makettjét. Mivel gyűjteményem része lenne, ezért igen fontos lenne a számomra. Sajnos a hazai piacon nem nagyon találkozom vele, külföldről pedig csak nagyon drágán tudnám beszerezni. Ha valaki tudna segíteni a makett beszerzésében, már most, előre megköszönném. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |