<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Levi | Adatlap | 578328 | 2015. február 10. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 578324 | 2015. február 10. 11:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Levi! 1-2 képet mutatok a már kész példányról,még egy lakkozás hátra van,az szerintem kellően rendbe teszi a fényezését,szerencsére az Alder lakk nem marja meg a matricát,ami ritka! A jobb oldalt ez látszik is a lakkozott folton | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 578322 | 2015. február 10. 11:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Régebben láttam valakinél magyar rendszámokat 1:24-es méretben. Tudnátok ebben segíteni,ki készít,vagy árul ilyesmit? Köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vatya1 | Adatlap | 578287 | 2015. február 9. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! köszönöm a segítséget mind kettőtöknek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 578194 | 2015. február 8. 19:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia...annyira nem nagy a különbség,hogy építek egy ausztrál kenworth k123 ast és az amt,a két pótkocsi meg italeri...sőt a kerekei is italerire lesznek cserélve kfs felnikkel...csak a nagyon profi sas szemű perverzek veszik észre a különbséget... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 578091 | 2015. február 7. 21:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia vatya!Az adatlapomon nezed meg képeimet!Az amcsi vasakat a kent az 1:25ös! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vatya1 | Adatlap | 578085 | 2015. február 7. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Olyan kérésem lenne hogy tudna valaki olyan képet felrakni makettról ahol látszik az 1:24 és 1:25 közötti különbség mert szeretnék AMT kamiont is venni ha nem nagy a méretbeli eltérés köszönöm előre is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 578008 | 2015. február 6. 16:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577940 | 2015. február 5. 16:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy van-e valakinek elfekvőben régi műanyag kerékhez való felnije,esetleg valahonnan beszerezhetőek? Kormányzott,húzó(külső azaz a kerékagyas) a fontosabb. Köszi előre is | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577931 | 2015. február 5. 01:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Parancsolj Levi! Arról az állapotról nincs képem,hogy mennyire volt összetörve,de már elég szép úton halad,igaz lesz még vele munka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 577928 | 2015. február 4. 22:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577926 | 2015. február 4. 22:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi! Az írásvetítő lappal csodálatosan lehet dolgozni,rá kell érezni,de utána bárhova beépíthető! Köszönöm még egyszer a jó tippet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577837 | 2015. február 3. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Bercibá! Nem, nem átverés, ez bizony az enyém :) Köszönöm! khe2! Nem készlet, vagyis csináltam két motort. Jeleleg az álló D10-es másolás alatt áll. Ha minden jól megy hamarosan bővebb infóval jelenkezem. Bishop! Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 577807 | 2015. február 3. 16:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gergő! A multkor nagyon átvertél,remélem most nem.Szóval nagyon szép,részlet gazdag a Rábád! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 577779 | 2015. február 3. 10:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti nagyon gangxta lesz a Rábád :D A motor egy komplett szett nem? Több Rába építésnél is láttam a neten, de nem tudom, hogy rendelhető? Vagy esetleg saját készítés és valamit benéztem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577772 | 2015. február 3. 00:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
na így már értem..már megijedtem,hogy valami perverz csináld magad és a végén többe kerül mint egy új makett dolog bontakozik ki!nyugodtan fekszek le magammal.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 577771 | 2015. február 2. 23:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen nyilván a komplet keretre gondoltunk amin az összes átlátszó alkatrész rajta van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577769 | 2015. február 2. 22:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kolléga! Öntőkeret alatt arra gondolunk,amiben benne vannak az ablakok :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577766 | 2015. február 2. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
turbostar gyilkos!próbáld ki amit írtam vagy az írat tartó mappát..az öntőkerettel mit csinálnátok? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577765 | 2015. február 2. 21:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vezérem...letargiába estem...nem örülök,hogy ilyen képeket raksz fel...az ilyen minőségű munkákról jobb nem tudni.addig érzi jól magát az ember...ez az igazi kamion nem a csilli villi...jó isten...berényben remélem ott lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 577762 | 2015. február 2. 21:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula! Öröm ránézni erre a Rábára! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577756 | 2015. február 2. 20:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm bebá erre már gondoltam én is,csak honnan szerezzek öntőkeretet,általában kompletten van a makettel :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 577747 | 2015. február 2. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A legnagyobb gond víztiszta átlátszó anyagot találni.A többi türelem és ügyesség kérdése.Talán egy öntő keret beszerzése lenne a tökéletes megoldás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577736 | 2015. február 2. 17:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi köszönöm szépen ez gyönyörű,így mindjárt jobb a hangulatom is :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 577726 | 2015. február 2. 15:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Joke! Én írószer boltból vettem írásvetítőhöz való átlátszó lapot és azzal csináltam már meg két merci szélvédőt is! Kusti! Le a kalappal mind mindig! :) Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577716 | 2015. február 2. 13:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577699 | 2015. február 2. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Zsolti! Sajnos igen,béna voltam valljuk meg,ugyanakkor megvan a kihívás is. Szélvédő fúrja leginkább az oldalam,mert az kicsit ívelt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577697 | 2015. február 2. 09:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
weisz úr mi a pálya?pusztítasz? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577696 | 2015. február 2. 09:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia.egyszer használatos ételes doboz tetejéből lehet csinálni.üveghez való makett ragasztóval beragasztani.én az italeri westernstarhoz csináltam már..nem egyszerű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Joke | Adatlap | 577693 | 2015. február 2. 08:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos baleset érte egy makettemet,amit szeretnék megmenteni Iveco Stralis Active Space Italeriről van szó amibe szélvédő és 2 oldal ablak kellene leginkább. Tudtok segíteni,hogy esetleg ezek valahol legyártathatóak,vagy esetleg megvehetőek valahol? Köszönöm előre is a segítséget | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 577661 | 2015. február 1. 17:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Idei újdonságok: public.fotki.com/modeltrucks25thscale/kit-news/2015-modeltruck-kit/nrnberg-toyfair-2015/ Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577410 | 2015. január 29. 23:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyomri! Köszönöm az elismerért! Hogy honnan jött az ADJ-057 már nem is tudom. Szerintem a képeket turkálva választottam ki azt a rendszámot. Később azt a fülkét tettem egy jobban átalakított alvázra, ADH-707 rendszámmal. Sajnos az a kamion már ,,privatizálva" lett. :( Pedig szerettem azt az Ivecot! Na de majd építek újat, szebbet, jobbat :) Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyomri | Adatlap | 577386 | 2015. január 29. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Levi!Szerintem zsír lett mindkettő.-D Kusti! Nézegettem a munkáid,nagyon szépek.-D ADJ-057 hát besz...,ez az autó még a mai napig dolgozik a cola gyárbaól szállít ki,mi már csak az "öreg dühösnek" hívjuk.-D Én kb.másfél évet jártam vele,szerettem.Két kép érdekesség képpen.A colás rendezvény pótot a Kenworth szokta húzni karácsony környékén.Amúgy hogy jött ez a rendszám?Valaki hajtotta a családból?Érdekelne a története.-DJa igen,dolgoztam a Moltransnál ilyen Rábával mint amilyenről beszéltek,csak annak a fellépő alatt volt a szikrafogós kipufogója(az akkori ADR ezt követelte meg).Letekert ablaknál jó hangja volt.-D Üdv.Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 577370 | 2015. január 29. 14:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sikerült befejeznem ezt két vasat! Sajnos nem volt valami napos idő a fotózáshoz jobban kiadta volna a színeket!:( Semmi extra csak egy kis metál fényezés! A Volvora ha még emlékeztek ezt régen csináltam csak akkor elszúrtam a fényezést és szét bombáztam és újra fényeztem!A MAN félkészen került hozzám és ez lett belőle! Üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
madd maxx | Adatlap | 577312 | 2015. január 28. 16:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!keresnék Mercedeshez V8 hengerfejeket (lehetőleg Italeri,komplett motor is vagy akár bontott komlett kamion is érdekelhet sk szériás,de a hengerfej/motor actrosé is jó).Továbbá,ha van valakinek Revell ,vagy AMT COE fülkéje fölöslegben (belsőség nélkül is)az kérem írjon egyeztetés céljából b.attila84@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tamas008 | Adatlap | 577275 | 2015. január 28. 00:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszonom Gabi, akkor feltoltom valahova es linkelem. Hat igen nem unatkoztam, de megeri. Nagyon szep reszletes vegeredmenyt hoz. Andras95: pontosan Www.czechtruckmodel.com nagyon szep kidolgozott maratasok, nem olcso, de nagyon megeri. Tamas008 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András95 | Adatlap | 577271 | 2015. január 27. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 577270 | 2015. január 27. 22:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tamás! Úgy tudsz a Wettringerre is képet rakni, mint a hasonló fórumokra. Felrakod valami tárhelyre, és onnan belinkeled. Magát a képet nem tudod felrakni az oldalra. Szépen haladsz vele, azért a maratás ad munkát. András! Ez a cseh CTM maratása a Stralishoz: www.czechtruckmodel.com/images/catalogue/085.jpg www.czechtruckmodel.com/cateur.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
András95 | Adatlap | 577262 | 2015. január 27. 21:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Heló! Ilyen rézmaratást hol és mennyiért lehet beszerezni? Egyébként gratula nagyon szépen alakul! Üdv: András! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tamas008 | Adatlap | 577248 | 2015. január 27. 20:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Vegre egy szabadnap, haladtam is egy keveset. Velemenyeket/kritikakat nagyon szivesen varok. Segitseg is kellene, ha valaki tudja hogy a Wettringer-modellbauforum.de re hogyan lehet kepet csatolni es elmondana nagyon szivesen megkoszonnem. Gabi, koszi a tanacsot, tenylegsokat dobott az alvar kifurkalasa. Tamas008 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577204 | 2015. január 27. 12:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszönöm mesterem!már megpróbáltam túl tenni rajta magam de nem fog menni.több órán át elmélkedtem a képeken.addig sem építek...az a pótkocsi...magamévá kell tegyek egy ilyen kanadai pótot,még a rakrögzítő csörlök is működnek rajta...nézem a rába adatlapot és nem hittem a szememnek:eaton fuller rto 11613...az godolom 13 sebességes lehetett.na egy 370 lovas ilyen asszinkron váltós dupladifis rábával még dolgoznék is...hun van ilyen? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577203 | 2015. január 27. 12:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia khe2! Van itt köztünk földid is! Márkus Imre barátom szintén gyulai. Ha gondolod magánban megadom a számát, ő is ért a Rábákhoz :) De ahogy irtam is korábban, igyekszem megválaszolni a kérdéseket. gergokustanczi@gmail.com Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 577202 | 2015. január 27. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Az nem olyan nagy gond, hogy kevés használható cucc van a készletben, megépítem majd én szépen lassan :D annál jobban fog a végén tetszeni. Ahogy nézem a képeket a bogit át fogom alakítani, a légrugó nem teljesen olyan mint a képen. Valamint a zsanérokat is újra fogom tervezni és kivitelezni. Ha nem nagy teher akkor szeretnék majd még egy csomó mindenről képanyagot kérni, sajnos a neten elég keveset lehet találni. De szép lassan alakul ez majd :D Ez az első jelentős átépítésem, eddig mindig csak feljavítottam az eredetit. Szóval minden segítséget nagyon szépen köszönök. Üdv.: khe2 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577192 | 2015. január 27. 00:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577191 | 2015. január 27. 00:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia khe2! Ez a Rába ami a képen látható, nem a legkönnyebb darab. Ebben már a 300 le teljesítő D10TLL típusú intercooler-es motor volt. A köznyelvben csak ,,Vasorrú" volt. A ködlámpákat tartó lökhárító toldat miatt sajnos nem látni a névadóját, de az ott kitüremkedő vas fellépő szerkezet miatt kapta ezt a nevet ami az intercooler csövezését védeni volt hivatott. Ha kicsit vissza tekered a forum oldalait akkor nemrég raktam fel pár képet az motorról amit a készülő S16-osba csináltam. Az szinte ugyan az a szívósort és az intercooler csövezést leszámítva. Sok képanyag, és technikai adat van a birtokomban Rába témában, ez sok éves kutató és felfedező munka eredménye, amit az országban itt ott leltünk fel P8 barátommal. A képen amit alapnak szánsz mindkét felépítmény Hódgép gyártmány, jól mondta Zsolti. A zsanérok megoldása jó ötlet, csak túl nagyok és ahogy a képeken látni a ragasztás is elég ronda lett, ez festés után sokat fog sajnos rontani rajta. Gondolom ahogy a képek is mutatják az Italeri Dutchman DAF 3300 az alap amit építesz. Abból a kitből nem sok minden passzol ehhez a típushoz. Más a tank, az akksitartó, a pótkeréktartó, a sárvédők, talán a légtartályok lecsiszolva használhatók, de kevés ami a készletben van. Ha van kérdésed igyekszem megválaszolni. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577183 | 2015. január 26. 20:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ha ezt akarod megépíteni az tuti lesz.a képen lévő Rába nagyon masszívan néz ki!az apró dolgok teszik igazi kamionná mint a napellenző,légterelők,lökhárítóról lógó gumisárvédők... a zsanérokat egyszerűen kisebbre kell legyártani és tényleg merőlegesen felragasztani.egyébként a neten vannak róla képek.hódgép pótkocsik stb.de ebben a témában Kusti a nagymester!én maradok elhülyülve a rönkös és ausztrál betegségeimnél... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 577167 | 2015. január 26. 17:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Motorról nem sikerült elég képanyagot gyűjteni, ezért még el sem kezdtem, a bogiról este rakok fel közeli képeket, de közel se kész :D Sok a meló rajta. Szeretném minél részletesebbre. Viszont kevés a dokumentációm hozzá ezért haladok lassan. Ami eddig kész az viszont pontos tervrajzok lapján készült. lukacs zsolt / Kusti Zsanérra milyen megoldási javaslatotok van? Esetleg fotódokumentációja van valakinek? Rakok fel képet az eredetiről. Üdv.: khe2 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 577148 | 2015. január 26. 12:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2! Eddig amit a képek látni engednek, azokban valóban csak a zsanérok méretében látni hibát. A bogi szerkezetről készíthetnél közelibb képet. Ennek, meg úgy a Rába kamionoknak az egyik legsarkalatosabb pontja a motor és az üzemanyagtank mellett. Ezeket az ismertető jeleket ajánlatos kidolgozni ha élethű Rába makettet szeretnél. Vannak még dolgok amiket képekről érdemes lemásolni, nem tudom milyen mélységekig szeretnél átalakítást végezni. (?) Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 577147 | 2015. január 26. 12:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia,túl méretesek a zsanérok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 577133 | 2015. január 26. 02:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Üdv!