<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
medor | Adatlap | 558867 | 2014. április 27. 13:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G4beM | Adatlap | 558851 | 2014. április 27. 00:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nekiálltam egy italeri mig29esnek. Egyszer már volt egy ilyenem, de nagyon össze lett csapva, ezért úgy döntöttem megépítem újra. Szereztem műgyanta és maratott alkatrészeket is hozzá. Ezekből ollózom össze a gépet. Egyelőre kivágtam a gyári futóaknát, cseréltem gyantára, meg nagyjából összeraktam a fülkét, és bepróbáltam a helyére. Ráment az egész napom, és még rá fog egy pár... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi77 | Adatlap | 558840 | 2014. április 26. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! PETI! Jók lesznek ezek,csak így tovább,a Be-6-ra kiváncsi leszek majd! Szabi77 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 558837 | 2014. április 26. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OK, köszi szépen! Aztán majd tegyél fel képeket, ha haladsz! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558836 | 2014. április 26. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem tetszik, láttam már sokkal gyengébb gyantát is tőlük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 558834 | 2014. április 26. 19:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is kösz! Igazából főleg a kabin érdekel, futóaknákból talán az SBS jó lesz majd. A Pavla mennyire használható, nem túl gyenge az öntése? Régen én is szívesen vettem elő régi maketteket, aztán már csak donornak. Sokszor az újaknál is annyi mindent kell házilag megcsinálni, hogy nincs kedvem azok mellett még pl a felületet is újravésni stb... Nekem is tetszik amúgy mindkét típus, de már kivárok, hátha... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558833 | 2014. április 26. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem igen. Függőleges szög tisztázva. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vackor | Adatlap | 558832 | 2014. április 26. 18:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
144-ben az Amodel gyárt An-14-et, de hogy itthon kapható-e ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558829 | 2014. április 26. 18:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Pavla kabin, zvezda másolt aknák, orrfutó, MF kerék KP makettből másolva, meg innen onnan összemásolt egyebek, amik szebbek, mint a Condor alkatrészei. Én egyébként szívesen építek ilyen régebbi maketteket. A Be-6 sem ma lett beharangozva a kínaiaknál, de még sehol semmi. An-14-est meg nem gyárt senki. (?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558828 | 2014. április 26. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Így van, szerencsére ezek még "száraz" makettek, csak maszkoló fogja őket össze. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 558827 | 2014. április 26. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Minden elismerésem a nehezebb út választásáért! Én már kivárom az újabb készleteket, így is bőven lenne mit beszerezni az újabbak közül is, szóval a régiekkel már nem is akarok foglalkozni. A MiG-hez milyen feljavítókat használsz? Nekem is van egy, de még nincs hozzá semmi. Ja és most már fejezd be! A másik kettőre is kíváncsi leszek, sok sikert hozzájuk! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vackor | Adatlap | 558826 | 2014. április 26. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Ha nem csal az An-14 dobozképe, a két függőleges vezérsík az enyhén V-beállítású vízszintes vezérsíkokra merőleges. Netes fotókon láttam én is párhozamos beállításúakat, de talán "többségében" a dőlt vezérsíkuak voltak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558823 | 2014. április 26. 16:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma nem nagyon megy az építés. Előkerült a Condor MiG-21UM feljavított változata, de nem csináltam vele semmit. Helyette előszedtem két másik gépet, velük is kéne foglalkozni, persze egyik sem kis munka. Még a Trumpeter megjelenése előtt csinálni kéne a Be-6-ost, mert lehet, hogy utána már nehezebben fog menni. Teljes pilótafülke, átkarcolás, és jó sok alkatrész gyártás lenne az út, kevés háttéranyaggal. Cserébe egy kuriózum 72-ben... Az An-14-es gyakorlatilag átkarcolásra vár és utána hamar összeállhatna, viszonylag jó háttéranyag is van hozzá. A csillagmotorok feljavítása mindkét légcsavaros típusnál sokat fog javítani az összképen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 558773 | 2014. április 25. 18:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,Boba !Csináld csak,és dobj még képet róla.A lassúság meg relatív ! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558630 | 2014. április 24. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Steyr 55-ös, erről van pár kép honvédségi használatban, de 1/35-ben sajnos még nics. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 558619 | 2014. április 24. 08:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha rám hallgatsz, messzire elkerülöd ezeket a löttyöket festett felületen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 558613 | 2014. április 24. 00:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 558612 | 2014. április 23. 23:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hajlakkos technikára láttam valahol egy olyan alternatívát, hogy az alapszínre szivaccsal maszkolófolyadékot (Humbrol Maskol, Revell Color Stop) visznek fel amorf formák létrehozása céljából, majd a rendes szín felfújása után egyszerűen ledörzsölik. Ezt a módszert nem próbálta senki? Kisebb macerának tűnik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 558607 | 2014. április 23. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek,Oszi és Dezső bátyám! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 558586 | 2014. április 23. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558585 | 2014. április 23. 13:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! A figurát a maketthez adja a Tamiya, persze eredetileg német, át kellett alakítani magyarrá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558584 | 2014. április 23. 12:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aha nekem is tetszik a krómozása. Az en kocsim festesi koncepcioja is a bevonultatott polgari szarmazás, a festése fényes fekete, amit csak belül hagytam meg. Eredeti tervem az volt, hogy a krómalkatrészeket megfestem és hajlakkos technikával visszakoptatom - dísztárcsák, ütközők. Aztán ez túl sok plussz macera lett volna a minimális ráfordítható időmből, ezért elvetettem. Maradt az aluminiumból újragyártott ütközők visszacsiszolása a sarkoknál, de ez alig látszik a képeimen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bobafett | Adatlap | 558582 | 2014. április 23. 12:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
benq742 | Adatlap | 558580 | 2014. április 23. 12:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet érdekes látásmód, de nekem nagyon tetszik hogy a "civil" festés mellett azért ott ül benne az egyenruhás bácsi! :) Így eltér a hagyományos zöldre, terepszínűre festett járműtől de mégis megtartotta a katonai mivoltját , és persze az autó krómozott részletei is jobban kitűnnek fehér festésnél szerintem, ahogy így összehasonlítottam a kétféle képen különbözően lefestettet(persze az is nagyon szép amit tyimosenko készített)! tényleg nagyon szuper, hangulatos! A figura honnan van ha szabad kérdeznem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558579 | 2014. április 23. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! A terepszín is jól mutat rajta, de amiből tudok, magyart csinálok. A bevonultatott kocsikat pedig nem mindig festették át zöldre, kép híján nem mertem én se, maradt fehér, ma is az egyik legelterjedtebb autószín, mert könnyen javítható, gondolom, akkoriban is így volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558575 | 2014. április 22. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Freddy, Franko lett a kocsid. Nezegettem a kepeit az orgon mar, kulonleges ezzel a festessel. Jol tetted, hogy magyart csinaltal belole! Udv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558574 | 2014. április 22. 22:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558528 | 2014. április 22. 09:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm denkmeyer! Hát igen, ahogy volt is rá jópár példa... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
denkmeyer | Adatlap | 558526 | 2014. április 22. 08:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter! Mit tudna itt művelni két Mustang! Grat! denk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558518 | 2014. április 21. 23:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello gaben, koszonom a tippet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 558497 | 2014. április 21. 16:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló. Fugázóanyag+palma faragasztó+víz. Mint a "beton" olyan kemény. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558486 | 2014. április 21. 12:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Sikerült befejeznem két "projektet". Elkészült a Dragon 6004-es Hummele, meg egy Tamiya Simca 5 kisautó vinyetta. Először csináltam diorámaalapot és hát nem ment túl könnyen. A talaj textúrája csak kb a 4. próbálkozásra lett olyan amilyet szerettem volna, viszont rendkívül sérülékeny. Elég csak ráfújni és már lepereg róla néhány "földdarab", alatta pedig rikít a hófehér keverék. Akrilragasztó és por keverékéből van a talaj fedőrétege, ami elvileg masszív ragasztóanyag, mégis sérülékeny maradt. Keréknyomokat se tudtam csinálni, mert egyszerűen beleragadt a kerék a masszába. Tudnátok légyszi ötleteket adni mivel lehet jó földet csinálni? Milyen ragasztóanyag a legjobb? A Simcán elég túlzó lett a sarazás, de ez most így sikerült. Nem tudtam sajnos finomabb anyagot kikeverni, felkenni. Van egy kép amin a két makett együtt szerepel, de nem látszik a valós méretkülönbség. A Simca kb 9,6 centi. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558440 | 2014. április 20. 15:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, igen van benne egy kevés...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
talbi | Adatlap | 558427 | 2014. április 20. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ez rossz helyre ment, bocsi töröljétek kérlek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
talbi | Adatlap | 558426 | 2014. április 20. 11:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Egy kis ünnepi árengedmény, de csak szerdáig! Minden új! vagy a kép alá van írva. Minden fotó nagy, és az eladó készletről készült! Érdeklődni itt: talbi@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558422 | 2014. április 20. 11:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jól néz ki! Elég sok munka lehet benne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558417 | 2014. április 20. 10:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zselé | Adatlap | 558322 | 2014. április 18. 08:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 557964 | 2014. április 12. 20:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 557963 | 2014. április 12. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mázlista...ezt egyszer én is beszerzem. IDF vagy amcsi lesz? D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 557962 | 2014. április 12. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 557884 | 2014. április 11. 13:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Szabi! Már látszik, hogy érdemes volt/lesz vele melózni. Nem 1 hétvégés cucc... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi77 | Adatlap | 557883 | 2014. április 11. 13:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szisztok! Peti! Nagyon szép lesz! Szabi77 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 557880 | 2014. április 11. 12:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cápa | Adatlap | 557795 | 2014. április 10. 07:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Amit így hirtelen hibát látok: A kübel ponyváját te bőrszínre festetted, ami nem jó. Vásznazott volt a tető, színe általában sötétszürke...vagy keki. A fényszórókat telibe üvegezted, ide jobb ha a sliccelt fedelet rakod, főleg Afrikában különösen nagy jelentősége volt a rejtésnek, egy ilyen nyílt fénszóró a sivatagban ordított éjszaka, hogy ide lőjetek :) A kübel ülései szintén nem bőrözöttek, hanem vásznazottak voltak, keki színben. A fotó minősége nem teszi lehetővé hogy a technikádat véleményezzem, amúgy, összhatásban nem rossz... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
uchihamadara | Adatlap | 557782 | 2014. április 9. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557773 | 2014. április 9. 19:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557731 | 2014. április 8. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sennás Te egy úr vagy! köszi a képeket,holnap már tudom is ,hogy mivel fogom nyugtatni az idegeimet. Még egyszer köszi. Üdv kerge | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 557727 | 2014. április 8. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia kerge!Úgy látom a Trumpi az utolsó varációs T-90A tette a dobozba.Így kellene bevezetékelni valahogy.Oda oldalra a Kontakt5 mellé 2 kicsi háromszöget "eszkábáljál" mert az alatt kell hogy fusson a vezeték.A ködvetőről ennyit találtam. Üdv:SENNÁS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557681 | 2014. április 7. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Előre is köszi :),ha véletlen találnál a ködgránátvetők kábelezéséről is képet azt is megköszönném. Üdv kerge |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A kopoltyúkat ne hagyd nyitva,mert én is kaptam miatta 'Makettek' rovatban. :D
Jó építést!