<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
vackor | Adatlap | 558832 | 2014. április 26. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
144-ben az Amodel gyárt An-14-et, de hogy itthon kapható-e ? Előzmény: (558829) PETI 2014. április 26. 18:45 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558829 | 2014. április 26. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Pavla kabin, zvezda másolt aknák, orrfutó, MF kerék KP makettből másolva, meg innen onnan összemásolt egyebek, amik szebbek, mint a Condor alkatrészei. Én egyébként szívesen építek ilyen régebbi maketteket. A Be-6 sem ma lett beharangozva a kínaiaknál, de még sehol semmi. An-14-est meg nem gyárt senki. (?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558828 | 2014. április 26. 18:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Így van, szerencsére ezek még "száraz" makettek, csak maszkoló fogja őket össze. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 558827 | 2014. április 26. 18:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Minden elismerésem a nehezebb út választásáért! Én már kivárom az újabb készleteket, így is bőven lenne mit beszerezni az újabbak közül is, szóval a régiekkel már nem is akarok foglalkozni. A MiG-hez milyen feljavítókat használsz? Nekem is van egy, de még nincs hozzá semmi. Ja és most már fejezd be! A másik kettőre is kíváncsi leszek, sok sikert hozzájuk! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vackor | Adatlap | 558826 | 2014. április 26. 18:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Ha nem csal az An-14 dobozképe, a két függőleges vezérsík az enyhén V-beállítású vízszintes vezérsíkokra merőleges. Netes fotókon láttam én is párhozamos beállításúakat, de talán "többségében" a dőlt vezérsíkuak voltak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558823 | 2014. április 26. 16:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma nem nagyon megy az építés. Előkerült a Condor MiG-21UM feljavított változata, de nem csináltam vele semmit. Helyette előszedtem két másik gépet, velük is kéne foglalkozni, persze egyik sem kis munka. Még a Trumpeter megjelenése előtt csinálni kéne a Be-6-ost, mert lehet, hogy utána már nehezebben fog menni. Teljes pilótafülke, átkarcolás, és jó sok alkatrész gyártás lenne az út, kevés háttéranyaggal. Cserébe egy kuriózum 72-ben... Az An-14-es gyakorlatilag átkarcolásra vár és utána hamar összeállhatna, viszonylag jó háttéranyag is van hozzá. A csillagmotorok feljavítása mindkét légcsavaros típusnál sokat fog javítani az összképen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 558773 | 2014. április 25. 18:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,Boba !Csináld csak,és dobj még képet róla.A lassúság meg relatív ! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558630 | 2014. április 24. 10:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Steyr 55-ös, erről van pár kép honvédségi használatban, de 1/35-ben sajnos még nics. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 558619 | 2014. április 24. 08:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha rám hallgatsz, messzire elkerülöd ezeket a löttyöket festett felületen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 558613 | 2014. április 24. 00:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 558612 | 2014. április 23. 23:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hajlakkos technikára láttam valahol egy olyan alternatívát, hogy az alapszínre szivaccsal maszkolófolyadékot (Humbrol Maskol, Revell Color Stop) visznek fel amorf formák létrehozása céljából, majd a rendes szín felfújása után egyszerűen ledörzsölik. Ezt a módszert nem próbálta senki? Kisebb macerának tűnik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 558607 | 2014. április 23. 21:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek,Oszi és Dezső bátyám! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 558586 | 2014. április 23. 16:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558585 | 2014. április 23. 13:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! A figurát a maketthez adja a Tamiya, persze eredetileg német, át kellett alakítani magyarrá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558584 | 2014. április 23. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aha nekem is tetszik a krómozása. Az en kocsim festesi koncepcioja is a bevonultatott polgari szarmazás, a festése fényes fekete, amit csak belül hagytam meg. Eredeti tervem az volt, hogy a krómalkatrészeket megfestem és hajlakkos technikával visszakoptatom - dísztárcsák, ütközők. Aztán ez túl sok plussz macera lett volna a minimális ráfordítható időmből, ezért elvetettem. Maradt az aluminiumból újragyártott ütközők visszacsiszolása a sarkoknál, de ez alig látszik a képeimen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bobafett | Adatlap | 558582 | 2014. április 23. 12:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
benq742 | Adatlap | 558580 | 2014. április 23. 12:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet érdekes látásmód, de nekem nagyon tetszik hogy a "civil" festés mellett azért ott ül benne az egyenruhás bácsi! :) Így eltér a hagyományos zöldre, terepszínűre festett járműtől de mégis megtartotta a katonai mivoltját , és persze az autó krómozott részletei is jobban kitűnnek fehér festésnél szerintem, ahogy így összehasonlítottam a kétféle képen különbözően lefestettet(persze az is nagyon szép amit tyimosenko készített)! tényleg nagyon szuper, hangulatos! A figura honnan van ha szabad kérdeznem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558579 | 2014. április 23. 11:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! A terepszín is jól mutat rajta, de amiből tudok, magyart csinálok. A bevonultatott kocsikat pedig nem mindig festették át zöldre, kép híján nem mertem én se, maradt fehér, ma is az egyik legelterjedtebb autószín, mert könnyen javítható, gondolom, akkoriban is így volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558575 | 2014. április 22. 22:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Freddy, Franko lett a kocsid. Nezegettem a kepeit az orgon mar, kulonleges ezzel a festessel. Jol tetted, hogy magyart csinaltal belole! Udv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 558574 | 2014. április 22. 22:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558528 | 2014. április 22. 09:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm denkmeyer! Hát igen, ahogy volt is rá jópár példa... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
denkmeyer | Adatlap | 558526 | 2014. április 22. 08:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter! Mit tudna itt művelni két Mustang! Grat! denk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558518 | 2014. április 21. 23:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello gaben, koszonom a tippet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 558497 | 2014. április 21. 16:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló. Fugázóanyag+palma faragasztó+víz. Mint a "beton" olyan kemény. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 558486 | 2014. április 21. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Sikerült befejeznem két "projektet". Elkészült a Dragon 6004-es Hummele, meg egy Tamiya Simca 5 kisautó vinyetta. Először csináltam diorámaalapot és hát nem ment túl könnyen. A talaj textúrája csak kb a 4. próbálkozásra lett olyan amilyet szerettem volna, viszont rendkívül sérülékeny. Elég csak ráfújni és már lepereg róla néhány "földdarab", alatta pedig rikít a hófehér keverék. Akrilragasztó és por keverékéből van a talaj fedőrétege, ami elvileg masszív ragasztóanyag, mégis sérülékeny maradt. Keréknyomokat se tudtam csinálni, mert egyszerűen beleragadt a kerék a masszába. Tudnátok légyszi ötleteket adni mivel lehet jó földet csinálni? Milyen ragasztóanyag a legjobb? A Simcán elég túlzó lett a sarazás, de ez most így sikerült. Nem tudtam sajnos finomabb anyagot kikeverni, felkenni. Van egy kép amin a két makett együtt szerepel, de nem látszik a valós méretkülönbség. A Simca kb 9,6 centi. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558440 | 2014. április 20. 15:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, igen van benne egy kevés...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
talbi | Adatlap | 558427 | 2014. április 20. 11:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ez rossz helyre ment, bocsi töröljétek kérlek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
talbi | Adatlap | 558426 | 2014. április 20. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Egy kis ünnepi árengedmény, de csak szerdáig! Minden új! vagy a kép alá van írva. Minden fotó nagy, és az eladó készletről készült! Érdeklődni itt: talbi@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 558422 | 2014. április 20. 11:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jól néz ki! Elég sok munka lehet benne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 558417 | 2014. április 20. 10:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zselé | Adatlap | 558322 | 2014. április 18. 08:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 557964 | 2014. április 12. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 557963 | 2014. április 12. 20:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mázlista...ezt egyszer én is beszerzem. IDF vagy amcsi lesz? D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 557962 | 2014. április 12. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 557884 | 2014. április 11. 13:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Szabi! Már látszik, hogy érdemes volt/lesz vele melózni. Nem 1 hétvégés cucc... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi77 | Adatlap | 557883 | 2014. április 11. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szisztok! Peti! Nagyon szép lesz! Szabi77 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 557880 | 2014. április 11. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cápa | Adatlap | 557795 | 2014. április 10. 07:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Amit így hirtelen hibát látok: A kübel ponyváját te bőrszínre festetted, ami nem jó. Vásznazott volt a tető, színe általában sötétszürke...vagy keki. A fényszórókat telibe üvegezted, ide jobb ha a sliccelt fedelet rakod, főleg Afrikában különösen nagy jelentősége volt a rejtésnek, egy ilyen nyílt fénszóró a sivatagban ordított éjszaka, hogy ide lőjetek :) A kübel ülései szintén nem bőrözöttek, hanem vásznazottak voltak, keki színben. A fotó minősége nem teszi lehetővé hogy a technikádat véleményezzem, amúgy, összhatásban nem rossz... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
uchihamadara | Adatlap | 557782 | 2014. április 9. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557773 | 2014. április 9. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557731 | 2014. április 8. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sennás Te egy úr vagy! köszi a képeket,holnap már tudom is ,hogy mivel fogom nyugtatni az idegeimet. Még egyszer köszi. Üdv kerge | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 557727 | 2014. április 8. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia kerge!Úgy látom a Trumpi az utolsó varációs T-90A tette a dobozba.Így kellene bevezetékelni valahogy.Oda oldalra a Kontakt5 mellé 2 kicsi háromszöget "eszkábáljál" mert az alatt kell hogy fusson a vezeték.A ködvetőről ennyit találtam. Üdv:SENNÁS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557681 | 2014. április 7. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Előre is köszi :),ha véletlen találnál a ködgránátvetők kábelezéséről is képet azt is megköszönném. Üdv kerge | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 557679 | 2014. április 7. 21:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Holnap átnézem nekem mim van és próbálok segíteni:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557676 | 2014. április 7. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igyekszem, amúgy a Shtora 1-et be akarom vezetékezni de nem találtam még róla jó fotót amin látszik,a Kontakt5 -nél néztem én is ,hogy kicsit mint ha messze lennének egymástól de találtam egy fotót amin látszik,hogy van köztük némi rés ezért úgy hagytam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 557668 | 2014. április 7. 19:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ügyes legyél!A Shtora1 gondolom még bevezetékeled?Meg az a Kontakt5 érdekes a Trumpi így adja meg ilyen "messze" kell egymástól rakni? Viszont a 3 részes extra oldalpáncél(azt hogy is hívják?) azt szépre csinálták. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557661 | 2014. április 7. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sennas Először is köszi :) ,hogy válaszoljak a kérdéseidre a görgőkön a gumit én "rongáltam" meg pont abból az okból ,hogy így nem lesz olyan polír a szekér :) A zvezdához hasonlóan ad néhány műszeregységet a toronyba. Valószínű a tereptarkát választom majd. Üdv Kerge | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 557657 | 2014. április 7. 17:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kerge! Szépen haladsz:-) Jó kis gép ez!A görgőn a gumi pár helyen ki van csipkedve azt "te találtad ki" vagy így volt a készletben?Okosság, életszerűbb töle.Ebben is van valamicske belső tér mint a zvezdában?Mire fested zöld vagy terepszín? Gratula, tegyél majd képet:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kerge | Adatlap | 557626 | 2014. április 7. 09:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
flora noel | Adatlap | 557488 | 2014. április 5. 09:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atyitibi! Köszönöm a képet már le is mentetem.És szerintem nagyon jó kép. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |