<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sennás | Adatlap | 549980 | 2014. január 6. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 549946 | 2014. január 6. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kistáska az gázlepel. Korai szakaszban hordták. img688.imageshack.us/img688/2499/gasschutzmittel.jpg
A lábtörlók meg kiderülnek a kép nagyobb változatából is. 216.119.96.90/d-m-propics/DIR_DRA/DRA6461/B_DRA6461_00.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lgz1904 | Adatlap | 549933 | 2014. január 6. 15:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A gázálarchoz tartozó gázlepel tartója,ha jól látom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549930 | 2014. január 6. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem a lábtörlő annak a fonott, kosárszerű valaminek az oldala széttekerve, amibe a lőszert csomagolják. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549929 | 2014. január 6. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wow, nagyon jó lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ufi | Adatlap | 549928 | 2014. január 6. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549811 | 2014. január 4. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 549693 | 2014. január 3. 13:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán még életemben nem láttam ennyire jó minőségű felvételt , érdekesség hogy nem nagyon vannak elkeseredve , és tényleg némelyiknél ott a pisztolytáska vagy csak az üres pisztolytáska ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
aldebaran | Adatlap | 549684 | 2014. január 3. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Találtam egy érdekes videót. "Rare footage, compiled into color, showing surrendering troops to US Army. southern Bohemia, Czechoslovakia. plus a few shots from Prague. Strange that some Germans still carry weapons." www.liveleak.com/view | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 549553 | 2014. január 2. 08:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem rá, hanem helyette. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Patesz28 | Adatlap | 549548 | 2014. január 2. 08:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello!Az megvan,hogy az a sárvédő de van egyszer egy müanyag sárvédő és annak a tetejére menne rá a fotómaratott lemez csak nem értem,hogy minek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549537 | 2014. január 1. 22:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na még egy Magyar utánfutó. Majd kiderítem hogy kell rájuk rendszám de köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549528 | 2014. január 1. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, afelett el is siklottam. A magyarokra kell rendszámtábla elvileg (de nem tudom, hogy festve volt-e, vagy tábla, a képeken nem látszik), a német gyakorlatot sajnos nem ismerem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 549516 | 2014. január 1. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bogesz. Hát... Felkel töltenem aksikat, és képeket csinálni róla. De Te talán személyesen is megnézheted. :) Üdv: Jani. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 549515 | 2014. január 1. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszi. az a gondom, hogy túl sok dolgot elkezdtem építeni, nem csekély de kb: sok Csepel változatot, és e mellé már Fordok, és az Opelek is be társultak. Talán nem tévedek sokat, ha 60-70 db-ról beszélek. Talán idén felére is csökkenhet ez a szám, vagy növekedhet. Nálam ezt nem lehet tudni soha. Lassan több a félkész mint ami elkészült, pedig készeni is van nem tudom mennyi. Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bogesz | Adatlap | 549504 | 2014. január 1. 19:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egészben is látható ez a pótkocsi, Jani? Engem érdekelne róla kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549501 | 2014. január 1. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Janibá!1:72 kemény meló!Tisztelet ügyes vagy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 549499 | 2014. január 1. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Bepofátlankodok én is kicsit a pótommal, bár már 2 éve készen van, és pár kiállításon találkozhattatok is vele. De hátha valakinek sikerül vele még kedvet csinálnom az elkészítéséhez. Illetve, ha esetleg lesz rá igény 1:72-ben gyártásra is kerülhet műgyantából. Én Csepel után szántam. Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549491 | 2014. január 1. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia.Muszáj nyomúlni mert utánna mennem kell vasútazni akkor meg nem sok idő marad.Egyértelmű elöször be kell fejezni a régi dolgokat:-) Kérdeztem lejjebb kell erre rendszám tábla vagy festeni kell az oldalfalra? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549485 | 2014. január 1. 18:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát te nagyon hasítasz, én még a méregetésnél, meg egy fél marék sztirolcsíknál tartok :) (de előtte be akartam fejezni egy Ural motort és eg BRDM-et) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549457 | 2014. január 1. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549444 | 2014. január 1. 14:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549431 | 2014. január 1. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha lett volna már, és megbeszéltük, hogy photoshop. Amúgy makettekben gazdag, boldog új évet mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lgz1904 | Adatlap | 549401 | 2013. december 31. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549359 | 2013. december 31. 13:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Melyik színes képre gondolsz? A Köln feliratú német, az olyan három méter lehet. (mögötte áll egy ember, átlag férfit számolhatod 175 cm magasnak) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549306 | 2013. december 30. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy segíts már nekem.A színes képen lévő futót milyen hosszúnak méred?Kerek 4 méternek saccolom,az jó?Illetve milyen magas lehet az oldalfal? Köszönet SENNÁS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 549280 | 2013. december 30. 19:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló.Konkréten ez sárvédő. Meggyűrni fogóval erősebb csipesszel lehet mivel nem vastag a gyári maratás. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549277 | 2013. december 30. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem, az ilyen speciális fajta volt, hátul a plató alja be van süllyesztve, úgyhogy a platón van egy kis bemélyedés: plusz hely a cuccnak. De jó képek amúgy:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Patesz28 | Adatlap | 549272 | 2013. december 30. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Egy Italeri Tigrist kezdtem el építeni és kaptam hozzá fotómaratásokat.A kérdésem,hogy ami a tank (nemtudom a pontos nevét)a görgők fölött a tank oldalá végigfutó talán sárvédő re való fotomaratott lapknak mi lehet a szerepe értelme?Ezt hogyan milyen technikával lehetne meggyűrni?Itt egy link róla www.model-making.eu/products/Pz.Kpfw.VI-Tiger-I-Ausf.E-mid-production.htmlKöszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sipi13 | Adatlap | 549264 | 2013. december 30. 16:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. kis segitségre lenne szükségem. Mercedes L4500 as teherautót épitek.Arra lennék kiváncsi melyik hadszintéren milyen festése volt. Illetve az alváz ,plató, fülke, minden egyszinü volt? Előre is köszönöm a segitséget. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549255 | 2013. december 30. 13:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549250 | 2013. december 30. 12:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549240 | 2013. december 30. 12:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Néztem a Gaz-AA kereket 25mm×0.5mm az meg akkor pont kicsi:( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549237 | 2013. december 30. 11:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kereke ilyen, de hátul süllyesztett az alvázkeret, és persze sima, platós. Nem volt nagy gyár (mondjuk egy Krupphoz képest), és sokféle dolgot gyártottak, valószínűleg sok utánfutójukhoz igyekeztek ugyanazokat az alkatrészeket felhasználni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549234 | 2013. december 30. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549232 | 2013. december 30. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor ez az lehet csak más felépítményel? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549216 | 2013. december 30. 01:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én az Uhri-féle 3 tonnás 39M pótkocsit akarom megépíteni. Sajnos nincs róla feltehető képem, minden, ami van (pár fénykép és két nézeti rajz) az Ikarus Story 3 könyvben van. Egyelőre az alvázkereteknél tartok. A kerekeken én is gondolkoztam, 29,6 mm átmérő, 6,1 vastagság, ha találok ilyen méretűt valahol, akkor azt felhasználom, max a felnit átszabom kicsit. Ez nagyobb, mint a korabeli 1-2 tonnás teherautók kereke, a ZiSz-151-esé talán jó lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549214 | 2013. december 30. 00:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gumit mit gondoltál rá?Miről akarod levenni?Lehet picit csalok veszek egy Miniart Gaz-AA készletet azt dobom fell,kiválló minöségü kerekek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549213 | 2013. december 30. 00:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy fokkal jobb a tied,a merevitő(inkább úgy mondanám ami összefogja az oldalfalat) az nállad sima lapos vas,a németeken meg "U" vas csába!Hajtogathatok unalomig. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 549212 | 2013. december 30. 00:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549211 | 2013. december 29. 23:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amit te szeretnél arrol teszel fel képet:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549210 | 2013. december 29. 23:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A nagyitott kép az ott mi lehet?A ponyva tartó vas? Szerintem is az. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549209 | 2013. december 29. 23:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia.Na ez az csak meg találtam!Ilyen lesz,ez az ideális méret.Nem bonyoítom tovább.Olyan sok van tényleg lehet miből válogatni.Picit rövid az a tengelytáv inkább a 3" kép" az ideális.A nagyitott kép az ott mi lehet?A ponyva tartó vas? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549162 | 2013. december 29. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549161 | 2013. december 29. 17:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549159 | 2013. december 29. 16:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valószínű mindent felhasználtak.Arról még kevesebb kép maradt fent. Kísérlet.Orvosi spatula!Tiszta fa,jó kemény 150×20×1.5 vagy 2mm vastag.Oldalfalat,padlózatot k.va könnyű csinálni belőle.Ragasztani megint csak könnyű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549154 | 2013. december 29. 16:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van ott valami a Bofors alváz lehet? Ha orosz, akkor szerintem inkább a KSz-12-esé. Még ami eszembe jutott, hogy lehet, besorozott civil utánfutókat is használtak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549151 | 2013. december 29. 16:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nézd csak itt van egy csomó hasonló. http://русская-сила.рф/guide/army/tr/trailors.shtml | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 549150 | 2013. december 29. 16:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia.Közben én fordítottam egyet a dolgon:)Mivel az Oroszok sok mindent "elkoboztak" így utána gyártották maguknak.(mai napig látok német Sd.Ah24 generátorokat Orosz reptereken)!Na utánfutót is vittek ezek magukkal biztos.Ezek még nem 100% képek de már közel vagyok.Van ott valami a Bofors alváz lehet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 549148 | 2013. december 29. 15:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon egy rugóra jár az agyunk, én most kezdtem 35-ben második vh-s magyar utánfutót szkreccselni (ahhoz Ikarus Story könyvben van méretrajz, de ha ragaszkodsz a német festéshez, akkor ezzel nem vagy kisegítve). Plató és oldalfalak miatt teherautót feláldozni szerintem csak abban az esetben éri meg, ha tényleg pont ugyanolyan kialakítású és méretű volt, mert amúgy vagy nem lesz olyan, vagy annyit kell vele dolgoznod, mintha nulláról csinálnád sztirolból. Ha bolti segítséget akarsz, akkor szerintem a teherautókhoz szánt fémmaratások között nézzél szét, a külön adott zárakkal, merevítőkkel, zsanérokkal jobban jársz. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Tényleg nem vacakolok vele tovább.Festést majd kitalálom később.Még rendszám meg valami rakomány kell.