<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42. |
lucky | Adatlap | 558043 | 2014. április 13. 22:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grifix | Adatlap | 558041 | 2014. április 13. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! 2. Kérdésedre a válaszom: Klubosok elhozták a gyerekek munkáit és az ő nevükbe vették át a díjakat Ez teljesen megszokott dolog. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuolema | Adatlap | 558038 | 2014. április 13. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mint életem legelső makettkiállítása/versenye, rengeteg tapasztalatot és élményt jelentett ez a hétvége. Összességében nagyon élveztem, rengeteg gyönyörű makettet láttam, tényleg kimagasló volt a színvonal. Arról nem is beszélve, hogy a börzén egy kisebb vagyont hagytam ott különféle kiegészítőkre :D Viszont a hétvége során felmerült bennem három kérdés, ami igencsak furdalja az oldalamat, és egy tapasztaltabb kolléga biztos fel tud világosítani. 1. Mit jelent a makett alá helyezett adatlapon a tollal odabiggyesztett X? 2. Hogy lehetséges az, hogy a junior/gyerek kategóriában a díjak 80%-át 40-50 év körüli úriemberek vették át? 3. Hogy lehet olyan, hogy egy adott kategóriában nincs bronzérem, viszont két ezüst és kilenc arany helyezés van? Ne értsétek félre, véletlenül sem a zsűri vagy akárki munkáját bírálom, egyszerűen csak magamtól nem találok magyarázatot, ezért kérdezem Tőletek. Üdv.: Kuolema | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fodi | Adatlap | 558037 | 2014. április 13. 21:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Iden ki kellett hagynom, talan jovore osszejon ujra. Koszonom mindenkinek a kepeket, jo volt legalabb virtualisan korbejarni a kiallitast. A kepek kozott lattam egy Grunau Baby makettet, magyar festessel (HA-3107). Tudjatok ki keszitette? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 558034 | 2014. április 13. 21:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár kép a szombati napról: wolfpack-foto.atw.hu/ Köszönet a szervezőknek és versenyzőknek. Idén is érdemes volt Móvárra menni, sok szép munkát láthattunk. Üdv:G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 558033 | 2014. április 13. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép estét Mindenkinek! Az idei Móvár előtt is le a kalappal! Gyönyörű munkák voltak. Már csak feltöltődni és inspirálódni is érdemes volt kimenni. A börzés szépen lehetett költeni. Egyetlen egy negatívumot tudok csak felhozni, de ez nem a szervezők hibája. 1-2 árus úgy nézte az embereket mintha tolvaj lett volna. Ez eddig nem tűnt fel csak idén. Értem én őket is, csak ne ennyire gátlástalanul tennék. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Barni83 | Adatlap | 558031 | 2014. április 13. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon köszönjük a szervezőknek és segítőiknek ezt a remek hétvégét, ismét nagyon jól éreztük magunkat! Sok szép munkát láthattunk idén is! Jővőre is megyünk! Barnabás és Anna | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
novarock | Adatlap | 558001 | 2014. április 13. 14:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az alábbi linken található néhány kép a szombati napról: picasaweb.google.com/vlaszlo77/20140412XVIIIMosonModelShowMosonmagyarovar Köszönet a szervezőknek,hogy ismét ilyen színvonalas rendezvényt tudtak összehozni. Külön riszpekt nekik,hogy ezt a nagy tömeget tudták kezelni. És köszönet a börzéseknek is,hogy a fizetésem ott hagyhattam náluk :) Üdv Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badboy | Adatlap | 557990 | 2014. április 13. 10:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis ízelítő :)) Köszönet a szervezőknek, ismét egy nagyon jó rendezvényt sikerült tető alá hozniuk. Remélem még sokáig fix program lesz a naptáramban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 557983 | 2014. április 13. 07:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A teljesség igénye nélkül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grifix | Adatlap | 557974 | 2014. április 12. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy kis ízelítő: www.facebook.com/media/set/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Automakett.hu | Adatlap | 557867 | 2014. április 11. 10:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tudtommal az egyetem és a Vár parkolóiban ingyenes a parkolás. Az egész városban lehet SMS-el parkolni. A Fürdőnél este 6 óráig kell fizetni parkolódíjat, tudtommal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RAFAlad | Adatlap | 557859 | 2014. április 11. 07:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A régi motorosokat kérdezném a parkolási lehetőségekről a verseny helyszínén és a környékén. Annyit sikerült megtalálnom, hogy két zóna van Óváron és szombat délig fizetős a parkolás. A zónatérképet nem leltem sajna. SMS-el történő parkolás megoldott? Minden segítséget előre is köszönök! Üdv, RAFAlad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 557790 | 2014. április 10. 00:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 557780 | 2014. április 9. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A rendezvény látogatása ingyenes azaz nem kell belépőt fizetni.Az eddigi tapasztalatok alapján a külföldi börzéseknél is fizethetsz forinttal aktuális Euro, Cseh Korona,illetve Lengyel Zlotyi árfolyam figyelembe vételével. Kártyával csak az Eduardnál tudsz fizetni. Szia: András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
narn08 | Adatlap | 557756 | 2014. április 9. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/l/t1.0-9/1979885_632052590165778_980336389_n.jpg talán így működik a link | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
narn08 | Adatlap | 557755 | 2014. április 9. 11:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az oldalon tényleg nincs fent, de a Facebookon fent van. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/l/t1.0-9/1979885_632052590165778_980336389_n.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CsAndris | Adatlap | 557752 | 2014. április 9. 10:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez engem is érdekelne, csak annyit találtam eddig hírt, hogy Mig szombaton 14-17 között tart bemutatót. Illetve lehet csak vak vagyok, de sehol nem látom lesz belépő a rendezvényre, illetve ha lesz milyen árban ? :) Köszi, Andris | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RAFAlad | Adatlap | 557740 | 2014. április 8. 21:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Szervezők! A szombati bemutatók óránkénti lebontása megtalálható valahol? A Mosonshow honlapján, a Rendezvényprogram menüpont alatt nem találom, a főoldalon pedig csak a nevek vannak felsorolva de a időbeli beosztás nem. A külföldi börzéseknél lehet fizetni forintban vagy csak az Euró a nyerő? Esetleg a kártyás fizetés megoldott? Köszönettel, RAFAlad | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 557726 | 2014. április 8. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! A vasútállomásról az 1-es busz is jó, a Városháza megállónál kell leszállnod. Onnan már közel van az Egyetem. A menetjegy ára a Kisalföld Volán honlapja szerint 230 Ft. A taxi tarifa ha jól tudom 700-800Ft/kocsi egy fuvarra a városban. Szia: András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 557721 | 2014. április 8. 19:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép napot! Az a kérdés merült fel bennem, hogy a vonatállomástól, ugye az 1-es busszal tudom a helyszínt megközelíteni. Mennyibe kerül a helyi jegy? Köszönettel Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zéé74 | Adatlap | 557617 | 2014. április 6. 20:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Elektro ! Hidd el szívesen tettük ! Látom rendben mennek a gépek, ennek nagyon örülök ! (viszlát pénteken ! : )) ) Üdv Zéé - Pécs, Armada | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 557579 | 2014. április 6. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megtárgyaltuk a nevezéssel kapcsolatos kérdéseket, és arra jutottunk, hogy mivel alapból a "makettet a készítője nevében kell nevezni" több készítő esetén egy "Team" nevet kreáljanak a makettezők, és ezen a néven regisztrálják/nevezzék a makettet. A "Megjegyzéshez" beírhatják kik is valójában név szerint, de a nevező/értékelő rendszerben, illetve a díjkiosztón végig a csapat neve alatt fog szerepelni. Ezen a néven lesz oklevél is nyomtatva, de itt annyi változás lehet, hogy ha díjkiosztó után marad azt adott eredményből oklevél, akkor Egresi Andrisnál kérhetik a készítők, hogy személyesen, névre szólót is kapjanak. Díj is ennek függvényében, alapból egy lesz kiosztva, ha marad akkor ugyanaz a helyzet, mint az oklevélnél. Üdv: Hara István "Elektro" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Barni83 | Adatlap | 557468 | 2014. április 5. 00:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az előnevezéssel kapcsolatban kérdezném, hogy az online nevezési oldalon, a megjegyzés rovat alatt található azonosító mezőbe pontosan mit kell írni? A választ előre is köszönöm! Barni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 557458 | 2014. április 4. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hölgyek, urak...felszabadult egy komplett két éjszakás foglalás móvárra, ha esetleg tudtok valakit, akinek kellene hely, jelezzétek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 557428 | 2014. április 4. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egresi Andrisnak, hogy kicsit lenyugodjon... Köszönet érte, mindazoknak, akik részt vettek a szervezésében, összehozásában, lebonyolításában, kiemelten Csöme Zoli, Babocsai Norbi, Zákányi Peti a 4 gép vonalán, Varjúbácsi, Polar a nyomtatókért. Mint látható, a 4 friss móvári gép, és a két eddig is használt, összességében 6 terminál lehetőségét adja nevezésnél, és megfelelően látják a szervert hálózatban. Már csak a nyomtatókhoz kell illesztőket szereznem, és telepíteni azokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 556780 | 2014. március 26. 07:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy regisztráljon, és előnevezzen az online regisztrációs oldalon, mivel az adatbázisba csak ekkor kerül be véglegesen. morcweb.info/morcweb Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dexi | Adatlap | 556642 | 2014. március 24. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos, már válaszoltam is.Koszonom. Gyuri/Dexi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 556641 | 2014. március 24. 09:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dexi | Adatlap | 556640 | 2014. március 24. 09:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beregisztráltam az Elektrolakatos által megadott oldalon. Bejelentettem 2 makettet, amikor a 3.-at akartam volna bejelenteni, persze azelott már kijelentkeztem, a rendszer nem engedett be. Állítólag vagy a mail cím vagy pedig a jelszavam rossz. Az is igaz, hogy regisztrálás utánt mailt se kaptam... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 556630 | 2014. március 24. 07:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dexi | Adatlap | 556459 | 2014. március 21. 14:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, asszem valamit elszabtam a bejelentkezésnél. Tudna valaki segíteni? Most nem tudom, hogy az emailt írtam-e be rosszul vagy pedig a jelszavamat. Kosz Dexi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 556443 | 2014. március 21. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A móvári versenyre az előnevezés elindult! www.morcweb.info/morcweb/ Nevezés zárása: 2014.04.09. 24:00 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 554973 | 2014. február 28. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia L3bb! A klubtól lehet, majd elkérni DVD-n a felvett anyagot. A videómegosztóra való feltöltés lehetőségét még a bemutatókat tartókkal is megbeszéljük. Üdv.: András75 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
l3bb | Adatlap | 554922 | 2014. február 27. 23:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75! Köszönöm a választ! Az elérhetőség mit jelent majd ebben az esetben? Fent lesznek a bemutatók egy videómegosztón, vagy majd a mosonmagyaróvári klubbtól lehet megvásárolni/elkérni/stb. DVD-n? Üdv.: L3bb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 554900 | 2014. február 27. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A tervekben szerepel az bemutatók audió-vizuális rögzítése. A felvételek a mosonmagyaróvári klubnál lesznek majd elérhetőek. Üdv.: András75 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
l3bb | Adatlap | 554827 | 2014. február 26. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A szervezőktől kérdezném, hogy tervezik-e a neves makettezők bemutatóinak audió-vizuális rögzítését? (Pl. Youtube-on több hasonló videó található.) Sajnos, munka miatt nem biztos, hogy idén el tudok látogatni a kiállításra, de nagyon jó lenne - gondolom, nem vagyok ezzel egyedül - ezeket az értékes bemutatókat látni. (És nemcsak a külföldi makettezőkét. Szaszkó Gergő bemutatója különösen érdekelne.) A választ előre is köszönöm! Üdv.: L3bb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 553576 | 2014. február 10. 20:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mi nem tervezünk 24 órás makett építést. Üdv.: András75 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lesli | Adatlap | 553543 | 2014. február 10. 12:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Érdeklődi szeretnék, hogy terveztek-e 24 órás makett építést vagy hasonlót? lesli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 553492 | 2014. február 9. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Több makettező társunk és barátunk tart bemutatót a verseny ideje alatt. Egy kis ízelítő: Adam Wilder - harcjármű Fernando Ruiz Ceano - mellszobor festés Jaume Ortiz - Waffen SS terepmintás ruhafestés Jonatan Moneris – figura építés alapjai Miguel Jimenez (Mig) – harcjármű Radek Pituc - harcjármű, figura Szaszkó Gergő - fotomaratások forrasztása IPMS Nymburk - ( folyamatosan a standjuknál ) Tovább infó a www.mosonshow.hu oldalon, a lista bővülni fog. Üdv: András75 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András75 | Adatlap | 553222 | 2014. február 6. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretettel meghívunk mindenkit az idei 18.-ik alkalommal megrendezett versenyünkre és kiállításunkra. Az időpont 2014. április 12.-13. A helyszín NyME MÉK (szokásos hely) Mosonmagyaróvár Vár 2. 9200. Bővebb információt a www.mosonshow.hu-n találhattok. Kiemelt kategóriák: K-1 A normandiai partraszállás járművei (vízi, szárazföldi) K-2 A normandiai partraszállás repülőgépei K-3 Figurák az első világháborútól (1914) napjainkig K-4 Amerikai „országúti cirkálók”. Üdvözlet: András75 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 535779 | 2013. június 16. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerbusz Barátom! Így jöjjön be a lottó 5 is neked! :) Mivel a postai úton küldött matricának nyoma veszett, és én nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe kerülni, így két másik matricát próbáltam eljuttatni hozzád helyette. Használd egészséggel őket, és bocsánat a posta nevében. Én is köszönöm Szikszai Tibinek, hogy elvitte hozzád! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 535759 | 2013. június 16. 14:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kamovos!Úgy vélem az én matricámról van szó.Ideért Nyiregyre.Szikszai Tibi barátom elhozta.Köszönet neki érte és neked is hogy nem felejtkeztél el rólam. Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 535742 | 2013. június 16. 10:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Elektrolakatos Barátom! Köszönöm a válaszod! Matrica oda ért! Csak egyéb okok miatt én nem értesültem róla! Ezúton köszönném meg annak is aki elszállította a címzethez! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 535687 | 2013. június 14. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ami biztos, hogy nálam jelentkezett valaki, mondván, hogy ő viszi a matricákat nyíregyre, én átadtam... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 535683 | 2013. június 14. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szombati napon ott hagytam nálatok a regisztrációs pultnál két matricát, nejlon zacsiban, névvel, címmel, telefonszámmal, hogy ha valaki jön Nyíregyházáról az legyen szíves elvinni magával! Tudtok-e erről valami biztos hírt? Mert én nem értesültem még, hogy oda ért volna. :( Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 531948 | 2013. április 24. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gergő! Te kettőn is látszol! Én is látszom az egyiken. Egyszerűen tüneményesek vagyunk! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 531938 | 2013. április 24. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Klassz képek, ráadásul az egyiken rajta is vagyok :) azt ellopom :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 531924 | 2013. április 24. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Péter! Nagyszerű fotó sorozatot tettél fel!Köszönjük szépen azt pedig külön köszönjük,hogy a polgári szekciót kicsit -nem is kicsit- előtérbe helyezted. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ptamas | Adatlap | 531914 | 2013. április 24. 14:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mennyire állat a Mcrae dioráma. Jó képek! Üdv Tamás Valakinek vannak repülős-helikopteres képei Óvárról? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Talán:
1. X nem indult csak kiállított.
3. Pontozásos értékelés volt. Ha beleesett az adott szint értékébe megkapta, ha nem nem.