<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rpsmith | Adatlap | 554406 | 2014. február 21. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 554402 | 2014. február 21. 19:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Level! A Scanianál nekem a neheze akkor volt amikor megpróbáltam összerakni a fülkét az alvázzal. Ha megépited először az alvázat, és utána a fülkét, nem fogsz hozzáférni, h megfelelően rögzitsd egymáshoz a kettőt. Ha az útmutató alapján rakod össze, akkor a kész fülkét fel fogod tudni rakni az alvázra, de lehet, h körbe a lökháritót és az oldalspoilereket nem fogod tudni hozzáilleszteni szépen a fülkéhez, mert kettő kicsit egymásra zár. Van egy pici tűrése az alkatrészeknek, amit többször próbálgatni kell, h szépen a helyére kerüljön minden. Ez az én tapasztalatom, de szerintem mások jobban értenek hozzá, mert én inkább amerikai kamionokat épitek. Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 554401 | 2014. február 21. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Levi! A Fordnak tetszik a fényezése és a DAF-nak is szinválasztása, de Rolinak igaza van, tényleg át kéne fújni mattlakkal. Egyszerű módositás és szebb/valósághűbb lesz a végeredmény. A sárvédőt én csak a végső fújás után tettem volna fel, mert egyszerübb kezelni, valamint ilyenkor én kifújok egy adagot egy fényes újságpapirra és utána ecsettel viszem fel a kisebb felületre. Én nem szoktam ezeket maszkolni, de szerencsére a kezem sem remeg. :) Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dolmi | Adatlap | 554400 | 2014. február 21. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy szép Daf NTT 2800-as www.truckmodelworld.com/yaf_postst7511_DAF-NTT2800-Dumptruck---1-24-v--Italeri.aspx | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 554398 | 2014. február 21. 18:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Azért mert két fajta fülke megépítést használ az italeri és a revell.Körbeépítőset, ami azt jelenti, hogy a fülke külsejét kell a fülke belső köré építeni.Illetve a másik verzió, amikor a fülkének a külseje össze van rakva, és a belsejét bele kell dugni.Amt kamionok terén nincs tapasztalatom.Scania körbeépítős, actros beledugos.De ha hosszasabban akarsz foglalkozni kamion építéssel, úgy is rá foksz jönni, minek mi a buktatója. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 554396 | 2014. február 21. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Level! Kezdő ként mint Rolikacsa is írta Actros vagy Turbostar lenne a nyerő. Azok se nem könnyűek de nem is nehezek. Scania már nehezebb sőt... Anno én is belefutottam ebbe a hibába, hogy rögtön Scaniaval kezdtem és most próbálom feljavítani (kisebb-nagyobb sikerekkel) Józsi: jelenleg még csak nézelődök azért kérdeztem :) Ha pótkocsit vennék akkor "korszerűbbre" gondoltam. Na majd meglátom, hogy mi lesz majd. Gaben: szép lesz. Várom a végeredményt :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Level5 | Adatlap | 554395 | 2014. február 21. 18:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen a választ. Igazából egy héttel ezelőtt tettem fel e kérdésem, és tényleg szerettem volna választ kapni, azért írtam ismét. Megkérdezhetem, hogy a Scania miért nem szerencsés választás? Mi az ami nehézzé teszi a megépítését? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 554394 | 2014. február 21. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Levi! Jól néz ki eddig a daf.De azzal a sárvédővel kezdj valamit mert elrontja az összképet majd a végén nagyon.Egyrészt nem szokot alváz színű lenni másrészt nem szépen van maszkolva.Plusz nekem minden nagyon fényes, maximum félfényes legyen, de sokszor én mattal fújok, és fényessel lakkozok, úgy olyan félfényes hatást tudok elérni. További jó építést. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 554393 | 2014. február 21. 18:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gaben! Ezek gondolom mind száraz próba a felépítménnyel? Eddig tetszik, de kiváncsi leszek a végeredményre. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 554392 | 2014. február 21. 18:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Level5! Ha nem válaszolnak, akkor az valószínűleg azért van, mert nem mindenki tud rá választ adni.Erre a tapasztaltabbak tudnak választ adni, aki már 10 éve építgeti őket, melyiknek mi a buktatója.Személy szerint a mercedes actros valamelyik fajtáját, vagy a iveco turbostart ajánlanám.Ezeket egyszerű összerakni, sok buktató nincs bennük.Scaniát nem tartom szerencsés első választásnak.Mondom úgy hogy nem mindegyik kamiont építettem meg csak beszélgetések során tudom én is. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Level5 | Adatlap | 554391 | 2014. február 21. 18:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szóval azt mondod némi tapasztalattal bármelyik készletből szép makett faragható? Őszintén szólva nekem az R620-as Scania tetszik, pontosabban az Italeri 3858-as készlete. Erről van valakinek építési tapasztalata? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 554388 | 2014. február 21. 18:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Level! Bármivel kezdhetsz én személy szerint egy amcsi kamcsival kezdtem! Minden csak rajtad múlik milyen ügyes kezű vagy! Sok sikert! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Level5 | Adatlap | 554387 | 2014. február 21. 17:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tényleg senki nem tud ajánlani olyan készletet, amivel egy magamfajta kezdő elboldogul? Vagy esetleg mindegyik Italeri kamion makett csak profik számára elkészíthető? De lehet, hogy egy újoncot csak ennyire nehezen fogad be a kamion makettes társadalom! :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 554386 | 2014. február 21. 17:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 554383 | 2014. február 21. 16:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 554323 | 2014. február 20. 17:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Norbi Amit felraktam képeket az mind eladó neki. A scaniának szerintem vannak még alkatrészei. Platósként vette csak alakítgatott ő is ezt azt. Amúgy nekem is van valamennyi alkatrész hozzá. Tetőspojler csak ami a tetőn van, oldalspojler ami 2 oldalt van a tank és a pótkerék mellet. Amúgy ott van a telefon száma tudsz vele beszélni. üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 554278 | 2014. február 19. 21:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsi. Ismerősödnek a többi hűtős pót is eladó vagy csak azaz egy? Illetve a Streamline scanianak megvannak az alkatrészei? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 554169 | 2014. február 18. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Mike Igazad lehet a színt illetően,én a zöld vázhoz sok színt gondoltam de egyszer csak ennél maradtam.A sárga revell 30 a zöld az a model master megmaradt színe. A frikust annyira nem ismerem,de valami egyedi színt akartam a gépemnek. Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 554167 | 2014. február 18. 18:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló!a frikus még létezik.galván iszapot szokott egy saválló konténeres actrosuk naponta jár a jászplasztik sülysápi telepére.van még egy kis telepük hídmérleggel a rábafüzesi határtól 500 méterre.ott szokott telephelyezni két 19.32-es öreg steyr-ük,rönk szállító nyergesek.valóban egy az egyben az a ő színük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 554123 | 2014. február 17. 20:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Nekem tetszik, jó lett a festés :) Olyan majden mint a Frikus transé volt :D Én maradok az eredeti fehérnél és azt akarom koszolni majd és valami kripsz krapszot rakok rá, persze az alap fehér az festve lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 554092 | 2014. február 17. 16:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,az ausztrál feightlinerhez honnan kerítettél hozzá való kenguru rácsot?nem emlékszem,hogy lett volna így komplett direkt aussie kiadás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zabos | Adatlap | 554087 | 2014. február 17. 15:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép a munkád, és a gépparkod. Nekem leginkább a FREIGHTLINER tetszik. Persze ezzel nem leszólni szeretném a többit, mert azok is szépek. Csak lehet, hogy elfogult vagyok. Üdv:Zabos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 554078 | 2014. február 17. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 554045 | 2014. február 16. 20:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 554007 | 2014. február 16. 16:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkezdtem építeni az MP3-as mercit. Kicsi építési szünet után sikerült hamar visszatalálni az apró alkatrészekhez. Meglepett a kardántengely látványa, hogy hosszára meg volt felezve. A váz festése után kerülnek rá a sárvédők, tank légszűrőház, kipufdob. Néhány kép az építésről, és egyik ismerősöm eladó kamionjairól. érd. 06306675082 Szabó Zoltán üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Level5 | Adatlap | 553872 | 2014. február 14. 22:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok kamionosok! Már régóta figyelem a fórumot és mindenki előtt le a kalappal a gyönyörű makettekért. Elképesztő némely emberek miket alkotnak. Lassan nekem is meg kéne építenem első kamion makettemet. Pár harcjárművet már építettem melyek egész jóra sikerültek, de most már szeretnék egy kamiont is. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani egy olyan makettet amely könnyen megépíthető? Nem akarok csalódni ezért szeretném az első kamionnál a buktatókat elkerülni, már ha létezik jelenleg ilyen készlet. Várom a javaslatokat! Szép estét! Üdv.: Level5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 553803 | 2014. február 13. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia!szerintem igazi kamionon ilyen sima tető nincs.meg hát nem életszerű és idétlen!azok a horpasztások,púpok a szerkezeti merevséget növelik.ha jól tudom 2 méterről kb 10 tonnát tart meg úgy hogy a vezető -jobb esetben életben marad.pl rosszul sikerült konténer rakodásnál.bár normáliséknál a bakdaru és a kalmar is a pót felől rakodik és lehetőség szerint nem libegnek át a fülke felett rakománnyal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 553736 | 2014. február 12. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 553683 | 2014. február 12. 09:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Köszi az észrevételt, már folyamatba vannak a dolgok. Üdv.: Fékkulcs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 553681 | 2014. február 12. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fékkulcs! Jól nez ki eddig! Az ablak gumit nem huzod feketével? Mike Yuki! Hamarosan csatlakozom én is ugyanazal a Daffal! :-D :-D Üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 553678 | 2014. február 12. 00:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Igazából, ha jól sejtem a régi Volvo "vintage" széria lesz. Magyarán limitál számban és eredeti műanyag kerekekkel. Ha normális áron fogják adni, akkor rendelek párat, aztán majd feldobom ide nektek. Bár akár a DAF 3300 vagy a MAN F8, jó szokás szerint valszeg nem lesz kapható itthon nálunk. A dobozos Volvo viszont már más, annak sokáig elérhetőnek kéne lennie, hiszen újdonság. A Scania no comment, azokból már régen besokaltam, fölösleges ennyi változat. A kontipót nekem tetszik - már meló miatt is. Kiváncsi vagyok, h teljesen új alvázat csinálnak hozzá, vagy valamelyiket vágják e meg. Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 553638 | 2014. február 11. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Szintén karácsonyra kaptam szintén lassan haladok vele mert sofőrködöm én is :D Nekem még nincs konkrét elképzelésem a festésről csak az hogy rönkszállító lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 553630 | 2014. február 11. 17:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hát igen,reméljük marad belőle.gondolom mivel friss kiadás 1-2 évig gyártják majd őket.és végre nem az idétlen nagy fülkések.ezekből igazi kamiont is lehet építeni nem csak csiri-biri aszfalt cirkálókat.az tényleg idegesítő,hogy egy nyugati fizetéshez képest olyan mintha 2500 ft lenne egy ilyen makett,nem pedig 12-15000ft!úgy nem nagy művészet bevásárolni,be tárolni,amikor meg hiány cikk lesz szépen eladogatni.és van f16-os.gondolom a 12-es motorja van benne,italeri módra.ha a turbo oldalt van,nem hátul keresztben akkor a 12 es motorja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pisti75 | Adatlap | 553577 | 2014. február 10. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Ó JE! F 12 VOLVO lapostetős kötelező vétel. 20 lábas kontiszállitó az is kell. Kérdés, hogy marad-e a Volvo-ból,vagy felvásárolják mint a nagyfülkéset. Üdv P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 553570 | 2014. február 10. 18:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Felkerültek a netre az Italeri újdonságai: www.italeri.com/news_scheda.asp Végre van ismét régi Volvo! :) Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 553503 | 2014. február 9. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Karácsonyra kaptam lassan haladok vele a munkám miatt söfőrködöm. A fülke félig narancs félig zöld lesz eddig ez van tervbe véve,srégent szeretném festeni a két szín találkozásnál egy mm-es fekete vagy arany csíkot szeretnék beletenni,de ez még a jövő titka.Jó kis készlet hibába nem ütköztem. Üdvözlettel:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 553494 | 2014. február 9. 19:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 553490 | 2014. február 9. 18:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csao. Jól néz ki :) Én is pont ugyan ezt építem most :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 553483 | 2014. február 9. 18:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 553481 | 2014. február 9. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyomri | Adatlap | 553009 | 2014. február 4. 09:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van pár eladó cuccom az alábbi linken.Érd.:gyomros79@freemail.hu vagy 70/327-1361 számon. Üdv.:Robi[/Uhttp://aprod.hu/hirdetes/124-es-makett-ID1QAYh.html#1db690e123RL] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 552878 | 2014. február 2. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Festésnél, koszolásnál ezeket a dolgokat hogy kell használni vagy kell még hozzá valami alapanyag? megamakett.hu/kiegeszitok_5/weathering_89/florymodells___weathering_wash_homok_1070 https://modellzona.com/makett/tamiya/weathering-master-b-set_p005143 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 552862 | 2014. február 2. 13:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 552860 | 2014. február 2. 13:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 552859 | 2014. február 2. 13:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti, Atis! Köszönöm! Előtte mindenképpen "gyakorolok"! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 552851 | 2014. február 2. 12:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én egészen új vagyok a makettezésben, ezért a festésben is. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy használtatok-e már Italeri acryl 20 ml.es festékjeit? Ha igen, írjátok meg légyszi hogy hogyan is kell ezzel dolgozni, higítani kell-e, mennyire terül, fénye stb... és csak hozzá való higítója a jó? esetleg lehet-e lakkozni? :)Persze kamiont szeretnék festeni vele. előre is köszönöm a segítséget! További jó építgetést : | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 552839 | 2014. február 2. 11:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Keri! www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php Csatolva egy épités pont ilyen alvázról. ÜDv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 552822 | 2014. február 2. 10:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 552821 | 2014. február 2. 09:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Á,köszi,Zsolti! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 552819 | 2014. február 2. 09:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
igen le maradt a mondat vége:addig tologálja a dobozt amíg jó nem lesz a tengelysúly.hollandban 50 tonna az össztömeg! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
Eladó kamionok. Árak a képek alatt, elérhetőségeim az adatlapomon.
Üdv,
Rp