<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
HADvezér | Adatlap | 540024 | 2013. augusztus 19. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 540019 | 2013. augusztus 19. 18:55 | ||||||||||||||||||||||||||
Olyan kerék nem létezik, amit a T-55 maketthez a Trumpi ad. | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 540018 | 2013. augusztus 19. 18:55 | ||||||||||||||||||||||||||
Olyan kerék nem létezik, amit a T-55 maketthez a Trumpi ad. | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 540017 | 2013. augusztus 19. 18:53 | ||||||||||||||||||||||||||
A Trumpeter T-62 több változatban jött ki. A leg öregebb (1962), első a T-54/55 lánctalpát és hajtókerekét kapta, majd a későbbiek a T-72 lánctalpát és hajtókerekét. Nézd meg a maketten (T-55) mekkora a lánc hajtókerék és hány foga van (Mérheted a T-62 hajtókerekéhez is, ugyanis Tökéletesen méret azonos a Tamiya 55 kerekével). | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 540009 | 2013. augusztus 19. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem úgy felületesen. Már van egy T-55 tőlük és az Italeritől is. Nekem a Trumpi készlete tetszett jobban. Ugyanakkor van egy ősrégi Tamiya T-62 és egy Trumpi T-62 itt is a Trumpi a jobb. Néztem galériákat az Enigmáról ott is előfordul mindkettő lánckerékkel a "kicsivel" és a "naggyal" egyaránt. És még egy fontos dolog ezeket nem beszerezni akarom, mivel már meg vannak. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 539975 | 2013. augusztus 19. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||
Trumpeter T-62 és bármelyik T-55 készlete ég és föld! Mintha nem is azonos gyár adta volna ki! Nézz meg akárhol 1 Trumpi 54, 55 készletet (mind ugyanaz), utána döntsd el. | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 539973 | 2013. augusztus 19. 11:50 | ||||||||||||||||||||||||||
Azért kell cserélni, mert akkora, mint egy futógörgő. Alváz sem méret helyes. Rengeteg gondod lesz vele, mikor építed, eszedbe fog jutni, jobb lett volna a Tamiya... | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539958 | 2013. augusztus 19. 07:12 | ||||||||||||||||||||||||||
Akartam beszerezni Tamiya Enigma-t, de itt nem volt senkinek eladó. Egy oldalon találtam egy kisebb vagyonért, vagy külföldi hosszadalmas és kevésbé olcsó rendelés. Én e mellett döntöttem. Amit az első képen látsz az annak 2/3 az árában. A Tamiya szintén gumi láncot ad hozzá. De miért kell a meghajtó kereket cserélni? Talán nem ugyanaz a kettőnek? Ezt még nem néztem. Szóval embere válogatja, van aki megveszi a Tamiya-t és mindent le cserél rajta műgyantára,, fém láncra, stb. Most ez így jött össze, majd meglátjuk - mondta a vak! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 539956 | 2013. augusztus 19. 05:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Trumpeter... Bár olcsó, de nem ajánlom! Rengeteg munkád lesz vele, lánctalpat és hajtó kereket cserélni kell... Jobban jársz, ha Tamiya makettet veszed meg, nemrég kiadta a Tamiya. | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539940 | 2013. augusztus 18. 20:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most, hogy az afgán T-62 lassan befejeződik a következő egy ENIGMA lesz! A készletek hozzá készen állnak. Trumpeter T-55, Legend set és RB lövegcső. Még egy szemenkénti láncon gondolkodom, de azt nem tudom milyet lehet kapni. A Trumpeter T-55-ös az első magyarországi szériás , ami nem túl drága, sőt kimondottan olcsó. Ami mág van hozzá az kmt-5 az egy másik projekthez felhasználható, valamint a Syrian T-55 decal, ami szintén tervbe van és e készlet tartalmaz hozzá matricát. Szóval a közeljövőben ezen fogok dolgozni. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
Ehud | Adatlap | 539921 | 2013. augusztus 18. 17:45 | ||||||||||||||||||||||||||
1:32-ben készül. | |||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 539916 | 2013. augusztus 18. 16:50 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Jó lesz, szép munka. Főleg, ha majd az oldalkormány trimm is a helyére kerül. :) Milyen méretarány? Tibcsi | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539900 | 2013. augusztus 18. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Ehud | Adatlap | 539899 | 2013. augusztus 18. 12:15 | ||||||||||||||||||||||||||
cirmos | Adatlap | 539883 | 2013. augusztus 18. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||
Szép darab arab. | |||||||||||||||||||||||||||||
TMS | Adatlap | 539873 | 2013. augusztus 17. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is, szép lett a vasad Laac! Gratulálok! Nálam lassan készül egy Panther F, még van hátra bőven ügyködni való. A lánctalpat is csak tessék-lássék felraktam a fényképek miatt. Ha lesz előrehaladás, jönnek még képek. Üdv: Robi | |||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 539869 | 2013. augusztus 17. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||
Kerestem a szögeket, amivel felszegelted a matricát, de nem találtam... :) | |||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 539868 | 2013. augusztus 17. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Szerintem is nagyon remek lett! Igazán gusztosos kis csörömp ;-) | |||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 539864 | 2013. augusztus 17. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||
Tőlem csillagos ötös,nincs több komment:-) | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539856 | 2013. augusztus 17. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit haladtam a T-62-vel. Javítgattam itt-ott a kamón. Felkerültek a matricák, kapott egy réteg lakkot, ami még nem száradt meg és került némi por a görgőkre. Ha a lakk megszárad még viszek fel rá némi port és készen is leszek vele. Utána jön egy új projekt. | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539832 | 2013. augusztus 17. 09:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Nagyon szép makett, nekem tetszik. Apróságokba bele lehetne kötni, de minek, így is tökéletes. Ami zavar, az a leírás. Ezt a pár szót magyarul is le lehetett volna írni, ha már magyarok vagyunk, mégha esetleg az angol helyesírás könnyebb is... z | |||||||||||||||||||||||||||||
ddk466 | Adatlap | 539819 | 2013. augusztus 16. 23:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok 1,5 hónap szünet után ismét elkezdtem építgetni ! Az elmúlt 4 nap eredménye ! Ob-3 orosz páncélozott vagon sós -hajlakos módszerrel rozsdásítva ! Mig-21 mf Fijumi készlet eduard maratással ! Üdv DDK Ui.: Mind a kettő 1/72 | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539799 | 2013. augusztus 16. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia.Köszi a választ.A francba.Kár érte. | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539798 | 2013. augusztus 16. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||
Figyu ezt ismered?Vajon ebben mi a lényeg?Több képem nincs róla. | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539796 | 2013. augusztus 16. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia.Erre még jó a zvezda.4-5 ezerért nem sajnálnám átalakítani.10-12 ezres Trumpit már igen. | |||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 539795 | 2013. augusztus 16. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||
Az én magyar kommandósépítős terveim jóval a TEK alapítása előttre nyúlnak vissza, amire eddig jutottam: -a Zvezda kommandósai nem jók. Iszonyatosan aránytalanok, és kb csak a mozdulataik jók, azon kívül az összes részletet ki kell cserélni rajtuk, se a ruha, se a málha, se a fegyverek nincsenek nálunk rendszeresítve. Orosz figurák emiatt alapból felejtősek- ezek az orosz cuccok már nem azok az orosz cuccok: amik '89 előttről még a magyar fegyveres szerveknél lehetnének, azok már tőlünk is, tőlük is kikoptak. -A Trumpeter német kommandós dobozában van megfelelő sisak (+még pár készletükbe belerakták azt a keretet). Ez a fajta kevlársisak sok készlethez van, de mindig csak az amerikaiak által használt huzattal együtt- a Trumpeter ad huzat nélkülit. -A Dragon árul MP5-ös fegyverszettet, amiben rengeteg altípus van, bár leginkább 2000 előttiek. Trumpeter sok készletéhez ad egy fegyverkiegészítő szettet, különféle fegyverlámpákkal és irányzékokkal, ezekkel fel lehetne díszíteni egy Dragon MP5-öst. Általában nem fixen rögzülnek a fegyverhez, hanem különböző sínrendszerekkel, fel/le szerelhető, testreszabható módon, szóval nagyot tévedni nem lehet. -Sörétes puska szintén a Dragon készletében van, a vietnami fegyverszett, vagy a modern support, vagy valami iylesmi. 2-2 Remington M870, nem tudom, ez milyen -Figurának mindenképpen valami 2000+-os amerikait/németet használnék. Az átalakítást nem úszod meg, de a cucc nagy része gondolom, amerikai vagy német eredetű, pláne, ha ők is military boltból egészítik ki a felszerelést, mint a Honvédségnél. | |||||||||||||||||||||||||||||
Petibá | Adatlap | 539792 | 2013. augusztus 16. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Mesterem :O) Nem kéne már hanyagolni a Zvezdát? Matricát fogok tudni adni hozzá, amint sikerült aminek sikerülnie kell... Péter | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539789 | 2013. augusztus 16. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Egyenlőre csak egy távlati terv,egy kósza gondolat.Érdemes-e ilyenben gondolkodni.TEK GÉPJÁRMŰ(Zvezda BTR-80)és hozzá TEK KATONÁK (Zvezda 3598 Antiterrorista csapat)Magát a kétéltűt átalakítani nem nagy gond de a figurák használhatók?Természetesen átfestve Magyar "színűre--full fekete)+fegyverzetcsere? | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539787 | 2013. augusztus 16. 17:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Nna ez valami csodás lett, én is szeretnék már itt tartani! Gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539784 | 2013. augusztus 16. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az elismerő szavakat, mindig jól esnek! :) Laac! Külön köszönöm az észrevételt! Ezzel a sárral az van, hogy nem volt szívem csak úgy feldobni a gépet egy falapra. Igazából gyakorlásnak szántam a makettet de szerencsére felülmúlta a várakozásaimat! Tehát a sáron még semmi nincs kőbe vésve, már agyaltam rajta mit kéne vele még csinálni, akadályok, szögesdrót, hk maradványok, lassan csak megjönnek a "labor eredmények" és feldíszítem! :) Már készül egy '41-es változat is, azt szeretném dióra tenni de ahhoz még órákat kell vennem "indi"-től! :D | |||||||||||||||||||||||||||||
Pilatus | Adatlap | 539764 | 2013. augusztus 16. 12:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Kit : Hasegawa 1/48 P-47D ; Decal : academy ; Cockpit : aires + eduard ; Wheel wells : aires ; Engin : quickboot | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539761 | 2013. augusztus 16. 10:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Szép lett mindkettő, nekem főleg a fóka tetszik. A másik is jól néz ki, de ahhoz nem nagyon értek. z | |||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 539757 | 2013. augusztus 16. 08:31 | ||||||||||||||||||||||||||
Egyik szebb, mint a másik... | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539755 | 2013. augusztus 16. 07:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia gabes! Na ahogy elnézem a műveidet neked sincs okod panaszra. Nagyon jó lett a tank és a repülő is, bár ahhoz nem értek. Talán... Az alapon levő sár egyszínűségén lehetne színekkel megtörni,vagy egy két száraz fűcsomóval gallyal. Esetleg valami alkatrészmaradvánnyal, vagy csak a sár egyszínűségének megtörése színekkel. Mert az csak ritkán ilyen, de nem kizárt, hogy nincs így valahol. Szerintem... Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 539741 | 2013. augusztus 15. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||
És milyen szépek lettek ! Különösen az orosz vas tetszik ,el tudnám képzelni egy nagyobbacska dión néhány sétáló katonával meg egy kopasz fával . Üdv, Tibi.. | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539730 | 2013. augusztus 15. 18:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Laac! Minden elismerésem, gyönyörű lett a vas! :) | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539729 | 2013. augusztus 15. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||
GMat | Adatlap | 539699 | 2013. augusztus 15. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Helló! Köszi a biztató szavakat és hogy milyen lesz, arra én is kíváncsi vagyok! :D 2db Italeri készletet szereztem be, így felső "emelvényt" úgy csináltam, hogy a másikról levágtam és nem kicsit módosítottam azt. Én 2 évet vártam lelkesen arra, hogy valamelyik cég kiadja bármelyiket is, noha az Italeri piacra dobta a Ah-1Z Viper-ét, de arra más szó nincs, mint a: szörnyű. Úgyhogy elhatároztam, hogy készítek egyet 1:72 méretarányban, egy hét keresgélés, e-mailezés, telefonálás után be kellett látnom, hogy nem tudok beszerezni semmilyen átalakító szettet hozzá, így maradt a házilag való átépítés. A sors fintora, hogy amikor már 3. napja dolgoztam rajta a Kitty Hawk bejelentette, hogy kiadja a Zulu-t és a Yankee-t 1:48-as méretarányban. Ez a hír nem kicsit lesokkolt! De mindegy, ha már belekezdtem, akkor be is fejezem, de ennek ellenére meg lesz mindkét Kitty Hawk makett. | |||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 539479 | 2013. augusztus 11. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó lesz! A felső "emelvényt", a forgólapátoknál, azt miből csináltad? Én nem állnék neki egy ilyen átalakításnak. Inkább megvárom a Kitty Hawk kiadásában.. Lesz venom is. Rakjál még fel képeket ahogy haladsz. Kíváncsi vagyok milyen lesz. www.britmodeller.com/forums/index.php Üdv és hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||||
GMat | Adatlap | 539475 | 2013. augusztus 11. 16:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Szeretném bemutatni a saját készítésű Ah-1Z-met, mivel sehogy sem tudtam beszerezni hozzá átalakító szettet, pedig van. 2 hét alatt jutottam el idáig és a legnagyobb módosítások már kész vannak a törzsön, viszont a főrotort még mindig nem tudom, hogy fogom elkészíteni. De ha egyszer valamikor kész lesz, hát annak nagyon fogok örülni! | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539447 | 2013. augusztus 11. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Nagyon szép lett! A koszolást, befolyatást nem vitted túlzásba, és a színek is nagyon jók. A zöld hordó is sokkal jobb lett. z | |||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 539438 | 2013. augusztus 11. 06:29 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Laac, Nem vagyok egy kimondottan harcjárműves makettező, de szerintem is nagyon szép lett (a havas környezet különösen kiemeli az érdekes kamo-ját. Őszinte gratula ehhez a kis mestermunkáhot és erről én is szivesen elolvasnék egy cikket! Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 539435 | 2013. augusztus 10. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik!Nem írsz belőle cikket? | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539431 | 2013. augusztus 10. 20:44 | ||||||||||||||||||||||||||
Israti71, Silent8! Kösz a hozzászólást. Mint írtam még a porozás hátra van ami a görgők gumifelületét is érinti. Csak ameddig festek addig nem akartam. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 539430 | 2013. augusztus 10. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Naon jóó, naon jóó! :) Szép lesz. Én még mindig viseltesre csinálnám a futógörgők gumi felületet. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 539429 | 2013. augusztus 10. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Hát Laci,ez eddig is tetszett,de most már nagyon.Jó ez a kamó,de leginkább ahogy alkalmaztad a maketten...nekem nagyon életszerűnek hat.Látom készül a dioráma is alá...hajrá,szerintem nagyon jó lesz! Üdv:D.A | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539401 | 2013. augusztus 10. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma egy kicsit dolgoztam az afgán T-62-n. Elsősorban a befolyatásokat és a kiemeléseket igyekeztem egy kicsit erőteljesebbé tenni. Az előző képeken a foltok ahol egy kicsit sárgásabbak lettek ott tompítottam, valamint a zöld hordón dolgoztam még egy kicsit. Ja és lefestettem az antennát, valamint a géppuska csövet. Por és matrica még mindig nincs rajta és zárórétegnek lakk. Ha ezekkel végeztem akkor egy két helyen fémes koptatásokat készítek amit amúgy a lakk elrontana. Ha van valakinek észrevétele az nyugodtan megteheti. És íme a képek amelyek most egy kicsit más fényviszonyok mellett készültek, mint a múltkor. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539399 | 2013. augusztus 10. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. egy kis segítség kéne. A lényeg h van egy tamiya corsairem amit régen befejezettnek nyilvanitottam. A kabin szép lett de mai szemmel a festes annyira nem. Ujrafujnam de rajta van a matrica is. A lényeg h van e vmi jó technika amivel műanyagig le tudom szedni a festéket mindent a felület roncsolasa nélkül? Ajánlottak h van az a sargadobozos lefolyotistito granulatum ami higitva elvileg megoldana a problémát, használta mar ezt vki? A segitseget elore is köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 539347 | 2013. augusztus 9. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Kösz. Készítettem világosabb képeket, mindjárt feltöltöm a sci-fi topikba. | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539313 | 2013. augusztus 9. 11:43 | ||||||||||||||||||||||||||
Igen én is ezen agyaltam, köszönöm a megerősítest, alcafestes lesz |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
üdv:HADvezér