<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ddk466 | Adatlap | 539819 | 2013. augusztus 16. 23:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539799 | 2013. augusztus 16. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia.Köszi a választ.A francba.Kár érte. | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539798 | 2013. augusztus 16. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||
Figyu ezt ismered?Vajon ebben mi a lényeg?Több képem nincs róla. | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539796 | 2013. augusztus 16. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia.Erre még jó a zvezda.4-5 ezerért nem sajnálnám átalakítani.10-12 ezres Trumpit már igen. | |||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 539795 | 2013. augusztus 16. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||
Az én magyar kommandósépítős terveim jóval a TEK alapítása előttre nyúlnak vissza, amire eddig jutottam: -a Zvezda kommandósai nem jók. Iszonyatosan aránytalanok, és kb csak a mozdulataik jók, azon kívül az összes részletet ki kell cserélni rajtuk, se a ruha, se a málha, se a fegyverek nincsenek nálunk rendszeresítve. Orosz figurák emiatt alapból felejtősek- ezek az orosz cuccok már nem azok az orosz cuccok: amik '89 előttről még a magyar fegyveres szerveknél lehetnének, azok már tőlünk is, tőlük is kikoptak. -A Trumpeter német kommandós dobozában van megfelelő sisak (+még pár készletükbe belerakták azt a keretet). Ez a fajta kevlársisak sok készlethez van, de mindig csak az amerikaiak által használt huzattal együtt- a Trumpeter ad huzat nélkülit. -A Dragon árul MP5-ös fegyverszettet, amiben rengeteg altípus van, bár leginkább 2000 előttiek. Trumpeter sok készletéhez ad egy fegyverkiegészítő szettet, különféle fegyverlámpákkal és irányzékokkal, ezekkel fel lehetne díszíteni egy Dragon MP5-öst. Általában nem fixen rögzülnek a fegyverhez, hanem különböző sínrendszerekkel, fel/le szerelhető, testreszabható módon, szóval nagyot tévedni nem lehet. -Sörétes puska szintén a Dragon készletében van, a vietnami fegyverszett, vagy a modern support, vagy valami iylesmi. 2-2 Remington M870, nem tudom, ez milyen -Figurának mindenképpen valami 2000+-os amerikait/németet használnék. Az átalakítást nem úszod meg, de a cucc nagy része gondolom, amerikai vagy német eredetű, pláne, ha ők is military boltból egészítik ki a felszerelést, mint a Honvédségnél. | |||||||||||||||||||||||||||||
Petibá | Adatlap | 539792 | 2013. augusztus 16. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Mesterem :O) Nem kéne már hanyagolni a Zvezdát? Matricát fogok tudni adni hozzá, amint sikerült aminek sikerülnie kell... Péter | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 539789 | 2013. augusztus 16. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Egyenlőre csak egy távlati terv,egy kósza gondolat.Érdemes-e ilyenben gondolkodni.TEK GÉPJÁRMŰ(Zvezda BTR-80)és hozzá TEK KATONÁK (Zvezda 3598 Antiterrorista csapat)Magát a kétéltűt átalakítani nem nagy gond de a figurák használhatók?Természetesen átfestve Magyar "színűre--full fekete)+fegyverzetcsere? | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539787 | 2013. augusztus 16. 17:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Nna ez valami csodás lett, én is szeretnék már itt tartani! Gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539784 | 2013. augusztus 16. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az elismerő szavakat, mindig jól esnek! :) Laac! Külön köszönöm az észrevételt! Ezzel a sárral az van, hogy nem volt szívem csak úgy feldobni a gépet egy falapra. Igazából gyakorlásnak szántam a makettet de szerencsére felülmúlta a várakozásaimat! Tehát a sáron még semmi nincs kőbe vésve, már agyaltam rajta mit kéne vele még csinálni, akadályok, szögesdrót, hk maradványok, lassan csak megjönnek a "labor eredmények" és feldíszítem! :) Már készül egy '41-es változat is, azt szeretném dióra tenni de ahhoz még órákat kell vennem "indi"-től! :D | |||||||||||||||||||||||||||||
Pilatus | Adatlap | 539764 | 2013. augusztus 16. 12:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Kit : Hasegawa 1/48 P-47D ; Decal : academy ; Cockpit : aires + eduard ; Wheel wells : aires ; Engin : quickboot | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539761 | 2013. augusztus 16. 10:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Szép lett mindkettő, nekem főleg a fóka tetszik. A másik is jól néz ki, de ahhoz nem nagyon értek. z | |||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 539757 | 2013. augusztus 16. 08:31 | ||||||||||||||||||||||||||
Egyik szebb, mint a másik... | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539755 | 2013. augusztus 16. 07:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia gabes! Na ahogy elnézem a műveidet neked sincs okod panaszra. Nagyon jó lett a tank és a repülő is, bár ahhoz nem értek. Talán... Az alapon levő sár egyszínűségén lehetne színekkel megtörni,vagy egy két száraz fűcsomóval gallyal. Esetleg valami alkatrészmaradvánnyal, vagy csak a sár egyszínűségének megtörése színekkel. Mert az csak ritkán ilyen, de nem kizárt, hogy nincs így valahol. Szerintem... Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 539741 | 2013. augusztus 15. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||
És milyen szépek lettek ! Különösen az orosz vas tetszik ,el tudnám képzelni egy nagyobbacska dión néhány sétáló katonával meg egy kopasz fával . Üdv, Tibi.. | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539730 | 2013. augusztus 15. 18:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Laac! Minden elismerésem, gyönyörű lett a vas! :) | |||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 539729 | 2013. augusztus 15. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||
GMat | Adatlap | 539699 | 2013. augusztus 15. 12:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Helló! Köszi a biztató szavakat és hogy milyen lesz, arra én is kíváncsi vagyok! :D 2db Italeri készletet szereztem be, így felső "emelvényt" úgy csináltam, hogy a másikról levágtam és nem kicsit módosítottam azt. Én 2 évet vártam lelkesen arra, hogy valamelyik cég kiadja bármelyiket is, noha az Italeri piacra dobta a Ah-1Z Viper-ét, de arra más szó nincs, mint a: szörnyű. Úgyhogy elhatároztam, hogy készítek egyet 1:72 méretarányban, egy hét keresgélés, e-mailezés, telefonálás után be kellett látnom, hogy nem tudok beszerezni semmilyen átalakító szettet hozzá, így maradt a házilag való átépítés. A sors fintora, hogy amikor már 3. napja dolgoztam rajta a Kitty Hawk bejelentette, hogy kiadja a Zulu-t és a Yankee-t 1:48-as méretarányban. Ez a hír nem kicsit lesokkolt! De mindegy, ha már belekezdtem, akkor be is fejezem, de ennek ellenére meg lesz mindkét Kitty Hawk makett. | |||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 539479 | 2013. augusztus 11. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó lesz! A felső "emelvényt", a forgólapátoknál, azt miből csináltad? Én nem állnék neki egy ilyen átalakításnak. Inkább megvárom a Kitty Hawk kiadásában.. Lesz venom is. Rakjál még fel képeket ahogy haladsz. Kíváncsi vagyok milyen lesz. www.britmodeller.com/forums/index.php Üdv és hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||||
GMat | Adatlap | 539475 | 2013. augusztus 11. 16:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Szeretném bemutatni a saját készítésű Ah-1Z-met, mivel sehogy sem tudtam beszerezni hozzá átalakító szettet, pedig van. 2 hét alatt jutottam el idáig és a legnagyobb módosítások már kész vannak a törzsön, viszont a főrotort még mindig nem tudom, hogy fogom elkészíteni. De ha egyszer valamikor kész lesz, hát annak nagyon fogok örülni! | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539447 | 2013. augusztus 11. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Nagyon szép lett! A koszolást, befolyatást nem vitted túlzásba, és a színek is nagyon jók. A zöld hordó is sokkal jobb lett. z | |||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 539438 | 2013. augusztus 11. 06:29 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Laac, Nem vagyok egy kimondottan harcjárműves makettező, de szerintem is nagyon szép lett (a havas környezet különösen kiemeli az érdekes kamo-ját. Őszinte gratula ehhez a kis mestermunkáhot és erről én is szivesen elolvasnék egy cikket! Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 539435 | 2013. augusztus 10. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik!Nem írsz belőle cikket? | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539431 | 2013. augusztus 10. 20:44 | ||||||||||||||||||||||||||
Israti71, Silent8! Kösz a hozzászólást. Mint írtam még a porozás hátra van ami a görgők gumifelületét is érinti. Csak ameddig festek addig nem akartam. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 539430 | 2013. augusztus 10. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Naon jóó, naon jóó! :) Szép lesz. Én még mindig viseltesre csinálnám a futógörgők gumi felületet. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 539429 | 2013. augusztus 10. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Hát Laci,ez eddig is tetszett,de most már nagyon.Jó ez a kamó,de leginkább ahogy alkalmaztad a maketten...nekem nagyon életszerűnek hat.Látom készül a dioráma is alá...hajrá,szerintem nagyon jó lesz! Üdv:D.A | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539401 | 2013. augusztus 10. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma egy kicsit dolgoztam az afgán T-62-n. Elsősorban a befolyatásokat és a kiemeléseket igyekeztem egy kicsit erőteljesebbé tenni. Az előző képeken a foltok ahol egy kicsit sárgásabbak lettek ott tompítottam, valamint a zöld hordón dolgoztam még egy kicsit. Ja és lefestettem az antennát, valamint a géppuska csövet. Por és matrica még mindig nincs rajta és zárórétegnek lakk. Ha ezekkel végeztem akkor egy két helyen fémes koptatásokat készítek amit amúgy a lakk elrontana. Ha van valakinek észrevétele az nyugodtan megteheti. És íme a képek amelyek most egy kicsit más fényviszonyok mellett készültek, mint a múltkor. Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539399 | 2013. augusztus 10. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. egy kis segítség kéne. A lényeg h van egy tamiya corsairem amit régen befejezettnek nyilvanitottam. A kabin szép lett de mai szemmel a festes annyira nem. Ujrafujnam de rajta van a matrica is. A lényeg h van e vmi jó technika amivel műanyagig le tudom szedni a festéket mindent a felület roncsolasa nélkül? Ajánlottak h van az a sargadobozos lefolyotistito granulatum ami higitva elvileg megoldana a problémát, használta mar ezt vki? A segitseget elore is köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 539347 | 2013. augusztus 9. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Kösz. Készítettem világosabb képeket, mindjárt feltöltöm a sci-fi topikba. | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539313 | 2013. augusztus 9. 11:43 | ||||||||||||||||||||||||||
Igen én is ezen agyaltam, köszönöm a megerősítest, alcafestes lesz | |||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 539312 | 2013. augusztus 9. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik a Viper... A sci-fi topicba is tehetnél pár képet, ha lehet kicsit világosabbakat, hogy jól meg lehessen szemlélni. | |||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 539269 | 2013. augusztus 8. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||
A kép alapján valóban sok volt a ködölés. Szerintem utólag megbánod majd, ha így hagyod. | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539267 | 2013. augusztus 8. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||
Azt meg most fogom csinálni ez mégcsak a nyers festés, csak nemtudtam h hadjam e így vagy essek neki újból:) | |||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 539257 | 2013. augusztus 8. 18:52 | ||||||||||||||||||||||||||
Át kellene mosnod híg umbrával és híg feketével és máris megmondja. | |||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 539220 | 2013. augusztus 8. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Első tankom keszitem éppen, egy 1:35os kiralytigrist (dragon). Itt tartok most, fentvan mar az alap alcafestes, sargaval atkodolve. A kérdésem h szerintetek nem lett túlzásba véve a köteles? Mert szerintem lehet:S lehet érdemesebb lenne ujrafujni? Építő jellegű velenyenyeket előre is köszönöm, minden jó ötletet elfogadok h minél jobb lehessen az első tankom:) | |||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 539211 | 2013. augusztus 8. 10:09 | ||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539151 | 2013. augusztus 7. 15:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Fából már csináltam, de most nem, mert alig látszik belőle velemi. A tuskót amire rögzítve van azt kapásból le kellett volna hozzá vágni, mert ez is alig fért a helyére. A géppuskacsövet még nem fejeztem be az le sincs festve, de azt "felfúrni"? Picit fel van , max injekciós tűre cserélni. Kösz és üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 539144 | 2013. augusztus 7. 13:57 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Szerintem a géppuska csövét lenne még érdemes felfúrni. Meg jó lett volna esetleg valódi fából megcsinálni azt a hátsó fatörzset vagy esetleg jobban befolyatni. Amúgy nagyon jól néz ki a tank. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539124 | 2013. augusztus 7. 07:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Több szem többet lát alapon persze a porozás még hátra van, mint azt írtam is. Ilyen csillogó gumi még a gyárban sincs. A bevágásokon nem gondolkodom, mert a festéssel, koszolással ellentétben az hiba esetén visszafordíthatatlan. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 539121 | 2013. augusztus 7. 00:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Szerintem is jó lesz. Én viszont a te helyedben a futógörgők gumi borítását koptatnám meg, mert így túl steril kinézete van a tank többi részéhez képest. Itt egy kép, hogy mire gondolok. Hajrá a fojtatáshoz! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 539118 | 2013. augusztus 6. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539116 | 2013. augusztus 6. 20:55 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! A zöld hordón még dolgozom egy kicsit, hogy élethűbb legyen. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 539111 | 2013. augusztus 6. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia, Ez már bőven kinéz valahogy, eddig nagyon szép! Nem értek a típushoz, nem is kerestem rajta hibát, csak az összképet néztem. Egyedül talán a hordóknál bizonytalanodtam el. A színes nagyon jól néz ki, a zöld szerintem túl rozsdás, illetve ha ilyen is volt, valamiért nekem nem olyan élethű, mint a másik. Sok sikert a folytatáshoz! z | |||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 539109 | 2013. augusztus 6. 19:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nálam ez a Trumpeter T-62 készül afgán festéssel. Jelenleg itt tartok. Még a színek finomítása van hátra , matrica, lakk és por. Nem szeretem a fotózni a makettet, csak ha már kinéz valahogy. Most azonban elbizonytalanodtam... Üdv: Laac | |||||||||||||||||||||||||||||
palko07 | Adatlap | 539053 | 2013. augusztus 5. 20:39 | ||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 539047 | 2013. augusztus 5. 19:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Köszi srácok! Ma amolyan unalmas reszelős-csiszolós napom volt,bűn rosszul illeszkednek a hajtóművek csatornái. A nagy felületek miatt sok a hullámosodás és a deformáció. (a bombakamrák ajtajainál is) Legközelebb "izgalmasabb" képek jönnek! | |||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 539030 | 2013. augusztus 5. 15:56 | ||||||||||||||||||||||||||
Amúgy csúszásgátló réteg. | |||||||||||||||||||||||||||||
joci232 | Adatlap | 539005 | 2013. augusztus 4. 23:31 | ||||||||||||||||||||||||||
Revell B1b lancer 1:48 | |||||||||||||||||||||||||||||
Phoenix89 | Adatlap | 539003 | 2013. augusztus 4. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||
Ez milyen méretarány? 24? 32? Milyen készlet? :O | |||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 538996 | 2013. augusztus 4. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||
Jézus!Ugye fegyverviselésit nem adtak hozzá?Nagyon kemény.Minden tiszteletem hogy belevágtál!Erre már négyzetméterben kell mérni a festéket is:-) Tegyél képet hogy haladsz! | |||||||||||||||||||||||||||||
pikkasz84 | Adatlap | 538994 | 2013. augusztus 4. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Robi! Nem gondoltam volna, hogy már te is 1:1-ben építessz! (Mint anno én tokaj-ban a Messzerel..) :-D :-D Nagyon szép lessz! Baráti üdvözlettel:Pisti! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok
1,5 hónap szünet után ismét elkezdtem építgetni !
Az elmúlt 4 nap eredménye ! Ob-3 orosz páncélozott vagon sós -hajlakos módszerrel rozsdásítva ! Mig-21 mf Fijumi készlet eduard maratással !
Üdv DDK
Ui.: Mind a kettő 1/72